Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : abarth stilo Vs bravo Tjet

παντελης
03-10-09, 08:57
το Abarth Stilo Selespeed ειναι τελιος μαμα και το Bravo Tjet ειναι με βελτιωσεις πρωτου σταδιου
μπορει να περνει κεφαλι στα πρωτα Km αλλα μετα τα 180 περιπου μηλανε απο μονα τους τα κιβικα εστω και χωρις καμια
βελτιωση.http://www.youtube.com/watch?v=yy8XKY7aX_s&feature=related

tzagarakis
03-10-09, 10:05
Σταματήστε να μιλάτε για ABARTH!!!!
Με πιάνει κΑΤΆΘΛΗΨΗ ΛΕΜΕ!!!!!

MiKe_KaVaLa
03-10-09, 11:27
Παντελαρα στην εκκινηση μιλαν τα τουρμπο και στις τελικες τα κυβικα,οποτε διαλεξε και παρε.Εχω προσωπικα διαλεγω κυβικα.

Tokis
03-10-09, 14:30
Δεν θέλω να σου τo χαλάσω αλλά μήπως βλέπουμε διαφορετικό video?
Το bravo είναι συνέχεια μπροστά και στο τέλος ανάβει alarm και σταματάνε.... :whistle:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και εγω stilo ειχα (οχι abarth φυσικά) και ακόμη μου αρέσει πολύ σαν αμάξι αλλά αυτό που βλέπω στο video δεν έχει σχέση με αυτό που περιγράφεις...

lakis
03-10-09, 14:56
κ εγω πιστευω οτι το bravo ηταν μπροστα κ σταματησανε...

MiKe_KaVaLa
03-10-09, 15:01
Λοιπον σας προκαλω σε τριπλη μονομαχια αγνωστου στρατοπεδου...

Fiat Stilo 1.6T VS Fiat Bravo 1.4 T-JET VS Fiat Stilo 2.4

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hρεμααααααα...θα θυμωσει ο παντελης :D

Tokis
03-10-09, 15:10
Και πάλι προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας :ninjabattle: κανείς δεν λέει ότι το bravo είναι γρηγορότερο από το abarth ( και ιδιαίτερα από του Παντελή... :wink:) απλά στην συγκεκριμένη κόντρα το bravo ήταν μπροστά και στην συνέχεια σταματήσανε.

Λοιπον σας προκαλω σε τριπλη μονομαχια αγνωστου στρατοπεδου...

Fiat Stilo 1.6T VS Fiat Bravo 1.4 T-JET VS Fiat Stilo 2.4

Μιχάλη συμπολίτη το δικό σου είναι εκτός συναγωνισμού... :bleh:

MiKe_KaVaLa
03-10-09, 15:15
Μιχάλη συμπολίτη το δικό σου είναι εκτός συναγωνισμού... :bleh:

Γιατι βρε,το δικο μου στο πηγαδι κατουρησε... :p

face
03-10-09, 16:04
τώρα εγώ γιατί τα βλέπω ακριβώς όπως τα λέει ο Παντελής και έχω και τέσσερα μάτια...Κανένας δεν σταμάτησε ρε παιδιά, και το bravo έγραφε και λιγότερα μέτρα όντας στην εσωτερική...

MiKe_KaVaLa
03-10-09, 16:24
Ρε παιδια για ποια αλαρμ μιλατε...ουτε φρενο ειδα να παταει το Bravo ουτε τα αλαρμ αναψε...και το βιντεο κλεινει οταν βτανει το abarth στο bravo και λογικα μετα το περναει...το 2.4 μιλησε...το τουρμπο απλα υποκλειθηκε :)

Edit:Τωρα τα ειδα τα αλαρμ και μου φαινεται κατι σαν ''σημα'' να του λεει...οκ παραδεινομαι!:D

Tokis
03-10-09, 16:52
μετά όμως από 10 δευτ. που σταμάτησε το video ξαναπερνά το bravo μπροστά...
αφου πρέπει να είναι το abarth μπροστά μη σας το χαλάσω...:wink:

MiKe_KaVaLa
03-10-09, 16:59
Ελα ρε 'συ...το αποτελεσμα ειναι ενα,και δεν ξερω αν συνφωνουνε ολοι!Το Bravo εσκησε το Abarth εν κινηση αλλα μετα σε τελικες δεν μπορει να ακολουθησει το Bravo λογο κυβικων.Εγω ετσι το βλεπω!:)

ABARTH DNA
03-10-09, 17:48
δεν ξερω ποσο φτιαγμενο ειναι το bravo του βιντεο,εγω παντως σε φιλικο ανοιγμα με γνωστο μου με bravo 150 hp μαμα,2αρα και μιση 3 ειμασταν μαζι και μετα εφυγα πολυυυυυ μπροστα και το παιδι οταν σταματησαμε μου ελεγε οτι δεν με εφτανε με τιποτα,συνεχως εφευγα μακρια,εγω στο κοντερ μου εφτασα τα 235 χλμ πριν φρεναρω και αυτος προλαβε μεχρι 215 να δει,αυτα!

MiKe_KaVaLa
03-10-09, 17:51
δεν ξερω ποσο φτιαγμενο ειναι το bravo του βιντεο,εγω παντως σε φιλικο ανοιγμα με γνωστο μου με bravo 150 hp μαμα,2αρα και μιση 3 ειμασταν μαζι και μετα εφυγα πολυυυυυ μπροστα και το παιδι οταν σταματησαμε μου ελεγε οτι δεν με εφτανε με τιποτα,συνεχως εφευγα μακρια,εγω στο κοντερ μου εφτασα τα 235 χλμ πριν φρεναρω και αυτος προλαβε μεχρι 215 να δει,αυτα!

+1 συνφωνο απολυτα με τον φιλτατο!πιστευω πως ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα!

MaGeLaNoS
03-10-09, 17:56
Εγω θελω κοντρα PANTELIS με το τουρμπο του ΜΙΚΕ...τωρα που δυναμωσε κιολας..
Ξεφτιλιζει οτι κινειται ο Μιχαλης.

alexpennos
03-10-09, 18:02
Οταν λεμε 1ο σταδιο του μπραβο τι εννοουμε?

Soul_Giannis
03-10-09, 18:12
Παιδιά το βίντεο βάση ήχου μηχανής του Stilo αλλά και από τα φώτα του Bravo βλέπουμε και ακούμε ότι δεν κόβει κανείς!Εάν αναλογιστούμε ότι το Bravo είναι turbo και είναι λογικό να αρπάξει έτσι!το θετικό βέβαια είναι πως δεν έφυγε πολύ και την κράτησε την διάφορα και μετά το μάζεψε!το αποτέλεσμα είναι ότι και τα 2 είναι μια χαρά αμάξια!!!

lakis
03-10-09, 19:15
καλα αμα ειναι μετα τα 190 σιγααα σιγααα να περναει το abarth δε λεει τιποτα αν το bravo μεχρι τοτε ειναι μπροστα...τα κιβυκα εμενα δε μου λενε τιποτα δεν ειναι κακο ρε παιδια ναναι μπροστα ενα αλλο αμαξι κ οχι αυτο το abarth...

face
03-10-09, 19:24
καλα αμα ειναι μετα τα 190 σιγααα σιγααα να περναει το abarth δε λεει τιποτα αν το bravo μεχρι τοτε ειναι μπροστα...τα κιβυκα εμενα δε μου λενε τιποτα δεν ειναι κακο ρε παιδια ναναι μπροστα ενα αλλο αμαξι κ οχι αυτο το abarth...

Μα δεν είπε κανένας ότι είναι κακό...εμένα πάλι δεν μου λέει τίποτα πλέον το 1,4t...ο καθένας με τα γούστα του.

Soul_Giannis
03-10-09, 20:59
Μα δεν είπε κανένας ότι είναι κακό...εμένα πάλι δεν μου λέει τίποτα πλέον το 1,4t...ο καθένας με τα γούστα του.

Αφού το έχουμε μαμησει το ''συμωνω με τον προλαλησαντα'' θα πω και εγώ συμφωνώ με τον προλαλησαντα ότι πραγματι τα κυβικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο επόμενο μου αμάξι και φυσικά θα έχει και 5+ κυλινδρους!!!Να έχουμε κανέναν εφεδρικο!!!

Προσωπική μου άποψη πως αν αυτοί οι 2(Stilo και bravo)πανε κανένα γρήγορο ταξιδακι παρέα το bravo θα κουραστεί λόγο Turbo!

Μην παρεξηγηθώ! Δεν λέω ότι το Abarth είναι καλύτερο!

παντελης
04-10-09, 02:29
το ABARTH παιδες ειναι μαμα και το BRAVO ειναι πρωτου σταδιου σχεδον προγραμα -εξατμηση -φιλτρο το λοιπον 180+ αλογα και ροπη συγουρα 25 κιλα εχει σαφως που πολλα πλεωνεκτηματα αλλα λαχανιαζει και πριν καλα καλα ποιασει 180km η διαφορα λιγοστευει .
εγω προσωπικη μου γνωμη ειχα ενα τουρμπακι που λαχανιαζε στα 170km και εφτιαξα ενα αμαξι πλεων που παει 260 χαλαρα οτι θελει ο καθενας δεν ειναι μονοπολιο η ταχυτητα ας με περασει ενα τουρμπακι μεχρι τα 150 μετα το εχω σκισει και λεω μετα γιατι η δυναμη ειναι οραιο να ειναι εκρηκτικη αλλα αν δεν εχει διαρκεια ειναι ανωφελη .
παντως εχω να διλωσω οτιπρεπει να το δουνε πολλοι το βιντεο για να καταλαβεις ολες τις ενδηξεις πχ
ο FACE ειδε οτι το BRAVO ηταν απο την εσωτερικη και κερδισε μετρα
ο Soul_Giannis τσεκαρε οτι δε πατησε φρενο κανεις αλλα οτι δεν ελατωσε ουδης ταχυτητα
ο Tokis ειδε με μαγικο τροπο τι εγηνε μετα το τελος του βιντεο και ειδε το BRAVO να ξανα απομακρινεται (διλαδι συμφωνει οτι καποια στιγμη το Abarth κοντεψε να ρηξει προσπεραση στο BRAVO μεχρι που το BRAVO εβαλε τη R ραλη ταχυτητα και αφου τελιωσε το REC στη καμερα χαθηκε με τη ταχυτητα της σφαλιαρας)
καποιος αλλος το ειδε να σταματαει
τη στιγμη που ο ABARTH DNA τα εχει για πρωινο και δε χριαζεται να ποιασουνε 180 km τα καθαριζει απο τα 100km γιατι απλα εχει ABARTH 2,4 20v
τωρα να πω και εγω μια μ................α να περασει η ωρα μηπως ακουσατε να μουγκριζει το ABARTH ?
αν δε το ακουσατε ειναι γιατι ο ανθρωπος δε το πατησε καθολου τον πηγε κοντρα με το CRUISE CONTROL.
(etsi giati me afta poy grafete ponane ta matakia moy)

παντελης
04-10-09, 02:45
MaGeLaNoS, MiKe_KaVaLa, Stile
μα καλα τα ξυπνησες τα παιδια να δουνε τι εγραψα ντροπη .

MaGeLaNoS
04-10-09, 02:48
Δεν με επαιρνε κ παλια ο υπνος..αλλα μετα απο αυτο σιγουρα δε θα ξανακοιμηθω..

παντελης
04-10-09, 02:51
ειδες τι παθενεις αμα κοιμασε δουλευει η τυχη σου.

MaGeLaNoS
04-10-09, 02:52
Εγω ακομα περιμενω προσκληση με τον κολλητο μου για καφε.Να παιξεις κ με το OPC τωρα που ειστε στα ιδια αλογα.

My stilo will be soon turbo again .
full exhaust system 63,5mm
full intikate system BMC
Colombo & Mariani Stage II
200 με 260 περιπου αλογα αναλογα με την εποχη .
και ροπη πολυ ροπη μα παρα πολυ ροπη .

Απλα πες μας εποχη να ερθουμε να εισαι στα 260...

παντελης
04-10-09, 02:54
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν ειναι μακρια η εποχη αυτη μονο να μην ερθεται οταν σας καλεσω και πειτε οτι ξεχασατε τη βρυση ανοιχτη.

MiKe_KaVaLa
04-10-09, 02:58
Παντελη ελα κοψτο,παντος για να ξερεις εγω κοντρα μαζι σου δεν καιγομαι να κανω.Αν ομως το θες μονο με παραδακι.Ετσι για την πλακα κοντρα δεν βαζω...

Tokis
04-10-09, 10:15
ο Tokis ειδε με μαγικο τροπο τι εγηνε μετα το τελος του βιντεο και ειδε το BRAVO να ξανα απομακρινεται (διλαδι συμφωνει οτι καποια στιγμη το Abarth κοντεψε να ρηξει προσπεραση
(etsi giati me afta poy grafete ponane ta matakia moy)

έχετε κολλήσει τόσο με τα abarth που δεν καταλαβαίνεται πότε κάποιος κάνει πλάκα....
τέλοσπαντων θα περιμένουμε να βγάλει η FIAT bravo με ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.5 για να συγκρίνουμε τα αυτοκίνητα...

