Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

jason
02-05-10, 12:48
Συνφορουμίτες , όσοι ακούσατε τα τελικά οικονομικά μέτρα , θα καταλάβατε ότι μάς γ@μ--σανε τα Turbo μας και τα κυβικά μας !!! Πάμε γιά "φρέσκα κουλούρια" , δηλαδή γιά κανένα Τσικουετσέντο μεταχειρισμένο , πού να τούς πρηστούνε , όπως μάς πρήξανε διαχρονικά ΟΛΟΙ οι ανίκανοι και άχρηστοι "διαχειριστές" του κράτους μηδενός εξαιρουμένου !!
Θέλω να τούς δώ στίς φυλακές , γ@μ& τ@3$^%!!$*%#@+%$ ( βρισιές ) .
Συγνώμη για τήν αγανάκτηση ,
Jason

ioannidis
02-05-10, 12:55
Σιγά μην τους δεις και στην Επίδαυρο...
Ποια φυλακή ρε φίλε... τίποτα δε θα γίνει!

MaGeLaNoS
02-05-10, 14:44
jason ξεκινα πρωτα με το να δειρεις οσους ψηφιζαν τους ιδιου πολιτικους εδω κ 25 χρονια γιατι οι πολιτικοι ειναι αποτελεσμα ψηφοφοριας των πολιτων..

jason
02-05-10, 15:44
MaGeLaNoS , δίχως άλλο έχεις απόλυτο δίκιο . Κάθε λαός , έχει γιά ηγέτες αυτούς πού του αξίζουν!! Απλά , επειδή ΔΕΝ μπορώ να δείρω αυτούς πού ψήφιζαν αυτούς τούς πολιτικούς τόσα χρόνια , λέω μήπως είναι πιό εφικτό να δω φυλακή αυτούς τούς πολιτικούς πού παραπλανούσαν τόν κόσμο να τούς ψηφίσει , και στήν συνέχεια τόν λήστευαν και τόν καταδυνάστευαν . ( Μήπως , αλήθεια είμαστε και εμείς μέσα σε αυτούς πού ψήφιζαν τόσα χρόνια αυτούς τούς γκάγκστερ πού ξεπουλήσανε τόσο φτηνά τη χώρα ; Λέω , μήπως ; ) Τέλοσπάντων , όπως λέει και ο φίλος Ioannidis τίποτα δεν πρόκειται να γίνει , κανένας δέν θα πάει φυλακή , και το πιστεύω και εγώ γιατί απλά "κόρακας κοράκου μάτι δέν βγάζει" , είναι όλοι τους κολεγάκια , παρά τα φούμαρα και τούς ψευτοκαβγάδες πού μάς πουλάνε , το μόνο πού τούς νοιάζει όλους είναι πόσα πιο πολλά θα ξεσκίσουνε!!! Άργησα λίγο , αλλά ευτυχώς το κατάλαβα . Και βέβαια επειδή δέν μπορώ να τούς δικάσω , μπορώ να τούς πώ αυτό : Ανίκανοι , άχρηστοι , ληστές , επίορκοι και παραβάτες του Ποινικού Δικαίου !!! Φτού σας !!!
Ουφ , τα είπα και ας με συγχωρήσουν οι φίλοι ,
Jason

Σταυρος Πετ
02-05-10, 15:51
ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΥΤΣΑ
(Γραφω με κεφαλαια γιατι φωναζω. Απο αγανακτιση).

MaGeLaNoS
02-05-10, 16:54
Εγω πιστευω οτι παρα τα ΠΑΡΑ πολλα αρνητικα αν το σκεφτειτε απο την πλευρα της συνεχους επιτηρησης κ το ξηλωμα των δημοσιων υπαλληλων που θα πεσει θα δειτε οτι μπορει τελικα να βγει σε καλο ολη αυτη η φασαρια.Οχι τοσο για τους μεγαλυτερους αλλα σιγουρα για τις νεοτερες γενιες...γιατι δεν πιστευω οτι ολο αυτο το πανηγυρι θα τελειωσει σε 3 χρονια..σε 15 μπορει..

ioannidis
02-05-10, 19:25
Καλό θα έρθει μόνο αν τους βάλουμε στην καθημερινότητα των υπουργίων και των υπηρεσιών μας.
Βάλε έναν του ΔΝΤ δίπλα από τον κάθε δημόσιο υπάλληλο που λαδώνεται και θα σου πω εγώ αν θα το ξανακάνει...

Από τον απλούστερο κλητήρα μέχρι τα 300 ρεμάλια της βουλής. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει δουλειά.
Λέμε τώρα!

jason
02-05-10, 21:15
Εγω πιστευω οτι παρα τα ΠΑΡΑ πολλα αρνητικα αν το σκεφτειτε απο την πλευρα της συνεχους επιτηρησης κ το ξηλωμα των δημοσιων υπαλληλων που θα πεσει θα δειτε οτι μπορει τελικα να βγει σε καλο ολη αυτη η φασαρια.Οχι τοσο για τους μεγαλυτερους αλλα σιγουρα για τις νεοτερες γενιες...γιατι δεν πιστευω οτι ολο αυτο το πανηγυρι θα τελειωσει σε 3 χρονια..σε 15 μπορει..

'Ισως πράγματι να είναι έτσι , μακάρι για όλους!!

jason
02-05-10, 21:16
Καλό θα έρθει μόνο αν τους βάλουμε στην καθημερινότητα των υπουργίων και των υπηρεσιών μας.
Βάλε έναν του ΔΝΤ δίπλα από τον κάθε δημόσιο υπάλληλο που λαδώνεται και θα σου πω εγώ αν θα το ξανακάνει...

Από τον απλούστερο κλητήρα μέχρι τα 300 ρεμάλια της βουλής. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει δουλειά.
Λέμε τώρα!

+1000 σε όλα!!

tzagarakis
02-05-10, 22:18
το θεμα ειναι οτι παλι οι ''πλουσιοι''σαν κι εμας θα το πληρωσουν!!!
γ--ώ και τους 300 όλων των εποχών!

jason
03-05-10, 10:10
το θεμα ειναι οτι παλι οι ''πλουσιοι''σαν κι εμας θα το πληρωσουν!!!
γ--ώ και τους 300 όλων των εποχών!

....και τούς σφουγκοκολάριους γύρω από δαύτους!!!!

andreasL
03-05-10, 11:13
..καλέ μου Άγιε Βασίλη! Για φέτος δεν θέλω να μου φέρεις δώρο (θα ζορίζεσαι και εσύ!) Μια χάρη θέλω, μόνο μία! Μπορείς να μου βάλεις έστω και ένα λαμόγιο φυλακή? Έστω ένα, όχι τίποτα άλλο, μπας και νιώσω λιγότερο ******ς!
και μην με ρωτάτε γιατί ζητάω από τον Αι Βασίλη χάρη! Όσες φορές του ζήτησε η κόρη μου δώρο της το έφερε...!!! Ελλάδα κουράγιο!

jason
03-05-10, 16:35
..καλέ μου Άγιε Βασίλη! Για φέτος δεν θέλω να μου φέρεις δώρο (θα ζορίζεσαι και εσύ!) Μια χάρη θέλω, μόνο μία! Μπορείς να μου βάλεις έστω και ένα λαμόγιο φυλακή? Έστω ένα, όχι τίποτα άλλο, μπας και νιώσω λιγότερο ******ς!
και μην με ρωτάτε γιατί ζητάω από τον Αι Βασίλη χάρη! Όσες φορές του ζήτησε η κόρη μου δώρο της το έφερε...!!! Ελλάδα κουράγιο!

