PDA

Επιστροφή στο Forum : TEΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010

tzagarakis
23-07-09, 00:42
Ανακοίνωσε η κυβερνησάρα μας τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010.
Έχουμε & λέμε
1.για αυτοκίνητα από 1-1-1996 έως τέλος 1999 +100ευρώ
2.για αυτοκίνητα από 1-1-2000 έως τέλος 2004 +50 ευρώ
3.για αυτοκίνητα από 1-1-2005 και μετά -18 ευρώ.
Τα ονόμασε ο κουφός(Σουφλιάς)πράσινα τέλη.
Γιατί το δικό μου που είναι Οκτώβρη 2004 είναι πιο ρυπογόνο από το stilo του 2005!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

face
23-07-09, 00:47
Αν αυτά είναι "πράσινα" τέλη εγώ είμαι μπλέ σαν στρουμφάκι.

Sailo
23-07-09, 00:47
24-3-2007 ειμαι εγω και αντι να πλιρωσω 240 θα δωσω 222?

tzagarakis
23-07-09, 00:51
24-3-2007 ειμαι εγω και αντι να πλιρωσω 240 θα δωσω 222?

Εσυ απ'ότι κατάλαβα 182

dimos47ki7
23-07-09, 05:11
και αυτα που ειναι πριν το 1996? τα κανουν κατασχεση και τα καινε στο Συνταγμα προς παραδειγματισμο???

πρασινα τελη και πρασινα αλογα...

ammoulianiotis
23-07-09, 08:32
Αλλη μια χαζομαρα της κυβερνησης (για να μην πω τιποτα αλλο).
Οτι να'ναι ειμαστε!

Τουλαχιστον ας δωσουν κινητρα να μπορεσουν ολοι αυτοι που εχουν παλια αυτοκινητα να τα αλλαξουν!

face
23-07-09, 08:35
Ρε παιδιά, θα τρελαθώ....Δηλαδή το C3 της Μαρίας 1100cc του 2003 είναι πιο ρυπογόνο από ένα τζιπ του 2007....Θα την κάνω ψώνιο με το τυρόγαλο (Σουφλιάς) ρε γμτο....

Soul_Giannis
23-07-09, 09:10
Για κατσε να παρω τηλ την Μαρια να της την πω γιατι μας την λεει καθε φορα οτι ειναι σαραβαλα τα αμαξια μας!!!Γεια σου ρε Σουφλια!Εισαι παλικαρι!!!!

face
23-07-09, 09:12
Για κατσε να παρω τηλ την Μαρια να της την πω γιατι μας την λεει καθε φορα οτι ειναι σαραβαλα τα αμαξια μας!!!Γεια σου ρε Σουφλια!Εισαι παλικαρι!!!!

Εσύ να ευχαριστείς τον Θεό που το δικό σου είναι 1,2 (και εμένα 1,6)...:D

ThoDoriS
23-07-09, 09:17
Μου φτιάξατε την μέρα πρωί πρωί....κάθε μέρα που έρχομαι στη δουλειά και διαβάζω ειδήσεις διαβάζω και άλλον ένα τρόπο για να μου πέρνουν τα λεφτά... Έχω αγανακτήσει απο αυτό το πράγμα, το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να τα πάρει απο όλους και προφανώς πολύ περισσότερο απο αυτούς που δεν τα έχουν γιατί αυτά τα μέτρα αυτούς έχουν στόχο...

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της χρονολογίας με τίποτα. Απο την στιγμή που ένα μοντέλο είναι στην παραγωγή έστω απο το 2003 εως το 2007 και μετά αντικαθίσταται απο το νέο μοντέλο σίγουρα αυτό το αμάξι θα έχει τον ίδιο κινητήρα για τα μοντέλα του. Δεν νομίζω ο 1600αρης πχ του stilo να άλλαξε απο το 2000 μέχρι το 2008. 8 χρόνια τον ίδιο κινητήρα είχε αλλά ο ένας θα πάρει λεφτά πίσω και ο άλλος θα πληρώσει κανονικά την 50αρα του...

Αρα το μέτρο σε τι αποσκοπεί? Στο να τα πάρει και να τα πάρει χοντρά απο αυτούς που ίσα ίσα τα βγάζουν πέρα... Γιατί δεν είναι δυνατόν να ζητάς έτσι. Αυτός που έχει ένα αμάξι παλιό και με το ζόρι τα βγάζει πέρα τον ρωτάει ο κουφός και ο χοντρός αν έχει λεφτά να πάρει άλλο αμάξι? Σιγα μην τους νοιάξει... Αυτό το μέτρο ευνοεί μόνο τους πλούσιους γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να πάρουν αμάξι κάθε 2-3 χρόνια, ο οικογενειάρχης με τα 3 παιδιά που πήρε ένα αμάξι το 2003 και με το ζόρι το συντηρεί του ζητάει να πληρώσει τα κερατιάτικα...