παντελης
04-10-09, 10:32
μωρε εσυ αμα βλεπεις Bravo οτι και να ειναι πεφτεις και το προσκυνας
αμ ο αλλος θελει κοντρα με λεφτα αφου τον περναμε και χωρις λεφτα
και ο καλητερος θελει κοντρα με OPC να υποθεσω μονο σε ευθεια
καλα θα δω τι μπορω να κανω για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι

α το βρηκα δεν εχεται παρα μονο να ερθεται στη πιστα των Σερρων και να με περασεται στις ευθειες η' να με περασεται με το 2,5 το BRAVO η' ακομη καλητερα να βαλεται λεφτα αντι για βενζηνα και παλι να με περασεται .
χαχαχαχαχαχαχχα

το θεμα ειναι οτι ο ενας δεν του εχουνε μεινει λεφτα αφου φτιαχνει το αφτιαχτο TURBO
ο αλλος διθεν οτι εχει λεφτα και φιλο OPC που τιποτα απο τα δυο δεν ισχειει μιας και απο PUNTO GT πηρε 1,2 diesel corsa και ο τελευταιος που εχει ενα BRAVO που δε ξερουμε αν ειναι TURBO τελος παντων οπως μπορει ο καθενας και η αλεπου που τα κανει κρεμασταρια .
καλημερας κύριοι και καλη ψηφο

Arf
04-10-09, 11:52
Απορώ, τo γεγονός ότι το stilo είναι GPL δεν το είδε κανείς??

MiKe_KaVaLa
04-10-09, 12:09
Πω πω πω κακιαααα και μονο κακια...μισος ατελιοτο!

Καταρχας να σου απαντησω γιατι δεν γινεται να σε αφηνουμε ετσι και να μην μιλαει κανει.Λοιπον επειδη το ξερω κι εγω πολυ καλα αυτο το OPC θα φας τετοια *ολα που δεν θα σε περνει ο υπνος τα βραδια...ασε που δεν θα πιασεις στο στομα σου ξανα την Opel.

O φιλος μου ο Tokis εχει το Turbo και δεν ειναι προσκυνητης σαν κι εσενα να καθεται και να λεει στον οποιονδηποτε οτι εχει το καλυτερο και γρηγοροτερο αμαξη...ειναι σοβαρο παιδι με λιγα λογια και λεει τα πραγματα οπως εχουν.

Για μενα δεν θα σου πω κατι,νομιζω οτι μερικοι ξερουν για εμενα για το ποιος ειμαι και γενικα τι ρολο βαραω.Αν επιμενεις ομως η κοντρα ειναι με λεφτα κι εσυ τραγουδα...

Δεν μου λεει ομως κατι η πιστα των Σερρων και το 2.4,η δυναμη φαινεται αλλου κυριε παντελη!

Τι παιζει με μενα και το αμαξη μου μονο λιγοι το ξερουν...αν θες να μαθεις κι εσυ σου ειπα παραπανο πως εχει το θεμα...

Τι σε νποιαζει εσενα τωρα ο Νικολας αν εχει λεφτα κι αν εχει λεφταδες φιλους,και θα παρει και οτι αμαξη γουσταρει!Δηλαδη τοσο κολλημενος εισαι πια...υπαρχουν αμαξια στους καιρους μας που δεν εχουν καμια σχεση με Fiat...με Abarth...

Tελος να πω οτι εισαι πολυ παρτακιας,δεν ακους κανεναν και τιποτα.Πρεπει δηλαδη ολοι να ζησουμε με την ιδεα οτι εσυ,οι ιδεες σου και το *ολοabarth σου εισαστε οι καλυτεροι και δεν υπαρχουν ισαξιοι αντπαλοι και το καλυτερο...καλυτεροι.Καλα κανε ντουπεκι γιατι δεν σε περνει και πολυ...πατα τα 260χλμ/ωρα μαζευαι αλογα απο τις εποχες και να μην ξεχνας να ονειρευεσαι το 2.4 σου να γινει 2.4Τ

Μην ταλαιποριεσαι ομως,τα αμαξια ερχοντε και στον βολο στο χαλαρο...
οι καμερες....ο καφες....και το πληθος θα ειναι εκει.Μην μου λες ομως για Σερρες και Σεραικη μπουγατσα...ο οδηγος και το αμαξη του φαινεται στον καθαρο και καθημερινο δρομο!

Ενα τελευταιο σου λεω κατσε και χαλαρωσε...δεν εισαι ο μονος που εχεις Abarth...

παντελης
04-10-09, 12:28
ετσι ετσι χαχαχαχαχαχαχαχαα
καλημερα σας κ. Maik προσφερουμε και τσα'ι' αν επιθυμει η αφεντια σας.
αλλα η σοβαροτητα φιλε δεν ειναι να κανεις κοντρες στο δρομο αλλα εκει που πρεπει .
και παλι καλημερα σας.
ABARTH .
εξαλου τα ονειρα καποια στιγμη πραγματαποιουντε αλλα μεχρι τοτε δεν στοιχειζουν τιποτα.

Tokis
04-10-09, 12:50
μωρε εσυ αμα βλεπεις Bravo οτι και να ειναι πεφτεις και το προσκυνας

εγώ φίλε Παντελή είχα stilo και το έδωσα για να πάρω κάτι άλλο. Και σε κάποια χρόνια θα δώσω και το bravo για να πάρω κάτι άλλο. Δεν είμαι της άποψης να παντρέυεσαι το αυτοκίνητο. Ούτε να αλλάζω κάθε χρόνο μηχανή για να βάζω κοντρίτσες στις ευθείες και με S2000 και OPC και να νομίζω ότι κάνω κάτι...

α το βρηκα δεν εχεται παρα μονο να ερθεται στη πιστα των Σερρων και να με περασεται στις ευθειες η' να με περασεται με το 2,5 το BRAVO η' ακομη καλητερα να βαλεται λεφτα αντι για βενζηνα και παλι να με περασεται .
χαχαχαχαχαχαχχα

πίστεψε με εχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω και να πετάξω τα λεφτά μου από το να λιώνω λάστιχα στη πίστα και μετά να τα δείχνω στις φωτογραφίες. Εσυ που έχεις λεφτά και χρόνο πέτα τα όπου θέλεις. Αλλά δεν σου πέφτει λόγος ποιος έχει λεφτά και ποιος όχι....

το θεμα ειναι οτι ο ενας δεν του εχουνε μεινει λεφτα αφου φτιαχνει το αφτιαχτο TURBO
ο αλλος διθεν οτι εχει λεφτα και φιλο OPC που τιποτα απο τα δυο δεν ισχειει μιας και απο PUNTO GT πηρε 1,2 diesel corsa και ο τελευταιος που εχει ενα BRAVO που δε ξερουμε αν ειναι TURBO τελος παντων οπως μπορει ο καθενας και η αλεπου που τα κανει κρεμασταρια .
καλημερας κύριοι και καλη ψηφο

ναι είναι turbo το bravo αλλά δεν είναι γρηγορότερο από S2000 ούτε βγάζει 300 άλογα, ούτε έχει τελική 260 ούτε είναι είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ απλά το έχω για κανένα ταξίδι, να πηγαίνω στη δουλειά και να κάνω και καμιά προσπέραση. Τουλάχιστον δε δίνω 500Ε το χρόνο για τέλη κυκλοφορίας όσα δίνει και ο ξάδελφος μου με το Navara...

Y.Σ. το να είσαι μέλος του stiloclub δε σημαινει ότι πρέπει να πιστεύεις ότι έχει το καλύτερο αμάξι του κόσμου. Ετσι θέλω να πιστευω τουλάχιστον...

MaGeLaNoS
04-10-09, 12:53
Ρε αφηστε τον ανθρωπο να ζησει το ονειρο του με το abarth που εδωσε ενα σκασμο λεφτα κ παλι 189 αλογα μετρηθηκε..

Αφηστε τον ,ακομα τα κλαιει κ κατι πρεπει να πει για να μη φανει κοροιδο...

Αντε Παντελη κ την επομενη φορα οταν θα γραφεις παπαριες ξαναδιαβασε τες μια φορα πριν ποσταρεις.

cavallino
04-10-09, 13:20
Εαν θέλετε & την γνώμη ενός ανθρώπου που μετράει τα λεφτά καθώς έχει οικογένεια να θρέψει, εαν είναι να δίνω -ειδικά- τα καινουργια τέλη κυκλοφορίας & τις ανάλογες βενζίνες για να περνάω κάποιον μετά τα 170 δεν θα το έκανα ποτέ...

Δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή αντιπαράθεση όταν μιλάμε για σχεδόν τα διπλάσια κυβικά.

Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε αφού σε λίγο θα μπει ο 1,8-200hp & με δώρο 10 κουτάκια Lipton tea. :)

lakis
04-10-09, 18:02
Πω πω πω κακιαααα και μονο κακια...μισος ατελιοτο!

Καταρχας να σου απαντησω γιατι δεν γινεται να σε αφηνουμε ετσι και να μην μιλαει κανει.Λοιπον επειδη το ξερω κι εγω πολυ καλα αυτο το OPC θα φας τετοια *ολα που δεν θα σε περνει ο υπνος τα βραδια...ασε που δεν θα πιασεις στο στομα σου ξανα την Opel.

O φιλος μου ο Tokis εχει το Turbo και δεν ειναι προσκυνητης σαν κι εσενα να καθεται και να λεει στον οποιονδηποτε οτι εχει το καλυτερο και γρηγοροτερο αμαξη...ειναι σοβαρο παιδι με λιγα λογια και λεει τα πραγματα οπως εχουν.

Για μενα δεν θα σου πω κατι,νομιζω οτι μερικοι ξερουν για εμενα για το ποιος ειμαι και γενικα τι ρολο βαραω.Αν επιμενεις ομως η κοντρα ειναι με λεφτα κι εσυ τραγουδα...

Δεν μου λεει ομως κατι η πιστα των Σερρων και το 2.4,η δυναμη φαινεται αλλου κυριε παντελη!

Τι παιζει με μενα και το αμαξη μου μονο λιγοι το ξερουν...αν θες να μαθεις κι εσυ σου ειπα παραπανο πως εχει το θεμα...

Τι σε νποιαζει εσενα τωρα ο Νικολας αν εχει λεφτα κι αν εχει λεφταδες φιλους,και θα παρει και οτι αμαξη γουσταρει!Δηλαδη τοσο κολλημενος εισαι πια...υπαρχουν αμαξια στους καιρους μας που δεν εχουν καμια σχεση με Fiat...με Abarth...

Tελος να πω οτι εισαι πολυ παρτακιας,δεν ακους κανεναν και τιποτα.Πρεπει δηλαδη ολοι να ζησουμε με την ιδεα οτι εσυ,οι ιδεες σου και το *ολοabarth σου εισαστε οι καλυτεροι και δεν υπαρχουν ισαξιοι αντπαλοι και το καλυτερο...καλυτεροι.Καλα κανε ντουπεκι γιατι δεν σε περνει και πολυ...πατα τα 260χλμ/ωρα μαζευαι αλογα απο τις εποχες και να μην ξεχνας να ονειρευεσαι το 2.4 σου να γινει 2.4Τ

Μην ταλαιποριεσαι ομως,τα αμαξια ερχοντε και στον βολο στο χαλαρο...
οι καμερες....ο καφες....και το πληθος θα ειναι εκει.Μην μου λες ομως για Σερρες και Σεραικη μπουγατσα...ο οδηγος και το αμαξη του φαινεται στον καθαρο και καθημερινο δρομο!

Ενα τελευταιο σου λεω κατσε και χαλαρωσε...δεν εισαι ο μονος που εχεις Abarth...

εγω συμφωνω απολητα μαζι σου κ για το αν ενα αμαξι ειναι γρηγορο δε φαινετε στη πιστα φαινετε στην ευθεια

ABARTH DNA
04-10-09, 18:46
ρε παιδια γιατι βγαζετε τοσο χολη ??? ενταξει δεν εχουμε τον πιο δυνατο ατμοσφαιρικο κινητηρα,ενταξει ειναι πολλα τα κυβικα,ενταξει μας περνανε ολοι,αλλα οπως γουσταρει ο καθενας μας,δεν το καταλαβαινω,πρεπει δηλαδη να εχουμε 1.2 για να μην παρεξηγειται κανεις ??? ή ειμαστε σε κανενα αλλο club ??? στο stilo club δεν ειμαστε ??? ε ειναι κακο να παινευουμε το stilo ??? και οσους λενε πολλα κυβικα λιγη δυναμη: παιδια το εχετε οδηγησει??? μπορειτε να καταννοησετε την γλυκια δυναμη που εχει παντου απο τις 1000 - 6500 στροφες χωρις να κουραζεται πουθενα και ποτε??? μπορειτε να καταννοησετε οτι η fiat κοιταξε μπροστα και κανεις δεν το πηρε χαμπαρι,παρα μονο να λενε τι μ@λ@κι@ εκαναν οι ιταλοι ??? ενα καθημερινο αυτοκινητο με ενα φανταστικο μοτερ που δεν ζηταει τιποτα απο τον κατοχο του και του χαριζει και πολλα χαμογελα,δηλαδη που ειναι το κακο ???