Ελλάδα κουράγιο , και πολύ μα Πάρα Πολύ Θυμό!! θα συμπλήρωνα φίλε andreasL Ίσως άμα θυμώσουμε πολύ και δέν τούς τη χαρίσουμε και αυτή τη φορά , μπορεί να το καταλάβουν και να αρχίσουν να μάς λογαριάζουν λίγο!! Αρκετά τούς χαρίσαμε και ανεχτήκαμε να καταληστεύουν τόν κόπο μας !!! Ουτε μιά κουβέντα δεν είπε κανείς για τούς ληστές , τα αρπαχτικά πού ξεσκίσανε τίς σάρκες ενός ολόκληρου λαού και γκρεμοτσακίσανε τα όνειρα των νέων ανθρώπων γιά μια καλύτερη ζωή!! Στόν Καιάδα τούς π@υσταρ@δες !! Ουστ και πάλι ούστ ρε καθ#κια άπλυτα !! Είμαστε ΌΛΟΙ πολύ θυμωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε τήν Ειρηνική μας επανάσταση και να σάς αποτινάξουμε επιτέλους από τίς πλάτες μας!!
Συγνώμη και πάλι ρε φιλαράκια , δίκαιη αγανάκτηση είναι .

andreasL, εύχομαι στήν κορούλα σου , ο καλός Άγιος Βασίλης να μπορεί να της φέρνει πάντα ότι ζητήσει ,
Φιλικά ,
Jason

dimos47ki7
03-05-10, 18:49
συμφωνω με τον mangelano απολυτα...θα κανουμε το σκατο παξιμαδι για αρκετο καιρο...αλλα ετσι οπως τα κανανε (καναμε?) δεν βλεπω αλλη λυση...
ενταξει υπαρχουν και οι λυσεις του τυπου "εξω απο την ΕΕ" απο τα αριστερα κομματα αλλα, ειλικρινα, θεωρειτε εσεις μια τετοια λυση βιωσιμη? και προερχομαι και απο αριστερη οικογενεια να φανταστειτε, και οταν τα ακουω αυτα μου ερχεται να γελασω και να κλαψω μαζι.

σε παρεες οταν συζητουσαμε για το μπαχαλο της Ελλαδας γενικα, η μονη λυση στην οποια καταληγαμε αστειευομενοι, ηταν το να ερθουν Σουηδοι πολιτικοι και να μας κυβερνησουνε...και καταληγαμε οτι μαλλον και αυτους, σαν τα μουτρα τους θα τους κανανε οι δικοι μας 300...
να τελικα που ερχονται οι ξενοι (οκ δεν ειναι Σουηδοι) να βαλουν μια ταξη επιτελους, μπας και μετα απο (αρκετα) χρονια, δουμε μια ασπρη μερα

Ionio-Zante
03-05-10, 20:07
Εμεις φταιμε ρε σεις... και μην με πειτε κοματοσκυλο η λαμογιο... Γιατι ημουν και εγω καποτε μαλακας... Φταιμε που επι 2 τετραετιες δωσαμε εδω την ψηφο μας....

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5336.html

MiKe_KaVaLa
03-05-10, 21:53
Σιγά μην τους δεις και στην Επίδαυρο...
Ποια φυλακή ρε φίλε... τίποτα δε θα γίνει!

Οτι γινοταν τοσα χρονια στην Ελλαδα θα γινει το ιδιο και τωρα...το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ!

ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΥΤΣΑ
(Γραφω με κεφαλαια γιατι φωναζω. Απο αγανακτιση).

Απλα να πω οτι απο τα 18 μου που ψηφιζω (ειμαι 27 τωρα) τους ριχνω ακυρα, μουτζες, βρισιες κ.τ.λ . Ουτε κατα διανια για λευκο! Απαταιωνες, ψευτες, και παρτακιδες. Ποτε δεν υπολογισαν τον απλο Ελληνα πολιτη και φυσικα θα υπαρξει τιμημα καποια στιγμη απο εμας για την χωρα αυτη. Δεν θελω να πω κατι παραπανο, νομιζω η αγανακτηση μου εκφραζεται και με τα ολιγα αυτα. Κουραγιο και ελπιδα ειναι οι λεξεις που χρειαζεται η δικη μας η πατριδα...

Προφανος θα θυμαστε τι ειχε ξεσπασει με τους κουκουλοφορους πριν λιγο διαστημα στην χωρα μας, πιστευω οτι αυτο δεν ηταν ουτε η αρχη!

andreasL
03-05-10, 22:05
Εμεις φταιμε ρε σεις... και μην με πειτε κοματοσκυλο η λαμογιο... Γιατι ημουν και εγω καποτε μαλακας... Φταιμε που επι 2 τετραετιες δωσαμε εδω την ψηφο μας....

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5336.html

Αγαπητέ φίλε Ιόνιο δεν νομίζω να φταις για το δημοσιονομικό έλλειμα της Ελλάδας ούτε για το πάρτι των Ολυμπιακών αγώνων, το C41 και ότι άλλο περιλαμβάνει η μακροσκελής λίστα της τρελής λεηλασίας αυτού που ονομάζουμε δημόσιο χρήμα! Όλοι ψηφίσαμε άλλοι από ιδεολογία, άλλοι από ιδεολογία με ολίγον συμφέρον, άλλοι με σκέτο συμφέρον! Δεν θα πληρώσουμε όλοι το ίδιο! Και εδώ είναι ο μεγάλος θυμός που είπε ο φίλος παραπάνω.
Δεν μπορεί να βγαίνουμε μια παρέα να διασκεδάσουμε και δυο τρεις να σηκωθούν και να κεράσουν τα γκομενάκια απέναντι, να πάνε οι σαμπάνιες και τα λουλούδια σύννεφο να κάτσουν μαζί τους, να φύγουν μαζί τους για κρεββάτι και οι υπόλοιποι που μείναμε στην παρέα να πληρώσουμε τον λογαριασμό!!!. Κάπως έτσι συμβαίνει και με την πολιτική, απλά τώρα είναι η ώρα του λογαριασμού και όσο η τσέπη είχε λεφτά κάναμε τα στραβά τα μάτια γιατί βολευόμασταν όλοι άντε και με λίγο σαμπάνια αν περίσσευε, τώρα όμως έχει πέσει πείνα και πανικός και όλο αυτό γίνεται θυμός!
Επαναλαμβάνω όμως δεν μπορεί να φταίει ο λαός για το δημοσιονομικό έλλειμα, σε καμία περίπτωση!!! Ήθελε μεγάλη προσπάθεια παραγματικά για να φτάσει η χώρα μας σε τέτοια κατάσταση και πραγματικά παραείμασταν ζώα τόσα χρόνια για να μην καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορεί να είμαστε τόσο ευλογημένοι άνθρωποι ώστε να δουλεύουμε από λίγο εως καθόλου και να περνάμε καλά, δεν μπορεί κάθε προεκλογική συγκέντρωση να μας περιέγραφε μια ιδανική Ελλάδα και εμείς να χειροκροτάμε το τέλειο μέλλον! Αυτό όμως δεν μπορεί να δημιουργήσει τέτοια οικονομική εξάρτηση σε επίπεδο κράτους από άλλα κράτη ή χρηματοοικονομικά τραστ! Αυτός ο ανελέητος δανεισμός από όπου έβρισκε η χώρα μας για να μαγειρέψει τους δείκτες της δημιούργησε αυτή την κατάσταση! Και όλα αυτά γίνανε μίζες, βίλες, ταξίδια΄και τρελό φαγοπότι!!!!!! Εδώ είναι λοιπόν το έγκλημα σε αυτό το επίπεδο και στις θέσεις του δημοσίου γιατί όσους περισσότερους έβαζε ο πολιτικός στο δημόσιο τόσους περισσότερους ψήφους έπερνε, τόσες περισσότερες πιθανότητες είχε για να ξαναβγεί...να ξαναφάει!!!
Εμείς δεν ξέρουμε πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχουμε στο μισθολόγιο, και οι βουλευτές που τους έχουν διορίσει αρνούνται περικοπές http://www.cgp.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2812&Itemid=27 από τον 15ο τον 16ο και δεν ξέρω και εγώ από που αλλού πληρώνονται για να μας φαληρίζουν κάθε μέρα.
Ε όχι λοιπόν αυτό το χάος δεν οφείλεται μόνο στην ψήφο πίστεψέ με, γιατί αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια και ένα απλό παράδειγμα είναι ο Χριστοφοράκος, απόδειξη τρανή ότι όλη η πολιτική σκηνή είναι καλοπληρωμένη και καλοταισμένη και δεν δύναται να ομιλεί! Δεν είμαι σαφώς υπέρ της αναρχίας αλλά πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή η Δημοκρατία να αναθεωρήσει της αντοχές της αλλά και της ανοχές της. Για αρχή μπορούν οι αξιότιμοι κύριοι 300 να μην πληρωθούν για 12 μήνες και τα χρήματα αυτά να πάνε για τους χαμηλοσυνταξιούχους σε ένα δείγμα καλής θέλησης! ούτως η άλλως δεν έχουν καθημερινά έξοδα γιατί εμείς τα χαιβάνια τους τα παρέχουμε όλα δωρεάν για να μας διοικούν...συνετά! Τηλέφωνα, αυτοκίνητα κινητά,σπίτια, καύσιμα, λουλούδια κλπ!
Επίσης στα πλαίσια των θυσιών που πρέπει να υποστούμε όλοι οι <απλοί> ας δοκιμάσουν και οι 300 κανένα ταξιδάκι εκτός αεροπλάνου και λιμουζίνας με την ωραία μας συγκοινωνία! Αρκετά με τα γαμησιάτικα!!!
Α και ένα τελευταίο! Πρίν δώσουμε όλοι ότι μας απέμεινε ας ανοίξουν και αξιότιμοι κύριοι πολιτικοί τα πόθεν έσχες τους μέχρι 2ου βαθμού συγγένεια από το 81 μέχρι σήμερα!
Είμαι ρομαντικός ε???
Όχι Θυμωμένος είμαι και αγανακτισμένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν νιώθω συνυπεύθυνος για το ΔΝΤ φίλε Ιόνιο!

