Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ-ΜΠΟΥΦΑΝ STILO CLUB

thuglife
10-10-10, 23:33
Με αφορμη το track day που διωργανωσε η alfa romeo στα μεγαλα.παρατηρισα οτι οι περισσοτεροι φορουσαν μπουφαν κι μπλουζεσ του club,εμεισ γινεται να κανουμε κατι αναλωγο?

orbit21
11-10-10, 00:55
μεσα και εγω!!!!!!!!!!!!!!

και κανενα αυτοκολλιτο για το αμαξι

ioannidis
11-10-10, 09:19
Τελευταία φορά μπλουζάκια (polo και απλά) μας είχε κάνει ο Mixalis. Δεν ξέρω αν ακόμα ασχολείται με το θέμα.
Για μπουφάν, παλιά είχαν γίνει κάποια κομμάτια και μάλιστα πολύ ωραία αλλά τώρα δεν ξέρω πως και τι...

PARHS
11-10-10, 20:48
αντε να δουμε τιποτα καμια κινηση...

ουτε για καφεδακι μαζευομαστε.........

mitsos
11-10-10, 21:13
αντε να δουμε τιποτα καμια κινηση...

ουτε για καφεδακι μαζευομαστε.........

γενικά έχουν εξαφανιστεί όλοι....
ούτε στο φόρουμ δεν μπαίνουν πολλοί πλέον....

PARHS
11-10-10, 21:16
mitso μαλλον τους βαρεσε και αυτους η οικομικη κριση.....:crazy::crazy:

ioannidis
12-10-10, 10:58
Θύματα πίεσης.

Όπως και να έχει, αν θέλετε, κάνουμε μια λίστα με το πόσοι πραγματικά θέλουν να αγοράσουν μπλουζάκια ώστε να πάρουμε μια τιμή.

Δείτε εδώ (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?4366-Μπλουζάκια-2008)τι είχαμε κάνει το 2008

ioannidis
12-10-10, 11:08
Άσχετο...
Μιας και είναι χειμώνας, δεν κάνουμε καμιά κούπα να πίνουμε τον καφέ μας;
Λέω εγώ τώρα...

face
12-10-10, 15:19
Χειμώνας....Για να μαζευόμαστε....
Μπουφάν είχαμε κάνει κάποτε, θα πρότεινα να κοιτούσαμε κάτι σε αντιανεμικά φέτος...
Τι λέτε?

ioannidis
12-10-10, 15:39
Από μπλουζάκι είμαι κομπλέ οπότε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο, είμαι μέσα!

orbit21
12-10-10, 22:06
ναι παιδια κανενα αντιανεμικο καλυτερα και τιποτα αυτοκολλιτα......

μεσα και γω

1.orbit21
2.?

angelinho
13-10-10, 00:29
ασχετο: τα αυτοκολλητα σε τι μαγαζι φτιαχνονται....??? θελω να κανω ενα αυτοκολλητο για τζαμι και δεν βρισκω πουθενα στην αθηνα που να το κανει... ελεος....

paidaros
13-10-10, 12:13
Μπουφάν είχαμε κάνει κάποτε, θα πρότεινα να κοιτούσαμε κάτι σε αντιανεμικά φέτος...
Τι λέτε?

κατι σε στυλ οπως τα φερραρι που εβγαλε η shell καποτε?

mitsos
13-10-10, 14:22
ασχετο: τα αυτοκολλητα σε τι μαγαζι φτιαχνονται....??? θελω να κανω ενα αυτοκολλητο για τζαμι και δεν βρισκω πουθενα στην αθηνα που να το κανει... ελεος....

μέχρι και στον χρυσο οδηγο αν ψαξεις θα βρεις..! Κοιτα μαγαζια που φτιαχνουν "ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ" . Βάλε στο google "αυτοκολλητα αυτοκινητων"...
Έχει πολλα στην Αθηνα..

angelinho
13-10-10, 16:25
εγω θελω ενα αυτοκολλητο να φτιαξω που γραφει κατι μεσα....και οπου πηγαινω μου λενε οτι δεν γινεται να κανουν αυτοκολλητο μονο τα γραμματα αλλα πρεπει να κανουν και ενα τετραγωνακι γυρω γυρω.....και θα φαινεται ασχημο :(

Mixalis
13-10-10, 21:58
Εδω ειμαι ρε εσεις... αμεσως να με φατε!! Λοιπον θα μου επιτρεψετε να μην ασχοληθω με αυτο το θεμα αυτη τη χρονια...