Θα ψαχτώ πάντως για το θέμα και καλό είναι να ψαχτούν και άλλοι γιατί είναι κατάφορη αδικία αυτό το πράγμα...όχι να χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα τα πράσινα τέλη και άλλες τέτοιες μπούρδες για να μας πέρνουν το χρήμα που βγάζουμε με ιδρώτα...

Δεν θα πληρώνουμε εμείς τις ατασθαλείες του Βουλγαράκη, τις Βίλες του Ρουσόπουλου, τις μίζες της Μιζενς και ένα σωρό άλλα...

face
23-07-09, 09:25
Με ενοχλεί που μας περνάνε για ιθαγενείς Μαο Μαο, βαπτίζοντας το μέτρο "πράσινο"...Πράσινα τα βλέπεις εσύ βάζελε Σουφλιά..Γιατί αν πραγματικά ήθελαν να βάλουν "πράσινα" μέτρα θα έπρεπε να αποστέλονται τα τέλη βάσει ενός καταλόγου που θα αναγράφει τις εκμπομπές ρύπων ανά μοντέλο. Είναι ΚΑΤΑΦΟΡΗ αδικία...

tzagarakis
23-07-09, 09:46
Εσύ να ευχαριστείς τον Θεό που το δικό σου είναι 1,2 (και εμένα 1,6)...:D

Aαχα!!! ψέματα μας λέτε τόσο καιρό για abarth και τέτοια εε?
Αν σας πετύχω ποτέ στο δρόμο θα ''περάσω''από ΄''πάνω''σας!!!!

ioannidis
23-07-09, 09:49
....

Δεν θα πληρώνουμε εμείς τις ατασθαλείες του Βουλγαράκη, τις Βίλες του Ρουσόπουλου, τις μίζες της Μιζενς και ένα σωρό άλλα...

Και ποιος νομίζεις ότι θα τα πληρώσει;;;

Ελλαδιστάν for ever....
Αι στο διάολο ρεμάλια... Για αυτό δεν ψηφίζω ρε! Μλκσμνα...

canonis
23-07-09, 10:42
Όντως μεγάλη αδικία!
Η μείωση που κάνουνε είναι για γέλια (18Ευρώ) και η άυξηση απο την άλλη πολύ μεγάλη!!!
Και καλά μείωσαν τα τέλη ταξινίμησης κατά 50% μέχρι 7/7/2009 για να τονώσουν την αγορά.
Όλοι περιμέναμε πως θα τα πάρουν πάλι πίσω αλλά όχι και έτσι... Αυτοί θα βγάλουν τα "σπασμένα" εν μια νυκτί!

Εν τω μεταξύ απο 30/12/1995 και πριν η αύξηση είναι 150Ευρώ!!!

HighFidelity
23-07-09, 11:11
Εν τω μεταξύ απο 30/12/1995 και πριν η αύξηση είναι 150Ευρώ!!!

Έτσι ακριβώς. Την ίδια επιβάρυνση (150€)βάζει στο sunny μου που είναι καταλυτικό με προδιαγραφές 94/12(euro 2) και σε ένα οποιοδήποτε μη καταλυτικό πρίν το 1985 που στην ουσία εκπέμπει καρκίνο! Και το stilo μου όμως θα επιβαρυνθεί με 50€ μιά και η πρώτη άδεια εκδόθηκε 23-04-04!!!

Άλλο ένα φοροεισπρακτικό μέτρο τελικά που το βάφτισαν "πράσινο".

HighFidelity
23-07-09, 11:14
Χαράτσι για τους ρυπαίνοντες
Επιστρέφει το μέτρο της απόσυρσης, μαζί με «πράσινα» τέλη κυκλοφορίας
Την επιστροφή του μέτρου της απόσυρσης από τον Αύγουστο, τη σύνδεση τελών κυκλοφορίας με τους ρύπους από το 2010 και την εφαρμογή «πράσινου» δακτυλίου στην Αθήνα από το 2011, ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ.Σουφλιάς μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, η οποία εξέτασε μέτρα για τη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων.
Παράλληλα, ο κ. Σουφλιάς απέκλεισε κατηγορηματικά προτάσεις για δημιουργία διοδίων στο κέντρο της πρωτεύουσας και για κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων οχημάτων. Στόχος των μέτρων είναι, όπως είπε, «το 2012 να μειωθούν οι ρύποι κατά 25%-35% και το 2015 έως 60%» κατέληξε.
Τέλη κυκλοφορίας
Αναφορικά με το νέο τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας,αυτός τίθεται σε ισχύ το 2010. Δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010, που ως γνωστό καταβάλλονται στο τέλος του 2009, θα υπολογιστούν με τον νέο τρόπο.

