PDA

Επιστροφή στο Forum : Focus RS 500 - 350ps τόσο δυνατό μα τόσο άσχημο..

MaGeLaNoS
11-07-10, 17:44
Αν κ τεχνολογικα αρτιο δε μπορω με τπτ να χωνεψω την φορμα του..

http://auto.in.gr/presentations/article/?aid=70432

canonis
11-07-10, 19:26
Όχι και άσχημο...
Τούμπανο είναι!

ioannidis
11-07-10, 21:12
Άσε τον Νίκο... Αν δεν έχει το σήμα του Ζορό σε κύκλο μέσα... δεν το θεωρεί ωραίο...

jason
11-07-10, 21:31
Αν κ τεχνολογικα αρτιο δε μπορω με τπτ να χωνεψω την φορμα του..

http://auto.in.gr/presentations/article/?aid=70432

+1000000 , κακάσχημο του κερατά είναι !!!!!!

Γειά σου Magelan ,
Jason

s6_sot
11-07-10, 23:00
Δεν βλέπεται το κάρο!! Ούτε στρίβει ούτε πάει... Απορώ μ΄αυτούς εκεί στην ford γιατί το βγάλανε!! :wall::wall::metalo:

MaGeLaNoS
12-07-10, 00:12
Δεχομαι οτι στο στριψιμο ειναι αλλου αλλα αν αυτο ειναι βελτιωμενο εμφανισιακα κ εξωτερικα τοτε μαλλον κατι χανω.. :S

ioannidis
12-07-10, 09:09
...τοτε μαλλον κατι χανω.. :S

Σοβαρά τώρα... Θές απάντηση;

face
12-07-10, 09:37
Σίγουρα δεν είναι όμορφο με την "Ιταλική" έννοια του όμορφου...
Πιο πολύ φινέτσα έχει μία κατσαρόλα.
Αλλά το τούμπανο, τούμπανο!
Το ζουμί είναι στην τεχνολογία που κουβαλάει.

ioannidis
12-07-10, 09:40
Πιο πολύ φινέτσα έχει μία κατσαρόλα.

Θες να πεις ότι η Reventon για παράδειγμα, είναι λιγότερο φινετσάτη από μια κατσαρόλα;
Όχι ότι είναι Ιταλική, αλλά λέμε τώρα....

face
12-07-10, 09:42
Για την Reventon θα συμπληρώσω....
"πιο πολύ φινέτσα έχει μία ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ κατσαρόλα"

ioannidis
12-07-10, 09:46
Ωραία... Ξέρω τι δώρο θα σου κάνω τωρα...

MaGeLaNoS
12-07-10, 10:46
Σοβαρά τώρα... Θές απάντηση;

Γιατι ρε συ σοβαρα σου αρεσει εμφανισιακα το Focus?Το παλιο RS που εβγαινε μονο σε μπλε ηταν 1000 φορες πιο ομορφο..

ioannidis
12-07-10, 12:22
Δεν μιλάω για το αμάξι...
Για αυτό που χάνεις μιλάω!

MaGeLaNoS
12-07-10, 13:54
Απαξιω κιτρινε ταριφα..

ioannidis
12-07-10, 14:16
Απαξιω κιτρινε ταριφα..

Χμμμμ... πλούσια επιχειρήματα βλέπω! :D:D:D:D:D

karpoutzidis
12-07-10, 15:38
παει το post!!!!
:P

Tokis
12-07-10, 15:46
Εντάξει σε τεχνολογία και κινητήρα το αμάξι δεν παίζεται. 350 άλογα είναι αυτά.....
Πάντως συμφωνώ με το Νίκο και θα ηθελα πιο <προσγειωμένη> εμφάνιση. Τι να κάνουμε εμείς με τα ιταλικά έχουμε λεπτό γούστο :D
Νομίζω όμως ότι έτσι όπως ειναι μαύρο θα του πήγαινε ένα carbon καπώ. Έτσι δεν είναι Νίκο? :D

παντελης
12-07-10, 16:05
Το ζουμί είναι στην τεχνολογία που κουβαλάει.

τη τεχνολογια που κουβαλαει δε βλεπω
τι ενα μοτερ Volvo Τ5
ειναι ενα συστημα Renult Alpine μπροστα
καθησματα RECARO οτι περισεψε απο το περσινο προταθλημα .
και ενα αυτοκιλιτο στο καπο για να μην σπαει το χρωμα απο τα πετραδακια.
μια αεροτομη απο 206 WRC
και μασπιεδες απο Subaru
εεεεε μη λεμε οτι θελουμε .
εμενα μου θυμηζει οτ ολο αμαξι μια φτηνη επιλογη για να θεωρησε γρηγορος.
υπαρχουνε πολυ καλητερες επιλογες απο αυτο
αλλα σε καμια περιπτωση δε λεω οτι δεν ειναι καλο αμαξι ειναι καλο αλλα μεχρι εκει .
παντα προσωπικη μου γνωμη .

