PDA

Επιστροφή στο Forum : City και σκασμένο λάστιχο

1972stilo
02-09-09, 10:08
Παιδιά χθες το βράδυ, κατάλαβα ότι είχα σκασμένο λάστιχο μόνο από το θόρυβο της ζάντας και όχι από την άισθηση του τιμονιού. Παραλίγο να χάσω και το λάστιχο. Μέχρι να το ακούσω νόμιζα ότι το στίλο είχε χάσει τα μισά από τα λιγοστά του άλογα...:D:D:D
Με λίγα λόγια, το θέτω ως γεγονός, ώστε ο επόμενος να έχει το νου του...

gas
02-09-09, 11:27
Μαλλον απο καμια βιδα θα εχανε λιγο λιγο γιαυτο και δεν το καταλαβες αμεσα, αφου τα λαστιχα ειναι χωρις σαμπρέλα (tubeless).

MaGeLaNoS
02-09-09, 12:31
Φανταζομαι μιλαμε για πισω λαστιχο ετσι?

1972stilo
02-09-09, 13:01
Φανταζομαι μιλαμε για πισω λαστιχο ετσι?
Όχι φίλε μου. Μπροστά αριστερά, με ελάχιστο αέρα και το τιμόνι να στρίβει άνετα. Έκανα με μικρη ταχύτητα 40-50 μέτρα και στην αρχή νόμιζα ότι είχα χειρόφρενο, μετά άκουσα το λάστιχο και σταμάτησα. Το τιμόνι δεν είχε βαρύνει καθόλου.

MaGeLaNoS
02-09-09, 13:45
Μου κανει εντυπωση αυτο γιατι συνηθως οταν χανεις αερα μπροστα ειτε κοσκινιζει το τιμονι ειτε σε τραβαει απο την πλευρα που κλαταρε..βεβαια το city ποτε δεν το λειτουργουσα γιατι ειχα πληρωσει ηδη μια φορα εκτος εγγυησης την αντλια του..

ioannidis
02-09-09, 13:56
Μου κανει εντυπωση αυτο γιατι συνηθως οταν χανεις αερα μπροστα ειτε κοσκινιζει το τιμονι ειτε σε τραβαει απο την πλευρα που κλαταρε..βεβαια το city ποτε δεν το λειτουργουσα γιατι ειχα πληρωσει ηδη μια φορα εκτος εγγυησης την αντλια του..

Ντεν έχει αντλία καρντιά μου! Μοτόρι έκχει!

MaGeLaNoS
02-09-09, 14:01
Μια τετραγωνη μ@λακιτσα ηταν..το εχει ακομα ο Μπαφρας στην AutoQuattro να το δειχνει στα αλλα Stilo.Απο τα αγραφα λεμε..

Προσπαθω να θυμηθω τι ΔΕΝ ειχα αλλαξει σε κεινο το αμαξι.

ioannidis
02-09-09, 14:02
Προσπαθω να θυμηθω τι ΔΕΝ ειχα αλλαξει σε κεινο το αμαξι.

Ιδιοκτήτη όταν έπρεπε...

DimHat
04-09-09, 23:15
Ιδιοκτήτη όταν έπρεπε...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

dimos47ki7
06-09-09, 00:24
στο panda της μητερας μου, ειχε κλασει μαλλον ο εγκεφαλος του τιμονιου, και οταν ηταν σταματημενη στο φαναρι και αφηνε το τιμονι, αυτο γυρνουσε μονο του προς τα αριστερα!!!! αν το επιανε σταματουσε χωρις να χρειαζεται δυναμη...ευτυχως ηταν στην εγγυηση ακομα
σημειωτεον στο panda το εχουμε ενεργοποιημενο το city συνεχεια, μιας και πανω απο τα 30χλμ βαραινει ξανα μονο του, οποτε δεν υπαρχει λογος να το κλεινουμε..

MaGeLaNoS
06-09-09, 00:35
Ιδιοκτήτη όταν έπρεπε...

την ημερα που το παρεδωσα εκαψε τον εγκεφαλο του συναγερμου την πλακετα..με πηρε το απογευμα η κοπελα κ εμεινα καγκελο οταν μου το ειπε..

ioannidis
07-09-09, 17:57
στο panda της μητερας μου, ειχε κλασει μαλλον ο εγκεφαλος του τιμονιου, και οταν ηταν σταματημενη στο φαναρι και αφηνε το τιμονι, αυτο γυρνουσε μονο του προς τα αριστερα!!!! αν το επιανε σταματουσε χωρις να χρειαζεται δυναμη...ευτυχως ηταν στην εγγυηση ακομα
σημειωτεον στο panda το εχουμε ενεργοποιημενο το city συνεχεια, μιας και πανω απο τα 30χλμ βαραινει ξανα μονο του, οποτε δεν υπαρχει λογος να το κλεινουμε..

Έχω δει σε Rover (θεός σχωρέστην) 416 του 92 νομίζω με υδραυλική κρεμαργιέρα (υποβοηθούμενη) να δίνεις μια ελαφρά ροπή στο τιμόνι όπου ήθελες και αυτό να γυρνάει με στάνταρ ταχύτητα μέχρι τέρμα...
Τρελό γέλιο αλλά και πολύ επικίνδυνο.... Τελικά αν θυμάμαι καλά ήταν μια παπαροβαλβιδίτσα στο υδρ. κύκλωμα...

την ημερα που το παρεδωσα εκαψε τον εγκεφαλο του συναγερμου την πλακετα..με πηρε το απογευμα η κοπελα κ εμεινα καγκελο οταν μου το ειπε..

Από την χαρά του το έκανε το αμάξι...

Υ.Γ: Καλά ρε; σε γυναίκα έδωσες το αμάξι; Δεν σου μάθανε να σέβεσαι τις γυναίκες; Την χαντάκωσες την κοπέλα!