Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μαμά Πατρίδα

angelinho
23-07-10, 03:14
Εφτασε η ωρα και για εμενα (ειμαι 22 χρονων) να υπηρετησω τα πατρια εδαφη... Παρουσιαζομαι στις 16 Αυγουστου στο Ναυπλιο ΚΕΜΧ (Μηχανικο)...

Ειμαι στο club 7 μηνες και χαιρομαι που μπηκα... Γινεται πλακα και ειδικα με εχετε βοηθησει αρκετα σε θεματα βελτιωσης(εξωτερικης) του αμαξιου....βλεπε mike_kavala στο θεμα με τις ζαντες :bleh:......

δεν εχω συναντηθει με κανεναν σας...ακομα... αλλα ελπιζω αν γινει μελλοντικα καμια συναντηση Αθηνα να μπορεσω να ερθω... Eυχηθειτε καλη θητεια ντεεεεε :bleh:

ioannidis
23-07-10, 09:36
......

δεν εχω συναντηθει με κανεναν σας...ακομα... αλλα ελπιζω αν γινει μελλοντικα καμια συναντηση Αθηνα να μπορεσω να ερθω... Eυχηθειτε καλη θητεια ντεεεεε :bleh:

Δεν χάνεις τίποτα... μη σκας! Κάτι πείεργοι Γαύροι μηχανόβιοι αλήτες και κάτι κομουνισταί Βάζελοι...

Καλή θητεία φίλε.
Καλές διακοπές!

richard
23-07-10, 09:47
Αντε καλη θητεια νεαρε, να μας πεις τις εντυπωσεις σου να ξερουμε και εμεις που δεν πηγαμε στρατιωτες.
(πηξε ψαρα):dildo1::yeah:

angelinho
23-07-10, 13:11
ααχχαχαχααχχααχαα.... ευχαριστω παιδια.....ελπιζω να περασω καλα.....(να βαλουμε και καλα μεσο...:P)

Tους γαυρους να τους γνωρισω..... :P Δεν εχω προβλημα χεχε

face
26-07-10, 14:53
Ωπ, έλα το Μηχανικό....Στα λημέρια μου θα πας.
Αμ' έπος αμ΄έργο Μηχανικό, εμείς θα γεφυρώσουμε τον Έβρο ποταμό.
Μια χαρά είναι το Μηχανικό. Ότι απορία έχεις εδώ είμαστε πόντικα.

angelinho
26-07-10, 15:25
για πες για πες... τι ειδικοτητες εχει εκει??? περνας καλα ή......

ioannidis
26-07-10, 15:27
Ναι παππού... πες μας όταν πήγες πως ήταν;
Είχαν εφεύρει τα τανκς ή όχι ακόμα;;;

face
27-07-10, 09:20
Πόσο είναι τώρα η θητεία?Χρόνο?...
Με το που μπαίνεις βγαίνεις.
Καταρχήν επειδή το Μηχανικό έχει κατά κύριο λόγο όλους τους Μηχανικούς το επίπεδο είναι καλύτερο από πεζικό ΤΘ κτλ.
Αλλά και πάλι είναι στρατός.
Μια χαρά είναι το Ναύπλιο και το Λουτράκι που ενδέχεται να πας αν πάρεις ειδικότητα Σκαπανέα.
Τώρα άλλες ειδικότητες πέραν του Σκαπανέα και του Υπαξ. Μηχανημάτων Μηχανικού που ήμουν εγώ, δεν θυμάμαι καθότι παππούς πλέον. Δεν ξέρω πώς έχουν κάνει την εκπαίδευση τώρα.
Εγώ πχ. πέραν της βασικής έκανα 2 μήνες Λουτράκι, Ένα μήνα Ναύπλιο πάλι για Λ.Υ.Β. και 3 εβδομάδες Αθήνα στο εργοστάσιο βάσης πριν φύγω για μονάδα.

angelinho
27-07-10, 11:53
ευχαριστω ρε συ.... νασαι καλα... τωρα λογω 9μηνης θητειας στο Ναυπλιο εχω μαθει οτι καθεσαι ενα μηνα μονο και μετα πας για το υπολοιπο στη μοναδα... αν γινεις σκαπανεας τοτε περνας και απο Λουτρακι για 3 βδομαδες.... θα δειξει..... αντε να δουμε....!!!!

PARHS
27-07-10, 21:14
:happy2::happy2::happy2:αντε ρε αγγελε με το καλο να πας και καλος πολιτης.....

angelinho
27-07-10, 21:32
νασαι καλα ρε φιλε.... εσυ τι κανεις??? την παλευεις??????? :thumbsup::happy2:

PARHS
28-07-10, 18:18
ναι φιλε μου....ετσι και αλλιως εγω το διαλεξα αυτο....