karpoutzidis
12-07-10, 16:24
το σχολιο του Παντελη περημενα :P!!!!!!
τα παρατηρει ολα και μετα ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ioannidis
12-07-10, 16:45
το σχολιο του Παντελη περημενα :P!!!!!!
τα παρατηρει ολα και μετα ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Η απάντηση είναι μία...
Και όμορφο και δυνατό (εξωΙταλικό)
http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2007/09/mitsubishi-evo-x-01.jpg

karpoutzidis
12-07-10, 18:01
αν σου πω οτι δεν μου αρεσει ο κολος του :P
η μουρι αρκετα αγρια και ψαροτικη αλλα απο πισω βραστα!

dimos47ki7
12-07-10, 19:50
ενταξει ρε παιδια, υπαρχει και κατι που λεγεται "form follows functionality".
επρεπε να εχει τεραστιους αεραγωγους, τεραστια φτερα, τεραστια φτερουγα για καποιο λογο. ψυξη, μεγαλυτερα μεταξονια, αεροδυναμικη.
συμφωνω, δεν ειναι ομορφο με την κλασσικη εννοια του ορου, αλλα φτιαχτηκε για αλλον λογο...αληθεια, ηταν κανενα mitsubishi evo ομορφο? κι ομως κυριευε τα ονειρα πολλων (και τα δικα μου για ενα διαστημα).

παντελης δεν μπορεις να πεις οτι δεν κουβαλαει τεχνολογια. revo knuckle (οκ παρομοιο με του megane RS) κινητηρας βελτιωμενος οσο παει για να ειναι και αξιοπιστο, αναρτηση βγαλμενη απο τους αγωνες, διαφορικο quaife. και στο κατω κατω, αν δεν ειναι εξελιγμενο ενα προσθιοκινητο που μππορει και στριβει σαν evo, τοτε δεν ξερω τι σημαινει εξελιξη. για θυμισου τι λεγανε για την 147 GTA με τα "μολις" 250 αλογα που δεν μπορουσε να κρατησει την μουρη μεσα στις στροφες.

*μεγαλυτερα μετατροχια εννοουσα :redface1:

face
12-07-10, 20:27
Παντελή αν σε πάει Βόλτα ο Καραλής με το "απλό RS" θα καταλάβεις. :)...

Χωρίς πλάκα τώρα, η revo knuckle διάταξη της ανάρτησης και το όλο στήσιμο μόνο για απαξίωση δεν είναι....

Βέβαια.....Μια άλλη μου συμπάθεια το Megane RS σε γύρο πίστας ρίχνει στα αυτιά στο Απλό Focus RS παρότι δεν το περίμενε κανένας.

Κυκλοφορεί video στο youtube.

Εμείς (οι Ιταλοί) προς το παρόν έχουμε την πανέμορφη Ιουλία με 230 και μπόλικη ροπή, αλλά περιμένουμε τις GTA. (ίσως και μάταια)

ioannidis
12-07-10, 21:33
Τι Ιουλία ρε; Την κάνεις και ακούγεται σαν 60 χρονών θείτσα με μπανφλες και ρόλεϊ ρε!

παντελης
12-07-10, 22:50
το ''εμεις οι ιταλοι'' φιλε ωραια το ξεκινας αλλα καπως ετσι θα επρεπε να το τελιωσεις ''εμεις οι ιταλοι εχουμε (περαν του Abarth ) παρει τα αρ.........δια μας ''
εχει ο κεφαλας ο ιταλος ενα σωρο μοτερ ενα καρο σασι ενα κουβα σχεδιαστες που σχεδιαζουνε για ολο το κοσμο και για τη παρτη του τιποτα ελεος .

υστερα απο αυτα που ειδα στη ευρωπη για τετατρη φορα που πηγα υπαρχει μια κολοAUDI που εχει τα παντα και οταν λεμε τα παντα ολα τα παντα .
50 διαφορετικα προγραματα για καθε μοτερ
100000000 ζαντες σε ολες τις διαστασεις
1000 βελτιωτικες αναρτησεις
1000 διαφορετικες επιλογες για φρενα
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ xenon ΚΑΙ 100 FANARIA AYTERMARKET
εξατμησεις ολων των τυπων
και απο μοτερ οτι θελεις πετρελαιο ,βενζηνα οτι θελεις τα παντα λοα τα παντα.
τετρακυλινδρα τρουρμπο - τουρμπο κομπρεσορα - ατμοσφαιρα
5 κυλινδρο 2,5 20v τουρμπο κομπρεσορας τετρακινητο και με 100 εταιριες να το βελτιωνουνε απλα μεχρι να το τερατοποιουνε.
V6 με 2 τουρμπινες και οτι θελεις
V8 με οτι θελεις τουρμπο η' οχι
V10 τουρμπο η' ατμοσφαιρα οτι θελεις ολα τα παντα
V12 μη τα ξαναλεμε ολα τα παντα .
τωρα αμα χαλαει και απο κανενα δε βαριεσε αρκει που εχει απο'λα ο μπαξες
μπορει να βρωμανε λαδιλα απο πισω δε βαριεσε να πουλανε και κανα λαδακι .