υ.γ το γρηγορο αμαξι στις στροφες φαινεται οχι στην ευθεια!!!

s6_sot
04-10-09, 18:56
:hmm::hmm::hmm:.... Εδώ το έχω αλλά θα κρατηθώ δεν θα μιλήσω... :hmm:

Tokis
04-10-09, 18:56
που είδες ακριβώς να βγάζει κάποιος χολή? Ειπε κανείς ότι το abarth δεν είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο? Το ποιος είναι κολλημένος είναι φανερό...
Ολοι αγαπάμε το stilo αλλά μην πηγαίνουμε με παρωπίδες..
Ξέρεις κάποιο άλλο αμάξι με βάρος 1 τόνο και κάτι και κινητήρα 2.4 που να μην έχει ροπή?

MiKe_KaVaLa
04-10-09, 19:00
ρε παιδια γιατι βγαζετε τοσο χολη ??? ενταξει δεν εχουμε τον πιο δυνατο ατμοσφαιρικο κινητηρα,ενταξει ειναι πολλα τα κυβικα,ενταξει μας περνανε ολοι,αλλα οπως γουσταρει ο καθενας μας,δεν το καταλαβαινω,πρεπει δηλαδη να εχουμε 1.2 για να μην παρεξηγειται κανεις ??? ή ειμαστε σε κανενα αλλο club ??? στο stilo club δεν ειμαστε ??? ε ειναι κακο να παινευουμε το stilo ??? και οσους λενε πολλα κυβικα λιγη δυναμη: παιδια το εχετε οδηγησει??? μπορειτε να καταννοησετε την γλυκια δυναμη που εχει παντου απο τις 1000 - 6500 στροφες χωρις να κουραζεται πουθενα και ποτε??? μπορειτε να καταννοησετε οτι η fiat κοιταξε μπροστα και κανεις δεν το πηρε χαμπαρι,παρα μονο να λενε τι μ@λ@κι@ εκαναν οι ιταλοι ??? ενα καθημερινο αυτοκινητο με ενα φανταστικο μοτερ που δεν ζηταει τιποτα απο τον κατοχο του και του χαριζει και πολλα χαμογελα,δηλαδη που ειναι το κακο ???

υ.γ το γρηγορο αμαξι στις στροφες φαινεται οχι στην ευθεια!!!

Συγνωμη ρε φιλε,πολυ ωραια αυτα που λες και συνφονω με τον λογο σου αλλα κοιτα να δεις...δεν τα εχουμε βαλει με ενα κοινο Abarth.Τα εχουμε βαλει προσωπικα με του παντελη το Abarth....και τον λογο του...

Τωρα τι κανει στο συγκριτικο που διαβαζουμε καλυτερα ανοιξτε και διαβαστε τα τεχνικα,εγω τα διαβασα.και ο ενας καλος και ο αλλος...και ο ενας εχει τα + και τα - και ο αλλος...

Κι εσυ ομως Abarth δεν εχεις???Γιατι δεν τα βαζουμε μαζι σου αναρωτιθηκες ποτε σου...?

MiKe_KaVaLa
04-10-09, 19:29
Να πω και κατι ακομα...το τουρμπισα ωραια!εχω καποια Α αλογα ωραια!(που ακομα δεν ξερω ποσα)...εχω πει ποτε μου παραλογα πραγματα του τυπου ''S2000'' ???
Εκτος βεβαια απο καποιες φορες που αστιευτικα και απο το Yaris (το οποιο δεν το θεορω παραλογο).Αλλα το να μετρηθεις με ενα S2000 πρεπει να εχεις τον 2.4 να ειναι τουρμπο τουλαχιστον...για να μην πω για νιτρο!

Δεν λεω οτι ο κινητηρας ο 2.4 δεν αξιζει,αξιζει και παρα πολυ γαι το συγκεκριμενο αμαξη μας.Δεν με συμφερει και να πω το αντιθετο διοτι αν διαβασες καπου ψαχνω για κινητηρα και θα βγω παραλογος.

Ελπιζω να ηρεμισει και αυτα που λεει να στεκουνε και να μην βλεπει το αμαξη του σαν μια φερραρι γιατι δεν ειναι ετσι!

παντελης
04-10-09, 20:45
και καλησπερα σας
το λοιπον εγω δεν εχω καταλαβει ως προς τι ολη αυτη η διαθεση που εκφραζεται .
δεν σας αδικο γιατι οταν δε το εχει το κατηγορεις αλλα οταν το εχεις δε σικωνεις κουβεντα.
τα κρεμασταρια της αλεπους που λεγαμε.
και λεω ξανα οτι η πλειοψηφια του κοσμου δεν μπορει να φανταστει πως αποδειδει στο δρομο ενα ABARTH 2,4 20v αν με 170 αλογα ξεφτυλιζει τα παντα τοτε τα ''παντα'' εχουνε ψευτικα αλογα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και για χαλαρωστε λιγο γιατι δεν εγηνε και τιποτα μου ειπατε και σας ειπα και εγω και καναμε πλακα
τι θελετε διλαδι να τι λετε παντα εσεις και οι υπολοιποι να ειναι υπο δε το καταλαβα
στα πλαισια της επικοινωνιας πρεπει να ξερεται οτι ολοι ειναι ισοι και βεν ειναι ηθηκο να υποτυμας καποιον .
τωρα αν θελεται να τα πουμε εξω απο τα δοντια και παντα σε φιλικο επιπεδο
ο ενας δεν εχει το μοτερ που χριαζεται για να αποδειξει κατι αλλα θα φωναξει ολους τους φιλους του να μονομαχησουνε με τον αντιπαλο ο αλλος χωρις να εχει καποιο προιγουμενο μιας και βρηκε αφορμη τι λεει και αυτος χαλαρα οτι θελει κοντρα αλλα με λεφτα
και ο τριτος μας τι λεει οτι ειμαστε ανωρημοι και οτι αυτος ειναι ώριμος
και εγω απαντω χωρις να τη πω σε κανεναν τι θελεται και ψαχνεστε ?
νομιζατε οτι θα καθομουνα και θα σας βλεπω να γραφετε ''πα//////////ροες για τη παρτη μου .
δε πηραξα κανενα σας και πανω απο ολα σαν παρεα που κανουνε δικτιακα δεν περιμενα τετοια αντιμετοπηση .παντα ομως να τονισω οτι δε κραταω κακια και οταν βρεφουμε υποσχομαι να κερασω καφεδακι τσα'ι' οτι θελεται αλλα κοντρες μονο στις Σερρες . και δε καταλαβα γιατι κωλωνετε να ερθεται στη πιστα εκτως απο Track Day εχει και σουβλακια
και ξεχασα Καλο βραδι φιλακια πολλα

MiKe_KaVaLa
04-10-09, 20:55
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:!!!!! !!!!

Καλο σου βραδυ Παντελακο :)

παντελης
04-10-09, 20:57
βρε θηριο το εκανες 0,5 δε φοβασε φιατ ειναι και αυτο σεν το δικο μου.

MiKe_KaVaLa
04-10-09, 20:59
βρε θηριο το εκανες 0,5 δε φοβασε φιατ ειναι και αυτο σεν το δικο μου.

Δεν φοβαμαι καθολου και ακομα αρχη ειναι :) Πολλαπλες απο 2.0L Turbo ;)

παντελης
04-10-09, 21:01
μπραβω ............................

MiKe_KaVaLa
04-10-09, 22:00
Ας μας πει και καποιος το GPL τι σκατα ειναι...δηλαδη ελεος εχω σκασει να μαθω τι ειναι!

παντελης
05-10-09, 00:52
δε ξερεις?
αμ ετσι εξηγητε γιατι αντεδρασες ετσι και εγω νομιζα οτι ξερεις .
και 'συ βρε Maik ρωτα ποιο μπροστα τι σημαινει GPL και μετα γραψε οτι θες εγω νομιζα ηξερες και ελεγα μεσα μου ''μα καλα τι λεει ο ανθρωπος τωρα''
αντε βρε αμα δε ηξερες τα περνω πισω αν σε ειπα κατι .

MiKe_KaVaLa
05-10-09, 01:12
εεεε αντε πες τι ειναι με σκασες...

tzagarakis
05-10-09, 01:32
Δεν παίζεστε!!!!

Arf
05-10-09, 02:20
Ας μας πει και καποιος το GPL τι σκατα ειναι...δηλαδη ελεος εχω σκασει να μαθω τι ειναι!

http://en.wikipedia.org/wiki/Liquefied_petroleum_gas

ABARTH DNA
05-10-09, 09:25
http://en.wikipedia.org/wiki/Liquefied_petroleum_gas

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ σωστος ARF δεν το ειχα προσεξει:yikes:.......
GPL = δηλαδη καιει αεριο προπανιου!!!:D

ΜΙΑ ΧΑΡΑ παει το stilo :dildo1:

face
05-10-09, 11:58
καταρχήν όταν η κουβέντα πάει επί προσωπικού βγαίνουμε αμέσως off-topic...

κατά δεύτερον προς όλους τους αποδέκτες χωρίς να σημαίνει και τίποτα σοβαρό, εδώ είναι stiloclub. Ούτε το forum των 4τροχών είναι, ούτε το GTC, ούτε το ΤFRC ούτε κάποιο άλλο γενικού ενδιαφέροντος. Άρα και οι γνώμες είναι υποκειμενικές. Εγώ προσωπικά το δηλώνω είμαι προκατειλημμένος υπέρ του Stilo όχι γιατί το έχω αλλά γιατί πιστεύω ότι έχει κάποια θετικά που άλλα αμάξια της κατηγορίας και της εποχής δεν φαντάζονταν.

Επίσης σε ένα μέλος που έχει προσφέρει απίστευτες γνώσεις στο club και είναι απαρχή για πολλά πειράγματα και μετατροπές, που πάντα προσέφερε τις γνώσεις στο club όταν κάποιος έχει πρόβλημα, που είναι εδώ από την γέννηση αυτού το club όταν πολλοί έρχονται και παρέρχονται, που έχει δείξει το δρόμο στις βελτιώσεις όταν όλοι έκαναν πίσω και άρχιζαν τα αν το ένα μήπως το άλλο περιμένω μεγαλύτερο σεβασμό από την καζούρα και ειδικά από μέλη που ακόμα δεν άρχισαν με τις μετατροπές.

Stilatos
05-10-09, 12:27
..................+1

Soul_Giannis
05-10-09, 12:38
Ο Πετράκος τα λεει καλα παιδια!
Ο Παντελης καθως και αλλοι εδω μεσα πχ Verone,Ionio-Zante και αλλοι δεν ειναι τιποτα τυχαιοι (βλεπε Sn7per,Cubano και λοιποι) και οτι μαθαινουν ή κανουν ή βελτιώνουν ή ξερουν το μοιραζονται μαζι μας και μας ανοιγουν τα ματια σε καποια θεματα που αλλοι εχουμε μαυρα σκοταδια!
Αρα σας παρακαλω να σταματησουν τα παιδιαρισματα καθως και αλλα υπονοουμενα που λεγονται μεσα στο Forum για ολους.
Τωρα το οτι υποστιριζει το αμαξι του και το γουσταρει ειναι κατι που ειναι σεβαστο!
Θα μου πεις ρε Γιαννη πως ειναι δυνατον να περναει S2000?
Ρε φιλε μαγκια του να περναει και Ferrari ο Sn7per μας τσαμπουναγε ενα καρο λαλακιες και τον πιστευαμε.Ο καθενας εδω μεσα ειναι για να λεει την αποψη του και την γνωμη του και να μην τα επιβαλει αλλα και φυσικα να μην κατακρινει κατι που ο αλλος πιστευει!

tzagarakis
05-10-09, 13:40
Aααλληλουηα!!!!

tzagarakis
05-10-09, 13:43
+1000
Συμφωνώ με τον face kai ton Γιάννη απόλυτα.
Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει κι εκείνος που το διαβάζει ή το κρατάει ή το πετάει

ngtech
05-10-09, 13:49
Μετά από όλα όσα διάβασα μία παρατήρηση έχω να κάνω.Λάθος 2! 1η:Έχουν πολύ πλάκα όσοι λένε " έχω ένα φίλο με Mclaren να βάλεις κόντρα να δουμε τι πουλια θα πιάσεις..." , κι εγώ έχω ένα φίλο με evo 850hp + δηλαδή όποιον γρήγορότερο απο'μένα βλέπω θα του λέω να βάλεις με αυτόν και θα δεις? Run what you bring...! και το συνδυάζω με ... bullshit walks!!! και κάτι άλλο η μαγκιά φαίνεται στις ευθείες? Να βάλει κόντρα όποιος θέλει με τη γιαγια μου να οδηγει σε ευθεία μια enzo! Θα σας πηδήξει όλους! Εγώ που μιλάω εχω κανα γρήγορο να μου πεις? Σκατούλες ! Ενα ταπεινό 1.4 έχω αλλά κερνάω τσαγάκι σε opc , tsi, gt, forester 25xt,tts και άλλα τουμπανιάρικα στα λιμανάκια kai στον περιφερειακό ημ. γιατί οι οδηγοί τους είναι για ευθειούλες και κότες. Αν θέλει κανεις ας ρωτήσει τα λάστιχά μου ή να τα δει... Αυτή ήταν η δεύτερη παρατήρηση. Και κάτι τελευταίο! PEACE MEN WE ARE ON THE SAME SIDE!!!