Βάσει αυτού, τα ΙΧ χωρίζονται πλέον σε τέσσερις κατηγορίες και τα τέλη θα υπολογίζονται με βάση τον κυβισμό και την περιβαλλοντική επιβάρυνση που προκαλεί ο κινητήρας των οχημάτων:

Τα αυτοκίνητα που έχουν άδεια κυκλοφορίας μετά την 1/1/2005, εντάσσονται στην κατηγορία Α και θα πληρώνουν 18 ευρώ λιγότερα σε σχέση με τα σημερινά τέλη.
Τα αυτοκίνητα κατηγορίας Β με άδεια κυκλοφορίας από 1/1/2000 έως 1/1/2004 θα πληρώνουν επιπλέον 50 ευρώ.
Τα αυτοκίνητα κατηγορίας Γ με άδεια κυκλοφορίας από 1/1/1996 έως 31/12/1999, θα πληρώνουν 100 ευρώ επιπλέον.
Τα αυτοκίνητα κατηγορίας Δ με άδεια κυκλοφορίας έως τις 31/12/1995, θα πληρώνουν 150 ευρώ περισσότερα.
Τα τέλη κυκλοφορίας για τα υβριδικά αυτοκίνητα κάτω των 1.929 κ.ε. παραμένουν μηδενικά, ενώ για εκείνα με παραπάνω κυβικά ισχύει το ήμισυ των τελών για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α.
Η απόσυρση

Σχετικά με το μέτρο της απόσυρσης και ανανέωσης του στόλου των οχημάτων, το οποίο θα εφαρμοστεί αμέσως μετά την έκδοση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων τον Αύγουστο, θα κλιμακώνεται βάσει της κατηγορίας και του κυβισμού του οχήματος που αποσύρεται.

Ειδικότερα, τα κίνητρα απόσυρσης αυτοκινήτου, χωρίς αγορά νέου, ανά κατηγορία Ι.Χ., είναι τα εξής:

500 ευρώ για απόσυρση Ι.Χ. έως 900 κυβικά
1.000 ευρώ για Ι.Χ. από 900-1.400 κυβικά
1.500 ευρώ για Ι.Χ. από 1.400-2.000 κυβικά
1.800 ευρώ για Ι.Χ. από 2.000-2.400 κυβικά
2.200 ευρώ για Ι.Χ. από 2400 κυβικά και πάνω.
Παράλληλα, για αγορά αυτοκινήτου νέας τεχνολογίας (οχήματος Euro 4 ή Euro 5) μετά την απόσυρση του παλιού, δίδεται οικονομικό κίνητρο 1.000 ευρώ επιπλέον.
To ΥΠΕΧΩΔΕ υπολογίζει ότι μέσα στο 2009 θα αποσυρθούν 50.000 οχήματα, 250.000 το 2010, περίπου 230.000 Ι.Χ. το 2011 και 200.000 οχήματα το 2012.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1035571&lngDtrID=244

face
23-07-09, 11:15
Άλλο ένα φοροεισπρακτικό μέτρο τελικά που το βάφτισαν "πράσινο".

Κερατά καμπίσιε κουφέ που να κάνεις άλλα 10 χρόνια να δεις τον Βάζελο να παίρνει πρωτάθλημα και την ΑΕΛ στη Γ'.....

Εννοείτε ότι έριξε πάλι άκυρο στη πετρελαιοκίνηση καθώς εδώ είμαστε πολλοί "πράσινοι" λέμε και ξέρουμε πιο πολλά από όλη η Ευρώπη μαζί....Αει σιχτίρ πρωινιάτικα.

MaGeLaNoS
23-07-09, 12:23
Παντως μεσα στην Θεσσαλονικη κυκλοφορουν πολλα diesel ειδικα τζιπ μεγαλου κυβισμου..δεν βλεπω ομως κ κανενας να τους σταματαει..

Soul_Giannis
23-07-09, 14:08
Ωπα ρε παιδια θα μας τρελλανουν αυτοι τελοιως!!!
Δλδ ενας παππους που εχει ενα Ford Targus 2000κυβικα απο το 1900 λεμε ο οποιος παιρνει συνταξη 500 ευρω και εχει να πληρωσει 580 τελη συν 150 ευρω επειδη του καβλωσε του καθε πουστη εκει περα?Βεβαια του λενε μεγαλε εαν θελεις εαν δεν θελεις κανε αποσυρση και παρε καινουριο με 2000 ευρω λιγοτερα απο την κανονικη του τιμη!Βεβαια κανεις δεν του ειπε οτι μολις παει να παρει καινουριο δεν θα του εγκρινουν το δανειο λογο ηλικιας και θα μηνει με το παλιο ο παππους!!!

Ενας υπευθυνος να τους τιναξει και τους 300 στον αερα γινεται?