αμ ο ατιμος ο ιταλος που εχει τα παντα γιατι δε βγαζει κατι καλο ετσι για να συκωνουμε κεφαλι και να μην καθε φορα προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι αυτοι ειναι οι ελεφαντες .

πηγα να παρω την 159 και το σαλονι ειναι επιηκος απαραδεκτο.
ελεος καθεσε πολυ ψυλα υποτηθετε για σπορ αμαξι και το τιμονι ειναι πολυ χαμιλοτερα απο οτι θα επρεπε αφηστε που το διθεν Ti καθησμα δε χωρουσανε η πλατη μου .
επιτρεπεται να φαινεται τοσο μεγαλο και να ειναι εσωτερικα τοσο μικρα τα καθησματα

ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.
δεν θα παω στο στρατοπεδο των Γερμανων γιατι ποτε δεν προδηδω τις αρχες μου αλλα ρε ιταλε ελεος μας εχεις πηδηξει την ψυχολογια μας με ολες τις βλακιες που κανει και τις επιλογες που μπορεις να κανεις και δεν τις κανεις τελικα.
γιαυτο Abarth Stilo 2,4 20vT kai jero cvmi.

ioannidis
13-07-10, 00:34
Ξέχασες τους W12 κινητήρες τους...:D
(χαριστική βολή είναι αυτό)

karpoutzidis
13-07-10, 00:47
Παντελη πολυ καλα τα λες!εξαλου ειμαι follower σου!αλλα δεν ειπες και κατι ακομη!ολα τα γερμανικα αμαξακια φωρανε απανω ΙΤΑΛΙΚΑ ηλεκτρολογικα!!!που ειναι η bosch οεεοο?????ολα Magneti Marelli ειναι!

MaGeLaNoS
13-07-10, 15:13
Παντελη πολυ καλα τα λες!εξαλου ειμαι follower σου!αλλα δεν ειπες και κατι ακομη!ολα τα γερμανικα αμαξακια φωρανε απανω ΙΤΑΛΙΚΑ ηλεκτρολογικα!!!που ειναι η bosch οεεοο?????ολα Magneti Marelli ειναι!

Που ζεις φιλε μου?Για ανοιξε το καπο σου να δεις τα bosch που φορας..ρε μη γραφετε οτι ναναι..

Οσο για την Audi μη συγκρινετε οτι ναναι.Ειναι μια premium εταιρια που στοχευει κ σε αλλο πορτοφολι.Οταν η Φιατ κ αρκετες ακομα εταιριες παλευαν με την κριση να σταθουν η Audi συνεχιζε τις πωλησεις.

Αλλα τα ματια του λαγου κ αλλα της κουκουβαγιας..

karpoutzidis
13-07-10, 16:17
Που ζεις φιλε μου?Για ανοιξε το καπο σου να δεις τα bosch που φορας..ρε μη γραφετε οτι ναναι..

Οσο για την Audi μη συγκρινετε οτι ναναι.Ειναι μια premium εταιρια που στοχευει κ σε αλλο πορτοφολι.Οταν η Φιατ κ αρκετες ακομα εταιριες παλευαν με την κριση να σταθουν η Audi συνεχιζε τις πωλησεις.

Αλλα τα ματια του λαγου κ αλλα της κουκουβαγιας..

τα ιταλικα φορανε γερμανικα και τα γερμανικα-ιταλικα ηελκτρολογικα!
εξηπνακια!

karpoutzidis
13-07-10, 16:20
οσο για το δικο μου δεν παιζει φαση να εχει bosch επανω!το μονο που μπορει να εχει ειναι τα ρελε απο τα ηλεκτρικα παραθυρα!!!:P

MaGeLaNoS
13-07-10, 17:04
ναι ε?ποια γερμανικα φορανε?εχω 4 στην οικογενεια για πες..να ξερω δηλαδη...

αν εσυ πιστευεις οτι δεν εχεις bosch μεσα στο stilo τοτε ενταξει η τυφλος εισαι η κατι αλλο..

ΟΛΑ τα ηλεκτρικα του Stilo ειναι bosch..πιασε λυσε καμια πλεξουδα κ μετα γραψε..

dimos47ki7
13-07-10, 18:15
Ξέχασες τους W12 κινητήρες τους...:D
(χαριστική βολή είναι αυτό)

ξεχασες και τους W16 της Veyron
(αυτη ηταν η εξτρα χαριστικη χαχαχα)

στο bravo παντως ΟΛΑ ειναι bosch.
το ιδιο και σε audi-vw. ποια γερμανικα εχουν magnetti-marelli???

karpoutzidis
13-07-10, 19:27

bmw και mercendes!

karpoutzidis
13-07-10, 19:40
http://www.tav-autoverwertung.de/shop/TCU-TCM-SEAT-VW-09B927750-MAGNETI-MARELLI-ADC10207-JC7-31036PW006

http://www.theautochannel.com/news/2010/07/09/486331.html

http://www.racepages.com/brand/magneti_marelli.html

ξεστραβοσου!!!!ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!

karpoutzidis
13-07-10, 19:52
αν εσυ πιστευεις οτι δεν εχεις bosch μεσα στο stilo τοτε ενταξει η τυφλος εισαι η κατι αλλο..