tzagarakis
03-05-10, 22:18
Aνδρέα το πρωί άκουσα στο ράδιο ότι οι βουλευτές πληρώνονται ,εκτός το μισθό τους κλπ,και την κάθε συνεδρίαση 250 ευρώ(κάθε μέρας)και επειδή μία τη μέρα δε φτάνει δικόπτουν για μεσημεριανό και το απόγευμα συνεχίζουν,έτσι χρεώνουν τους ''πλούσιους''(βλέπε εμάς),δύο συνεδριάσεις τη μέρα ,δλδ 500 ευρώ!!!!!!
Πεινάνε τα παιδάκια μας εκεί στη ''(Κ)ουλή''!!!!να τα βοηθήσουμε ρε παιδιά,να πουλήσουμε τα ''πανάκριβα'' stilo μας να μη νοιώθουμε και τύψεις!!!

MaGeLaNoS
03-05-10, 22:55
Το παραδοξο ειναι το εξης στην Ελλαδα οπως τονισε κ ενας γερμανος οικονομικος συντακτης.Ολοι ξερουμε ποιοι φταινε κ αντι να φανε καμια πετρα στο κεφαλι οταν βγαινουν απο την βουλη καθομαστε κ τους ακουμε για τα νεα μετρα.
Μολις βρω το βιντεο θα το ανεβασω μονο κ μονο για να δειτε την απορια του γερμανου πως δεν λιντσαραμε ακομα κανενα πολιτικο.

jason
04-05-10, 11:16
Η τοποθέτηση - ανάλυση του andreasL είναι απλά Συγκλονιστική !! Αν όλοι μας πιστεύω , κατορθώσουμε να δούμε τα πράγματα κάπως έτσι , τότε ίσως να έχουμε μέλλον . Πολλά παιδιά εδώ μέσα στό Forum , από την δίκαιη αγανάκτησή τους , διατυπώνουν κάποιες απόψεις που μπορεί να χαρακτηριστούν "ακραίες" ( για αυτό πού αξίζει βέβαια στούς 300 γκάγκστερ και όχι μόνο , τίποτα δέν είναι ακραίο ) , αλλά θεωρώ ότι κανένας μας δεν έχει ένστικτα βίας , γιατί έτσι τού γουστάρει ! Γιαυτό έχω να καταθέσω μια πιό ήπια και "πολιτισμένη" σκέψη , πού μπορεί να βοηθήσει και τήν κατανάλωση και τίς θέσεις εργασίας !! Λοιπόν , μην αφήσετε στά ράφια ντομάτες , γιαούρτια , αυγά και όλα τα συναφή πού μπορεί να εκσφενδονιστούν , και όπου βλέπετε , ξέρετε ποιούς , ρίχτε αλύπητα!! Τούς αχρείους , μας κάνανε να σκεφτόμαστε πράγματα πού ούτε να τα φανταστούμε δέν θέλαμε !!
Γειά σας φιλαράκια , ότι και να γράψετε έχετε δίκιο και πρώτα από όλα ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!
Jason

Nikos
04-05-10, 12:31
Λοιπόν , μην αφήσετε στά ράφια ντομάτες , γιαούρτια , αυγά και όλα τα συναφή πού μπορεί να εκσφενδονιστούν , και όπου βλέπετε , ξέρετε ποιούς , ρίχτε αλύπητα!!
+100000 :clapping:

Τούς αχρείους , μας κάνανε να σκεφτόμαστε πράγματα πού ούτε να τα φανταστούμε δέν θέλαμε !!
+1000000000000000000000000000000 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δεν θέλω να σας συγχίσω, αλλά δυστυχώς εμείς θα χτυπιόμαστε για την κατάντια μας και αυτοί θα είναι στην κοσμάρα τους... Γιατί να σκάνε άλλωστε? Τα εκατομμυριάκια τους θα τα έχουν σίγουρα σε ξένες τράπεζες, και όταν θα έρθουν τα πολλά τα ζόρια στην Ελλαδίτσα, θα πάρουν το βαλιτσάκι τους και την οικογένειά τους και θα πάνε για άλλη γη άλλα μέρη...

Λεφτά από αυτούς δεν πρόκειται να δούμε. Φυλακή να πάνε είναι κάτι σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας (άσε που πάλι δεν θα κερδίσουμε και τίποτα). Τουλάχιστον να τους ξεφτυλίσουμε όλους, να ντρέπονται να βγουν στον δρόμο. Έστω να έχουμε μια ηθική ικανοποίηση, έστω και μικρή, έστω και στο τέλος. Τουλάχιστον να καταλάβουν πόσο αηδιαστικοί είναι και να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν ανάμεσα στον κόσμο.

Θα σωθούμε? Όχι. Αλλά τουλάχιστον για 5 λεπτά, να νιώσουμε μια μικρή ικανοποίηση...

Κρατηθείτε γερά. Τα δύσκολα τώρα έρχονται...

pacman
04-05-10, 13:12
δεν νομιζω οτι πρεπει να τους δειρουμε για ηθικη ικανοποιηση μονο.
Απλά ότι έγινε έγινε αλλά πρεπει να δουμε το μέλλον.
Δηλαδή αν τους πλακώσουμε στο ξύλο, όχι μόνο τους 300, αλλά όποιον τολμάει να λέει ότι ασχολείται με την πολιτική (η τοπική αυτοδιοικηση είναι νουμερο 1 σε ατασθαλείες και σύντομα θα δούμε "μεγάλα ονόματα" να κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογες), ίσως να τους κάνουμε να γίνουν από 100% διεφαρμένοι, αργόσχολοι, και παρτάκηδες, 30-40%. τότε ίσως να σκεφτουν 2 φορες να μας πηδηξουν χωρις σάλιο και να μας χαρίσουν και κατι απο αυτά που σκόπευαν να μας φάνε...
να δώσω ένα απλό παράδειγμα
αν γινει τις πουτάνας και την ακούσουν πως θα βγουν να πουν σε 3-4 μήνες κόβω τα δωρα στον ιδιωτικό τομεα? θα το ξανασκεφτουν....και να στε σιγουροι οτι τα δωρα στον ιδιωτικο τομεα ειναι προγραμματισμενο να κοπουν όχι τωρα αλλά λίγο πιο μετα ...για να μπαίνει λιγο λιγο...
γι αυτο ίσως πρεπει για πρώτη φορα η δική μας η γενια να τα σπάσει όλα να τα κάψει να τα ρημάξει...
δεν μιλάω για σπασμένα μαγαζια του κοσμάκι από 500 πιτσιρικάδες που κάνουν χαβαλε γιατι σταμάτησε να πέφτει ξυλο στο γηπεδο όποτε πλακώνεται με τα ματ στο συνταγμα.
Μιλαώ να σπάσουμε τις λιμουζίνες των πολιτικών, τα σπιτια τους, τις τράπεζες, τις πολυεθνικες ετσι ώστε να πάρουν απλα ενα μηνυμα ότι μαλλον αντιδραμε...οτι υπαρχουμε και οτι το παρακανανε....
οχι ομως να σπαμε μαγαζια συνανθρωπων μεροκαματιαρηδων που δινουν δουλεια σε συνανθρωπους μας...
αντιδράστε όλοι όπως μπορείτε, φωναχτε, γραψτε e-mail, βγειτε στους δρομους...
πρεπει να αποδεχτουμε οτι ολοι φταιμε λιγοτερο ή περισσότερο τωρα όμως πρεπει όλοι να κανουμε απο κατι...
για εμας και για τα παιδιά μας

ioannidis
04-05-10, 13:36
Πάμε στοίχημα ότι και φασαρίες δεν θα γίνουν, και τα μέτρα όλα θα τα περάσουν;
Προδιεγραμμένη η πορεία μας χρόνια τώρα!

