Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Σε δημοπρασία η εγκαταλελειμμένη Ferrari Enzo του Dubai

ammoulianiotis
24-04-12, 19:16
http://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2012/04/abandoned-ferrari-enzo-in-dubai-2-e1335280181899.jpg

H εγκαταλελειμμένη Ferrari Enzo του Dubai θα αποκτήσει σύντομα νέο ιδιοκτήτη αφού η αστυνομία του Dubai ανακοίνωσε ότι θα την βγάλει σε δημοπρασία αύριο, Τετάρτη 25 Απριλίου. Η μία από τις 399 Enzo, άνηκε σε έναν Βρετανό ο οποίος την εγκατέλειψε καθώς έφυγε από το Dubai πριν από 20 μήνες αφού οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του στη πόλη της Μέσης Ανατολής ναυάγησαν. Συνολικά 129 αυτοκίνητα θα βγούνε σε δημοπρασία με την αστυνομία του Dubai να αναφέρει ότι από προηγούμενες 5 δημοπρασίες είχε έσοδα 2.1 εκατ. ευρώ.

ΟΡΜΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

teo
24-04-12, 19:23
Άντε παιδιά αδειάστε τσέπες να μαζέψουμε κανένα καλό ποσό όλοι μαζί... Και μετά θα την έχουμε με βάρδιες!! Χαχαχα!

ammoulianiotis
24-04-12, 20:50
Και ποιος θα πληρωνει βενζινες ρε teo? Η μηπως να τον βαλουμε αεριο;;;

MiKe_KaVaLa
24-04-12, 21:05
Ε, ρε φίλε και στον βάλτο μεσ' τα σκ@τ@ να το βουλιάξεις αυτό το αμάξι παλι θα ειναι πιο όμορφο !!!

...ABARTH!!!
24-04-12, 21:20
Να σαι καλά Σοφοκληηή!
Πάνω που έψαχνα μία καλή ευκαιρία!!!
...χαχαχαχαχαχα...

ammoulianiotis
24-04-12, 23:04
Ε, ρε φίλε και στον βάλτο μεσ' τα σκ@τ@ να το βουλιάξεις αυτό το αμάξι παλι θα ειναι πιο όμορφο !!!

Κοιτα να δεις, αν το βουλιαξεις εκει που λες και δωρο να μου το κανεις δεν το θελω! Τουλαχιστον να το κανεις 30-40 φορες απολυμανση και μετα!

ammoulianiotis
24-04-12, 23:05
Να σαι καλά Σοφοκληηή!
Πάνω που έψαχνα μία καλή ευκαιρία!!!
...χαχαχαχαχαχα...

Περιμενω βολτα για να πεις το 'Ευχαριστω' ;)

MiKe_KaVaLa
25-04-12, 09:02
Κοιτα να δεις, αν το βουλιαξεις εκει που λες και δωρο να μου το κανεις δεν το θελω! Τουλαχιστον να το κανεις 30-40 φορες απολυμανση και μετα!

Χαχαχαχα... Τρόπος του λεγειν ρε! :)

...ABARTH!!!
26-04-12, 00:43
Περιμενω βολτα για να πεις το 'Ευχαριστω' ;)

Ναι ναι...μέσα στην εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού για να την κάνω μια δοκιμή πρώτα...χαχαχαχαχαχα...και μετά μιλάμε...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... :)

jason
26-04-12, 16:22
Ναι ναι...μέσα στην εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού για να την κάνω μια δοκιμή πρώτα...χαχαχαχαχαχα...και μετά μιλάμε...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... :)

Σταμάτη και μη ξεχάσεις μόλις την πάρεις να τρέξεις αμέσως να της βάλεις...Γκάζι !!!!!!!!!!!!!!....ξέρουμε εμείς τώρα...ουχάουουου......

teo
26-04-12, 18:42
Άντε Σόφο... Γλιτώσαμε και τα λεφτά της βενζίνης που έλεγες!! Ανέλαβαν δράση οι "γκαζάδες"!! Χαχαχαχα!!

ammoulianiotis
26-04-12, 19:14
Άντε Σόφο... Γλιτώσαμε και τα λεφτά της βενζίνης που έλεγες!! Ανέλαβαν δράση οι "γκαζάδες"!! Χαχαχαχα!!

Αντε να γινει καμια δουλεια της προκοπης! Το θεμα ειναι αλλο βεβαια... Αντε και εβαζες αεριο σε αυτο το πραγμα, που θα εβαζες την δεξαμενη;;;

teo
26-04-12, 19:22
Σε τρέιλερ και θα τη σέρνεις από πίσω! Χαχαχα!

ammoulianiotis
26-04-12, 20:23
Θα πρεπει να βαλουμε και κοτσαδουρα τοτε! ;)

jason
26-04-12, 22:01

....έχετε σκάσει απο τη " ζούλια " σας αδέρφια !!!!...ουχάχαχάχαχάααααα.....