Soul_Giannis
05-10-09, 14:02
PEACE MEN WE ARE ON THE SAME SIDE!!!

Που λένε και στο χωριό μας!!!

canonis
05-10-09, 15:12
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΙΜΑ...

Χάνω τα καλύτερα!!!
Το Bravaki τα πήγε πολύ καλά ότι και να λέτε...
Μπορεί να είναι 1,4 μπορεί να νομίζετε ότι κουράζετε ότι ψοφάει αλλά το κέρασε το τσαγάκι του...
Δε πειράζει όμως...

Σε άλλους αρέσουν οι υψηλές τελικές σε άλλους η γρήγορη επιτάχυνση.
Μέχρι τα 200 εγώ το βλέπω μπροστά το Bravo.
Φαίνεται στο τέλος ότι έχει φτάσει το Stilo αλλά τι να το κάνεις μετά απο εκεί?

Παραπάνω έχω καταθέση την προσωπική μου άποψη...

Bravo Rules!!!

+1 στον Soul Giannis!!!

face
05-10-09, 15:21
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΙΜΑ...

Χάνω τα καλύτερα!!!
Το Bravaki τα πήγε πολύ καλά ότι και να λέτε...
Μπορεί να είναι 1,4 μπορεί να νομίζετε ότι κουράζετε ότι ψοφάει αλλά το κέρασε το τσαγάκι του...
Δε πειράζει όμως...

Σε άλλους αρέσουν οι υψηλές τελικές σε άλλους η γρήγορη επιτάχυνση.
Μέχρι τα 200 εγώ το βλέπω μπροστά το Bravo.
Φαίνεται στο τέλος ότι έχει φτάσει το Stilo αλλά τι να το κάνεις μετά απο εκεί?

Παραπάνω έχω καταθέση την προσωπική μου άποψη...

Bravo Rules!!!

+1 στον Soul Giannis!!!

σημείωση για την Ιστορία, το bravaki Α' σταδίου....:rolleyes:

canonis
05-10-09, 15:25

σημείωση για την Ιστορία, το bravaki Α' σταδίου....:rolleyes:

Που ξέρεται όμως ότι είναι πρώτου σταδίου?
Το έγραφε κάπου? γιατί δεν είδα τίποτα.
Μόνο ότι έχει άλλη εξάτμιση έγραφε.

face
05-10-09, 15:27
Που ξέρεται όμως ότι είναι πρώτου σταδίου?
Το έγραφε κάπου? γιατί δεν είδα τίποτα.
Μόνο ότι έχει άλλη εξάτμιση έγραφε.

κάποιος το έγραψε στην αρχή, τώρα το είδα και εγώ και δεν λέει για Α στάδιο..

Tokis
05-10-09, 19:17
Πωπω τι κίνημα προστασίας του Παντελή είναι αυτό!! :clapping:
Μηπως πρέπει να μπει και στους κανόνες του forum να μην ενοχλούνται τα μέλη που έχουν κάνει μετατροπές??
Επίσης δεν ήξερα ότι είναι κριτήριο σεβασμού το αν έχεις κάνει μετατροπή σε stilo... :hmmm:

MiKe_KaVaLa
05-10-09, 19:59
Μηπως πρέπει να μπει και στους κανόνες του forum να μην ενοχλούνται τα μέλη που έχουν κάνει μετατροπές??
Επίσης δεν ήξερα ότι είναι κριτήριο σεβασμού το αν έχεις κάνει μετατροπή σε stilo... :hmmm:

Φιλτατε μου και συμπολιτη ενα θα σου πω με μεγαλα γραμματα και τελος...

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΑΛΛΟ....!!!!!!!!!!!!!

face
05-10-09, 20:02

Λοιπόν, άκου να δεις. Χειροκροτηματάκια ειρωνικά και εθελοτυφλίες και διαστρέβλωση στα posts είναι αυτό που κατακρίνουμε. Ειδικά σε μέλη που έχουν στηρίξει το club. Σου θυμίζει κάτι..?

Tokis
05-10-09, 20:16
Ποιο post ακριβώς διαστρεβλώθηκε αγαπητέ Mod? Και δεν απάντησες στην ερώτηση μου (κάτι που φυσικά είναι εντελώς προαιρετικο...)
Α και δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά και εγώ ως μέλος απο το 2005 και official το 2009 έστω και κάτι ελάχιστο το έχω προσφέρει...

face
05-10-09, 20:45
Ποιο post ακριβώς διαστρεβλώθηκε αγαπητέ Mod? Και δεν απάντησες στην ερώτηση μου (κάτι που φυσικά είναι εντελώς προαιρετικο...)
Α και δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά και εγώ ως μέλος απο το 2005 και official το 2009 έστω και κάτι ελάχιστο το έχω προσφέρει...

να σου απαντήσω..Το θέμα δεν είναι οι μετατροπές αλλά η καζούρα σε κάποιον που έχει στηρίξει το club από την αρχή και το μόνο που έχει προσφέρει στο club είναι γνώση ακόμα και σε μέλη που ως διάττοντες αστέρες λάμπουν λίγο και στη συνέχεια εξαφανίζονται μέχρι να χρειαστούν ξανά κάτι. Να μην παρεξηγηθώ, και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αρκετά σημαντικά μέλη έχουμε χάσει έτσι. Εννοείτε ότι και εσύ έχει προσφέρει το μέρος σου στο club όπως και όλοι, αλλά με ειρωνείες (:clapping: ) δεν πάμε πουθενά. :rolleyes:

face
05-10-09, 20:46
Φιλτατε μου και συμπολιτη ενα θα σου πω με μεγαλα γραμματα και τελος...

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΑΛΛΟ....!!!!!!!!!!!!!

Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος?

Arf
05-10-09, 21:02
Σε μια κόντρα, όταν ανάβεις φλας σημαίνει ότι εγκαταλείπεις, οπότε νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρο. ΕΑΝ βέβαια συνέχιζαν, μάλλον το stilo θα έβγαινε μπροστά λόγω τελικής. Μέχρι τότε είναι καθαρότατα μπροστά το bravo...

Θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα αυτή. Δεν κανονίζουμε τπτ να ξεσκουριάσουμε κιόλας?? Μένει μόνο να βρούμε ένα stilo abarth και ένα bravo 150...:D:D

Tokis
05-10-09, 21:09
να σου απαντήσω..Το θέμα δεν είναι οι μετατροπές αλλά η καζούρα σε κάποιον που έχει στηρίξει το club από την αρχή και το μόνο που έχει προσφέρει στο club είναι γνώση ακόμα και σε μέλη που ως διάττοντες αστέρες λάμπουν λίγο και στη συνέχεια εξαφανίζονται μέχρι να χρειαστούν ξανά κάτι. Να μην παρεξηγηθώ, και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αρκετά σημαντικά μέλη έχουμε χάσει έτσι. Εννοείτε ότι και εσύ έχει προσφέρει το μέρος σου στο club όπως και όλοι, αλλά με ειρωνείες (:clapping: ) δεν πάμε πουθενά. :rolleyes:

Αν δεις τα post μου στην αρχή του topic προσπάθησα να εκφράσω τη γνώμη μου χωρίς να προσβάλω ή να εκνευρίσω κανέναν και μάλιστα τόνισα ότι το bravo δεν είναι γρηγορότερο από το abarth. Ο φίλος Παντελής όμως με αντιμετώπισε με εκφράσεις του τύπου προσκυνάω τα bravo και το bravo που δεν ξέρουμε αν είναι turbo.
Τέλοσπαντων επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου οι προσωπικές κόντρες με μέλη του club και το έχω δείξει αυτά τα χρόνια θεωρώ το θέμα λήξαν και ελπίζω το ίδιο να κάνει και ο φίλος Παντελής και να μη με τσαγιάσει πολύ αν με πετύχει πουθενά... :wink:

face
05-10-09, 21:11
Αν δεις τα post μου στην αρχή του topic προσπάθησα να εκφράσω τη γνώμη μου χωρίς να προσβάλω ή να εκνευρίσω κανέναν και μάλιστα τόνισα ότι το bravo δεν είναι γρηγορότερο από το abarth. Ο φίλος Παντελής όμως με αντιμετώπισε με εκφράσεις του τύπου προσκυνάω τα bravo και το bravo που δεν ξέρουμε αν είναι turbo.
Τέλοσπαντων επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου οι προσωπικές κόντρες με μέλη του club και το έχω δείξει αυτά τα χρόνια θεωρώ το θέμα λήξαν και ελπίζω το ίδιο να κάνει και ο φίλος Παντελής και να μη με τσαγιάσει πολύ αν με πετύχει πουθενά... :wink:

:wink:..........

MiKe_KaVaLa
05-10-09, 21:42
Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος?

Α,ρε πετρο...α,ρε πετρο...εδω προσπαθουμε να φτιαξουμε μια παρεα στο StiloClub και ακομα στο φτιαξιμο ειμαστε...και μια που εγινε και η αφορμη να σου πω οτι εγω προσπαθω και προσπαθησα να ερθω κοντα με ολους σας.

Δεν θα ασχοληθω αλλο,βγαλτε τα ματακια σας μονοι σας.

Μην ξεφευγουμε απο το θεμα ομως...το Bravo ειναι καταπληκτικο σε σπιρταδα :) αλλα και το Stilo 2.4 σε τελικες!:)
αυτο ειναι το αποτελεσμα λοιπον.

Μιας και το θυμηθηκα το απογευμα απο φαναρι σε φαναρι τα εβαλα με μια 159 1.8 JTS νομιζω εγραφε.τι εστι αυτο???:confused:

s6_sot
05-10-09, 21:44
Opel Romeo :P

παντελης
05-10-09, 22:30
εγω δε κραταω κακιες ουτε παρεξηγεμε με αλλα οταν με ειρωνευοντε λογικο ειναι οπως καθε ανθρωπος να ενωχλουμε ομως το θεμα ειναι οτι με το γραπτο λογο δεν μπορεις να δεις το ηφος και την διαθεση του αλλου οποτε πολυ ευκολα τον παρεξηγεις . επισεις λεγοντας οτι εσυ εισαι σοβαρος ανθρωπος τι ηθελες να πεις οτι ολοι εμεις δεν ειμαστε του επιπεδου σου ?
η για την φθορα των ελαστηκων η ακομη και για το ειρωνικο προφυλ που με αντιμετοπισες τι νομιζες οτι θα καθομουνε να διαβαζω για καποιον μου με προσβαλει .οχι βεβαια αλλα αν οπως και εγηνε σου ανταπωδοσω την συμπεριφορα σου τοτε δεν σου αρεσει .
τελος παντων καλο ειναι τετοια παιχνιδισματα να τα αποφευγουμε για τον απλο λογο οτι δεν ειμαστε παιδια .

οσο για το τσα'ι' εγω δεν θα σε κερασω τσα'ι' αλλα επιδη μηλησες για το αμαξι μου και επιδη δεν ξεχναει τιποτα αν ερθεις Πιστα να ξερεις οτι θα σε κερασει μονο του χωρις την αδεια μου
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
αντε μη σκας δεν εγηνε τιποτα αντε φιλοι .

Tokis
05-10-09, 23:12
Θα προσπαθήσω να έρθω Σέρρες όταν ξανανέβεις αλλά θέλω ένα γύρο σαν συνοδηγός σου για να δω από πρώτο χέρι πόσο καλά πάει το abarth σου :wink:

Tokis
05-10-09, 23:16
οσο για το τσα'ι' εγω δεν θα σε κερασω τσα'ι' αλλα επιδη μηλησες για το αμαξι μου και επιδη δεν ξεχναει τιποτα αν ερθεις Πιστα να ξερεις οτι θα σε κερασει μονο του χωρις την αδεια μου
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
αντε μη σκας δεν εγηνε τιποτα αντε φιλοι .

α και ελπίζω να με συμπαθήσει και το αμάξι σου και να γλιτώσω το τσαγάκι..

παντελης
05-10-09, 23:33
εγηνε φιλε .

MiKe_KaVaLa
05-10-09, 23:56
Τελικα εβγαλα πορισμα...το προβλημα μας δεν ειναι οι αντυπαραθεσεις και τα λοιπα αλλα ειναι τα κυβικα και τα αλογα!Οποτε ο ποιο δυνατος κυριαρχει και ο ποιο αδυναμος περνει τον *ουλο!Μην κανετε ετσι βρε,μην μαλωνετε δεν αξιζει...ενα παλιοσιδερο ειναι!Εξαλου την ιδια μαρκα και με μερικους το ιδιο μοντελο αντιπροσωπευουμαι.Δεν μας αξιζει κατι τετοιο...ειμαστε καλα παιδια ολοι μας!:)

Peace man!Peace...chill out!