andreasL
04-05-10, 14:05
πάμε στοίχημα ότι υπάρχει πολύς θυμός ο οποίος σε συνδυασμό με φτώχια...δεν προδιαγράφεται (βλ. Αργεντινή)?

Nikos
04-05-10, 14:06
δεν νομιζω οτι πρεπει να τους δειρουμε για ηθικη ικανοποιηση μονο.
Εγώ δεν έγραψα για ξύλο. Να τους ξεμπροστιάσουμε, να μην έχουν μούτρα να αντιρκίσουν τον κοσμάκι...

Πάμε στοίχημα ότι και φασαρίες δεν θα γίνουν, και τα μέτρα όλα θα τα περάσουν;
Προδιεγραμμένη η πορεία μας χρόνια τώρα!
Έτσι πιστεύω κι εγώ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

ioannidis
04-05-10, 14:25
πάμε στοίχημα ότι υπάρχει πολύς θυμός ο οποίος σε συνδυασμό με φτώχια...δεν προδιαγράφεται (βλ. Αργεντινή)?

Από το 30% μέχρι το 98% έχουμε ακόμα πολύ δρόμο!
(ποσοστά φτώχειας)
Πολύ δρόμο και πολλά σκάνδαλα ακόμα!

andreasL
04-05-10, 15:36
Μιχάλη καλά τα ποσοστά, αλλά ο νεοέλληνας είναι περίεργο κράμα! Τα γονίδια δύσκολα αλλάζουν και στα πολύ δύσκολα ή στα πολύ χαρούμενα είναι πολύ συσπειρωμένος! Δεν προσπαθώ να κάνω τον μάντη κακών σε καμία περίπτωση αλλά πιάνω για πρώτη φορά μηνύματα στην ίδια συχνότητα με την ίδια ένταση που όσο πάνε και αυξάνονται! Άλωστε μια μεγάλη γέφυρα πέφτει πιο εύκολα με συντονισμό!!!
Δεν ξέρω αν αποφύγουμε την χρεοκοπία τελικά (την νομισματική γιατί την κοινωνική δεν τη γλιτώσαμε) πιστεύω όμως οτι ο αγώνας είναι άνισος και η όσο συνεισφορά είναι μόνο σε ασκέρι χωρίς να βγαίνει μπροστά ούτε ένας αξιωματικός να φάει μια σφαίρα τότε κάποια στιγμή θα γυρίσουμε όλοι πίσω να τους ψάξουμε, όχι για να μας οδηγήσουν μπροστά απλά για να μοιραστούμε σφαίρες με το ζόρι!

jason
04-05-10, 15:39
δ
αν γινει τις πουτάνας και την ακούσουν πως θα βγουν να πουν σε 3-4 μήνες κόβω τα δωρα στον ιδιωτικό τομεα?

Επειδή όλα αυτά τα ανθρωποειδή είναι κατά κανόνα μεγάλοι κλανιάρηδες , και ας κάνουν τούς καμπόηδες , επειδή τούς φιλάνε καμιά σαρανταριά τόν καθένα από δαύτους , ( και τούς "φύλακες" , εμείς τούς πληρώνουμε ,) επειδή λοιπόν όπως προείπα , είναι κλανιάρηδες , νομίζω πως όπως λέει ο pacman , άμα γινει τής "π@υτ@νας" , μπορεί κάτι να γίνει !! Φυσικά κανένας νοήμων δέν θέλει να καταστρέφονται τα μαγαζιά του κοσμάκη ! Τουλάχιστον από ότι μπορώ να καταλάβω , στο Forum δέν έχουν θέση τέτοιου είδους μέλη !!
Jason

ioannidis
04-05-10, 16:03
Κατ'αρχήν δεν χρειάζεται να βρίζετε... ούτε εσύ Jason ούτε και ο pacman.
Ναι είστε οργισμένοι και το αντιλαμβάνομαι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείται τέτοιες εκφράσεις...
Να τα διαβάζει κάποιος από τους 300 αμφιβάλω οπότε... μάταια γράφουμε κακές λεξούλες! (καλοπροαίρετα το λέω, μην παρεξηγηθείτε)

Όσο για τους μισθούς του ιδ. τομέα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάτι θα κάνουν και εκεί... Πλήρη κατάργηση δεν ξέρω αν τους παίρνει να κάνουν, γιατί θα έχουν θέμα με τις εισφορές για το ασφαλιστικό, αλλά σίγουρα κάτι θα κάνουν και εκεί.

Μπορεί να είμαι απαισιόδοξος αλλά νομίζω ότι το χρέος μας από τα 300 δις θα γίνουν 440. Δηλαδή τα 110 που θα δανειστούμε συν άλλα 30 έτσι για μπουρμπουάρ.
Μετά θα πέσει η κυβέρνηση και θα πάτε όλοι σας να ψηφίσετε. Αλλά θα έχετε να διαλέξετε πάλι ανάμεσα σε 2 κόμματα. Το τρίτο είναι ούτως ή άλλως γιούχου οπότε δεν πιάνει.
Και μετά θα ακούμε πάλι την ίδια ιστορία... και πάει λέγοντας.
Μέχρι κάποια στιγμή να έρθει κάποιος καλός κυριούλης και μας πει, "σας πληρώνω τα χρέη, δώστε μου το Αιγαίο, ή την Β. Ελλάδα!". Και μετά θα χρειάζεσται όντως διαβατήριο για να έρθετε στα μέρη μας.

Μπορεί όλα αυτά που σκέφτομαι να είναι επειδή έφαγα πολύ χθες το βράδυ, αλλά κουβέντα να γίνεται...

andreasL
04-05-10, 16:14
...λες ρε μιχάλη να σε δω γερμανό υπήκοο? και να καβαλάω την αουτομπαν από τα Γιάννενα και τσουπ...σε δυο ωρίτσες...νότια Γερμανία καφεδάκι με το παλιό πατριωτάκι τον Μιχαλάκη?
Εσύ γερμανός δλδ και εγώ ο Ηπειρώτης δεν θα χρωστάω μία πλέον στους φίλους μου τους ευρωπαίους???
Αμα κάνεις τέτοια θυσία (υποχρεωτική) εγώ θα γίνω...ΠΑΟΚ!
:)

ioannidis
04-05-10, 16:18
Bayern Salonichen θα γίνεις!
Θα έρχεσαι να σε κερνάω πίτα weisswurst απόλα...
Και θα πάρω και ένα Golf W12 να ζηλεύετε όλοι σας!

ioannidis
04-05-10, 16:20
Και αν θες να ξες... οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!
:D:D:D:D:D:rofl:

andreasL
04-05-10, 16:52
είμαστε απίστευτοι ρε! Είδες πως τα αλαφρύναμε τα νέα οικονομικά μέτρα? Πάλι φουτάνα το κάναμε το θεματάκι αλλά μας έμεινε κάτι τουλάχιστον!!!
Το χιούμορ...κι αντε τώρα να πληρώσεις εσύ με αυτο υποχρεώσεις τέλος του μήνα! @!#@#@%@@@^@

...για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα έχω μια μικρή πρόταση!
Να μαζέψουμε καμιά 30αριά χαλασμένες μίζες και να πάμε να τις αραδιάσουμε μπροστά από την βουλή...έτσι συμβολικά...για αρχή!

ioannidis
04-05-10, 16:56
Διάλεξες κάτι που σπανίως χαλάει στο Stilo...