ΟΛΑ τα ηλεκτρικα του Stilo ειναι bosch..πιασε λυσε καμια πλεξουδα κ μετα γραψε..

οσο γ αυτο εγω ποτε δεν ειπε οτι δεν φοραμε bosch ισα ισα ειπα οτι τα ιταλικα φορανε γερμανικα ηλεκτρολογικα!
οσο για μενα στο ξανα λεω εγω δεν εχω τπτ τις bosh σε πλεξουδες και ecu!γτ απλα δεν ειμαι μαμα αλλα μετατροπη στην μετατροπη!και δεν εμεινε τπτ απηραχτω απο οταν το πηρα το αμαξι!

MaGeLaNoS
13-07-10, 21:06
Θα με κανεις να κατεβω τωρα να σου φωτογραφησω μοτερ της Ε200 κ μιας 520..ειλικρινα..

οσο γ αυτο εγω ποτε δεν ειπε οτι δεν φοραμε bosch ισα ισα ειπα οτι τα ιταλικα φορανε γερμανικα ηλεκτρολογικα!
οσο για μενα στο ξανα λεω εγω δεν εχω τπτ τις bosh σε πλεξουδες και ecu!γτ απλα δεν ειμαι μαμα αλλα μετατροπη στην μετατροπη!και δεν εμεινε τπτ απηραχτω απο οταν το πηρα το αμαξι!

Το ξερω το αμαξι σου μην ανησυχεις.Αλλο ομως να λες οτι τα ιταλικα δεν φορανε bosch κ αλλο ενα αμαξι σαν του Αρη που αμφιβαλλω ακομα κ αν εχει τις εργοστασιακες βιδες.
Με το ιδιο σκεπτικο το δικο σου τοτε κ τα RX7 πριν κατι χρονια που βολταρανε δεν φορουσαν τπτ μαμα κ ολα HKS..

Οσο για τα λινκ που παρεθεσες το ενα λεει οτι θα κανουν ενα συστημα "ψυχαγωγιας" για την BMW κ το αλλο μιλαει για περιφερειακα.
Βεβαια απο την αλλη ισως θα ηταν καλο να ρωτησουμε κ τους κατοχους 1.8 Στιλο που φορανε Hitachi αν δε κανω λαθος εγκεφαλο..ουτε καν υποψια γερμανικου..στην αντιπερα οχθη..

Τεσπα δε μπορω να ασχοληθω αλλο..καθενας οτι πιστευει.

karpoutzidis
13-07-10, 22:17
sry αλλα εγω ειπα οτι τα ιταλικα φορανε bosch αλλα οχι το δικο μου!και δλδ τα ηελκτρολογικα ειναι μονο το ecu???δεν ειναι το καλοδιακι υπαρχει που περναει ρευμα??? απο τα βλας μεχρι και το mp3 player!

ioannidis
14-07-10, 00:05
(αυτη ηταν η εξτρα χαριστικη χαχαχα)

στο bravo παντως ΟΛΑ ειναι bosch.

Χαχαχα!
Αυτό ήταν η τελευταία φτυαριά Δήμο! Τον αποτελείωσες...

Τα δικά μου ηλεκτρικά πάντως είναι Zanussi.
Να σκάσετε!

MaGeLaNoS
14-07-10, 00:26
ξεστραβοσου!!!!ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!

Πραγματικα μετα την παροτρυνση σου ξεστραβωθηκα..

Παμε ομως κ στα ομορφα.
Εγραψες οτι >>

οσο για το δικο μου δεν παιζει φαση να εχει bosch [/B]επανω!το μονο που μπορει να εχει ειναι τα ρελε απο τα ηλεκτρικα παραθυρα!!!:P

sry αλλα εγω ειπα οτι τα ιταλικα φορανε bosch αλλα οχι το δικο μου!και δλδ τα ηελκτρολογικα ειναι μονο το ecu???δεν ειναι το καλοδιακι υπαρχει που περναει ρευμα??? απο τα βλας μεχρι και το mp3 player!
ευτυχως που ξερεις τι καβαλας..

Αφιερωμενο...

FIAT STILO 1.2 16V
Bosch Motronic ME7.3H4M EOBD Injection
Bosch ABS 5.7
Bosch ABS 5.7 ASR/TC
Bosch ABS 5.7 VDC
Bosch ABS 8
Bosch ABS 8 VDC
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-4P-4L-2T-I-S-C)
TRW Electric Power Steering (1)
TRW Electric Power Steering (2)

FIAT STILO 1.4 16V
Bosch Motronic ME7.3H4M EOBD Injection
Bosch ABS 5.7
Bosch ABS 8
Bosch ABS 8 VDC
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-4P-4L-2T-I-S-C)
TRW Electric Power Steering (1)
TRW Electric Power Steering (2)
TRW Electric Power Steering (3)

Ευτυχως που το δικο σου στιλο δεν κουβαλαει τπτ γερμανικο εκτος απο τα ρελεδακια των παραθυρων οπως εγραψες σε παραπανω ποστ.

