Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ήρθε το τέλος...

ioannidis
29-10-09, 12:44
Μετά από αμέτρητα χιλιόμετρα που κάναμε μαζί, μετά από πολλές στιγμές λύπης και χαράς ήρθε το τέλος σου σήμερα... παλιόφιλε.

Δεν θα ξεχάσω την αναστάτωσή μου όταν σε πρωτοείδα. Με γουρλωμένα μάτια προσπαθούσα να αρθρώσω έστω και μία λέξη! Πανικός...

Μετά όμως σε συνήθησα. Περάσαμε πολλές ώρες μαζί. Ατέλειωτα Airbag Failures. Αμέτρητα Stop Engine. Αλλά εγώ εκεί! Με επιμονή και υπομονή να κάνω τα αδύνατα δυνατά να είμαστε μαζί και αρμονικά να ταξιδεύουμε.

Και σήμερα; Έτσι απλά έφυγες.
Δεν πρόλαβα καν να σε χαιρετίσω. Θα μου λείψεις παλιόφιλε. Θα μου λείψουν τα beep beep beep σου και τα stop engine σου. Θα λείψεις και σε όσους σε γνώρισαν από κοντά. Σε όσους είχες την ευκαιρία να αποδείξεις ότι η FIAT τον καιρό εκείνο, είχε κάνει ένα τεχνολογικό θαύμα. Σε όσους είχες την ευκαιρία να αποδείξεις το πόσο γκρινιάρης αισθητήρας ήσουν...

Αι σιχτίρ παλιο OCS... σε άλλαξα και ηρέμησα!
:D

MaGeLaNoS
29-10-09, 12:46
Αι σιχτιρ ρε κ με τρομαξες λεω εγινε τπτ με το Stilo.
Αντε να ησυχασεις τωρα.Με γειες!

tzagarakis
29-10-09, 15:23
mike με στειλες,λέω και γω το πούλησε!?

PARHS
29-10-09, 15:57
xaxaxaxa...παλι σε εποιασε το τρελο ποιοτικο σου!!!!!

andreasL
29-10-09, 17:47
Μπα σε καλό σου...μας πήραν τα ζουμια!:D

Είσαι μεγάλη πένα μιλάμε....θα σου κλείσω συνέντευξη με τον "ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ" να τρελαθείς στο τάληρο!
Αχνιστό σαλονικιώτικο χιούμορ!!!:)

....πετυχημένο!!!!
+1000000000000

Mixalis
30-10-09, 00:03
Α ρε Μιχαλη... Μας τρομαξες... Μας κανεις και πλακιτσα ε??

Οχι ρε π#@@@ μου. Και νομιζα πως ηρθε η μεγαλη ωρα. Να δουμε για ποσο καιρο ακομα θα τον εχουμε εδω...

ioannidis
30-10-09, 09:14
Οχι ρε π#@@@ μου. Και νομιζα πως ηρθε η μεγαλη ωρα. Να δουμε για ποσο καιρο ακομα θα τον εχουμε εδω...

Χα! Την πάτησες!

ioannidis

Χα! Την πάτησες! Έχεις

ioannidis

Χα! Την πάτησες! Έχεις χρόνια μπροστά σου!
Μουχαχαχαααα!

Mixalis
30-10-09, 16:17
Χα! Την πάτησες! Έχεις χρόνια μπροστά σου!
Μουχαχαχαααα!

E?? Tι?? Σε εμενα αναφερεσαι?? Τι εγινε?? Γιατι?
Οχι ρε ****το. Ποιος κερατας με εδωσε??