1972stilo
23-07-09, 14:28
Είστε όλοι σας αχάριστοι! Ξέρετε που πάνε τα λεφτά από τα τέλη κυκλοφορίας; Στους δήμους πάνε για τη βελτίωση του οδικού δικτύου. Πώς αλλιώς θα είχαμε αυτό το άριστο οδικό δίκτυο, χωρίς λακούβες, σαμαράκια και ανάποδες κλίσεις; Παντού φωτισμένο και επαρκώς σηματοδοτημένο; Αλλά τέτοιοι που είστε, τι να περιμένει κανείς;
Κομμένη η πλάκα, μόλις γύρισα από Βαρκελώνη και μου ήρθε να βάλω τα κλάματα. Τι δρόμοι υπάρχουν; 2 κατευθύνσεις από 4 λωρίδες, από 2 λωρίδες ανάγκης, 2 ποδηλατόδρομοι, τράμ και 2 πεζοδρόμια περίπου 12 μέτρα πλάτος έκαστο. Δηλαδή ρε Σουφλιά, οι Βαρκελωνέζοι πόσα πρέπει να σκάσουν για τέλη, σε σχέση με μας τους Μάο - Μάο που τολμάμε να πούμε την Αχαρνών Λεωφόρο; Ούστ!

andreasL
23-07-09, 14:38
ρε παιδιά να προτείνω κάτι? Επειδή είναι σκοτάδι και δεν βλέπω ποιος φούστης μου πιάνει πάλι τον κ@λο με αφορμή το αυτοκίνητο και τα πράσινα άλογα! δεν μαζευόμαστε λίγο να διαμαρτυρηθούμε γιατί το βαρέθηκα το ζήτημα?
Ας επικοινωνήσουμε μέσο διαδυκτίου με όλες της μηχανοκίνητες λέσχες να οργανώσουμε καμία διαμαρτυρία...που να κάνει θόρυβο, μπας και πάρουν τίποτα πίσω?
Ο καθένας μόνος του, μόνο να βρίζει την άδική του μοίρα μπορεί!
Γιατί (λέω εγώ τώρα) σε όλη την Ελλάδα μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα να μην κανονίσουμε να κλείσουμε δρόμους πλατείες υπηρεσίες, Βουλή και ότι άλλο με τα αυτοκίνητα σβηστά και ακινητοποιημένα? Και παράλληλα να το στείλουμε και στο ευρωκοινοβούλιο με live ιντερνετικές κάμερες από όλη την χώρα?
Πνίγομαι γ@μωτο μου!:yikes::dildo1::dildo1::dildo1::dildo1::dildo1 ::dildo1::dildo1::dildo1:

face
23-07-09, 14:40
Μπουρλότο!!!! Τα έχω πάρει με τον σκούφο τον πλατύποδα....Ά ρε κιαρατά κουφάλογο να μη ρίξει στάλα στο κάμπο και να σου καούνε τα μπαμπάκια..

Τα πιάνω ένα ένα και έχω πάρει τώρα.

Δηλαδή, πληρώνουμε (ξανά) ενώ μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας και καταφανέστατα περί πράσινων (αλόγων), για ένα δίκτυο για να σπάμε τα αμάξια που πληρώνουμε!

ammoulianiotis
23-07-09, 14:50
Ενας υπευθυνος να τους τιναξει και τους 300 στον αερα γινεται?
Αμην και ποτε!!!

stilonas 1.6
23-07-09, 14:54
εγω πηρα ενα uno 1.0 με 45 αλογατακια με 100 ευρω για το χωριο τωρα απο οτι εμαθα θα πληρωνω 250 τελη οποτε το βλεπω χωρις πινακιδες

face
23-07-09, 14:56
Μιλάω με alfisti να δω τι μπορούμε να κάνουμε...Δεν αντέχεται η κοροιδία...Να μας κλέβει και να μας δουλεύει ο βλάχος πάει πολύ! Πείτε καμία ιδέα!

MaGeLaNoS
23-07-09, 15:03
Βρε παιδια εδω φαγωθηκαν δις ευρω απο τις φορολογιες που πληρωνουμε κ δεν εγινε κατι κ θα γινει για 100ευρω?
Ο ελληνας δεν εχει πολιτικη συνειδηση οποτε αδικα ψαχνουμε λυσεις..

stilonas 1.6
23-07-09, 15:06
η λυση ειναι βαση του κυβισμου σε συναρτιση με τους ρυπους που δινει ο κατασκευαστής ετσι υπολογιζεται και σε αρκετες ευρωπαϊκες χωρες

mpoykovi
23-07-09, 15:13
ηθελα ναξερα ποια μυαλα σκεφτοντε τετοια εισπρακτικα τερτιπια εμ κ ο σουφλιας τα ακουει που δεν ακουει καθολου αλλα ειπαμε αντε το ετακ αντε ο φορος 150 ευρω αντε τα τελη αντε οι ημιυπαιθριοι ελεος απο τους καναλαρχες που δεν ξερουν ποσα χρωστουν απο τους πετρελαιαδες που κλεβουν ασυστολα απο τους μεγαλοδημοσιογραφους που δεν τολμουν να ακουμπησουν κ πολλους αλλους ποτε θα τα παρουν ειπαμε κωστακη αλλα οχι κ ετσι για αυτο τον πουλ. δεν υπαρχει αλλη φορα