Nα σκεφτηται μονο οτι ειναι ενα παλιοσιδερο και καποια στιγμη θα παλιοσει και θα αγαπησεται ενα αλλο τον οποιο θα αποκτησεται κι ολας...Αλλα οι φιλιες και οι αγαπες προς τους συνανθρωπους μας δεν πουλιουνται ουτε εξαγοραζονται.Αυτα ειχα να πω,να ειστε ολα καλα!

...και που 'σται σας αγαπαω ολους!:)

...Ιδιος το Bo$$!!!!!;)

tzagarakis
06-10-09, 00:07
Μike εσύ και η Αλιφέρη!!χιχιχιχιχι

παντελης
06-10-09, 00:53
παντως το Stilo για 2,4 γκαζερα με προπανιο πολυ καλα το μετρησε το Bravo
φανταζεστε τι θα γινοτανε αν εκεγε βενζηνουλα του θεου ?

Soul_Giannis
06-10-09, 02:10
Ρε παιδια δλδ με το γκαζι τι παιζει?
Επειδη δεν ξερω!
Μπορει καποιος να μου εξηγησει με απλα Ελληνικα!

Και φυσικα για τα θεματα που αναφεραμε περι καλυψης και παλικαρια το ξεχναμε.

ngtech
06-10-09, 08:48
Eγω έχω 2 γνωστούς ο ένας σε ένα volvo S80 t5 kai ένας σε leon tsi που μου λένε ότι πάει καλύτερα με υγραέριο από απλή βενζίνη και πολύ οικονομικά.το ντεπόζιτο όμως καταργε'ι τη ρεζέρβα γιατί μπαίνει μέσα στο χώρο της...

παντελης
08-10-09, 21:57
ενας φιλος μου ειπε οτι το Fiat Stilo Abarth 2,4 20v GPL βγαζει περιπου 154 αλογα ενω το κανονικο που καει βενζίνη βγαζει 170 αλογα ας το ψαξει καποιος γιατι τελικα αν το Bravo εκανε μονο αυτη τη διαφορα απο το Abarth ειναι κρημα.
οσον αφορα για το ''πρωτο σταδιο '' βελτιωσης επιδη εστηλα μυνημα στο παλικαρι μεσα απο το you tube αυτος μου το ειπε και το εγραψα εγω.
αλλα λεω κρημα γιατι αν εδωσε τοσα λεφτα για το πρωτο σταδιο βελτιωσης και το μονο που μπορει να κανει σε ενα Abarth με προπανιο ειναι να το περναει ελαφρος μεχρι τα 180 κριμα τα λεφταδακια του κρημααααααα.

ABARTH DNA
08-10-09, 22:29
10% - 12% μειωση στην αποδοση λενε οι προδιαγραφες για την υγραεριοκινηση,οποτε λογαριαστε!

παντελης
08-10-09, 23:01
διλαδι αν λεμε τωρα αν το Bravo εχει απο 150 αλογα αντε με την εξατμηση να εφτασε 160 αλογα και μετα βιας μπορεσε να βγαλει μουρη σε ενα μοτερ που δουλευει με προπανιο .και αν υπολογησουμε οτι το 10% στα 170 αλογα μαλλων ειναι 17 αλογα κατω διλαδι 153 αλογα μοτερ τοτε σιγα το κατορθωμα .ακομη και με τοσα αλογα το Abarth πηρε κεφαλι μετα 180 .

Arf
09-10-09, 17:13
Ξαναλέω: Εγώ είδα ότι το bravo έκοψε την κόντρα για τους χ,ψ,ζ λόγους...

Tokis
09-10-09, 19:06
Τι να τα κάνω τα 2.5 χιλιάδες κυβικά αν μπορώ να προσπεράσω ενα 14αρι μόνο στην Εγνατία και μετά τα 180??

s6_sot
09-10-09, 19:24
Τι σχέση έχει που το ένα είναι 2.5 και το άλλο 1.4????

face
09-10-09, 19:35
Τι να τα κάνω τα 2.5 χιλιάδες κυβικά αν μπορώ να προσπεράσω ενα 14αρι μόνο στην Εγνατία και μετά τα 180??

περί ορέξεως κολοκυθόπιτα είναι τελικά. Ο καθένας με τα γούστα του. Εγώ σου αντιπαραθέτω τον τρόπο λειτουργίας, την (αεροπλανικά) σταθερή ροπή και φυσικά τον ήχο..;)

ioannidis
09-10-09, 19:37
Αααααχχχχ... αυτός ο ήχος!!

παντελης
10-10-09, 00:13
Πετρο με ενα 1,4 Bravo 150 Hp που καλο ειναι δεν ηπηρχε περιπτωση να παμε Βολο-Λάρισα ετσι οπως πηγαμε σε 14 λεπτα με τεσσερα ατομα και καταναλωση πηγενε ελα 16 ευρο Racing V power .
γιατι πολυ απλα δε πιανει τετοιες ταχυτητες.

canonis
10-10-09, 13:04
ενας φιλος μου ειπε οτι το Fiat Stilo Abarth 2,4 20v GPL βγαζει περιπου 154 αλογα ενω το κανονικο που καει βενζίνη βγαζει 170 αλογα ας το ψαξει καποιος γιατι τελικα αν το Bravo εκανε μονο αυτη τη διαφορα απο το Abarth ειναι κρημα.
οσον αφορα για το ''πρωτο σταδιο '' βελτιωσης επιδη εστηλα μυνημα στο παλικαρι μεσα απο το you tube αυτος μου το ειπε και το εγραψα εγω.
αλλα λεω κρημα γιατι αν εδωσε τοσα λεφτα για το πρωτο σταδιο βελτιωσης και το μονο που μπορει να κανει σε ενα Abarth με προπανιο ειναι να το περναει ελαφρος μεχρι τα 180 κριμα τα λεφταδακια του κρημααααααα.

Πόσα λεφτά δηλαδή?
Ένα προγραμματάκι κάνει το πολύ 500Ευρώ και πας στα 180 άλογα με 29 κιλά ροπής.
Εσύ πόσα λεφτά πρέπει να δώσεις για να ανεβάσεις 30 άλογα και 6 κιλά ροπής?

+1
Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι!

s6_sot
10-10-09, 13:36
3 πουλάκια κάθονταν και λέγαν μ@λ@κιες...

Tokis
10-10-09, 13:38
Τι σχέση έχει που το ένα είναι 2.5 και το άλλο 1.4????

Αν δεν έχει σχέση γιατί δεν δίνετε όλοι τα 1,2-1,4-1,6αρια για να πάρετε abarth τωρα που βρίσκεις φτηνα μεταχειρισμένα??
Η αίσθηση που δίνει ένας καλοστημένος τουρμπάτος κινητήρας δεν μπορεί να τη δώσει κανένας ατμοσφαιρικός εκτός αν πάμε σε υπερβολες κυβικών. Αποψή μου φυσικά.

s6_sot
10-10-09, 13:41
Ίσως γιατί δεν μπορούμε?? Αλλά η ερώτησή μου ήταν άσχετη με την απορία σου... Και ξαναρωτάω... Τι σχέση έχει που το ένα είναι 2.4 και το άλλο 1.4. Έτσι τα συγκρίνεις εσύ τα αυτοκίνητα?

face
10-10-09, 13:45
Αν δεν έχει σχέση γιατί δεν δίνετε όλοι τα 1,2-1,4-1,6αρια για να πάρετε abarth τωρα που βρίσκεις φτηνα μεταχειρισμένα??
Η αίσθηση που δίνει ένας καλοστημένος τουρμπάτος κινητήρας δεν μπορεί να τη δώσει κανένας ατμοσφαιρικός εκτός αν πάμε σε υπερβολες κυβικών. Αποψή μου φυσικά.

φυσικά, άλλο ένα τσιουάου που έχει καταπιεί αναβολικά, άλλο ένα ντόπερμαν. Το τσιουάου έχει κόμπλεξ κατωτερότητάς και γαβγίζει όλη την ώρα για να δείξει ότι είναι εδώ......Ενίοτε το ντοπαρισμένο τσιουάου θα κάνει και πιο γρήγορο sprint και μετά θα βγάλει τη γλώσσα μέχρι το πάτωμα...:D:rolleyes:....

πάω να βγάλω τον REX βόλτα τώρα....:)

canonis
10-10-09, 13:55
Δε ξέρω τι νομίζετε εσείς αλλά το δικό μου αν και 1,4 ούτε κουράζετε, ούτε λαχανιάζει...

Και να πω ότι δεν είχα μεγάλο ατμοσφαιρικό και δε ξέρω... αλλά ήταν δύο φορές σαν το δικό σας και δε μου έκανε αίσθηση.
Άποψη μου...

Arf
10-10-09, 14:20
φυσικά, άλλο ένα τσιουάου που έχει καταπιεί αναβολικά, άλλο ένα ντόπερμαν. Το τσιουάου έχει κόμπλεξ κατωτερότητάς και γαβγίζει όλη την ώρα για να δείξει ότι είναι εδώ......Ενίοτε το ντοπαρισμένο τσιουάου θα κάνει και πιο γρήγορο sprint και μετά θα βγάλει τη γλώσσα μέχρι το πάτωμα...:D:rolleyes:....

πάω να βγάλω τον REX βόλτα τώρα....:)

χαχααχαχαχαχαχχα έχω πεθάνει λέμε!!!!! Τί παρομοίωση είναι αυτή ρε Πέτρο?

Για να το συνεχίσω λίγο μιας και μου άρεσε τόσο, έχω να πω ότι το ντομπερμαν τρωει μια κατσαρόλα φαγητό στην καθησιά του, ένώ το τσιουάουα άντε να φάει ένα πιάτο όλη την ημέρα. Δε συμφέρει λέμε...

Άσε που η σύγκριση των δυο σκύλων είναι άκυρη. Κανονικά θα έπρεπε να συγκρίνεις ένα boodhound με ένα bagel...

Πραγματικά διασκεδάζω με το thread αυτό... αν και δε βλέπω να καταλήγει πουθενά, μόνο σε κανένα ban ίσως.

face
10-10-09, 14:28
Λοιπόν επειδή βλέπω ότι έχει ξεσπάσει (πάλι) κόντρα κυβικά vs turbo.

για να γίνει υγιής διάλογο θα πρέπει η μία μεριά να κάνει και λίγο πίσω. Εμείς λέμε ότι στα κυβικά (όπως και σε όλα τα πράγματα) θα βρεις θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι η απόκριση, η αξιοπιστία, ο ήχος και πολλά άλλα, ενώ στα αρνητικά η κατανάλωση όταν πιεστεί, και μερικά άλλα που δεν οφείλονται στον κινητήρα αλλά στην πολιτική (τέλη κτλ).

Canonis και Tokis τα βρίσκουν όλα καλά. Δεν λαχανιάζει, δεν καίει, είναι αξιόπιστος, ποιος ο λόγος να πάρω κυβικά κτλ. Δεν γίνεται δουλειά έτσι παίδες...τα δοκίμασα όλα για να κάνουμε λίγο διάλογο, από σοβαρό λόγο μέχρι πλάκα. I give up. Εδώ τελειώνω και αν δεν αλλάξετε την στάση σας δεν πρόκειται να ξαναεμπλακώ.

face
10-10-09, 14:30
χαχααχαχαχαχαχχα έχω πεθάνει λέμε!!!!! Τί παρομοίωση είναι αυτή ρε Πέτρο?

Για να το συνεχίσω λίγο μιας και μου άρεσε τόσο, έχω να πω ότι το ντομπερμαν τρωει μια κατσαρόλα φαγητό στην καθησιά του, ένώ το τσιουάουα άντε να φάει ένα πιάτο όλη την ημέρα. Δε συμφέρει λέμε...

Άσε που η σύγκριση των δυο σκύλων είναι άκυρη. Κανονικά θα έπρεπε να συγκρίνεις ένα boodhound με ένα bagel...

Πραγματικά διασκεδάζω με το thread αυτό... αν και δε βλέπω να καταλήγει πουθενά, μόνο σε κανένα ban ίσως.

αυτό με το τσιουάουα ήταν για να τραβήξω και τον ioannidis που έχει εμπειρία από τέτοια θέματα αλλά δεν το βλέπω...:)

ioannidis
10-10-09, 14:38
αυτό με το τσιουάουα ήταν για να τραβήξω και τον ioannidis που έχει εμπειρία από τέτοια θέματα αλλά δεν το βλέπω...:)

Εδώ είμαι! Και συμφωνώ απόλυτα! Άλλο να ακούς το Yorkie να γαυγίζει και άλλο έναν λύκο!
Μακράν καλύτερος ο Λύκος!
Και να σημειωθεί ότι εχω πολυετή εμπειρία ΚΑΙ από Yorkie αλλά ΚΑΙ από Λυκόσκυλο! Για αυτό και μιλάω...