εγω θελω ενα αυτοκολλητο να φτιαξω που γραφει κατι μεσα....και οπου πηγαινω μου λενε οτι δεν γινεται να κανουν αυτοκολλητο μονο τα γραμματα αλλα πρεπει να κανουν και ενα τετραγωνακι γυρω γυρω.....και θα φαινεται ασχημο :(

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Θελεις αυτοκολλητο μονοχρωμο κομμενο σε καποιο σχημα (ή λεξη ή οτιδηποτε αλλο) ή εκτυπωμενο με χρωματα, σχεδια, κειμενα?

angelinho
13-10-10, 22:21
για να σε διευκολυνω.....το αυτοκολλητο που θελω ειναι το εξης: http://img171.imageshack.us/img171/9477/stiloclub1.jpg
Θελω να το βαλω στο πισω τζαμι (πισω απο τον οδηγο)... το μαυρο να μην υπαρχει να ειναι το τζαμι... δηλαδη θελω μονο το σχεδιο...... κανεις δεν μπορει να το κανει.... ολοι μου λενε οτι δεν μπορουν και γινεται μονο αν βγει και το μαυρο σε αυτοκολλητο... ελεος.... :rant2:

Προσθετο: Σας αρεσει εσας??? δεν θελω να ειναι καγκουρικο....

Mixalis
13-10-10, 22:26
Το εχεις το σε vector (γραμμικο) CDR ή AI??

angelinho
13-10-10, 22:46
αυτο το εχω φτιαξει εγω απο το corel draw.... νομιζω πως ναι..... γιατι? γινεται κατι?

angelinho
13-10-10, 22:59
μιχαλη το εχω σε ασπρο φοντο...πρεπει να εχουν καποιο μηχανημα για να βγαλουν σε αυτοκολλητο μονο το σχεδιο και οχι το background???

Mixalis
13-10-10, 22:59
Eχεις PM...

ioannidis
14-10-10, 09:13
Εδω ειμαι ρε εσεις... αμεσως να με φατε!! Λοιπον θα μου επιτρεψετε να μην ασχοληθω με αυτο το θεμα αυτη τη χρονια...

Δεν θέλουμε να φάμε εσένα... το avatar σου όμως;

Έχουμε κανέναν σχετικό με το θέμα ή να πάρουμε το 11880;

jason
14-10-10, 11:54
Δεν θέλουμε να φάμε εσένα... το avatar σου όμως;

Έχουμε κανέναν σχετικό με το θέμα ή να πάρουμε το 11880;

Το Avatar του Μιχάλη έχει ανάψει πολλές φωτιές !!! . Εμένα πάντως , με έχει καλέσει επίσημα κάποια στιγμή να το " τιμήσω " δεόντως !!!.

Jason

παντελης
14-10-10, 21:13
αντε ετοιμαστε την πανελινια εκδρομη να βρουμε προορισμο
να κλεισουμε καλητερη τιμη απο τωρα νωρις
για να φαμε καλα και να περασουμε τελεια καιεπι τις ευκαιριας να μοιρασουμε και κανα μπλουζακι.

thuglife
14-10-10, 22:34
πολυ καλεσ ολεσ οι προτασεισ.αν μπορει καποιοσ να κανει μια λιστα κι ο καθενασ να επιλεξει τη θελει.κι να παρουμε συνοληκη προσφορα

mitsos
15-10-10, 02:59
Μήπως να κάνουμε τα σουβλάκια μπλουζάκι?? SoublakoClub!!!!! :)

ioannidis
15-10-10, 09:13
αντε ετοιμαστε την πανελινια εκδρομη να βρουμε προορισμο
να κλεισουμε καλητερη τιμη απο τωρα νωρις
για να φαμε καλα και να περασουμε τελεια καιεπι τις ευκαιριας να μοιρασουμε και κανα μπλουζακι.

http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?6536-Προετοιμασία-7ης-Πανελλήνιας-συνάντησης-StiloClub