TRIBAL7
23-07-09, 16:30
Kατσε και θα δείς μονιμα θα κάτσω Κορεα ετσι όπως το πανε....:mad::mad:

Aprile
23-07-09, 16:35
To ψευτοοικολογικό κράτος έχει μόνο αρπακτικά κίνητρα.
Γι'αυτό ότι και να κάνεις δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Δεν μπορεί να περάσει ούτε από το τελωνείο.
Πρίν λίγα χρόνια ο Καβαθάς ο εκδότης των 4Τ στη Ελλάδα είχε οργανώσει την πρώτη έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Ελεγε μετά ότι του εβγαλαν την Παναγία δεν μπορούσε με τίποτα να περάσει τα εκθέματα απο το Τελωνείο.Αυτοκίνητο που δεν καίει καυσιμα είναι ανύπαρκτο είδος για το Ελληνικό κράτος.
Για να γίνει η έκθεση δόθηκε η λύση να περάσουν τα αυτοκίνητα από το Τελωνείο σαν ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ :yikes:
Συνεπώς τη φορολογία έχουν πάντα στο μυαλό τους και η οικολογία είναι απλά ο φερεντζές του π@ύστη...

DontMKsense
23-07-09, 16:55
Τι να πω.. είστε αχάριστοι για να μην τίποτα πιο βαρύ.Θα έπρεπε να πείτε ένα μπράβο στο π..στη που σκέφτηκε τέτοια μ..κια για να μας τσιμπήσουν πάλι λεφτά.Πόσες μέρες μπορεί να ψάχναν απο που θα μας τα πάρουν πάλι??Πρέπει να καταλάβουμε πόσο δύσκολη είναι η θέση τους ΤΑΠ,ΦΑΠ,ΜΑΠ τα έχουν βάλει όλα το τελευταίο τους χαρτί ήταν να φορολογίσουν το αέρα που αναπνέουμε..κι όμως φίλε ΟΧΙ ο Έλληνας πολιτικός την βρήκε την άκρη,βρήκε πως θα βάλει το χέρι του στην τσέπη μας κρατώντας το "καλό χαρτί" τον "Άσσο" στο μανίκι του για πιο δύσκολες μέρες.Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΡΕ......ΠΑΙΔΑΡΟΙ!!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ και μόνο για την μαλακία που σκέφτηκαν τους δίνω και 100 και 200 ευρώ το χρόνο έχω γαμ.. στο γέλιο.

TRIBAL7
23-07-09, 16:59
Τι να πω.. είστε αχάριστοι για να μην τίποτα πιο βαρύ.Θα έπρεπε να πείτε ένα μπράβο στο π..στη που σκέφτηκε τέτοια μ..κια για να μας τσιμπήσουν πάλι λεφτά.Πόσες μέρες μπορεί να ψάχναν απο που θα μας τα πάρουν πάλι??Πρέπει να καταλάβουμε πόσο δύσκολη είναι η θέση τους ΤΑΠ,ΦΑΠ,ΜΑΠ τα έχουν βάλει όλα το τελευταίο τους χαρτί ήταν να φορολογίσουν το αέρα που αναπνέουμε..κι όμως φίλε ΟΧΙ ο Έλληνας πολιτικός την βρήκε την άκρη,βρήκε πως θα βάλει το χέρι του στην τσέπη μας κρατώντας το "καλό χαρτί" τον "Άσσο" στο μανίκι του για πιο δύσκολες μέρες.Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΡΕ......ΠΑΙΔΑΡΟΙ!!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ και μόνο για την μαλακία που σκέφτηκαν τους δίνω και 100 και 200 ευρώ το χρόνο έχω γαμ.. στο γέλιο.

To κακό ειναι οτι το βάζουν στον **** μας!!!!!!

tzagarakis
23-07-09, 17:06
Το έχω ξαναγράψει σε άλλο topic,ένα πρωινό στην τηλεόραση ο γενικός του υπουργείου οικονομικών είπε την εξής μαλακεία ''Δεν πιστεύω ότι ο οικογενειακός προ'υ'πολογισμός θα πέσει έξω για 100 ευρώ παραπάνω στο τέλη κυκλοφορίας'' άκουσων-άκουσων θα με τρελάνουν αυτοί

tzagarakis
23-07-09, 17:15
Kατσε και θα δείς μονιμα θα κάτσω Κορεα ετσι όπως το πανε....:mad::mad:

Κώστα προετοίμασε το έδαφος να έρθω κι εγώ!!!