Όσο για τα κυβικά vs turbo δεν θα πάρω θέση γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν...

Tokis
10-10-09, 16:24
λίγο ακόμη και έχω πειστει... από Δευτέρα μπαίνω σε διαδικασία ανταλλαγής με abarth..:whistle:
οχι τιποτα άλλο να ηρεμησει και ο αγαπητός mod ..:wink:

face
10-10-09, 16:58
λίγο ακόμη και έχω πειστει... από Δευτέρα μπαίνω σε διαδικασία ανταλλαγής με abarth..:whistle:
οχι τιποτα άλλο να ηρεμησει και ο αγαπητός mod ..:wink:

μια χαρά ήρεμος είμαι αγαπητέ...;)

ABARTH DNA
10-10-09, 18:16
παιδια μην το ζωριζεται αλλο το θεμα,ο καθενας οπως γουσταρει και οπως τη βρισκει,κυβικα θες παρε κυβικα...τουρμπο θες παρε τουρμπο,ολα οκ,χαλαρα!!!

Υ.Γ σε καποια συναντηση θα βρεθουμε, δεν θα βρεθουμε??????? οποιο παιδακι με bravo θελει,κανουμε και φιλικο ανηγματακι.......ετσι για να του λυθη η απορια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lakis
10-10-09, 18:19
οι σημερινοι κινητηρες ειναι λιγα κυβηκα κ λογο τον καιρον επισεις ειναι μελετημενοι να προσφερουν αξιοπηστια κ γρηγοραδα γιατι να παρω ενα αμαξι πολλα κυβηκα να πουλιεμαι στις βενζινες κ στα τελη ενω με ενα 1.4 μπορω να παρω τις ιδιες κ καλητερες αποδοσεις?επισεις εδω δεν εχουμε σκυλια μπουλντοκ κ τσιουαουα εχουμε αμαξια...οπως το βλεπει κανεις ο καθενας εχει την αποψη του..εγω παντος σκεφτομαι οτι καλητερα να παρω 1,4 κ 150 αλογα παρα 2.4 κ 170 αλογα μιας κ το 1.4τ γινετε με λιγα λεφτα πολυ πιο γρηγορο

MiKe_KaVaLa
10-10-09, 18:21
Ανηγματακι ειπες ετσι...μην μας το αλλαξεις μετα γιατι τα ανηγματακια αρχιζουν απο χαμηλες στροφες...

Μην μας το γυρισεις μετα σε τελικες ομως...:getlost:

ABARTH DNA
10-10-09, 18:24
Ανηγματακι ειπες ετσι...μην μας το αλλαξεις μετα γιατι τα ανηγματακια αρχιζουν απο χαμηλες στροφες...

Μην μας το γυρισεις μετα σε τελικες ομως...:getlost:
ναι mike,απο χαμηλες θελεις?????? απο χαμηλες..............αλλα η κοντρα οχι 50 μετρα ετσι??????

s6_sot
10-10-09, 18:29
Έτσι δώστε από χαμηλές που κάνουν πιο εύκολα μπουμ! :P

canonis
10-10-09, 18:33
ναι mike,απο χαμηλες θελεις?????? απο χαμηλες..............αλλα η κοντρα οχι 50 μετρα ετσι??????

Έχω ένα φίλο με ένα Civic 1800 το καινούριο ο οπόιος πάντα μου λέει για κοντρα 0-1000...

Η κόντρα όμως εγώ ξέρω ότι είναι 0-400.

Όπως και να έχει τον έχω και στα δύο.
Και αυτός μου λέει επειδή έχει πολλά κυβικά θα μου φεύγει στις τελικές, κάτι τέτοιο δεν έχω δει μέχρι τώρα.

Εσείς βέβαι στα 2,4 πιθανόν θα φεύγεται...
Πάντως κόντρα μπαίνει 0-400.

Δε το λέω με κακία αλλά θα ήθελα πολύ να έβλεπα το αποτέλεσμα.
Καθαρά και μόνο απο περιέργεια.
Και ας φύγει το Abarth, δε με νοιάζει... απλά θέλω να το δω.

s6_sot
10-10-09, 18:37
Τελικά όλοι οι κοντράκηδες εδώ μαζευτήκαμε... Να βγάλουμε και ένα βιβλίο με κανόνες, μην στηνόμαστε στην τύχη...

ABARTH DNA
10-10-09, 18:39
Έχω ένα φίλο με ένα Civic 1800 το καινούριο ο οπόιος πάντα μου λέει για κοντρα 0-1000...

Η κόντρα όμως εγώ ξέρω ότι είναι 0-400.

Όπως και να έχει τον έχω και στα δύο.
Και αυτός μου λέει επειδή έχει πολλά κυβικά θα μου φεύγει στις τελικές, κάτι τέτοιο δεν έχω δει μέχρι τώρα.

Εσείς βέβαι στα 2,4 πιθανόν θα φεύγεται...
Πάντως κόντρα μπαίνει 0-400.

Δε το λέω με κακία αλλά θα ήθελα πολύ να έβλεπα το αποτέλεσμα.
Καθαρά και μόνο απο περιέργεια.
Και ας φύγει το Abarth, δε με νοιάζει... απλά θέλω να το δω.
canonis μηλαμε για ανηγμα,δηλ ρολαρεις διπλα διπλα με δευτερα ας πουμε και πατανε και οι δυο πχ. στο τριτο κορναρισμα.

στο 0 - 400 χριαζεται μαστωρια για να φυγεις καλα,και μπορει να εχεις λιγο γρηγοροτερο αμαξι αλλα να μην σου κατσει καλα και να χασεις!

canonis
10-10-09, 18:44
canonis μηλαμε για ανηγμα,δηλ ρολαρεις διπλα διπλα με δευτερα ας πουμε και πατανε και οι δυο πχ. στο τριτο κορναρισμα.

στο 0 - 400 χριαζεται μαστωρια για να φυγεις καλα,και μπορει να εχεις λιγο γρηγοροτερο αμαξι αλλα να μην σου κατσει καλα και να χασεις!

Ααα δεν διάβασα σωστά...
Καλώς!!!
Και αυτό θα είναι επίσης ενδιαφέρων.

Θα το κανονίσουμε αν μπορούν και οι δύο πλευρές βέβαια.

Όσο για το κοντράκηδες, δεν είμαι αλλά μεταξύ μιας παρέας για χαβαλέ ναι... μ'αρέσει να τρέχω που και που.
Τέλος πάντων, τέλος η έξοδος σήμερα.
Πάλι μέσα...

Γεια σας παιδιά!!!:)

παντελης
10-10-09, 20:19
ΑΝΟΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ????????

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

MiKe_KaVaLa
11-10-09, 13:34
Ελα βρε τοσα τουρμπακια εχουμε...διαλεξτε καντε τα ζευγαρακια να τελειονουμαι :bleh:

παντελης
11-10-09, 16:57
το λοιπον .................. δε μου λεει αυτο κατι .
ποιος θελει διλαδι να επαλιθευσει το αρχηκο βιντεακι και νομιζει με το Braνo του οτι θα κανει τη διαφορα η' με το Stilo turbo του (εκτως του Νικου ) οποιος δε ασχωληθηκε με το θεμα αυτο .
εχουμε τον κ.maik
τον κ. tokis
και τον κ. cannons
τον κ.magelano δεν το συμπεριλαμβανω γιατι εχει οπελ και δεν περιλαμβανει το βιντεακι κατι σε οπελ .
αλλα για να ειμαι πιο δικαιος μιας και το δικο μου ειναι πολυ ποιο δινατο τι θα λεγατε να πηγενατε με του Abarth dna που ειναι σε ποιο λιγοτερη ιπποδυναμη μπας και επαλιθευσεται το βιντεακι συμψωνα με τα λεγομενα σας παντα σε φιλικο επιπεδο και μετα κερασμα καφεδακι ?
ε?
ε, τι λεται εμενα δε με περνατε ουτε απο σταση ουτε στο 0-400 ουτε στο 0-18 αλλα ουτε και στο 0-1000
αν θελεται να ελπιζεται σε κατι γιατδε δοκιμαζεται με το ABARTH DNA η μετον FACE που το εχει ακομη μαμα .
και υποσχομε οτι αν καταφερεται να περασεται εστω και ενα ABARTH τοτε δε θα ξαναμηλησω.

MaGeLaNoS
11-10-09, 17:06
Εγω θα ερθω απευθειας για τον καφε Παντελη..ενα freddo ειναι οτι πρεπει μπροστα στα παραλιακα σας διπλα στα πανεπιστημια.

MiKe_KaVaLa
11-10-09, 17:44
Eγω διαλεγω Παντελη και το λεω σοβαρα αν θελει και αυτος...και παντα φιλικα ανηγματα.
Τους αλλους δυο δεν τους θελω...ας καθονται να μας παρακολουθουν κι ας εισαι το πιο δυνατο 2.4 οπως εσυ λες.

alexpennos
11-10-09, 18:03
ειμαι και γω εδω....αλλα ειμαι κρητη....:P

MiKe_KaVaLa
11-10-09, 19:20

Εισαι και 120αρης εσυ ;) να μην σε υποτιμαμαι ομως κουβαλας 21 κιλα ροπης!

Tokis
11-10-09, 19:45
Αν είναι να μην ξαναμιλήσεις Παντελή (πλάκα κάνω..) θα ήθελα να δοκιμάσω ένα φιλικό ανοιγματάκι με abarth να δούμε τι κάνουμε και να μας φύγει και η περιέργεια...

alexpennos
11-10-09, 19:50
Εισαι και 120αρης εσυ ;) να μην σε υποτιμαμαι ομως κουβαλας 21 κιλα ροπης!

150 φιλε μου...με αδικεις!

tzagarakis
11-10-09, 19:51

Εσένα θα σε μετρήσω εγώ μόλις γνωριστούμε!χιχιχιχιχιχι
Είπαμε έχω .,4 ABARTH!!! XIXIIXIXI

MiKe_KaVaLa
11-10-09, 20:04
150 φιλε μου...με αδικεις!

αααα,μαλιστα πολυ ωραια!Για πες μας για το αμαξη σου,ποια εκδοση εχεις?

face
11-10-09, 20:27
Περιττό να πω ότι έχουμε βγει εκτός θέματος από ώρα...Σε λίγο θα καθαρίσω τα off topic..

alexpennos
11-10-09, 20:30
αααα,μαλιστα πολυ ωραια!Για πες μας για το αμαξη σου,ποια εκδοση εχεις?

Τα εχω πει φιλε εκει που γνωριζομαστε....μην βγουμε οφφ τοπικ!

canonis
13-10-09, 20:48
Έτσι...
Μόλις μπορέσω (αν και δε το βλέπω σύντομα) θα το κανονίσουμε.
Λόγω του στρατού είμαι κωλυόμενος.

Το καφεδάκι είναι υποχρεωτικό μετά απο το "event"!

Arf
13-10-09, 23:02
Οπωσδήποτε να υπάρχουν και κάμερες...

παντελης
13-10-09, 23:50
λοιπον μιας και εχουνε ηρεμησει τα πνευματα και μπορουμε να κουβεντιασουμε ποιο αντικημενικα τελικα το bravo πηγε να ταπωσει ενα αμξι ποιο μεγαλο αλλα με μικροτερη ιπποδυναμη εχωντας την εσωτερικη και μολις ειδε τα σκουρα αρχησε να βγαζει φλας και τα λοιπα.

συμφωνουμε η' οχι
αν συμφωνουμε να βαλω το επομενο βιντεο αν οχι ομως να το ξανακουβεντιασουμε

MiKe_KaVaLa
13-10-09, 23:53
αν συμφωνουμε να βαλω το επομενο βιντεο αν οχι ομως να το ξανακουβεντιασουμε

Σε δουλεια να βρισκομαστε...ε παντελη?:rolleyes: αστειευομαι...

breraromeos
14-10-09, 03:23
Αφού το έχουμε μαμησει το ''συμωνω με τον προλαλησαντα'' θα πω και εγώ συμφωνώ με τον προλαλησαντα ότι πραγματι τα κυβικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο επόμενο μου αμάξι και φυσικά θα έχει και 5+ κυλινδρους!!!Να έχουμε κανέναν εφεδρικο!!!

Προσωπική μου άποψη πως αν αυτοί οι 2(Stilo και bravo)πανε κανένα γρήγορο ταξιδακι παρέα το bravo θα κουραστεί λόγο Turbo!

