Επιστροφή στο Forum : Γυναικεια αντιδραση!
ammoulianiotis
28-03-12, 14:45
Oiq9-2-5wNY&feature=player_embedded
Περα απο την κινηση να τον πατησει κανονικα τον μηχανοβιο, προσεξατε το τζιπακι που ειναι Fiat???
μ@λακα μουυυυυ.... τι εκανε η γκομενα ρε τρελη ειναι;;;; πωωωω... πολυ grand theft auto παιζει!!!!
...είναι διεθνές φαινόμενο../..δυστυχώς οι περισσότερες κ΄΄γιόλες έτσι αντιδρούν παιδιά!!!! ( sorry κυρίες - μέλη του Club )....
panoscreta
31-03-12, 20:09
πραγματικά GTA.Αλλα κατι θα της εκανε ο ******ς.αντε να βρουν ακρη οι ασφαλιστικες τωρα...αυτο το βιντεο μπερδευει τα πραγματα...
καλα ρε παιδια,εξω το εχουν καψει τελειως το ρημαδι το μυαλο τους???????ειναι καμμενη η γκομενα,δεν εξηγειται αλλιως!!!!!!!!!:slap:
ammoulianiotis
01-04-12, 18:43
πραγματικά GTA.Αλλα κατι θα της εκανε ο ******ς.αντε να βρουν ακρη οι ασφαλιστικες τωρα...αυτο το βιντεο μπερδευει τα πραγματα...
Ο τυπος το ξεκινησε το σκηνικο που μια κλωτσια που εδωσε στο αμαξι αλλα και η αντιδραση της αλλης δεν μπορει να δικαιολογηθει με τιποτα!
Bill stilo
02-04-12, 16:43
ο αλλος το ξεκινησε....κ τι να εκανε αυτη μετα να κατεβαινε να του κανει τσαμπουκα?δεν νομιζω να το εκανε καμμια γκομενα αυτο....
ο αλλος το ξεκινησε....κ τι να εκανε αυτη μετα να κατεβαινε να του κανει τσαμπουκα?δεν νομιζω να το εκανε καμμια γκομενα αυτο....
...βούρ λοιπόν , να τον λειώσουμε το μηχανόβιο../..ωραίο σκεπτικό...
Εδώ έχουμε γυναικεία αντίδραση αλλά και αντρική.
g_RscxDdBBk&feature
:jumpy:
Χαχαχαχαχαχαχα!!! Θεός ο τύπος!! Αφού δεν της άφησε και καμιά κουρ@δα στο ταμπλώ πάλι καλά να λέμε!! :tongue2: :tongue2:
ΥΓ: Κρίμα η Mustang πάντως... Εγώ αυτό το ψώνιο θα κατουρούσα!! Χαχα!!
ammoulianiotis
03-04-12, 14:50
Αν περιμενε ωρα ο καημενος και ηθελε και να κατουρισει βρηκε ευκαιρια!
...μάγκες μου , μη τσιμπάτε../..είναι στημένο , κάμερα στημένη κλπ. κλπ. κλπ....
λετε ρε παιδια????τι να πιστεψεις πια??????
ammoulianiotis
04-04-12, 10:34
...μάγκες μου , μη τσιμπάτε../..είναι στημένο , κάμερα στημένη κλπ. κλπ. κλπ....
jason δεν νομιζω να ειναι τοσο στημενο! Εδω η γκομενα κοντεψε να τον πατησει...
jason δεν νομιζω να ειναι τοσο στημενο! Εδω η γκομενα κοντεψε να τον πατησει...
...όχι , δεν κατάλαβες...δεν λέω για αυτό..είναι αυθεντικο και έχω απαντήσει για αυτό ../..λέω για το άλλο με τον τύπο που δήθεν κατουράει μέσα στη Masserati../..πρόσεξέτο λίγο , θα καταλάβεις ότι είναι στημένο...
ammoulianiotis
04-04-12, 12:13
Α! οκ, μπερδευτηκα και νομιζα ελεγες για το πρωτο βιντεο. Τωρα για αυτο που λες εσυ, μπορει!