Αν δεν κάνεις και λίγο πλάκα Ανδρέα θα μας φάει το μαράζι. Αμαρτία είναι να πέσουμε έτσι. Ας πέσουμε γελώντας!

andreasL
04-05-10, 17:19
Διάλεξες κάτι που σπανίως χαλάει στο Stilo...

Αν δεν κάνεις και λίγο πλάκα Ανδρέα θα μας φάει το μαράζι. Αμαρτία είναι να πέσουμε έτσι. Ας πέσουμε γελώντας!

...δεν πειράζει μπορούμε να βρούμε από γερμανικά (VW ΕΤΣΕΤΕΡΑ) με το κιλό, κάνει και ρίμα μίζες- siemens!!!

MaGeLaNoS
04-05-10, 20:11
Για Μπαοκ μην ακουω μονο κ τρελαινομαι..

περα απο την πλακα τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα..δεν ξερω ποιοι απο σας ειδαν σημερα τι προκειται να γινει με το ασφαλιστικο.

jason
04-05-10, 20:48
Κατ'αρχήν δεν χρειάζεται να βρίζετε... ούτε εσύ Jason ούτε και ο pacman.
Ναι είστε οργισμένοι και το αντιλαμβάνομαι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείται τέτοιες εκφράσεις...
Να τα διαβάζει κάποιος από τους 300 αμφιβάλω οπότε... μάταια γράφουμε κακές λεξούλες! (καλοπροαίρετα το λέω, μην παρεξηγηθείτε)

Όσο για τους μισθούς του ιδ. τομέα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάτι θα κάνουν και εκεί... Πλήρη κατάργηση δεν ξέρω αν τους παίρνει να κάνουν, γιατί θα έχουν θέμα με τις εισφορές για το ασφαλιστικό, αλλά σίγουρα κάτι θα κάνουν και εκεί.

Μπορεί να είμαι απαισιόδοξος αλλά νομίζω ότι το χρέος μας από τα 300 δις θα γίνουν 440. Δηλαδή τα 110 που θα δανειστούμε συν άλλα 30 έτσι για μπουρμπουάρ.
Μετά θα πέσει η κυβέρνηση και θα πάτε όλοι σας να ψηφίσετε. Αλλά θα έχετε να διαλέξετε πάλι ανάμεσα σε 2 κόμματα. Το τρίτο είναι ούτως ή άλλως γιούχου οπότε δεν πιάνει.
Και μετά θα ακούμε πάλι την ίδια ιστορία... και πάει λέγοντας.
Μέχρι κάποια στιγμή να έρθει κάποιος καλός κυριούλης και μας πει, "σας πληρώνω τα χρέη, δώστε μου το Αιγαίο, ή την Β. Ελλάδα!". Και μετά θα χρειάζεσται όντως διαβατήριο για να έρθετε στα μέρη μας.

Μπορεί όλα αυτά που σκέφτομαι να είναι επειδή έφαγα πολύ χθες το βράδυ, αλλά κουβέντα να γίνεται...

Έχεις δίκιο , παρασύρθηκα και έγινα μη κόσμιος . Συγγνώμη ειλικρινά . Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να βρίσω περισσότερο , αλλά οι κανόνες του Forum είναι κανόνες και πρέπει να γίνονται απόλυτα σεβαστοί . Άλλωστε υπάρχουν blogs πού μπορεί κάποιος να βγάλει τα "εσώψυχά" του . Και πάλι συγγνώμη .
Σε ότι αφορά την αμφιβολία σου , πως οι 300 δεν διαβάζουν τα γραφόμενα εδώ μέσα σε πληροφορώ ότι κάνεις Μέγα Λάθος !! Όλα διαβάζονται από τούς "αυλικούς" και περνάνε τα μηνύματα στούς "λεγάμενους" .
Γιά όλα τα άλλα πού γράφεις , αν σκεφτώ με ψυχρή λογική , δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα , αλλά δέν θέλω να το παραδεχτώ .
Φιλικά ,
Jason

jason
04-05-10, 21:02
Και αν θες να ξες... οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!
:D:D:D:D:D:rofl:

Αν το λές σκωπτικά , μαζί σου !
Διαφορετικά έχω μιά άλλη άποψη για τους Γερμανούς . Ένας λαός πού στήν Παγκόσμια Ιστορία έχει να επιδείξει αμέτρητα μνημεία βαρβαρότητας , δέν μπορεί ποτέ να είναι ούτε να γίνει φίλος με έναν άλλο λαό πού έχει να επιδείξει Αμέτρητα Μνημεία προσφοράς στόν Παγκόσμιο Πολιτισμό !! Και ας έχει αυτός ο λαός τα χάλια πού έχει σήμερα . Η Ιστορία δεν διαγράφεται ποτέ !!!
Jason

ioannidis
05-05-10, 09:17
Αν το λές σκωπτικά , μαζί σου !
Διαφορετικά έχω μιά άλλη άποψη για τους Γερμανούς . Ένας λαός πού στήν Παγκόσμια Ιστορία έχει να επιδείξει αμέτρητα μνημεία βαρβαρότητας , δέν μπορεί ποτέ να είναι ούτε να γίνει φίλος με έναν άλλο λαό πού έχει να επιδείξει Αμέτρητα Μνημεία προσφοράς στόν Παγκόσμιο Πολιτισμό !! Και ας έχει αυτός ο λαός τα χάλια πού έχει σήμερα . Η Ιστορία δεν διαγράφεται ποτέ !!!
Jason

Σωστά... η Ιστορία δεν διαγράφεται. Μήπως πουλιέται όμως;
Μήπως τα μάρμαρα που έχουμε λυσάξει να τα πάρουμε πίσω, να τα πουλούσαμε; Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να τα πάρουμε. Και αν τα πάρουμε θα τα καταστρέψουμε. Ας κάνουμε εξαγωγές αρχαίων! Ευκαιρία να διώξουμε και τον Μητσ*τάκη.

andreasL
05-05-10, 11:49
Μήπως τα μάρμαρα που έχουμε λυσάξει να τα πάρουμε πίσω, να τα πουλούσαμε; Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να τα πάρουμε. Και αν τα πάρουμε θα τα καταστρέψουμε. Ας κάνουμε εξαγωγές αρχαίων! Ευκαιρία να διώξουμε και τον Μητσ*τάκη.
...διαφωνώ κάθετα για τον Μητσομπρρρρρ! Είναι συλεκτικό κομάτι και να είσαι σίγουρος ότι και να τον στείλουμε εξωτερικό θα μας τον επιστρέψουν πίσω σε 24 ώρες!!!
Εδώ εχει χτισει τον τάφο του εδώ και τόσο καιρό και ούτε αυτός δεν τον δέχεται μέσα!!! Άσε σου λέω με τον βρυκόλακα !!! Και μην μου τον θυμίζεις γιατί αν δεν κάνω λάθος αυτός ξεκίνησε το θεματάκι με την μιζενς!!!
...αλλά ξέχασα!!! Σήμερα απεργώ και δεν θα διαμαρτυρηθώ...εγγράφως!!!! Κάτω οι πένες λοιπόν πάνω τα μανίκια! βουτάω ένα πανώ και πάω στην αγαπημένη μου γωνία! Το πανώ μου γράφει < Μίτσα* γύρνα ξανά >!
*Για όποιον έχει απορία το Μίτσα βγαίνει απ' το δραχμίτσα!
:);););) Giiiourgiiaaaa

tzagarakis
05-05-10, 15:01
Nα δειτε που μολις μας αφησει ο καντεμης ολα θα κυλισουν καλυτερα

jason
05-05-10, 15:11

Τι να πώ Ioannidis !! Η τελευταία πρότασή σου είναι τόσο ισχυρή που με "αφόπλισε" ! . Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου !! Αλλά γιά σκέψου να γίνει αυτό πού λέει ο φίλος andreasL πιο κάτω γιά τόν Μητσομπρρρρρρ !! . Τι κάνουμε μετά ; Ακούω προτάσεις!!
Jason

MaGeLaNoS
05-05-10, 15:30
Δεν χρειαζεται να πουλήσουμε οτιδηποτε αφορα την ιστορια μας.Αυτο περιμενουν εξαλλου ολα τα κορακια.Το μονο που χρειαζεται ειναι πεταμα της φυρας εξω απο την χωρα.