Μην παρεξηγηθώ! Δεν λέω ότι το Abarth είναι καλύτερο!
Διαφωνω.Ακριβως το αντιθετο θα γινει.Γιατι ενω με το ενα θα εχεις ροπη απο παντου σχεδον με το ατμοσφαιρκο θα θελεις κατεβασματα κλπ.Τα τουρμπο αυτα ειναι πολυ ανετα σε ταξιδια.
Και για να ξεκαθαρισουμε κατι.Το abarth ειναι ΛΟΓΙΚΟ να ειναι πιο γρηγορο απο το t-jet.Eχει 170 αλογακια(για μαμα μιλαω) και εχει και τον απαραιτητο κυβισμο για να τα στηριξει σε ολο το φασμα των στροφων.Αν πηγαινα εγω ετσι διπλα σε abarth stilo θα ημουν κατενθουσιασμενος.
Απο την αλλη καλη η συγκριση για πλακα λογω παρεας,χαβαλε κλπ αλλα τη θεωρω λιγο ακυρη.Τι συμπερασμα να βγαλεις;Οτι ενα 2.4 ειναι πιο γρηγορο απο ενα 1.4 στα πολλα;Χαιρω πολυ αυτο ηταν γνωστο.Αμφιβαλλω ακομα και για το abarth GP αν μπορει να σε περασει ψηλα.Απλα στην αρχη θα σου ανοιξει πιο μεγαλη αποσταση.
Ενα 1.4 στα πολλα δεν θα μπορει ποτε να ειναι οσο γρηγορο ειναι ενα ατμοσφαιρικο με τα ιδια αλογα.Γιατι απλα χανει την πιεση του τουρμπο ψηλα.
Περιμεντε να βγει και το Abarth Bravo me ton 1.8 απο την FPT με τα 200 αλογα και τα ξαναλεμε.Αν και δε νομιζω οτι το εχουν στο μυαλο τους για το κοντινο μελλον.Αλλα ο κινητηρας υπαρχει στην 159 και θα υπαρξει και στη milano.Και πραγματικα εκεινος βιαζει παντου.Πιθανον λογω της τρελης ροπης αλλα και την αλλης τουρμπινας που φοραει (garrett ενω οι t-jet μεχρι 150 αλογα φορανε την IHI).

Εdit Θελουμε και αλλα βιντεακια συντομα:cool::cool:

παντελης
14-10-09, 17:13
ελα μωρε σε δουλεια να βρησκομαστε.
αλλα κακα τα ψεματα τα κιβηκα να ειναι αναντικαταστατα .

alexpennos
14-10-09, 23:25
Οτι ειναι να κανετε καντε το εδω να σας δουμε ολοι!
http://155.207.18.200/ringroad/index.html

breraromeos
18-10-09, 10:56
http://www.tetrakosari.gr/home.html ή εδω:rolleyes:

italakias
18-10-09, 12:01
ελα μωρε σε δουλεια να βρησκομαστε.
αλλα κακα τα ψεματα τα κιβηκα να ειναι αναντικαταστατα .

φιλε καλα ειναι τα κυβικα αλλα για πες μας τα εξοδα για τελη ,ασφαλειες ποσο φτανουν.

εγω στο βιντεο ειδα οτι το στιλο δεν μπορει να φτασει το μπραβο και μην μου πει κανεις οτι στο τελος το εφτασε ,αυτο ελειπε κιολας 2500 κυβικα αμαξι να μην μπορει να φτασει ενα 1400 σε τελικη.

nickrenn
18-10-09, 13:19
Φίλε βράστα και άστα, άμα θέλεις γκάζια θα τα πληρώσεις. Έχεις ατμόσφαιρα πολλά κυβικά ; έχεις υψηλά τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα . Έχεις λίγα κυβικά και Turbo ; Θα σε γδάρει στίς καταναλώσεις ( το Turbo δέν θα το πηγαίνεις σάν " κότα " , είναι σίγουρο ότι θα το " γαργαλάς " . ) Σίγουρα είναι πολύ πιό αναξιόπιστο από το ατμοσφαιρικό , λόγω τού ότι είναι πιεσςμένο για να βγάλει άλογα και ροπές , και κάποια στιγμή όλα αυτά μεταφράζονται σε " χώσε το χέρι βαθειά στήν τσέπη !! " Γι αυτό σού λέω , βράστα κι άστα , η " καψούρα " πληρώνεται , όπως και να το κάνεις . Είναι θέμα επιλογής πώς θα πληρώσεις !!!.
Φιλικά ,
Nickrenn

Tokis
18-10-09, 14:52
Φίλε βράστα και άστα, άμα θέλεις γκάζια θα τα πληρώσεις. Έχεις ατμόσφαιρα πολλά κυβικά ; έχεις υψηλά τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα . Έχεις λίγα κυβικά και Turbo ; Θα σε γδάρει στίς καταναλώσεις ( το Turbo δέν θα το πηγαίνεις σάν " κότα " , είναι σίγουρο ότι θα το " γαργαλάς " . ) Σίγουρα είναι πολύ πιό αναξιόπιστο από το ατμοσφαιρικό , λόγω τού ότι είναι πιεσςμένο για να βγάλει άλογα και ροπές , και κάποια στιγμή όλα αυτά μεταφράζονται σε " χώσε το χέρι βαθειά στήν τσέπη !! " Γι αυτό σού λέω , βράστα κι άστα , η " καψούρα " πληρώνεται , όπως και να το κάνεις . Είναι θέμα επιλογής πώς θα πληρώσεις !!!.
Φιλικά ,
Nickrenn

To 2.4 έχει μικρότερες καταναλώσεις από το 1.4 turbo?:hmmm:
Παλιά ισως ναι. Στους καινουριους κινητήρες με τίποτα..
Αν η πίεση για να βγάλει τα άλογα συνεπάγεται και καλύτερα μέρη κινητήρα και περιφερειακά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας

MiKe_KaVaLa
18-10-09, 15:14
Τεχνολογικα το 1ο Abarth 2.4 προσωπικα πιστευω οτι δεν θα υπαρξει αλλο τουλαχιστον τεχνολογικα απο την Fiat,μεγαλο αλμα για ενα τετοιο αυτοκινητο που μονο στο εξωτερικο πηγε καλα.Αν θυμαμαι και καλα γυρω στα 26.000-27.000 το πουλουσανε στην Fiat.Στο θεμα του κινητηρα ενοειται οτι οταν εχουμε 2.5 λιτρα μοτερ - 5 κυλινδρους - και 20 βαλβιδες νομιζω οτι καταλαβενεται που παει το θεμα.Oι Τ-Jet ειναι τερας αξιοπιστιας (απο αυτα που διαβαζω) και δεν συγκρινονται αυτα τα δυο μοτερ.Ειναι σαν να μου συγκρινεται μια Alfa GT 2.0 SS (165ps) με την ΜιΤο T-Jet (155ps)!Καμια σχεση λεμε...

Tokis
18-10-09, 15:23
Ωχ Μιχάλη πάλι πληγές ανοίγεις... :whistle:

nickrenn
18-10-09, 15:38
Φίλε Tokis,
επιμένω : Και για τα ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ χοντρά !!!
Πάντα φιλικά,
Nickrenn

italakias
18-10-09, 16:22
Φιλικά ,
Nickrenn

διαφωνω.
γενικα οταν εχεις γκαζια τα χρησιμοποιεις,τι θα πει το τουρμπατο θα το γαργαλας;και το ατμοσφαιρικο θα το γαργαλας αμα το παμε ετσι και αυτο θα σε γδαρει στις καταναλωσεις.

οσον αφορα το θεμα αξιοπιστιας τουρμπο θα πω οτι πλεον ειναι πολυ καλα .πολυ καλυτερα απο παλια και πιστευω οτι ενας κατοχος θα την βγαλει καθαρη τουλαχιστον για 120000 χλμ.

αλλωστε οπως εχουν γινει τα αμαξια σημερα,ποιος κραταει το αμαξι του παραπανω απο δεκα χρονια;

ελαχιστοι λεω εγω

tzagarakis
18-10-09, 17:23
Φίλε Tokis,
επιμένω : Και για τα ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ χοντρά !!!
Πάντα φιλικά,
Nickrenn

Απόλυτα συμφωνώ.
Δεν υπάρχει οικονομικό γκάζι.πληρώνεις με τον 1 ή τον άλλο τρόπο.
Απλά τα μικρά τurbo δώσαν το δίκαίωμα σε μας τους φτωχούς να χουμε γκάζι

MiKe_KaVaLa
18-10-09, 18:36
Tokis να κανουμε και κανενα φιλικο ανοιγμα μεταξυ μας τωρα που θα ειμαι πανω...οχι τιποτα αλλο απλα να δουν οτι και το Bravo εχει δυναμη,να ανεβασουμε και κανενα βιντεακι!

Tokis
18-10-09, 19:14
Ok φίλε. Εγινε!!

PARHS
19-10-09, 00:00
διαφωνω.
γενικα οταν εχεις γκαζια τα χρησιμοποιεις,τι θα πει το τουρμπατο θα το γαργαλας;και το ατμοσφαιρικο θα το γαργαλας αμα το παμε ετσι και αυτο θα σε γδαρει στις καταναλωσεις.

οσον αφορα το θεμα αξιοπιστιας τουρμπο θα πω οτι πλεον ειναι πολυ καλα .πολυ καλυτερα απο παλια και πιστευω οτι ενας κατοχος θα την βγαλει καθαρη τουλαχιστον για 120000 χλμ.

αλλωστε οπως εχουν γινει τα αμαξια σημερα,ποιος κραταει το αμαξι του παραπανω απο δεκα χρονια;

ελαχιστοι λεω εγω

καλα τα λες .....αλλα μηπως να μας πεις τιποτα και για σενα????
για περνα απο εδω και μετα τα λεμε:http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2832&page=150

καλως ηρ8ες στην παρεα μας!

breraromeos
19-10-09, 23:26
Παντως η mito με τα 155 εχει 9λτ/100 καταναλωση σε ταξιδι με γρυγορους ρυθμους και 11-12 μεσα στην πολη.Επισης οταν μιλαμε πια για αυτα τα τουρμπο μη βαζουμε στο νου μας τουρμπο οπως τα fiat gt-coupe ,rallye κλπ.Αυτα ειναι πολυ αξιοπιστα,δουλευουν σε αρκετα χαμηλες πιεσεις κλπ.Ειναι σχεδον μπουκωμενα.Η μιτο μου φαινεται δουλευει 0.9 σταθερα και 1.2 Over(στο dynamic)

Arf
20-10-09, 00:01
Τεχνολογικα το 1ο Abarth 2.4 προσωπικα πιστευω οτι δεν θα υπαρξει αλλο τουλαχιστον τεχνολογικα απο την Fiat,μεγαλο αλμα για ενα τετοιο αυτοκινητο που μονο στο εξωτερικο πηγε καλα.Αν θυμαμαι και καλα γυρω στα 26.000-27.000 το πουλουσανε στην Fiat.Στο θεμα του κινητηρα ενοειται οτι οταν εχουμε 2.5 λιτρα μοτερ - 5 κυλινδρους - και 20 βαλβιδες νομιζω οτι καταλαβενεται που παει το θεμα.Oι Τ-Jet ειναι τερας αξιοπιστιας (απο αυτα που διαβαζω) και δεν συγκρινονται αυτα τα δυο μοτερ.Ειναι σαν να μου συγκρινεται μια Alfa GT 2.0 SS (165ps) με την ΜιΤο T-Jet (155ps)!Καμια σχεση λεμε...

Ποιά είναι αυτή η τεχνολογία ρε maik, για πες μου κι εμένα... Ο κινητήρας αυτός μετράει σχεδόν (μπορεί και παραπάνω από) 20 χρόνια ζωής. Είναι ο ίδιος με το 2Lt 16v ατμοσφαιρικό (150hp), 2Lt 16v turbo (200hp) και 2Lt 20v turbo (225hp). Να μου έλεγες ότι είναι αξιόπιστος, το καταλαβαίνω. Αλλά τεχνολογικό θαύμα δεν είναι σε καμία περίπτωση...

MiKe_KaVaLa
20-10-09, 00:22
Ποιά είναι αυτή η τεχνολογία ρε maik, για πες μου κι εμένα...

Δεν μιλαω εδω για την τεχνολογια του κινητηρα (που δεν εχει) αλλα για ολα τα αλλα τεχνολογικα ''μεσα'' που ειχαν πρωτοβαλει στο Stilo Abarth 2.4!Για τον κινητηρα μιλαω πιο κατω...

dimos47ki7
31-10-09, 02:40
φιλε breraromenos τι εννοεις 9 λιτρα σε ταξιδι με γρηγορους ρυθμους?
εγω στο ταξιδι δεν πεφτω κατω απο 11 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
εξαρταται τι εννοει καποιος γρηγορους ρυθμους βεβαια...
και τι εννοεις μπουκωμενο με 1,2 o/b?? ποσο επρεπε να δουλευει δλδ? lol

στο θεμα μας...
εγω ειδα ενα bravo σαν το δικο μου (εστω πειραγμενο οπως λετε) να στεκεται ισαξια διπλα σε ενα abarth2,4.
εμενα με ικανοποιει απολυτα αυτο που ειδα και χαιρομαι για το αμαξακι μου που μπορει μεχρι τα 200 να στεκεται ετσι.