Εκτος κ αν βεβαια ξηλωσες αεροσακους,abs,εγκεφαλο,asr αφου το αγορασες απο τον Αρη...κ απο 12 εγινε 14αρι...τοτε ναι πραγματι δεν εχεις τπτ σε Bosch.

Περα απο ολα αυτα να σου θυμισω οτι ολα γινονται στο πλαισιο συζητησης.Δεν εχω κατι να μοιρασω μαζι σου στην τελικη.

Αλλα αυτο το "ξεστραβωσου" καπως μου χτυπησε..κ επειδη δε μου αρεσει να πλανωνται ασαφειες κ γενικολογιες.Εμπεριστατωμενα πραγματα απο το FiatECUScan κ οχι σκορπια λινκ για cdplayer k multimedia.

I rest my case...many credits to Ioannidis.

Direct Link http://www.fiatecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx

ΥΓ.Να χαιρεσαι που εχεις κατι απο bosch μεσα γιατι αν οδηγουσες καμια αλφα 75 η κανενα UNO με Marelli τωρα θα μιλουσαμε σε εντελως αλλο επιπεδο..

ioannidis
14-07-10, 00:38
i_hP4ZycbFU

Tokis
14-07-10, 11:18
Αντε κανενα καυγαδάκι να ζωντανέψει λίγο το forum. Ψοφήσαμε τώρα τελευταία :D

jason
14-07-10, 15:28
Ρε φιλαράκια να καταθέσω και εγώ την αποψή μου. Τα Stilo φοράνε όλα αυτά τα Γερμανικά μπουρδ@λα της Bosch και της Siemens γι αυτό από ηλεκτρικά Πάσχουνε Όλα !!!!
Ας μου πεί ένας ότι τα ηλεκτρικά του Stilo δεν τόν έχουνε ξεσκίσει ( με το συμπάθιο ) .

Thanks a lot ,
Jason

Tokis
14-07-10, 16:13
εγώ!! 4,5 χρόνια με το stilo (2005-2009) δύο καμμένες λάμπες μία μπροστά μία πίσω. Ουτε a/b failure ούτε τίποτα.μάλλον το δικό μου το πρόσεξαν οι ιταλοί... :D

pacman
14-07-10, 16:25
2 γαϊδαροι μαλλώνανε σε ξένο αχυρώνα!!!
:-)

richard
14-07-10, 18:15
εγώ!! 4,5 χρόνια με το stilo (2005-2009) δύο καμμένες λάμπες μία μπροστά μία πίσω. Ουτε a/b failure ούτε τίποτα.μάλλον το δικό μου το πρόσεξαν οι ιταλοί... :D

Εγω απο εγκεφαλο μεχρι και radiocd εχω αλλαξει...
Προφανος το δικο σου εχει προβλημα που δεν χαλαει, πηγαινε να το κοιταξουν γιατι δεν χαλαει! Κανε και φασαρια!!! :- b
Παντως απο το συνεργειο μου ειπαν οτι πολλα 1.6 βγαζουν προβληματα, το 80 % των stilo που επισκευαζουν ειναι 1.6, ενω μου ειπε οτι τα 1.4 ειναι σκυλια, δεν παθαινουν τιποτα!!!

MaGeLaNoS
14-07-10, 18:50
Ρε φιλαράκια να καταθέσω και εγώ την αποψή μου. Τα Stilo φοράνε όλα αυτά τα Γερμανικά μπουρδ@λα της Bosch και της Siemens γι αυτό από ηλεκτρικά Πάσχουνε Όλα !!!!
Ας μου πεί ένας ότι τα ηλεκτρικά του Stilo δεν τόν έχουνε ξεσκίσει ( με το συμπάθιο ) .

Thanks a lot ,
Jason

Jason Καλησπερα.Συμφωνω μαζι σου κ οσοι ξεραν το αμαξι μου γνωριζαν τι ειχα τραβηξει απο ηλεκτρολογικα ωστοσο με τπτ δε θα προτιμουσα marelli μεσα κ θα εξηγησω.
Οταν αγοραζει η Φιατ για παραδειγμα εγκεφαλους bosch πηγαινει στη bosch k της λενε εχω αυτον με 15 ευρω αυτον με 50 αυτον με 500 κ αυτον με 1000.Τι θελω να πω με αυτο,οτι κ στα εξαρτηματα υπαρχουν ποιοτητες.Δεν προκειται ποτε η φιατ κ η εκαστοτε φιατ να μου βαλει σε μικρομεσαιο που θελει να διατηρησει το κοστος χαμηλα εναν πολυ καλο εγκεφαλο γιατι θα ανεβασει το κοστος του αμαξιου.Κ αυτο συμβαινει γιατι ο καλος εγκεφαλος θα θελει τους εξτρα καλους αισθητηρες,ισως μιας καλυτερης ποιοτητας καλωδιωδη κ γενικα θα συμπαρασυρει την τιμη προς τα επανω ανεβαινοντας ποιοτικα σε ολα τα εξαρτηματα 1 κλικ.

