Επιστροφή στο Forum : Απορία με windows vista!
MiKe_KaVaLa
14-10-09, 17:12
Εχω κανει μια βλακεια και δεν ξερω πως να το διορθοσω...
Εχω διαγραψει τον καδο ανακυλοσης και δεν ξερω πως να το επαναφερω,βεβαια εχω βρει το shortcut αλλα δεν μου κανει.Ξερει κανεις πως να το διορθοσω???
Και επισης στην επιφανεια εργασιας ειχε το μεγαλο ρολοι,ημερομηνια και καποιες αλλες συντομευσεις...πως θα το επαναφερω κι αυτο???
Help me :(
Ελα ρε συντοπίτη τα έκανες πουτ@ν@ τα vista!!! :tongue2:
Λοιπόν για την πλευρική εργαλειοθήκη πάς Εναρξη>Πινακας Ελέγχου>Εμφάνιση και Εξατομίκευση>Ιδιότητες της πλευρικής εργαλειοθήκης
Τωρα για τον καημένο τον κάδο στην επιφάνεια εργασίας δεξί κλικ επιλέγεις εξατομίκευση και μετά αριστερά αλλαγη εικονιδίων επιφάνειας εργασίας. Μετά ξανατικάρεις τον κάδο και όλα ΟΚ.
Αντε και άλλο κακό να μη σε βρει...:wink:
MiKe_KaVaLa
14-10-09, 19:34
Α,ωραια σε ευχαριστω φιλαρακι.να ρωτησω και κατι ακομα...το φοντο γιατι ειναι γκρι?δεν γινεται να ειναι σε αυτο που εχω στην επιφανεια εργασιας?(για το sidebar μιλαω)
MiKe_KaVaLa
14-10-09, 19:45
Α,ωραια σε ευχαριστω φιλαρακι.να ρωτησω και κατι ακομα...το φοντο γιατι ειναι γκρι?δεν γινεται να ειναι σε αυτο που εχω στην επιφανεια εργασιας?(για το sidebar μιλαω)
Το εκανα! :D
ευχαριστω θεοτόκης!:)