TRIBAL7
23-07-09, 17:39
Σε περιμενω να κανουμε αποικια Ελληνων μεταναστών!!:):):):)

stilo-hraklis
23-07-09, 17:41
εγω το εχω σε ακηνισια και ανασφαλιστο τοσο καιρο...τωρα θα το αφησω και χωρις τελη κυκλοφοριας...μας ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΑ..ΠΑΛΙ.......

DontMKsense
24-07-09, 02:21
To κακό ειναι οτι το βάζουν στον **** μας!!!!!!

Στην τσέπη το βάζουν..εσύ 100ευρα χ..ζεις?

ThoDoriS
24-07-09, 11:07
Γ. ΣΟΥΦΛΙΑΣ
Απάντηση για τα τσουχτερά τέλη
Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στα τσουχτερά νέα τέλη κυκλοφορίας που ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ και στα κίνητρα που δίδονται για απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων εν όψει... προεκλογικής περιόδου, έδωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς.
«Τα μέτρα που ανακοινώσαμε δεν έχουν κανέναν άλλο χαρακτήρα εκτός από τον περιβαλλοντικό και αποβλέπουν στην αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την οδική κυκλοφορία», δήλωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι η δέσμη μέτρων κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αναφέρονται στα οχήματα επειδή «όλες οι μελέτες έχουν καταδείξει ότι το 70% των ρύπων στις αστικές περιοχές οφείλεται στην οδική κυκλοφορία».

Συμπέρασμα....στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα...

andreasL
24-07-09, 11:36
Συμπέρασμα....στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα...
Στου κουφού την πόρτα...πάρτην πόρτα και φύγε!

pacman
24-07-09, 14:00
Ωραια τα λογια αλλα οι πραξεις μετράνε.
Πολίτης πήγε και κατέθεσε προσφυγή για να χαρακτηριστεί ο νόμος αντισυνταγματικός.
Μέχρι να εκδικαστεί στο εφετείο η υπόθεση το μέτρο μπαίνει στον πάγο.
Άρα κερδίζουμε κάποιο χρόνο.
Προτείνω οι admins να στείλουν κάλεσμα για συγκέντρωση όλων των admin και προέδρων των club για δημιουργία πορείας.
Αν το ανεβάσυμε στο facebook θα γίνει ΜΑΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

andreasL
24-07-09, 23:49
Aέρρρρρρρρρρρρρρρρρραααααααααααααααααααααααααα!
Πίσω και σας φάγαμε...σακοράφες!:D

HighFidelity
25-07-09, 01:10
Το πιό ωραίο πάντως είναι ότι από τα stilo του 2004 που στις εγκρίσεις τύπου είναι περασμένα Euro4 θα πληρώσουν "πρόστιμο ρύπων" 50€ μια και είναι ρυπογόνα. Από την άλλη όμως:

"Παράλληλα, για αγορά αυτοκινήτου νέας τεχνολογίας (οχήματος Euro 4 ή Euro 5) μετά την απόσυρση του παλιού, δίδεται οικονομικό κίνητρο 1.000 ευρώ επιπλέον."

παντελης
25-07-09, 09:44
για μενα που ειναι 2002 και θα πληρωσω πολλα το 1000 ειναι πολυ σωβαρο κινητρο .
μα καλα ειναι τοσο ανωμαλοι οι ανθρωποι .
καλα ρε εχω δωσει αγορα και βελτιωσεις κοντα 50000 και για να το κρατησω μου ζητανε ενα κουβα χρημα αλλα μου δινουνε σαν επιλογη 1000 ευρο για να το κανω αποσυρση και να παρω κατι ποιο οικολογηκο και ποιο καινουργιο αλλα με 1000 ευρο δεν υπαρχει ουτε ηλεκτρικο αυτοκινητο.
και λεω εγω τωρα αντε ρε να πατε να (παντρευτητε) εγω δε δινω ουτε για τελοι ουτε για κικλοφορια θα το παιξω παρανομος και θα κικλοφορω νυχτα με κλειστα τα φωτα και με κουλομενο το αμαξι να δω θα με ποιασεται ?.

ioannidis
25-07-09, 20:21
Βρήκα αυτό το site το οποίο έχει για όλα τα αυτοκίνητα τους ρύπους.
http://www.whatgreencar.com

Το κουφό είναι ότι στην κλίμακα από 0 - 100 (100 το ποιο ρυπογόνο) το 1,6 Stilo είναι στο 47 με 173 g/kkm CO2, ενώ το Bravo T-Jet 150 είναι στο 45 με 167 g/km.
Κατά τα άλλα εμείς πήραμε αύξηση...

Α, ρε Σουφλιά...