Προσεξε τωρα ομως εκει ειναι που την παταει η Φιατ.Γιατι θα βγαλει ενα αμαξι πχ το Στιλο φτηνοτερο απο το αντιστοιχο Golf προσπαθωντας να κανει εκπτωσεις σε διαφορα μερη κ κολλαει την ρετσινια το αυτοκινητο οτι εχει προβληματα απο χαζες βλαβες.Πχ αυτο με τους αεροσακους που ολους μας εχει εκνευρισει λιγο η πολυ καποια στιγμη.

Εν τελει δεν πιστευω οτι ειδικα ας πουμε το νεο bravo εχει να ζηλεψει κατι απο τον υπολοιπο ανταγωνισμο.Το εχω οδηγησει κ εχω τις καλυτερες των εντυπωσεων.Αλλα οταν κολλας κ κανεις χαζα λαθη που θα μπορουσες εξαρχης να μου δωσεις το στιλο 1000 ευρω ακριβοτερο χωρις αυτες τις "ασθενειες" τοτε χαλας την εικονα αξιοπιστιας που θελεις να προαγεις σαν μαρκα.

Ελπιζω να το εξηγησα οσο καλυτερα μπορεσα με το γραπτο λογο.

Κοινως δεν φταιει η εκαστοτε bosch που ειναι ενας μεγας προμηθευτης αλλα η εκαστοτε εταιρια που ζητα ολο κ χαμηλοτερο κοστος παραγωγης για να αυξησει το κερδος.
Εισαι φιατ κ βλεπεις οτι μια παρτιδα με συγκεκριμενα ηλεκτρολογικα σου βγαζει προβλημα.Η αλλαξε σειρα ηλεκτρολογικων ή προμηθευτη.Εκει παιζεται το παιχνιδι.

canonis
14-07-10, 19:09
Προφανος το δικο σου εχει προβλημα που δεν χαλαει, πηγαινε να το κοιταξουν γιατι δεν χαλαει! Κανε και φασαρια!!! :- b
Παντως απο το συνεργειο μου ειπαν οτι πολλα 1.6 βγαζουν προβληματα, το 80 % των stilo που επισκευαζουν ειναι 1.6, ενω μου ειπε οτι τα 1.4 ειναι σκυλια, δεν παθαινουν τιποτα!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Μπορεί να έχει δίκιο ο Richard...

Tokis
14-07-10, 20:54

1,4αρι είχα. Και ο καινουργιος ιδιοκτήτης που το έχει 1,5 χρόνο δεν έχει βγάλει πρόβλημα! Και σεις πάτε και αγοράζετε 1,6αρια για 8 αλογάκια. Δεν ήξερες δεν ρώταγες? :D
Καλά το 1,4αρι του Νίκου ήταν πρώτος αριθμός στο λαχείο.... Οσα προβλήματα έχουν βγάλει 10 αυτοκίνητα είχε βγάλει εκείνο. Τυχερός όποιος το αγόρασε.... :D:D

παντελης
14-07-10, 22:25
σαν αμαξι δεν εχω προβληματα μεχρι στιγμης μου καηκε μια φορα πριν απο 3 χρονια μια λαμπα πισω στον αριθμο κυκλοφοριας
και η κορνα περισι σταματισε να δουλευει .
αυτα
οτι αλλο επαθα στο αμαξι ολα αυτα τα χρονια ηταν απο δικη μου υπετιοτητα και οχι απο την αρτιοτητα του αυτοκινητου .
απλα νομιζω οτι οι περισοτεροι ειναι σηδεροφαγοι και αντιμετοπηζουνε προβληματα χωρις να θελω να θυξω καποιον.

Εγω φτιαχνω φραπεδακι ανεφ γαλακτος γλυκο (πετιμεζ) και καθομε διπλα στο εργαλειο και κανουμε παρεα ποτε μου λεει τα δικα του (παιζει μουσικη )
ποτε του λεω εγω τα δικα μου γενικοτερα υπαρχει κατανοηση και καλη παρεα.
οταν το πλενω να δειτε χαρα που κανει ολο μου ζηταει βενζηνουλα (οχι οτι και οτι ) για να παει βολτα και απαξ και του κανω το χατηρι να δειτε πως τη καιει σε χρονο Dt
αλλα οι γαγες στη ζωη μου μετρημενς δε βαριεστε θα ερθει ο καιρος που παλι θα γραψει ιστορια σταματοντας τα χρονομετρα στο 1,35,00 στιη πιστα των Σρρων και τοτε πολυ απλα θα το................................................ .........................
.................................................. .................................................. .................................................. ....................................
.................................................. .................................................. .................................................. ..........................σω.

ioannidis
14-07-10, 22:48
1,4αρι είχα. Και ο καινουργιος ιδιοκτήτης που το έχει 1,5 χρόνο δεν έχει βγάλει πρόβλημα! Και σεις πάτε και αγοράζετε 1,6αρια για 8 αλογάκια. Δεν ήξερες δεν ρώταγες? :D
Καλά το 1,4αρι του Νίκου ήταν πρώτος αριθμός στο λαχείο.... Οσα προβλήματα έχουν βγάλει 10 αυτοκίνητα είχε βγάλει εκείνο. Τυχερός όποιος το αγόρασε.... :D:D

Το 1.4 βγήκε από το 2004 και μετά και παράλληλα σταμάτησαν το 1.6 για αυτό το λόγο... τα 8 αλογάκια...
Δεν νομίζω ότι τότε υπήρχε θέμα επιλογής...