Κ οπως ειπε ο Βγαινοπουλος μια πολυ αινιγματικη φυσιογνωμια των ημερων "τα προβληματα της Ελλαδας ΑΝ θελαμε θα μπορουσαν να λυθουν εν μια νυκτι".

ioannidis
05-05-10, 15:40
Ναι... εν μία νυκτί γίνονται πολλά άλλωστε... βλ. 67.
Αν τον είχαμε Πρωθυπουργό τον Βγαινόπουλο, θα είμασταν και καλύτερα ή είναι η ιδέα μου;

ioannidis
05-05-10, 15:44
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131589&cid=4

Και μόλις τελειώσει η απεργία ΟΛΑ τα ΜΜΕ θα ασχολούνται με αυτό και μόνο (και όχι για τον λόγο που γίνονται τα επισόδεια) και έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά...
Μέχρι τα μέσα Μαΐου τουλάχιστον που θα βγάλει η Ντούβλη το DVD της και θα ασχολούμαστε με άλλα πράγματα...

MaGeLaNoS
05-05-10, 15:48
Δεν ξερω Μιχαλη ο τροπος που κινειται ο συγκεκριμενος καθως κ το πως εμφανιστηκε απο το πουθενα με πολυ χρημα κ μεγαλη πολιτικη υποστηριξη εμενα με γυρναει σε εποχες 5χιλιαρου σε pampers στοιβαγμενα.Θα δειξει στην πορεια τι ρολο παιζει κ αυτος.Πιεζει για ιδιωτικοποιησεις κ θελει να ξεκινησει αγοραζωντας δημοσια νοσοκομεια.Ειδωμεν..

tzagarakis
05-05-10, 21:55
Σήμερα η μέρα είναι μόνο για πένθος,τρεις νέοι εργαζόμενοι ''φύγαν''από κάποιους δολοφόνους,δήθεν επαναστάτες και υπερασπιστές των συμφερόντων μας!!!!
Δε θέλω τέτοιους ''ήρωες''του ****υ,άνανδρους που τα πατελόνια τους είναι άδεια και άχρηστα!!!!

jason
06-05-10, 12:46
Σήμερα η μέρα είναι μόνο για πένθος,τρεις νέοι εργαζόμενοι ''φύγαν''από κάποιους δολοφόνους,δήθεν επαναστάτες και υπερασπιστές των συμφερόντων μας!!!!
Δε θέλω τέτοιους ''ήρωες''του ****υ,άνανδρους που τα πατελόνια τους είναι άδεια και άχρηστα!!!!

Ένας απλός άνθρωπος ( ο Tzagarakis ) αλλά πιστεύω εξαιρετικά σημαντικός , κάνει αυτή τη δήλωση πού διαβάζουμε πιό πάνω . Δήλωση συγκλονιστική κατ εμένα .
Αντίθετα φίλοι , μήπως είδατε το ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ πού παρουσίασαν οι " εθνοπατέρες" στη Βουλή , τήν ώρα πού οι σωροί των δολοφονηθέντων και αδικοχαμένων ανθρώπων , βρισκόντουσαν ακόμα στόν τόπο πού δολοφονήθηκαν !; Αίσχος!! Αηδιαστικό θέαμα ! Οι άνθρωποι αυτοί δέν έχουν καμία απολύτως σχέση με τήν πραγματικότητα . Δέν έχουν καταλάβει τι γίνεται στήν Κοινωνία και το κυριότερο τι πρόκειται να επακολουθήσει στη χώρα μας . Το μόνο πού τούς ένοιαζε να κάνουν , μέσα από καβγάδες και κατηγορίες οι μέν στούς δε , που συνεχίστηκαν και εκτός κοινοβουλίου , στα κανάλια , ήταν να ικανοποιήσουν τα αυτιά τής κομματικής τους πελατείας!! Ντροπή , ντροπή , ντροπή !! Πρέπει να φύγουν ΟΛΟΙ το συντομότερο δυνατόν , πράγμα πού εδώ που τα λέμε δέν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί ! Όπου έχει πάει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , οι υφιστάμενοι πολιτικόί , μετά από λίγο καιρό εξαφανίστηκαν όλοι !! Αμήν και πότε , μήπως και σωθούμε .!!!

Θερμά Συλληπητήρια στίς Οικογένειες τών αδικοχαμένων συνανθρώπων μας .

P/s . Tzagarakis , υποκλίνομαι φίλε και το εννοώ !!

Jason

Ionio-Zante
06-05-10, 14:12
Ένας απλός άνθρωπος ( ο Tzagarakis ) αλλά πιστεύω εξαιρετικά σημαντικός , κάνει αυτή τη δήλωση πού διαβάζουμε πιό πάνω . Δήλωση συγκλονιστική κατ εμένα .
Αντίθετα φίλοι , μήπως είδατε το ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ πού παρουσίασαν οι " εθνοπατέρες" στη Βουλή , τήν ώρα πού οι σωροί των δολοφονηθέντων και αδικοχαμένων ανθρώπων , βρισκόντουσαν ακόμα στόν τόπο πού δολοφονήθηκαν !; Αίσχος!! Αηδιαστικό θέαμα ! Οι άνθρωποι αυτοί δέν έχουν καμία απολύτως σχέση με τήν πραγματικότητα . Δέν έχουν καταλάβει τι γίνεται στήν Κοινωνία και το κυριότερο τι πρόκειται να επακολουθήσει στη χώρα μας . Το μόνο πού τούς ένοιαζε να κάνουν , μέσα από καβγάδες και κατηγορίες οι μέν στούς δε , που συνεχίστηκαν και εκτός κοινοβουλίου , στα κανάλια , ήταν να ικανοποιήσουν τα αυτιά τής κομματικής τους πελατείας!! Ντροπή , ντροπή , ντροπή !! Πρέπει να φύγουν ΟΛΟΙ το συντομότερο δυνατόν , πράγμα πού εδώ που τα λέμε δέν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί ! Όπου έχει πάει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , οι υφιστάμενοι πολιτικόί , μετά από λίγο καιρό εξαφανίστηκαν όλοι !! Αμήν και πότε , μήπως και σωθούμε .!!!

Θερμά Συλληπητήρια στίς Οικογένειες τών αδικοχαμένων συνανθρώπων μας .

P/s . Tzagarakis , υποκλίνομαι φίλε και το εννοώ !!

Jason

Αν μετα απο ολα αυτα τα γεγονοτα εσυ αποκαλεις ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ του αστειους και γραφικους 300 της βουλης τοτε λυπαμε.. Και λυπαμε περισσοτερο που συκρατησες τους καβγαδες τους και που εκατσες και να τους δεις κιολας...
ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ για μενα ειναι η καταπτωση της κοινωνιας...
Πως αλλιως να εξηγησει καποιος την βροχη απο πετρες που δεχτηκε η πυροσβεστικη στην προσπαθεια να βοηθησει τα 3 αδικοχαμενα παιδια... Πετρες απο τους "δηθεν και καλα" υπερασπιστες της εργατιας και των δικαιωματων...
ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ειναι οι φωνες τβν συμπολιτων μας που στο ακουσμα καποιων " ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ" απαντουν "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ". Αν απο αυτους που ειναι στην βουλη και απο αυτους που με καλυμμα την κουκουλα θα ηθελα καποιον να υπερασπιστει τα δικαιωματα μου προτειμω εκεινους του γραφικους αστειους... γιατι τα προσωπα τους τα ξερω και τα μουτζωνω... των αλλων δεν τα βλεπω.. και με σκοτωνουν...

ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ... Τραπεζικος Υπαλληλος.

jason
06-05-10, 15:06
Αν μετα απο ολα αυτα τα γεγονοτα εσυ αποκαλεις ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ του αστειους και γραφικους 300 της βουλης τοτε λυπαμε.. Και λυπαμε περισσοτερο που συκρατησες τους καβγαδες τους και που εκατσες και να τους δεις κιολας...
ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ για μενα ειναι η καταπτωση της κοινωνιας...
Πως αλλιως να εξηγησει καποιος την βροχη απο πετρες που δεχτηκε η πυροσβεστικη στην προσπαθεια να βοηθησει τα 3 αδικοχαμενα παιδια... Πετρες απο τους "δηθεν και καλα" υπερασπιστες της εργατιας και των δικαιωματων...
ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ειναι οι φωνες τβν συμπολιτων μας που στο ακουσμα καποιων " ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ" απαντουν "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ". Αν απο αυτους που ειναι στην βουλη και απο αυτους που με καλυμμα την κουκουλα θα ηθελα καποιον να υπερασπιστει τα δικαιωματα μου προτειμω εκεινους του γραφικους αστειους... γιατι τα προσωπα τους τα ξερω και τα μουτζωνω... των αλλων δεν τα βλεπω.. και με σκοτωνουν...

ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ... Τραπεζικος Υπαλληλος.

Ασφαλώς και δέν θα απαντήσω στήν τόσο προσβλητική σου πρός εμένα τοποθέτηση , γιατί καταλαβαίνω πώς νοιώθεις , ιδιαίτερα αφού είσαι τραπεζικός . Το μόνο πού θα σου πω είναι αυτό . Τα τέρατα αυτά πού καίνε και σκοτώνουν τον κόσμο , δεν τα δημιούργησα εγώ ούτε εσύ . Ξέρεις πολύ καλά ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί γιά την υπαρξή τους ! Λυπάμαι πού δέν κατάλαβες το νόημα τής τοποθετησής μου .

Jason , Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού .

Ionio-Zante
06-05-10, 15:34
Ασφαλώς και δέν θα απαντήσω στήν τόσο προσβλητική σου πρός εμένα τοποθέτηση , γιατί καταλαβαίνω πώς νοιώθεις , ιδιαίτερα αφού είσαι τραπεζικός . Το μόνο πού θα σου πω είναι αυτό . Τα τέρατα αυτά πού καίνε και σκοτώνουν τον κόσμο , δεν τα δημιούργησα εγώ ούτε εσύ . Ξέρεις πολύ καλά ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί γιά την υπαρξή τους ! Λυπάμαι πού δέν κατάλαβες το νόημα τής τοποθετησής μου .

Jason , Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού .

Προσβλητικη γιατι ? ... Μια θεση πηρα εκραζοντας την αποψη μου πανω σε μια δημοσια τοποθετηση σου ακρως κοσμιοτατη θελω να πιστευω... Αν το θεωρεις προσβολη το παιρνω πισω... Και φυσικα καταλαβα πια ειναι η τοποθετηση σου.. Για ολα τα δεινα που μας εχουν βρει ως χωρα φταινε οι πολιτικοι που μας κυβερνουσαν μας κυβερνουν και θα μας κυβερναν... Αραγε εσυ καταλαβες πια ειναι το νοημα της δικης μου τοποθετησης εκτος του να πιστευεις ( εσφαλμενα) οτι εχω κατι μαζι σου?

Νομιζα πως εχουμε Δημοκρατια που αρχη της ειναι οτι ο λαος αποφασιζει... και αυτους που μας κυβερνουσαν - νουν -νανε τους εχεις επιλεξει εσυ, εγω, ο διπλα , ο πιο περα... Αρα λοιπον πριν αρχισουμε να δειχνουμε με το δαχτυλο καποιους, πρεπει πρωτα να δουμε που και ποιες ειναι οι δικες μας ευθηνες...
Ηθικοί αυτουργοί γιά την υπαρξή τους ( Διαφωνοντας μαζι σου) και για τις δολοφονιες των παιδιων δεν ειναι αυτοι εκει μεσα στην βουλη... Αλλωστε εχεις δει πως αυτοι που ειναι τρομοκρατες, αναρχικοι, και μην πω τι αλλο δεν ειναι παιδια φτωχα του λαου... (Αυτα εχουν φιλοτιμο και σεβασμο στην Ζωη...) Κατα πλειοψηφια ειναι γονοι ευπορων οικογενειων που η "κουκουλα" ειναι μαρκας PRADA...

Εγω πιστευω πως ισως και ενα μικρο μερος του προβληματος να ειμαι και εγω... Ας κοιταξω πρωτα να διορθωσω τον εαυτο μου και μετα να πετροβολησω τον αλλον ΟΠΟΙΟΣ και να ειναι Αυτος...

Αλλα ειναι ολοκληρη κουβεντα αυτη που ανοιγουμε και δεν γινετε απο εδω...

Φιλικα παντα.

jason
06-05-10, 16:17
Προσβλητικη γιατι ? ... Μια θεση πηρα εκραζοντας την αποψη μου πανω σε μια δημοσια τοποθετηση σου ακρως κοσμιοτατη θελω να πιστευω... Αν το θεωρεις προσβολη το παιρνω πισω... Και φυσικα καταλαβα πια ειναι η τοποθετηση σου.. Για ολα τα δεινα που μας εχουν βρει ως χωρα φταινε οι πολιτικοι που μας κυβερνουσαν μας κυβερνουν και θα μας κυβερναν... Αραγε εσυ καταλαβες πια ειναι το νοημα της δικης μου τοποθετησης εκτος του να πιστευεις ( εσφαλμενα) οτι εχω κατι μαζι σου?

Νομιζα πως εχουμε Δημοκρατια που αρχη της ειναι οτι ο λαος αποφασιζει... και αυτους που μας κυβερνουσαν - νουν -νανε τους εχεις επιλεξει εσυ, εγω, ο διπλα , ο πιο περα... Αρα λοιπον πριν αρχισουμε να δειχνουμε με το δαχτυλο καποιους, πρεπει πρωτα να δουμε που και ποιες ειναι οι δικες μας ευθηνες...
Ηθικοί αυτουργοί γιά την υπαρξή τους ( Διαφωνοντας μαζι σου) και για τις δολοφονιες των παιδιων δεν ειναι αυτοι εκει μεσα στην βουλη... Αλλωστε εχεις δει πως αυτοι που ειναι τρομοκρατες, αναρχικοι, και μην πω τι αλλο δεν ειναι παιδια φτωχα του λαου... (Αυτα εχουν φιλοτιμο και σεβασμο στην Ζωη...) Κατα πλειοψηφια ειναι γονοι ευπορων οικογενειων που η "κουκουλα" ειναι μαρκας PRADA...

Εγω πιστευω πως ισως και ενα μικρο μερος του προβληματος να ειμαι και εγω... Ας κοιταξω πρωτα να διορθωσω τον εαυτο μου και μετα να πετροβολησω τον αλλον ΟΠΟΙΟΣ και να ειναι Αυτος...

Αλλα ειναι ολοκληρη κουβεντα αυτη που ανοιγουμε και δεν γινετε απο εδω...

Φιλικα παντα.