PascM
26-07-09, 17:12
Μου φτιάξατε την μέρα πρωί πρωί....κάθε μέρα που έρχομαι στη δουλειά και διαβάζω ειδήσεις διαβάζω και άλλον ένα τρόπο για να μου πέρνουν τα λεφτά... Έχω αγανακτήσει απο αυτό το πράγμα, το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να τα πάρει απο όλους και προφανώς πολύ περισσότερο απο αυτούς που δεν τα έχουν γιατί αυτά τα μέτρα αυτούς έχουν στόχο...

Και πως να τα πάρουν από αυτούς που τα έχουν; http://www.istories.gr/eidiseis/mploko-stin-ektakti-eisfora.html
Αυτοί έχουν και τον τρόπο να μην τα πληρώσουν! Ενώ εμείς; :sick:

tzagarakis
27-07-09, 02:06
To θέμα είναι γιατί να πληρώνουμε την ανικανότητά τους

richard
04-11-09, 14:25
Τελικα οι προεκλογικες υποσχεσεις πηγαν στον καλαθο των αχρηστων...
Προπερσυ πληρωνα 168 ευρω, περυσι πληρωσα 202 ευρω, φετος θα πληρωσω 252 ευρω, του χρονου θα παει 302 ευρω κ.ο.κ
Απο προπερσυ η ασφαλεια μου πηρε αυξηση 25%, εκλεισε πριν 2 μηνες και εχασα 100 ευρω.
Η βενζινη αυξανεται μερα παρα μερα.
Η εργατοωρα στην fiat πηρε αυξηση 5 ευρω την ωρα.
Καινουρια διοδια τοποθετηθηκαν σε διαφορα σημεια στην εθν οδο.
Ολα αυξηθηκαν ρε παιδια αλλα με τον μισθο μου τι γινεται?που ειναι οι υπερωριες μου?

PascM
04-11-09, 15:06
Με δόση χιούμορ αλλά είναι αλήθεια.

Εσύ ζητάς υπερωρίες και εγώ σε λίγο θα ζητάω δουλειά, καθότι μπορεί να μπήκαν νέα διόδια να αυξήθηκαν τα πάντα αλλά ...πετάμε και τους συμβασιούχους μετά από 4 χρόνια στο καλάθι των αχρήστων όταν προεκλογικά ακούγαμε ότι είναι αδιανόητο να υπάρχουν άτομα που εργάζονται στον ίδιο χώρο για 3-4 χρόνια και να μην έχουν μια πιο μόνιμη εργασία εφόσον καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

ΟΕΟ που πήγαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις;

richard
04-11-09, 15:25
Με δόση χιούμορ αλλά είναι αλήθεια.

Εσύ ζητάς υπερωρίες και εγώ σε λίγο θα ζητάω δουλειά, καθότι μπορεί να μπήκαν νέα διόδια να αυξήθηκαν τα πάντα αλλά ...πετάμε και τους συμβασιούχους μετά από 4 χρόνια στο καλάθι των αχρήστων όταν προεκλογικά ακούγαμε ότι είναι αδιανόητο να υπάρχουν άτομα που εργάζονται στον ίδιο χώρο για 3-4 χρόνια και να μην έχουν μια πιο μόνιμη εργασία εφόσον καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

ΟΕΟ που πήγαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις;

Λες και δεν το ξεραμε οτι ολα ειναι μουφα για τις ψηφους, στο ιδιο εργο ιδιοι θεατες...
Τι να πεις και εσυ που τρεμοπαιζει η καρεκλα σου...:(
Μην ξεχναμε και την αποσυρση που λεγανε, παει και αυτη, οσοι προλαβαν προλαβαν... οι αλλοι το παντρευτηκαν το σαραβαλακι!:cool:
Πολλοι γαμοι αυτες τις μερες ρε παιδι μου!

PascM
04-11-09, 15:32
Κοίτα όσον αφορά τα τέλη κυκλοφορίας.... τι να κάνουμε θα πλερώκουμε :) γιατί το αγαπάμε το Stilo μας!!!!

http://www.dentinpalevo.com/satira/index.html

Stilatos
04-11-09, 15:36
Δυστυχως τιποτα δεν ειναι ροδινα αλλα απο την αλλη οταν ενας λαος το μονο που σκεφτεται ειναι να πιασει αυτην την ονειρεμενη δουλεια στο δημοσιο πως να προδευσει.

Τα πραγματα εχουνε αλλαξει σε μια δουλεια δεν ειναι πια ουτε το 50 ουτε το 60 ουτε το 80, δεν θα εισαι συνεχεια εκει, θα αλλαξεις 5-6 δουλειες και παραπανω στην ζωη σου η εταιριες σε κρισεις για να αντεξουνε θα πρεπει να κανουνε περικοπες σε δυναμικο και να εισαι καλος στην δουλεια σου. Η θα εισαι στασιμος μια ζωη και μενεις σε μια δουλεια επειδη πιστευεις δεν θα βρεις καλυτερο και δεν θα ανεβαινεις. Αμα δεν εχει την νοοτροπια να κυνηγαει εδω στην ελλαδα οπως κανουνε στο εξωτερικο τι να κανεις.