... θα ερθει ο καιρος που παλι θα γραψει ιστορια σταματοντας τα χρονομετρα στο 1,35,00 στιη πιστα των Σρρων και τοτε πολυ απλα θα το................................................ .........................
.................................................. .................................................. .................................................. ....................................
.................................................. .................................................. .................................................. ..........................σω.

Χαρίσω; Μαγαρίσω; Σκίσω; Χέσω; Χώσω;
Τι από όλα;

Tokis
14-07-10, 23:22
τότε (2002-2003) όντως δεν υπήρχε επιλογή. Και αυτός είναι κατά τη γνώμη μου και ένας λόγος που το stilo δεν είχε ξεκινήσει καλά στις πωλήσεις αφου έλειπε ο 14αρης. Αλλά τώρα αν κάποιος θέλει μεταχειρισμένο stilo νομίζω πως το 14αρι είναι η καλύτερη επιλογή αφού γενικά δεν ακούστηκαν προβλήματα εκτός φυσικά από το τρισκατάρατο του Νίκου. Ασε που τα 95 άλογα είναι μια χαρά. Δεν πάει βέβαια τόσο καλά όσο μερικά 1,2άρια... :D

ioannidis
15-07-10, 00:18
τότε (2002-2003) όντως δεν υπήρχε επιλογή. Και αυτός είναι κατά τη γνώμη μου και ένας λόγος που το stilo δεν είχε ξεκινήσει καλά στις πωλήσεις αφου έλειπε ο 14αρης. Αλλά τώρα αν κάποιος θέλει μεταχειρισμένο stilo νομίζω πως το 14αρι είναι η καλύτερη επιλογή αφού γενικά δεν ακούστηκαν προβλήματα εκτός φυσικά από το τρισκατάρατο του Νίκου. Ασε που τα 95 άλογα είναι μια χαρά. Δεν πάει βέβαια τόσο καλά όσο μερικά 1,2άρια... :D

Ακόμα νομίζετε ότι του Νίκου ήταν πρώτο χέρι;
Δεν ξέρατε ποιος το είχε πιο πριν;
http://3.bp.blogspot.com/_EN97t8iqlJk/Swj4Al6ub6I/AAAAAAAAAts/08q532M7kCs/s1600/183685-mitsotakis5.jpg

Όσο για τα 1200άρια δεν το συζητάμε... αυτά είναι εκτός συναγωνισμού ρε...

richard
15-07-10, 00:29
http://3.bp.blogspot.com/_EN97t8iqlJk/Swj4Al6ub6I/AAAAAAAAAts/08q532M7kCs/s1600/183685-mitsotakis5.jpg

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!

richard
15-07-10, 00:40
απλα νομιζω οτι οι περισοτεροι ειναι σηδεροφαγοι και αντιμετοπηζουνε προβληματα χωρις να θελω να θυξω καποιον.
.

Eγω δεν ανηκω σε αυτους παντελη, το προσεχω σαν τα ματια μου, ουτε το ζοριζω ποτε, ουτε τιποτα!απλα το 1.6 βγαζει ζημιες και πρεπει να τις φτιαξεις αν θες να το εχεις και μετα απο καποια χιλιομετρα, εμενα μετα τα 120.000 ξεκωλι@στηκε και σταματησε να με πηδαει στα 124.000 αφου εσκασα 2.500 ευρουλακια εκεινο το διαστημα, και γνωριζω και ενα παιδι ακομα που του εβγαλε σχεδον τις ιδιες ζημιες στα 110.000 χλμ, με 1.6 και αυτος.
Τυχαιο?την ξερετε την απαντηση!

s6_sot
15-07-10, 01:09
Τι σου έβγαλε??

MaGeLaNoS
15-07-10, 02:27

Το ξερω οτι ζηλευεις τον θειο μου ρε Μιχαλη αλλα ενταξει μη το κανουμε θεμα :P
Σοβαρα παντως παιζει κ να το εκανε τεστ ντραιβ πριν μου το παραδωσουν δεν εξηγειται αλλιως.

angelinho
15-07-10, 02:58
γιατι τα 1.2 ειναι καλυτερα απτα 1.4???

και εγω 1.4 εχω και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα..... (δοξα το θεο να μην το ματιασω....φτου φτου...)

