PDA

Επιστροφή στο Forum : Bucket apo Grante punto

PARHS
06-03-10, 22:58
ψαχνωντας στο car ειδα αυτα

http://www.car.gr/parts/view/589299/....
στην αρχη μου ετρεξαν λιγο τα σαλια..............:tongue2::tongue2:
αλλα μιας και εχω πενταθυρο δεν θα ειναι και οτι ποιο ομορφο σε μενα:wink::wink::wink:
οποτε το αναφερω μηπως και ενδιαφερεται καποιος

Ionio-Zante
07-03-10, 00:06
Καλα δειχνουν αλλα αυτος που θα τα παρει θα πρεπει να τα περασει απο ταπετσερη για να φτιαξει ολο το σαλονι ομοιομορφο και να κανει πατεντες στο καθισμα για να ταιριαξουν οι αισθητηρες βαρους του μαμα καθισματος με το καινουργιο... επισης το ιδιο και οι αεροσακοι μιας και εχουν φτιαχτει για διαφορετικης γεωμετριας αυτοκινητο...
Βεβαια αν καποιος δεν τα θελει ολα αυτα τοτε γιατι να μην κοιταξει για απλο Bucket

Tokis
07-03-10, 01:13
Αξίζει μόνο αν έχεις απλό grande οπότε με 500Ε έχεις τα μαμάτα καθίσματα του abarth

PARHS
07-03-10, 01:15
ναι συμφωνω σε ολα....αλλα ειναι φιατ απλα:worship::worship::worship:
σωστος???????????

MiKe_KaVaLa
07-03-10, 01:36
Αξίζει μόνο αν έχεις απλό grande οπότε με 500Ε έχεις τα μαμάτα καθίσματα του abarth

Πιστευω θα ταιριαζανε στο δικο σου (Bravo) με αναλογες ραφες και στα πισω καθισματα και ταπετσαρια. Aλλα αν δεν κανω λαθος και τα δικα σου μπακετ ειναι απλα δεν ειναι τοσο ''racing'' τυπου.

canonis
07-03-10, 04:13
Μια χαρά ταιριάζουν πιστεύω...
Αν το γκρι που έχει στη μέση γίνει κόκκινο μετά θα είναι μια χαρά στο Bravo!

lakis
07-03-10, 16:10
ΤΑ καθησματα του abarth ειναι τα ιδια φιλε μ ακριβος με του κανονικου δεν υπαρχει διαφορα

MiKe_KaVaLa
07-03-10, 18:10
Σε καλη τιμη τα δινει αν ειναι το ''ζευγος''... Ποιος το ρισκαρει ομως να τα βαλει στο αμαξη του εκτος του Grande Punto και Bravo... Θα θελει καποιες πατεντες για να ταιριαξει, δεν μπορει... (Για το Stilo αναφερομαι).

s6_sot
08-03-10, 01:45
Γιατι το bravo από το stilo τι διαφορές έχουν??

ngtech
09-03-10, 21:56
Εγω πιστεύω οτι δεν κολλάνε γιατί το μπράβο έχει ψηλή θέση οδήγησης... μηπως μετά χαλάσει η συνταγή?