Επιστροφή στο Forum : ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη
παιδια θελω να παρω μια καινουργια ψηφιακη...
γιατι η προηγουμενη μου χαθηκε την τελευται μερα των διακοπων μου:(:((και εχασα και τις φωτογραφιες):(:(
ξερει κανεις να μου πει τι να προσεξω????
λεω να παρω μια στα 12mp
ευχαριστω εκ των προτερων!!!:cool:
tzagarakis
02-11-09, 21:53
Πάρη πρώτα πες μου το budget που διαθέτεις και θα σου πβ αμέσως.
Πάντως από εταιρείες nikon,canon,olympus και μην ακούσω για sony
μεχρι 150με 170 λεω φιλε μου
tzagarakis
02-11-09, 22:03
Σ'αυτά τα χρήματα παίρνεις τρομερό μηχανάκι,το πρωί που θα π'αω στο μαγαζί θα σου πω ακριβώς τα μοντέλα...
δε πιστεύω να τα θέλεις απόψε ε?
χαχαχα...οχι φιλε μου εννοειται.....
θελεισ να μου πεις ομως για να ξερω και εγω...τι πρεπει να προσεξω???
γιατι βλεπω 3χ ζουμ 4χ ζουμ....διαφανειες και αλλα τετοια...
tzagarakis
02-11-09, 23:08
Πάρη,έγραφα,έγραφα...έγραφα και ξαφνικά με πέταξε ο explorer έξω.στείλε μου το τλφ να σε πάρω
Stilo_Rodos
02-11-09, 23:13
Πολυ καλες ειναι η olympus με δικη τους επαναφορτιζομενη μπαταρια. παρα πολυ καλη αυτονομια.
tzagarakis
02-11-09, 23:24
nikon canon,olympus με τις 2 πρώτες να προηγούνται σε ποιότητα αλλά και τιμή.
Γι αυτό και γω στους πελάτες και στους φίλους μου προτείνω olympus.
Αλλά αν κάποιος είναι διτεθημένος να πληρώσει παραπάνω τότε nikon ή canon.
Πάντως όποια από τις 3 είναι μια χαρά
φιλε μου το τηλ μου ειναι 6993985835
και εγω νικον ειχα πριν....τις ολυμπους δεν τις παω...
εγω ελεγα να χτυπησω μια τετοια
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.561775
http://www.dpreview.com/
Λιώσε στο διάβασμα! Ένα από τα καλύτερα site για μηχανούλες...
το ηξερα οτι εισαι κακος αλλα τοσο???
δηλαδη πως μερες θα τα διαβασω ολα αυτα!!!!!! (παντα πλακα κανω εννοειται)
ABARTH DNA
03-11-09, 17:46
Πάρη πρώτα πες μου το budget που διαθέτεις και θα σου πβ αμέσως.
Πάντως από εταιρείες nikon,canon,olympus και μην ακούσω για sony
φιλε tzagarakis μπορεις να μου εξηγησεις γιατι οχι sony,γιατι με ενδιαφερει κι εμενα το θεμα???
tzagarakis
04-11-09, 22:13
Γιατί τυπώνω καθημερινά,από όλες τις μηχανές,φωτογραφίες,και τις δουλεύω όλες ανεξαιρέτως
Έτσι συγκρίνοντας αποτελέσματα,τιμές,αλλά και ευχρηστία στο μενού τις βάζω στην ουρά.
Μιλάμε πάντα για αντίστοιχα μοντέλα και ΄΄οχι των 100 ευρώ η μία και 170 η άλλη!!!
Και να ξέρεις ότι η sοny είναι 1η σε πωλήσεις,αλλά έχει και καλύτερη προώθηση αλλά και μεγαλύτερο κέρδος για τα ηλεκτρομάγαζα.
Γι αυτό πας να αγοράσεις από ένα ηλεκτρομάγαζο κι ο πωλητής που δε ξέρει καν να σου εξηγήσει ούτε τις λειτουργείες της μηχανής,αλλά ουτε και σημαντικότερα θέματα,σου λέει κατευθείαν...''sony είναι οι καλύτερες''.
Μύθος
ΥΓ
Πάντα από προσωπική εμπειρία μιλάω,και το τι βλέπουν στο εργαστήριό μου τα μάτια μου κάθε μέρα.
ABARTH DNA
04-11-09, 22:32
Γιατί τυπώνω καθημερινά,από όλες τις μηχανές,φωτογραφίες,και τις δουλεύω όλες ανεξαιρέτως
Έτσι συγκρίνοντας αποτελέσματα,τιμές,αλλά και ευχρηστία στο μενού τις βάζω στην ουρά.
Μιλάμε πάντα για αντίστοιχα μοντέλα και ΄΄οχι των 100 ευρώ η μία και 170 η άλλη!!!
Και να ξέρεις ότι η sοny είναι 1η σε πωλήσεις,αλλά έχει και καλύτερη προώθηση αλλά και μεγαλύτερο κέρδος για τα ηλεκτρομάγαζα.
Γι αυτό πας να αγοράσεις από ένα ηλεκτρομάγαζο κι ο πωλητής που δε ξέρει καν να σου εξηγήσει ούτε τις λειτουργείες της μηχανής,αλλά ουτε και σημαντικότερα θέματα,σου λέει κατευθείαν...''sony είναι οι καλύτερες''.
Μύθος
ΥΓ
Πάντα από προσωπική εμπειρία μιλάω,και το τι βλέπουν στο εργαστήριό μου τα μάτια μου κάθε μέρα.
ας πουμε για την sony HX-1 που με ενδιαφερει εχεις δει αποτελεσματα φωτογραφικα???
tzagarakis
04-11-09, 22:44
τη συγκεκριμένη δεν την έχω δει sorry!!
Για να μην παρεξηγηθώ,δεν λέω ότι είναι κακές,απλά μια αντίστοιχη nikon ή canon είναι σίγουρα καλύτερες και πολύ πιθανόν κατα κάτι φτηνότερες.
Θα το ψάξω για τη συγκεκριμένη,πάντως και θα σου πω....οκ?!
ABARTH DNA
04-11-09, 22:57
τη συγκεκριμένη δεν την έχω δει sorry!!
Για να μην παρεξηγηθώ,δεν λέω ότι είναι κακές,απλά μια αντίστοιχη nikon ή canon είναι σίγουρα καλύτερες και πολύ πιθανόν κατα κάτι φτηνότερες.
Θα το ψάξω για τη συγκεκριμένη,πάντως και θα σου πω....οκ?!
σε ευχαριστω φιλε μου!!:):):)
tzagarakis
04-11-09, 23:07
δες κι αυτή...
http://www.olympus.com.gr/consumer/29_digital_camera_sp-590_uz_20554.htm
φτηνότερη και μάλλον και καλύτερη
ABARTH DNA
04-11-09, 23:42
δες κι αυτή...
http://www.olympus.com.gr/consumer/29_digital_camera_sp-590_uz_20554.htm
φτηνότερη και μάλλον και καλύτερη
θα παω αυριο τσαρκα στα μαγαζια να την δω απο κοντα και αυτη!
σ'ευχαριστω και παλι:)
tzagarakis
04-11-09, 23:44
τιποτα τιποτα