να σημειωσω οτι αν και 6αρι, το σασμαν του bravo 150 ειναι σχετικα κοντο. συγκεκριμενα η 6η στα 225χλμ κοντερ, εχει 5800rpm (ειπα τα συγκεκριμενα νουμερα επειδη ετυχε να εχω φωτο που ειχα βγαλει και το τσεκαρα). αυτο σημαινει οτι ηδη βρισκεται εκτος φασματος λειτουργιας της τουρμπινας, η οποια μετα τις 5500 ριχνει πιεση. αρα το οτι κρατηθηκε τοσο καλα μεχρι τα 180-200 το θεωρω πολυ ικανοποιητικο.

dimos47ki7
31-10-09, 02:43
α ξεχασα, το κοντερ μου, συμφωνα με το gps κλεβει ΠΑΡΑ πολλα χλμ για καινουριο.
στα 200 κοντερ εχω 185 πραγματικα!!!
δλδ στα 225 που ανεφερα θα πρεπει πραγματικα να ειναι 210 ισως και λιγο λιγοτερο.

και για καποιον που ανεφερε οτι τα τουρμπο δεν ζοριζονται στο ταξιδι...για σκεψου ενα abarth2,4 να παει με 200 και 4000σαλ και το t-jet με 200 και 5000+ (και με σχεδον φουλ πιεση)...ποιο ζοριζεται περισσοτερο???

Tokis
31-10-09, 03:08
Ολα τα κοντερ σε ολα τα καινουρια αυτοκίνητα κλέβουν μέχρι και 10%. Τσεκαρισμένο σε διαφορετικές μάρκες. Τι εννοείτε με το ζορίζεται ο κινητήρας? :hmmm:

dimos47ki7
31-10-09, 03:14
αυτο που ειπα και παραπανω...οταν ενας κινητηρας λειτουργει στις 5500σαλ με σχεδον φουλ πιεση στην τουρμπινα για 2 ωρες ταξιδι, πιστευεις οτι δεν ζοριζεται συγκριτικα με εναν ατμοσφαιρικο 2,4???

Tokis
31-10-09, 03:24
ειναι ιδιαιτερα πολυπλοκο να πει κανεις με ευκολία αν καταπονείται κάτι αν δεν ξέρει εξαρχής τις αντοχές του. Οπότε μιλάμε μόνο υποθετικά.

dimos47ki7
31-10-09, 03:53
εγω απλα αναφερω την κοινη λογικη.
εχεις μια τουρμπινα που δουλευει σχεδον στην μεγιστη πιεση της, στελνει συμπιεσμενο αερα (ο οποιος αν ειναι καλοκαιρι εχει υψηλη θερμοκρασια και το I/C δεν προλαβαινει να τον ψυξει επειδη η παροχη ειναι πολυ μεγαλη) στον κινητηρα, ο οποιος υπο αυτες τις συνθηκες παραγει καυσαερια σε πολυ μεγαλη ποσοτητα, τα οποια υπερθερμαινουν το μαντεμι και την φτερωτη της τουρμπινας, με αποτελεσμα και το λαδι που ρεει εκει να υπερθερμαινεται (και αν ειναι καλοκαιρι δεν προλαβαινει να ψυχθει επαρκως). συν τοις αλλοις η τουρμπινα ειναι σχεδον στο μεγιστο οφελιμο της περιστροφης της, αρα εχουμε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο καυαεριων τα οποια δεν παραγουν εργο στην φτερωτη, παρα μονο θερμοτητα.

αν απο ολη αυτη την εξισωση αφαιρεσουμε την τουρμπινα, δεν θα ειναι πιο απλα τα πραγματα? ;)

παντελης
31-10-09, 04:34
φιλε dimos47ki7 τα λες πολυ καλα .
τη γινεται ομως μπορει το μοτερ του Bravo να αντεχει μονο και μονο για τι ειναι καλο σαν το παλιο κρασι αλλα η τουρμινουλα που του εχουνε βαλει ειναι για πολλες κλοτσες .
εχουνε βαλει μια τοσο μικρη που υπερστροφαρει και υπερθερμενεται μονο και μονο για εξαληθει καθε ιχνος ρυπων .το εν λογο μοτερ ειναι καλο καθως και οι τεχνολογικες ιδιαιτεροτητες που εφοδιαστικε αλλα για να πεις οτι κατι κανει πρεπει να αλλαξεις τουρμινα και να βαλεις το λογοτερο μια 25αρα Garret που εχει μεγαλητερη φτεροτη στο μαντεμι και να γλητωσεις απο αυτη την υπερθερμανση αλλα και να περασεις καληστα και τα 220 αλογα με καλητερο φασμα αποδοσης.
και παλι θα το πω οτι ενα μοτερ που εχει την ανεση να φορτωνει με 4 ατομα 250+ κοντερ και GPS 241 με 31 βαθμους ειναι πολλυ ποιο συγουρο οτι αυτο μπορει να το κανει ολη μερα .
επιδη δεν ειμαι κακος ουτε παραξενος δε θα ζητησω απο τους κατωχους τρουμπων να παμε 5 φιλικα ανοιγματακια 0-250 και ο κερδισμενος να ειναι αυτος που θα συμπληρωσει τις περισοτερες επιτυχειες.
απλα δε θα το κανω αν και καποιοι δυψανε για τσα'ι' απλα δε θα το κανω .πανω απο ολα ειρηνη σε ολα τα Fiat οι γερμανοι ειναι οι αντιπαλοι και μερικοι γιαπωνεζοι οι αλλοι ολοι δεν αποτελοινε απειλη .

dimos47ki7
31-10-09, 08:17
το θεμα του "ζορισματος" το ανεφερα αποκλειστικα και μονο συγκριτικα με ενα ατμοσφαιρικο με πολλα κυβικα.

μπορει οπως λες το t-jet να εχει αντοχες κλπ, αλλα το οτι αντεχει, δεν σημαινει και οτι δεν ταλαιπωρειται πολυ περισσοτερο συγκριτικα

Stilo make style
31-10-09, 09:32
Να πω και κατι ακομα...το τουρμπισα ωραια!εχω καποια Α αλογα ωραια!(που ακομα δεν ξερω ποσα)...εχω πει ποτε μου παραλογα πραγματα του τυπου ''S2000'' ???
Εκτος βεβαια απο καποιες φορες που αστιευτικα και απο το Yaris (το οποιο δεν το θεορω παραλογο).Αλλα το να μετρηθεις με ενα S2000 πρεπει να εχεις τον 2.4 να ειναι τουρμπο τουλαχιστον...για να μην πω για νιτρο!

Δεν λεω οτι ο κινητηρας ο 2.4 δεν αξιζει,αξιζει και παρα πολυ γαι το συγκεκριμενο αμαξη μας.Δεν με συμφερει και να πω το αντιθετο διοτι αν διαβασες καπου ψαχνω για κινητηρα και θα βγω παραλογος.

Ελπιζω να ηρεμισει και αυτα που λεει να στεκουνε και να μην βλεπει το αμαξη του σαν μια φερραρι γιατι δεν ειναι ετσι!

Λιγό εώς πολύ εταιροχρονισμένα θα πω την γνόμη μου .......
Εγώ που μπίκα σε S2000 συνforumiti μας τα είδα όλα κολιόμενα το αμάξι είναι άλλο επίπεδο δεν συγκρίνετε το πώς πάει και το πώς στρίβει για περετέρο πληροφόριες μόνο σε pm γιατί θα μας κλείσουν μέσα οι Μπάτσοι ( ξέρεις εσύ Δήμο :p)

παντελης
31-10-09, 12:53
και εγω μπηκα σε S2000 και εχει ενα καλα φτιαγμενο μοτερ αλλα δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του στο δρομο γενικοτερα καθως και το ντιζα'ι'ν του με κανει να μην το κοιταζω καθολου.
και για οσους μπορει να ρωτησουνε τι εκανα μεσα απλα θα πω οτι αφου περασα καποια στιγμη 2 απο αυτα που διθεν εχουνε γκαζι σε ενα φιλο απο το υμναστιριο που μαζι με τον αδερφο του εχουνε απο ενα τετοιο ζητησα να με κανουνε μια βολτιτσα για να δω τι μπορουνε να κανουνε.
ΚΑΘΩς ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΗΚΑ ΤΩΝ που οταν συντρεχουν απλα ΔΕ ΠΑΝΕ ΒΗΜΑ.
καλα φορτωνουνε απο σταση αλλα η εληψη ροπης στο μεγαλητερο φασμα ειναι πολυ μεγαλο προβλημα ασε που για να παρει τα ποδια του θελει δυπλοπενταλισια
και μετα το αλλο βαζεις ποιο μεγαλο τροχο κατα ενα νουμερο ''ειρθε το τελος''
μπορει να ξεκολησει στη στροφη (που με το δικο μου μπενοω τερμα γκαζι) και να πληρωνει τα παντα μεχρι και τη μπαρα.
το τιμονι μου εκανε καπως δε ξερω
απο φρενα για εργοστασιακα φρενα καλα ητανε αλλα εχουνε καπως μυστηρια αποδοση
το διαφορικο εχει ενα θεμα που αν δε μπει ενα με ποιο καλη αποδοση υμε πολλα να στρειψει μπορεις ουτε να παιξεις σωστα μπορεις
οπως το ειδα ειναι ενα καλο αμαξι στο συνολο που μπορεις να κανεις απο ολα αλλα τιποτα καλα .
απλα ενα σωστα βελτιωμενο S2000 ειναι σχεδον φονιας εδαφους - εδαφους .
δε το θαυμαζω απλα ειναι αυτο που ειναι χωρις να με συγκηνει .

Stilo make style
31-10-09, 14:18
H αλήθεια είναι ότι μετά τις 6000 δείνει ρεσιταλ και όλα τα άλογα 7000-9000 όσο για το αν στρίβει εγώ είδα 215 εμπένε μια χαρά σε αρκέτα απότομη στροφή ( για τους Αθηναίους στην αρχή της Παραλιακής που οι 2 λορίδες απο αυτούς που έρχοντε από Πειραία γίνοντα 4 )
Για δύναμη έχει και περίσευμα αφού σε μία επιτόποια μέτριση το Οpel το GT το ξεμ...νιασε πού θεωριτικά είναι 260 hp ( και να σημειωθεί 2 εμείς ένας αυτός στο αμάξι)
Γενικότερα το παλικαράκι που το έχει (ονόματα δεν λέμε σπίτια δεν κλείνουμε ) είναι θρασίμι δεν καταλαβένει τπτ ......
Δεν λέω άλλα γιατί το εν λόγο αμάξι δεν μου ανείκει πάντος τον ευχαριστώ για την βόλτα :)

dimos47ki7
31-10-09, 17:45
παντελη τωρα μιλας για ενα αυτοκινητο το οποιο κανονικα δεν θα επρεπε να κυκλοφορει στους δρομους ετσι απλα. ειναι ενα αυτοκινητο πιστας στην ουσια και γιαυτο ειναι και τοσο δυσκολο στην οδηγηση. το αυτοκινητο φτιαχτηκε για να γραφει χρονους, και εδω το εχουν συνηθως τεντυμποιδες που πουλανε τζαμπα μαγκια στα φαναρια.

δεν ειναι για δημοσιους δρομους το αυτοκινητο, επειδη οπως ειπες μπορει να ξεκολλησει με το παραμικρο απο μια ανωμαλια η απο γλυστερη ασφαλτο...
να εισαι σιγουρος ομως οτι μεσα στην πιστα και στα σωστα χερια, ραβει οχι μονο abarth (αυτο ειναι δεδομενο αν σκεφτεις οτι στην πιστα ειναι πολυ κοντα σε rx7) αλλα και αλλα πολυ πιο "διασημα" και ακριβα αυτοκινητα

MaGeLaNoS
31-10-09, 17:57
να εισαι σιγουρος ομως οτι μεσα στην πιστα και στα σωστα χερια, ραβει οχι μονο abarth (αυτο ειναι δεδομενο αν σκεφτεις οτι στην πιστα ειναι πολυ κοντα σε rx7) αλλα και αλλα πολυ πιο "διασημα" και ακριβα αυτοκινητα

Επιτελους κατι λογικο μεσα στη παρανοια..

Stilo make style
31-10-09, 19:20
παντελη τωρα μιλας για ενα αυτοκινητο το οποιο κανονικα δεν θα επρεπε να κυκλοφορει στους δρομους ετσι απλα. ειναι ενα αυτοκινητο πιστας στην ουσια και γιαυτο ειναι και τοσο δυσκολο στην οδηγηση. το αυτοκινητο φτιαχτηκε για να γραφει χρονους, και εδω το εχουν συνηθως τεντυμποιδες που πουλανε τζαμπα μαγκια στα φαναρια.

δεν ειναι για δημοσιους δρομους το αυτοκινητο, επειδη οπως ειπες μπορει να ξεκολλησει με το παραμικρο απο μια ανωμαλια η απο γλυστερη ασφαλτο...

Σωστός απλά να σας πώ ότι στο Βιβλιαρακι του λέει ότι είναι φτιαγμένο για 200000 km αγωνιστικής οδήγισης το αμάξι κανονικά είναι φτιαγμένο για πίστα