Εδω αμα πεις σε ενα παιδι που σπουδαζει η μολις εχει τελειωσει σπουδες να παει να κανει το λεγομενο internship με λιγα η σχεδον καθολου λεφτα να παρει εμπειρεια με πολλη λιγο κοστος ( που δεν το σκεφτονται απο αυτο το σκεπτικο οτι ετσι μπορουνε να πανε οπουδηποτε αλλου με την εμπειρεια που αποκτησανε η στην εταιρια που κανανε το internship) θα σου πει σιγα μην το κανω αυτο ετσι ξεκιναει αυτη η νοοτροπια σε αυτον τον τοπο.

PascM
04-11-09, 16:28
Από προσωπική πείρα και εμπειρία και έχοντας ήδη αλλάξει μερικές δουλειές (μέχρι και αντικείμενο εργασίας) στα 37 μου πιστεύω ότι το θέμα δημόσιο έχει αλλάξει αρκετά.
Άσχετα αν προς το παρόν εργάζομαι σε ΔΕΚΟ.

MaGeLaNoS
04-11-09, 17:15
Εδω αμα πεις σε ενα παιδι που σπουδαζει η μολις εχει τελειωσει σπουδες να παει να κανει το λεγομενο internship με λιγα η σχεδον καθολου λεφτα να παρει εμπειρεια με πολλη λιγο κοστος ( που δεν το σκεφτονται απο αυτο το σκεπτικο οτι ετσι μπορουνε να πανε οπουδηποτε αλλου με την εμπειρεια που αποκτησανε η στην εταιρια που κανανε το internship) θα σου πει σιγα μην το κανω αυτο ετσι ξεκιναει αυτη η νοοτροπια σε αυτον τον τοπο.

Ναι γιατι η γενια που εφερε την χωρα αυτη σε τετοια κατασταση ειναι η γενια των γονιων του που του φυτεψαν την νοοτροπια του δημοσιου.Για να τα λεμε ολα..

richard
04-11-09, 17:57
Ναι γιατι η γενια που εφερε την χωρα αυτη σε τετοια κατασταση ειναι η γενια των γονιων του που του φυτεψαν την νοοτροπια του δημοσιου.Για να τα λεμε ολα..

Σωστος, ολοι επιθυμουμε το Δημοσιο, ολοι θελουμε να βολευτουμε και να εχουμε την σιγουρια του δημοσιου, δυστυχως ετσι ειναι...

ioannidis
04-11-09, 18:08
Ναι αλλά τώρα ήρθε ο Γιωργάκης (Ομάμα που τον λέει και ο Τράγκας) και θα τα αλλάξει όλα!
Τέρμα πια!
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε! Ξεχάστε και αυτά που θα μάθετε! Τα πάντα όλα λέμε!

verone
04-11-09, 22:18
Παιδία εγώ είμαι 5ος του 2003 και 2446 πόσα δίνω?

tzagarakis
04-11-09, 23:19
Σωστος, ολοι επιθυμουμε το Δημοσιο, ολοι θελουμε να βολευτουμε και να εχουμε την σιγουρια του δημοσιου, δυστυχως ετσι ειναι...

Ναι και ξέρεις γιατί?Εμένα πχ ο γαμπρός μου που είναι δ.υ.δουλεύει πολύ λειγότερο από εμένα,ξεκαθαρίζει πολύ περισσότερα από εμένα,βλέπει τα παιδιά του περισσότερο από εμένα και ρισκάρει πολύ λιγότερο από εμένα.Γιατί λοιπόν να μη τον ''ζηλεύω''?

ΥΓ
Και κοιμάται και πιο ήσυχος από εμ'ενα

PascM
05-11-09, 01:21
http://www.istories.gr/elliniki-oikonomia/aposyrsi-telos.html

Αρκετά αλμυρά...

Mixalis
05-11-09, 03:27

680 Μπαμπη!! Ειναι πολλα τα λεφτα...

verone
06-11-09, 00:32
Εντάξει ας είναι μόνο αυτά από 580 680 καλά είναι.

verone
06-11-09, 03:31
http://img8.imageshack.us/img8/3331/76876.png

http://www.enet.gr/?i=news.el.home&id=97802

MaGeLaNoS
06-11-09, 15:16
Δηλαδη 830 ευρω για 170 αλογα...ετσι σε ωθουν να μη δηλωνεις μοτερ..

tzagarakis
07-11-09, 01:06
Εγώ πάντως του χρόνου θα έχω ένα μοτερ 1,4 με 170 άλογα!!χιχιχι