Δημοκρατία έχουμε , αλλά κομμένη και ραμμένη στά μέτρα αυτών πού μας κουμαντάρουν - κυβερνούν . Σε καμία περίπτωση δέν πίστεψα και εγώ ποτέ οτι οι κουκουλοφόροι είναι τα παιδιά τού φτωχού λαού ! Κάποιος όμως ευθύνεται για τήν υπαρξή τους και διατηρώ τήν πεποίθησή μου ότι είναι αυτοί πού προανέφερα .
Συνεχίζοντας , ασφαλώς και ο λαός αποφασίζει ποιός θα τόν κυβερνήσει . Εκτός όμως από τίς περιπτώσεις τών κομματικά φανατισμένων , υπάρχουν και αυτοί πού ψηφίζουν και εκλέγουν με βάση τα προγράμματα που εξαγγέλουν τα κόμματα και οι πολιτικοί . Ένας από αυτούς είμαι και εγώ και σού δηλώνω ότι εξαπατήθηκα δυστυχώς πολλάκις , από ψεύτικες εξαγγελίες και παχιά λόγια των καταστροφέων τής Χώρας !! Δέν θεωρώ λοιπόν ότι ευθύνομαι για το χάος , εμπιστεύτηκα τήν διακυβέρνηση σε αυτούς πού υποτίθεται είναι οι ειδικοί να το κάνουν και αυτοί με εξαπάτησαν , με λήστεψαν και με έκαναν πιο φτωχό από ότι ήταν ο προππάπος μου !! Πλήρωνα και πληρώνω τούς φόρους μου , τίς ασφαλιστικές μου εισφορές και ότι άλλο μου ζητηθεί και όλα αυτά έγιναν βίλες , κότερα , αεροπλάνα και καταθέσεις στίς ξένες τράπεζες από αυτούς που με εξαπάτησαν και τούς "κολλητούς" τους .
Ακριβώς σάν και μένα λοιπόν είναι και η μεγάλη πλειοψηφία τού Ελληνικού λαού και πιθανόν και εσύ !! Αρνούμαι να δεχτώ ότι ευθύνομαι και αρνούμαι να "ξαναπληρώσω" . Δέν αλλάζω τήν αποψή μου ότι ευθύνονται οι "εκλεκτοί" τού λαού και τα τέρατα πού αυτοί δημιούργησαν !! Επιθυμώ να μήν τούς ξαναδώ ποτέ , κανέναν απο αυτούς . Και άν με ρωτήσεις , στήν συνέχεια ποιοί;
Θα σού απαντήσω , Καινούργιοι , όπως έγινε σε άλλα Κράτη !!

Φιλικά ,
Jason

richard
06-05-10, 16:46
Και εμενα δεν μου αρεσε που πηραν 28 δις και τα εδωσαν στις τραπεζες για ανακαμψη την οικονομιας και πιστευω και θα πιστευω παντα οτι οι τραπεζες ειναι τοκολυφικες εταιρειες που σε βρισκουν στην αναγκη και σε γδυνουν αλλα, αν θελετε να καψετε μια τραπεζα καψτε την, αλλα μονο την τραπεζα...
Ο απλος υπαλληλος που δουλευει εκει μεσα σε τι φταιει ρε? ακουστηκε οτι δεν επρεπε να δουλευει, και τι θα γινει δηλαδη? θα καιμε οποιον δουλευει στις απεργιες?( Αν και θελω να πιστευω οτι αυτοι που τα ειπαν, το ειπαν πανω στην αγανακτηση, και δεν το περιμεναν οτι θα ειχε τετοια καταληξη...)
Να βρουν αυτους που πεταξαν τις βομβες και να τους κλεισουν μεσα!
Να στηριξουν εστω οικονομικα και ψυχολογικα τις οικογενειες των αδικοχαμενων (αν και αυτο δεν θα τους φερει πισω).
Να καψουν την βουλη μαζι με τους τριακοσιους γιατι τετοια κτηνη που ειναι ουτε τα σκουληκια δεν θα θελουν να τους φανε!
Ενας Παπουστης δεν βρεθηκε να παραιτηθει ακομα! Κανεις απο εκει μεσα δεν φταιει και ας ειναι εκει η ριζα του κακου που εχει βρει την χωρα?(Θα ζητησω συγνωμη απο τον θεο για τις καταρες που εχω ριξει αυτες τις μερες αν εστω ΕΝΑΣ πολιτικος μπει φυλακη μετα απο 30 χρονια που ζω... και μετα απο βατοπεδια και siemens που εχω ζησει)
Περασαν οι μερες που εβγαιναν ανετοι για καφε στο κολωνακι, χλεπα οπου τους βρισκουμε!

Φιλικα- richard (Γερμανος)

ioannidis
06-05-10, 18:10
Και χλέπα που θα τους ρίχνουμε, θα νομίζουν ότι βρέχει...
Πολιτική, επαγγελματική και κοινωνική απαξίωση τους αξίζει.
Να μηνψηφιστούν ποτέ ξανά, να μην δουλέψουν ποτέ ξανα (ότι επάγγελμα και να είχαν/έχουν).
Πάλι στο χέρι του κόσμου είναι να αποβάλει την σαπίλα ΟΧΙ μονο από την Βουλή αλλά από το κοινωνικό σύνολο...

Αλλά που; Τέτοιοι είμαστε! Στις επερχόμενες εκλογές ωσάν άβουλα πρόβατα, πάλι αυτούς θα ψηφίζουν! Πάλι πίσω από χρώματα, από παχιά λόγια. Πάλι πορωμένοι και φανατισμένοι...
Είναι στο DNA μας.
Αυτό πρέπει να αλλάξουμε...

Ιωαννίδης Μιχάλης. Πληκτροζουλάς.

MaGeLaNoS
06-05-10, 19:34
Αν εχετε υπομονη θα τους δειτε ολους εκτος αξιωματων συντομα.Απο οπου περασε το ΔΝΤ οι κυβερνησεις επεσαν κ σαν κυνηγημενα σκυλια κρυφτηκαν οι πολιτικοι εκπροσωποι αφηνοντας πισω "καμμενη γη".Το θεμα ειναι ομως οτι αν κ πραγματι αδικα χαθηκαν 3 νεοτατοι ανθρωποι οπως εγραψαν κ τα παιδια παραπανω δεν βγηκε κανενας να παραιτηθει γιατι οπως κ να το κανουμε η καρεκλα ειναι γλυκεια.

Κ μια πληροφορια χτεσινη απο τον θειο μου που βρισκεται στον ελληνικο στρατο,ανακαλεσανε ολες τις αδειες επειγοντως.Απο κει να καταλαβετε οτι ΦΟΒΟΥΝΤΕ οταν αρχιζει κ γυρναει αναποδα το μυαλο του απλου πολιτη.

richard
06-05-10, 19:42
Αλλά που; Τέτοιοι είμαστε! Στις επερχόμενες εκλογές ωσάν άβουλα πρόβατα, πάλι αυτούς θα ψηφίζουν! Πάλι πίσω από χρώματα, από παχιά λόγια. Πάλι πορωμένοι και φανατισμένοι...
Είναι στο DNA μας.

Αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια, παλι πρασινο η μπλε θα κυριαρχει, παλι μια απο τις δυο οικογενειες θα κυβερναει οπως γινεται τα τελευταια 40 χρονια...!
Εγω δεν ξερω αν θα ψηφισω Μερκελ...

tzagarakis
06-05-10, 22:27
Όλοι συμφωνουμε και απλά ο καθ΄ένας μας εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο...και ο γραπτός λόγος πολλές φορές δημιουργεί εντάσεις εκεί που δεν υπάρχουν,παρ'όλο που εννοούμε τα ίδια πράγματα.
Όσο πάντως βέρβαρα κι αν είναι τα νέα μέτρα δε συγκρίνονται με τη βαρβαρότητα με την οποία ''έφυγαν''τα παιδιά αυτά,μόνο & μόνο γιατί τόλμησαν(ή αναγκάστηκαν)να δουλέψουν.
Στη θέση τους θα μπορούσε να ταν οποιοσδήποτε από εμάς κατά τη διάρκεια της εργασίας του.
Ένα μόνο θα θέλα(εκτός από το να πιαστούν οι δολοφόνοι)θα θέλα να ξέρα πως αυτοί οι δολοφόνοι κοιμούνται τα βράδια!!!
Όσο για το που ρίχνουμε τη ψήφο μας,εδώ στην Κρήτη έχουμε μια παροιμία:''Mε τα χείλη που χω σε φιλώ!!''Αυτούς έχουμε.....

ioannidis
06-05-10, 22:57
Ένα μόνο θα θέλα(εκτός από το να πιαστούν οι δολοφόνοι)θα θέλα να ξέρα πως αυτοί οι δολοφόνοι κοιμούνται τα βράδια!!!.....

Πως κοιμούνται; Με την δικαιολογία "ας μην δούλευαν"... Έτσι βρίσκουν τρόπο να ναρκώνουν την συνείδησή τους...
Ρίχνοντας το βάρος σε άλλον. Κατηγορώντας τους ίδιους. Κατηγορώντας τον Βγενόπουλο ή τον Χ Βγενόπουλο...