...ABARTH!!!
26-04-12, 22:08
...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...δεν ξέρουν τα παιδιά jason...μην τα πειράζεις...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

ΥΓ1: Σοφοκλή να κανονίσουμε καμιά βόλτα με το γκαζάδικο ABARTH...:) ;;;

ΥΓ2: Teo θα την βάλουμε μπροστά (χεχεχε), άσε που θα έλεγα να καταργήσουμε την βενζίνη, μα ξέρεις πόσο ωραία θα δουλεύει με το αέριο; ...χαχαχαχαχαχα...

ΥΓ3: Παίδες αστειευόμαστε, έτσι;;;

ΥΓ4: ...στον χαβαλέ και στην δημιουργία συμμαχιών ;) δεν παιζόμαστε...:offtopic_gr: , :happy2:, :hehe: , :worship: !!!

teo
27-04-12, 01:00
Το χώμα το έφαγε Σόφο, οπότε κοτσαδούρα και λάστιχα off road θα της ήταν κομπλέ! Χαχαχαχα!

Δεν σας ζηλεύουμε γκαζάδες!! Εμείς έχουμε ΚΑΙ πορτμπαγκαζ ΚΑΙ ρεζέρβα! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Μπα σε καλό μας βραδιάτικα... :tomato:

ΥΓ: Εντελώς μα εντελώς off topic: Μη δείτε το καινούριο "θρίλερ" (ο Θεός να το κάνει), το Cabin in the woods... Μόλις γύρισα από σινεμά και θέλω να κοπανήσω κάποιον από την παπάτζα που είδα! :slap:

...ABARTH!!!
27-04-12, 09:51
Εμείς φίλε teo έχουμε και πορτμπαγκάζ και διχτάκι με σύστημα fix and go με κομπρεσέρ αέρα για να φουσκώνουμε μπάλες και λάστιχα ποδηλάτων...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα...

ΥΓ: ...πλέον δεν ασχολούμαι με ταινίες αλλά είχα κι εγώ παλαιότερα παρόμοια εμπειρία...ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ...τρομάρα του για σκοτεινό...που τους μάζεψα όλους στο σπίτι και καλά να δούμε ταινία θρίλερ.Μάλιστα ήταν και ενθουσιασμένοι, γιατί η εντύπωση που έδιναν οι διαφημίσεις, τα τρέιλερ και τα συναφή ήταν "τρομακτική" (για τα κοριτσάκια βέβαια)...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

jason
27-04-12, 15:46
Εμείς φίλε teo έχουμε και πορτμπαγκάζ και διχτάκι με σύστημα fix and go με κομπρεσέρ αέρα για να φουσκώνουμε μπάλες και λάστιχα ποδηλάτων...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα...

ΥΓ: ...πλέον δεν ασχολούμαι με ταινίες αλλά είχα κι εγώ παλαιότερα παρόμοια εμπειρία...ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ...τρομάρα του για σκοτεινό...που τους μάζεψα όλους στο σπίτι και καλά να δούμε ταινία θρίλερ.Μάλιστα ήταν και ενθουσιασμένοι, γιατί η εντύπωση που έδιναν οι διαφημίσεις, τα τρέιλερ και τα συναφή ήταν "τρομακτική" (για τα κοριτσάκια βέβαια)...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

...μου θυμίζεις το..αριστούργημα " ΤΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ , ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ " !!!!!!!!!....ουχάχάχάαααα...ρε σείς και μόνο ο τίτλος απο τις παπάτζες που πήγατε και είδατε, γκαρίζει απο μακριά ότι είναι...Αρχιμούφα !!!!..περαστικά σας αδέρφια....χάχάχάχάχαααααα.........

ammoulianiotis
27-04-12, 17:14
Ρε συ Abarth, εγω το σκοτεινο χωριο το ειχα δει στο σινεμα και μαλιστα στην πρεμιερααααααα!!!

Πωπωπωωωωωω! Γκρινιαζα και μουρμουριζα μια βδομαδα μετα για την πατατα που ειδα!

By the way, χθες ειδα και την Ναυμαχια! Προσωπικα με αριστα το 10 θα της εβαζα ενα 6.5 με 7 για τα εφε της.

Αλλα μην ειμαστε Off topic, θα την παρουμε ρε; Οριστε, βαζω για δημοπρασια 2 τασια του Stilo που εχω!

teo
27-04-12, 18:04
Αφήστε τα παίδες...εγώ ήθελα το Avengers (που ξέρεις τι πας να δεις, συν το ότι γουστάρω τρελά iron man :bananarock2: ) αλλά κανείς δεν με άκουσε και την "φάγαμε" ομαδικώς!! Χαχαχαχα! Το σκοτεινό χωριό πάντως εμένα δεν με χάλασε τόσο (ίσως επειδή το είδα σπίτι μου και δεν πλήρωσα μία! χαχαχαχαχα)!!

Επιστρέφουμε στο θέμα μας:

Εγώ βάζω για δημοπρασία τη ρεζέρβα μου (και θα πάρω κι εγώ το σύστημα fix&go με κομπρεσέρ αέρα, σαν τους γκαζάδες!!). Ορίστε για να μη λέτε! :hehe: :hehe:

...ABARTH!!!
27-04-12, 18:22
...μου θυμίζεις το..αριστούργημα " ΤΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ , ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ " !!!!!!!!!....ουχάχάχάαααα...ρε σείς και μόνο ο τίτλος απο τις παπάτζες που πήγατε και είδατε, γκαρίζει απο μακριά ότι είναι...Αρχιμούφα !!!!..περαστικά σας αδέρφια....χάχάχάχάχαααααα.........

Εντάξει Jason...πάνε και κάποια χρόνια από το σκοτεινό χωριό...ήμουν αρκετά μικρός...μη βλέπεις τώρα...χαχαχαχα!!!

Σοφοκλή εσύ το είδες και σε μεγάλη οθόνη...πωωωω...πρέπει να κατατρόμαξες...χαχαχαχα!!!

Στο θέμα μας τώρα...εγώ λέω παίδες να την πάρουμε...μην πάνε τζάμπα τα τάσια και η ρεζέρβα :hehe: :worship: !!!

teo
27-04-12, 18:48
...μην πάνε τζάμπα τα τάσια και η ρεζέρβα :hehe: :worship: !!!

Άσε που συνδυάζονται κιόλας για να πουληθούν πιο γρήγορα! Χαχαχαχαχαχα!!!

ammoulianiotis
27-04-12, 20:48
Κουκλακια ηρεμιστε, αραξτε στις καναπεδοπολυθρονες σας και διαβαστε...

Τελικά δεν δημοπρατήθηκε η εγκαταλελειμμένη Ferrari Enzo του Dubai στη χθεσινή δημοπρασία που της αστυνομίας της Dubai. Όσοι βρέθηκαν στη δημοπρασία περίμεναν πως και πως να δούνε την Enzo αλλά δεν βρισκόταν ανάμεσα στα 127 αυτοκίνητα που βγήκανε χθες στο σφυρί. Ο λόγος που δεν δημοπρατήθηκε ότι είναι ακόμη η Interpol ερευνά την υπόθεση, αφού οι φήμες αναφέρουν ότι ίσως το hypercar έχει κλαπεί από τη Ρωσία.

http://www.autoblog.gr/2012/04/27/abandoned-1m-ferrari-enzo-not-up-for-sale-after-all/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+autoblog%2Ffeed+%28AutoBlog%2 9&utm_content=FaceBook

MiKe_KaVaLa
27-04-12, 21:33
Ιταλόφιλοι.. Ζηλέψτε ρε!!! :P

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/522312_351713028218586_100001396752470_950684_7701 30569_n.jpg

teo
27-04-12, 21:47
Όχι ρε φίλε... Με ξενέρωσες τώρα... Εκεί ήμουν κι εγώ αλλά μέσα στον πανικό δεν κατάλαβα γιατί δεν την έβγαλαν!! Χαχαχαχα!

...ABARTH!!!
29-04-12, 13:34
Χαχαχαχαχαχα...και εγώ με τον teo,τον jason και τον Σοφοκλή πάνω που ήμασταν έτοιμοι για προσφορά...περιμέναμε και περιμέναμε και περιμέναμε...χαχαχαχαχαχα!!!

jason
29-04-12, 14:10
Χαχαχαχαχαχα...και εγώ με τον teo,τον jason και τον Σοφοκλή πάνω που ήμασταν έτοιμοι για προσφορά...περιμέναμε και περιμέναμε και περιμέναμε...χαχαχαχαχαχα!!!

...την πατήσαμε αδέρφια !!!..είχα πάρει και προσφορά για εγκατάσταση συστήματος...LPG ...γμτ..cry..cry..cry.....

teo
29-04-12, 14:24
Χαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχεις jason... Πήρα προσφορά λέει για LPG!! :hehe: :hehe: :hehe:

...ABARTH!!!
29-04-12, 18:24
Χαχαχαχαχαχα...καλύτερα "ΕΙΜΑΣΤΕ" να λες teo...χαχαχαχαχαχα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο...χαχαχαχαχαχα!!!

ΥΓ: α ρε jason...χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!