PDA

Επιστροφή στο Forum : Παντελή να σου Ζήσει

Ionio-Zante
31-08-09, 21:04
Φίλε Παντελή... Να τον χαίρεσε το Διάδοχο και να είναι καλορίζικος και δυνατός...
θα ξαναθυμηθείτε το νόημα στον όρο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩH... :D:D:D:D:D

PARHS
31-08-09, 22:17
παντελη για δευτερη φορα χαζομπαμπας????να ναι γερος και δυνατος φιλε μου!!!!.....να τον χαιρεσαι!!!!!

ABARTH DNA
31-08-09, 22:55
Ξαδερφε να σου ζησει γερός σαν και σενα και να τον χαιρεσαι!!!!

Nikos
01-09-09, 08:08
Παντελή να σου ζήσει ο γιός (από ότι κατάλαβα) και με το που περπατήσει, ξέρεις εσύ, αγωνιστική στολή και κάθε ΣΚ στα καρτ!!! :)

Soul_Giannis
01-09-09, 09:33
Να σου ζησει ο Παιδαρος!!!!Το βλεπω το μωρο απο τωρα να το βαζεις στο Abarth και να το πηγαινεις σε καποιες ειδικες διαδρομες που ειδα εκει στον Βολο και μετα το μωρο να μην θελει να κατεβει απο το αμαξι!!!!!

Να σας ζησει!!!!

ioannidis
01-09-09, 11:46
Χαζοπατέρα να σου ζήσει ρε! Να ναι γερός και αυτός και εσείς να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Συγχαρητήρια!!!!

Mixalis
01-09-09, 12:31
Αντε μπραβο ρε χαζομπαμπα!! Να σας ζησει!! Να ειναι γερος, καλοτυχος και να τον δειτε οπως επιθυμειτε. Και οσον αφορα την νυχτερινη ζωη που λεει ο Γιωργος, μια ιδεα ειναι. Δεν θα καταλαβετε πως θα περασει....

Πολλα χαιρετισματα και φιλια στην κορακλα σου, αλλα και στην ευτυχισμενη, δευτερη φορα μαμα!!

Stilatos
01-09-09, 12:34
να σου ζησει μεγαλε. (εγω ποτε θα γινω μπαμπας? :( )

ioannidis
01-09-09, 13:18
(εγω ποτε θα γινω μπαμπας? :( )

Σοβαρά τώρα... θέλεις απάντηση;;;

Stilatos
01-09-09, 13:54
χαχαχα τι να κανουμε φιλε περνανε τα χρονια να δουμε ποτε θα βαλω μυαλο να παντρευτω και εγω καποια στιγμη

tzagarakis
01-09-09, 14:35
Nα σου ζήζει ο νέος!!!!!

παντελης
01-09-09, 23:35
ευχαριστω παιδια ευχομαι ολοψυχα και σε εσας οτι επιθυμητε.
Αν και μεχρι τελος ειχαμε πολυ ταλαιπωρια μια με την υγεια του μικρου και μετα με της γυναικας μου στο τελος ολα πηγανε καλα και με του θεου το χερι και με το δικο μου στη τσεπη τελος καλα ολα καλα.
ο νεαρος ειναι φτηστος ΕΓΩ οχι να το παινεφτω αλλα ο παιχτης εκανα πολυ καλη δουλεια .
χαχαχαχαχαχα
ειμαι πολυ χαρουμενος και εγω και η γυναικα μου αλλα και οι υπολοιποι (παπουδες- γιαγιαδες)
η κορη μου περιμενει με ανοιπομονησια το αδερφακι της και απο οτι βλεπω θα τα πανε καλα οι δυο τους . ολα καλα ολα καλα .

ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ STILOCLUB.GR ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΠΗ ΠΗΤΑΣ ΘΕΛΩ ΚΑΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΕΥΡΗΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΚΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΟ STILΟ .
αν και νωρης μην ξεχνιομαστε εγω θα τα παρω και τα δυο τα μικρα μου.

οσο για την αγωνιστικη εμπλοκη το γιου μου το λιγοτερο F3 και μονο αν ειναι κοκκινο και εχει το σημα τις Fiat - FERRARI
αλλα θα πρεπει να μπορει να κανει καλητερο χρονο απο μενα πρωτα στη πιστα των Σερρων .χαχαχχαχαχαχαχαχα

ThoDoriS
02-09-09, 00:07
Να σου ζήσει Παντελή....τώρα είμαι σίγουρος ότι είσαι πραγματικά χαρούμενος...

ikaros80
02-09-09, 09:37
φιλε Παντελη τις καλυτερες ευχες μου για το νεο μωρο και ολη την οικογενεια ,να εχετε παντα υγεια και ευτυχια.

andreasL
02-09-09, 10:22
Παντελή να σου ζήσεις ρε φίλε, να είναι καλότυχος και γουρλής και το καθισματάκι του να είναι momo!:D

1972stilo
02-09-09, 11:10
Να σου ζήσει!!!

ioannidis
02-09-09, 13:36
Ταμάμ, τον Ιανουάριο (μάλλον) που θα γίνει η εκδρομούλα θα είναι και 4 μηνών! Κουκλί!

παντελης
04-09-09, 01:06
ευχαριστο παιδες αντε γαμ...............τε γιατι χανομαστε .
η Ferrari ψαχνει για νεα ταλεντα.