κριμα να μην ξερεις τι εχει παιχτει με το αμαξι του νικου.....μαλακια να εισαι καινουργιος στο κλαμπ... :(

ioannidis
15-07-10, 09:12
Angelinho αμα ψάξεις, θα βρεις τις ζημιές... αλλά για να σε γλιτωσω απο την ταλαιπωρία, έπαθε τα πάντα:
Εγκέφαλοι, σασμάν, ψαλίδια, κρεμαργιέρες, ηλεκτρικά, σκασίματα αερόσακων στα καλά καθούμενα... τα πάντα όλα...
Όσο για τα 1200, αν πάλι ψάξεις στο forum θα δεις ότι τα 1200 και πιάνουν τα 200 άνετα, και ζημιές δεν βγάζουν, και καίνε κάπου στα 3 λίτρα/100ΚΜ, και ασφάλιστα με 100 ευρώ βρίσκουν και τέλη κυκλοφορίας για παπάκια έχουν.... άσε... άπιαστα... :slap:

ioannidis
15-07-10, 09:16
Πάντως από ζημιές το δικό μου 1600άρι έχει βγάλει:

Πεταλούδα
Καλωδίωση πεταλούδας (παίζει να έφταιγε αυτό μόνο)
Αισθητήρας πίεσης λαδιού
MAP
2 Πολλαπλασιαστές
OCS αισθητήρα
Ηλιοροφή
Βραχυκύκλωμα μπαταρίας (μετά από 3 μήνες ακινησίας στον λαμαρινά - χρυσές εποχές)

Ορισμένα από αυτά με σκίσανε οικονομικά... άλλα είναι αναλώσιμα. Πάντως μέχρι τώρα που το έχω για 3,5 χρόνια δεν με έχει ξενερώσει... Το αντίθετο. Αλλά Παντελή εγώ καφέ δεν του δίνω να πιεί... Έχει αυπνίες. Redbull πίνει.... lol

andreasL
15-07-10, 14:37
...για να μιλήσει και ένας προνομιούχος με 1200 τστστστστστσ!
λοιπόν 229000 km. βασική συντήρηση λάδια φίλτρα κλπ μόνος μου..(δύσκολο το χρήμα αλλά και ο χρόνος!)
Το κλασσικό ρελλιεδάκι χεχεχε (ελάχιστο κόστος!)
Αλλαγή δεξιού απσβεστήρα (65 ευρώπουλα)
Γρύλλος πόρτας συνοδηγού (κόπηκε η ντίζα)
2 λάμπες (μεσαία) + 1 ψειρα (δεν την έχω αλλάξει ακόμα.
Το κλασικό ΑIR BA F.... ΕΤΣΕΤΕΡΑ ΕΤΣΕΤΕΡΑ (έβαλα κλέμες δεν είδα διαφορά, δεν έκανα τίποτα και παίρνω βόλτα την πεθερά συνοδηγό περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία Ζντουπ!
Αλλαγή αμορτισέρ κάπου στις 190.000
Αντικατάσταση ένα μικρό σωληνάκι (διαρροή νερού ελάχιστη) 35 ευρώ.
Αλλαγή δίσκου πλατώ και διχαλο (μαμήθηκε), ο δίσκος είχε λίγο ψωμί ακόμα, ήταν μαμίσιος! συνολικό κόστος 274 ευρώ (valeo γκιλντιρίμ).
Μένει να αλλάξω και τα σινεμπλόκ του πίσω άξονα, σκούζει το αριστερό αλλά σκούζει και η τσέπη μου ...οπότε αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας!
Να σημειώσω εδώ οτι το πήρα μεταχειρισμένο με 90.000 km και είναι 2001, από μια γυναίκα! Να μην σχολιαστεί παρακαλώ!
Φουτάνα το θεματάκι πάλι Μιχαλάκη! Ω Ναι!
:)

andreasL
15-07-10, 14:39
...oupsss το ξέχασα!!!
Άλλαξα και 2 πολλαπλασιαστές...έτσι για να έχουμε να συζητάμε! :)

ioannidis
15-07-10, 14:48
Φουτάνα το θεματάκι πάλι Μιχαλάκη! Ω Ναι!
:)

Πάλι εγώ φταίω;;;

MaGeLaNoS
15-07-10, 15:10
Angelinho αμα ψάξεις, θα βρεις τις ζημιές... αλλά για να σε γλιτωσω απο την ταλαιπωρία, έπαθε τα πάντα:
Εγκέφαλοι, σασμάν, ψαλίδια, κρεμαργιέρες, ηλεκτρικά, σκασίματα αερόσακων στα καλά καθούμενα... τα πάντα όλα...

Αεροσακοι 2 φορες ετσι...επειδη δεν ειχα χορτασει με την πρωτη φορα κ το ξηλωμα.
Ωστοσο το σασμαν το ειχα γλυτωσει αλλα οτι ειχα σε αντλια αλλαξε.
Μιχαλη ξεχασες κ την πλακετα του city..

κ αποσο μαθαινω προσφατα η κοπελα που το αγορασε ακομα βγαζει προβληματα.Πριν κανα 3μηνα με πηρε να μου πει οτι καηκε ο συναγερμος κ εμεναν ανοιχτα τα παραθυρα...

Αμαρτια το Stilo μου :D

Tokis
15-07-10, 15:56
Κανονικά αυτό το αμάξι δεν έπρεπε να πουληθεί ποτέ αλλά να πάει στη πρέσσα κατευθείαν ως επικίνδυνο...:D

dimos47ki7
15-07-10, 17:08
χωρις πλακα τωρα, μολις ανοιξε το λινκ με τον ακατανομαστο, εκανε reset το pc μου!!!!!
τυχαιο?????

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ :)