PDA

Επιστροφή στο Forum : Φωτογραφίες των Stilo μας!

Σελίδες : 1 [2] 3 4

ioannidis
30-03-13, 23:03
Δεν σε φταίω εγώ ρε φιλαράκι... Ας έβγαζες νωρίτερα φωτό του. Από την πρώτη στιγμή θα στο έλεγα.
(αν είχες βγάλει φωτό πιο πριν, δεν τις είδα)

jason
30-03-13, 23:03
χαχαχαχαχαχα εισαι τρελός!!!!!!!!Πέθανα βραδυάτικα....εντάξει....θα το βγάλω μονο για σένα και μετά θα ανεβάσω φώτο...ελπίζω μόνο να μην είναι πιο σκούρο το κόκκινο σ'εκεινο το σημείο σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξι..
Θα το βγάλω αύριο όμως γιατί σήμερα έριξα σε όλους Χ για να κάτσω σπιτάκι να ξεκουραστω και να δω ολομόναχος καμια ταινιούλα...Αν ήμουν στην σπιταρόνα μου στην Ξάνθη θα έβγαινα να το κάνω στα μπαμ αλλα εδω στο κέντρο της θεσσαλονίκης που να τρέχω τώρα...
Αύριο,το πολύ μεθάυριο όμως θα το κάνω γιατί με ξενέρωσες άσχημα....το είχα που το είχα άχτι απ'όταν το πήρα το αμαξι τώρα που άρχισε να μ'αρέσει μου την χάλασες.....

...πρέπει να το βγάλεις ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ !!!!!!!!!...ούφ.....:tomato:

ioannidis
30-03-13, 23:11
Παρεμπιπτόντως, τα φανάρια σου μπροστά στις φωτό φαίνονται ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! Τα πίσω και τα μαμά να άφηνες, δεν θα με χαλούσε.
Και αν θες να με ακούσεις, βάλτου και 2 αποστάτες πίσω να βγούν λίγο οι τροχοί σου έξω, και θα είναι ΚΑΙ κουκλί, ΚΑΙ "παιχνιδιάρικο" στις στροφές... (Πολύ ωραία επαναφορά όταν ψιλοπετάει ****)

ethnikofron471
30-03-13, 23:12
χαχαχαχα και εσύ ρε jason?? Τόσο χάλια δηλαδή....εντάξει φτάνει...μη με βομβαρδίζεται άλλο άπονοι άνθρωποι...ειδικά το θέμα της εμφάνισης με πονάει...
μπορεί το αμάξι να μη παίρνει τον **** του αλλα απο θέμα εμφάνισης το έχω κουκλί....ουφ....οπότε αύριο πάω και το βγάζω χαχαχαχα

ioannidis
30-03-13, 23:14
Κουκλί ΑΚΟΜΑ δεν το έχεις...
Αν βγάλεις την τσίχλα από το καπάκι, θα δείξει...

ethnikofron471
30-03-13, 23:15
Παρεμπιπτόντως, τα φανάρια σου μπροστά στις φωτό φαίνονται ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! Τα πίσω και τα μαμά να άφηνες, δεν θα με χαλούσε.
Και αν θες να με ακούσεις, βάλτου και 2 αποστάτες πίσω να βγούν λίγο οι τροχοί σου έξω, και θα είναι ΚΑΙ κουκλί, ΚΑΙ "παιχνιδιάρικο" στις στροφές... (Πολύ ωραία επαναφορά όταν ψιλοπετάει ****)

Ααα ωραία απάντηση...να τα πάρουμε με την σειρά γιατί έχει ενδιαφέρον...
Καταρχην για τα φανάρια μπροστά φοβόμουν πάρα πολύ μη βγουν σιχαμερά και ήθελα πιο πολύ στα πίσω να έχω μεμβράνες.Τελικά και εγώ με τα μπροστά έπαθα πλάκα και τα πίσω απλά μου άρεσαν αλλα μανίσια θα τα προτιμούσα...Επειδή τελικά οι μεμβράνες στα πίσω φανάρια δεν κάθοντε την τρίτη θα τις βγάλω και θα είναι μαμά!

Για τους αποστάτες τώρα το έχω ξανα ακούσει...πολλοί φίλοι και γνωστοί μου έχουν πει να του βάλω αλλα ποτε δεν έδωσα σημασία...ευκαιρία λοιπόν...
-τι είναι οι αποστάτες?
-απο που τους αγοράζω και πόσο περίπου κοστίζουν?
-τι κερδίζω και τι χάνω?

:D

jason
30-03-13, 23:21
χαχαχαχα και εσύ ρε jason?? Τόσο χάλια δηλαδή....εντάξει φτάνει...μη με βομβαρδίζεται άλλο άπονοι άνθρωποι...ειδικά το θέμα της εμφάνισης με πονάει...
μπορεί το αμάξι να μη παίρνει τον **** του αλλα απο θέμα εμφάνισης το έχω κουκλί....ουφ....οπότε αύριο πάω και το βγάζω χαχαχαχα

...το αμάξι σκίζει...σοβαρά το λέω ακόμα και εγώ ο "αιρετικός"../..μόνο βιάσου να του βγάλεις την .." κουτσουλιά " και βάλε αμέσως φωτό !!!!!

...όσο γιά τον συνδυασμό...1200...όλα τα λεφτά..ζηλεύουνε πολλοί τέτοιο αμάξωμα με αυτά τα κυβικά !!!!!!....

ethnikofron471
30-03-13, 23:24
χαχαχαχα παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια...θα το βγάλω αύριο...υπόσχεση στο club ! :P

Πάντως jason αν και 1200κυβικά με 1350 κιλά και 17αρα ζάντα πάει πολύ καλά...όλοι το λένε οτι κανένα 1200άρι στα μέτρα του Stilo δεν πάει έτσι...

ioannidis περιμένω απάντηση για τους αποστάτες :D

ioannidis
30-03-13, 23:27
Οι αποστάτες είναι προσθήκες που μπαίνουν ανάμεσα στον τροχό και το αμάξι με σκοπό να βγάλουν τους τροχούς πιο έξω.
Σε μένα μου έκανε 2 αποστάτες των 15mm (νομίζω) ο Σταύρος Πετ (μέλος). Μαζί με αυτούς, μου έκανε και 2 καπάκια από τεφλόν για τα μουαγέ Γιατί έπρεπε να βγάλω τα μαμά του. Κόστος περίπου 25-30€

1. Μπαίνουν ΠΑΝΤΑ με μακρύτερα μπουλόνια που λογικά τα βρίσκεις και σε λαστιχάδες.

2. Κερδίζεις αλλαγή στην συμπεριφορά όταν στρίβεις. Τουλάχιστον αυτό που κατάλαβα είναι ότι το αμάξι διορθώνει πολύ πιο εύκολα όταν σου πετά ****. Επίσης στην απλή καθημερινή χρήση, εντόπισα ότι το τιμόνι μετά την στροφή σου, επαναφέρεται πιο εύκολα και σταθερά στην ευθεία του. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου όλα αυτά αλλά εγώ αυτά αποκόμισα από την αλλαγή αυτή.

3. Χάνεις ότι το λάστιχό σου θα φαίνεται περισσότερο μέσα από τον θόλο. Αλλά και πάλι δίνει την αίσθηση ότι έχει γεμίσει ο θόλος. Άμα δεις κάποιες από τις φωτό μου μπορεί και να το εντοπίσεις. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι πλέον θα πρέπει να κουβαλάς και ένα 19άρι κλειδί για να μπορείς να το ξεβιδώσεις σε περίπτωση φούιτ (εδώ απορούν οι Αθηναίοι για το τι λέω) συν ένα σετάκι από τα 4 παλιά σου μπουλόνια που θα χρειαστείς για την ρεζέρβα.

Αυτά.

Συμπέρασμα: ΒΑΛΕ!

edit: ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ! ΜΙΛΑ ΜΕ Σταυρος Πετ. Δεν θυμάμαι καθόλου!

jason
30-03-13, 23:29
χαχαχαχα παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια...θα το βγάλω αύριο...υπόσχεση στο club ! :P

Πάντως jason αν και 1200κυβικά με 1350 κιλά και 17αρα ζάντα πάει πολύ καλά...όλοι το λένε οτι κανένα 1200άρι στα μέτρα του Stilo δεν πάει έτσι...

ioannidis περιμένω απάντηση για τους αποστάτες :D

...σχετικά με τούς αποστάτες , υπάρχει νομίζω συζήτηση...είχα και εγώ γράψει μπόλικα...ψάξε λίγο να το βρείς , θα σε βοηθήσει πολύ..

ioannidis
30-03-13, 23:29
Α! Μόνο πίσω θα βάλεις!!! Μπροστά δεν χρειάζεσαι!

ioannidis
30-03-13, 23:31
...σχετικά με τούς αποστάτες , υπάρχει νομίζω συζήτηση...είχα και εγώ γράψει μπόλικα...ψάξε λίγο να το βρείς , θα σε βοηθήσει πολύ..

Έλεος ρε φίλε..... που το θυμήθηκες;;;
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?6230-%C1%D0%CF%D3%D4%C1%D4%C5%D3-%D4%D1%CF%D7%D9%CD-%C5%C9%CD%C1%C9-%C5%D4%D3%C9-%C7-%C5%D4%D3%C9-%CD%CF%CC%C9%C6%D9&highlight=%E1%F0%EF%F3%F4%DC%F4%E5%F2

jason
30-03-13, 23:36
Έλεος ρε φίλε..... που το θυμήθηκες;;;
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?6230-%C1%D0%CF%D3%D4%C1%D4%C5%D3-%D4%D1%CF%D7%D9%CD-%C5%C9%CD%C1%C9-%C5%D4%D3%C9-%C7-%C5%D4%D3%C9-%CD%CF%CC%C9%C6%D9&highlight=%E1%F0%EF%F3%F4%DC%F4%E5%F2

...καλησπέρα Μιχάλη...είδες καμιά φορά έ ???...μεγάλωσα..είναι αλήθεια , αλλά μάλλον " δουλεύει " ακόμα !!!...:jumpy:

ethnikofron471
30-03-13, 23:38
λοιπόν Μιχάλη άνοιξες πληγές τελικά σήμερα...μέχρι να μου απαντήσετε έψαξα λίγο στο google Και ψήθηκα άσχημα!Τελικά η ταινια περιμένει αλλα δεν με βλέπω να την βλέπω...:P Ξεκινάω διάβασμα....όχι για την σχολή...για τους αποστάτες...το τοπικ του jason....:P

Επειδή λοιπόν ψήθηκα να βάλω θέλω να ρωτησω κάποια πράματα ακόμα.
Οι αποστάτες μπαίνουν πάνω σε εκείνο το στρόγγυλο που μπαίνει η ζάντα?Δηλαδή ανάμεσα στην ζάντα και αυτό το στρόγγυλο (δεν ξέρω πως λέγεται...)Και απο τι υλικό τους φτιάχνεις και που?Και τα καπάκια απο τεφλον που λες τι είναι?Και τι είναι τα μουαγιέ κτλ? ιδέα δεν έχω...μπερδεύτηκα άπειρα...είμαι παντελός άσχετος...το παραδέχομαι...

ioannidis
30-03-13, 23:46
Κοίτα, αν πας στην λύση του επώνυμου, τότε δεν θα χρειαστείς καπάκια από τεφλόν.
Αν είναι να κάνεις φτιαχτούς, και δεν σου γίνουν "φωλιές" για τα καπάκια των μουαγιέ, θα σου δώσουν και καπάκια με μικρότερη διάμετρο.
Δεν μπορώ να στο περιγράψω γραπτώς όλο το σκηνικό.
Αν σου τους κάνει ο Σταύρος, και διαβάσει το θέμα που είχα εγώ τότε, μπορεί να σου τους κάνει να μπούν απευθείας δίχως επιπλέον καπάκια.

(καπάκια για μουαγιέ λέω αυτά τα χρυσσαφί καπάκια που είναι ακριβώς στο κέντρο του φρένου-τροχού)
Μουαγιέ κανονικά λέμε το μεταλλικό κομμάτι εκείνο που έχει τις τρύπες των μπουλονιών επάνω και βιδώνουμε τον τροχό. Για αυτό λέμε 4μπούλονα και 5μπούλονα μουαγιέ. Είναι η "βάση" της ζάντας.

Το υλικό ενός αποστάτη κατά 99% είναι από αλουμίνιο.

ethnikofron471
30-03-13, 23:50
Μιχάλη σ'ευχαριστώ πολύ...Θα θελα sparco σαν του jason αλλα το κόβω δύσκολο να βρίσκω σε κατάστημα εδω στην Ελλάδα οπότε μάλλον θα πάρω φτιαχτούς κι εγώ κι απ'οσο βλέπω τον παινεύετε αρκετά τον Σταύρο οπότε θα μιλήσω μαζί του...
Μπορώ τους αποστάτες να τους βάλω και μονος ή θέλει συνεργείο ? και μετά θέλει ευθυγράμμιση...
ΕΠειδή διάβασα οτι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με του 15mm θα πω στον σταύρο να μου φτιάξει 16mm...
Του στέλνω pm

ioannidis
30-03-13, 23:55
Έτυχε εγώ να χρειαζόμουν ευθυγράμμιση. Δεν ήταν λόγω των αποστατών.
Εδώ έβαψες μονάχος 4 δισκόφρενα, δεν θα μπορέσεις να βάλεις 2 αποστάτες;;; Πλάκα με κάνεις;
Μόλις τους πιάσεις στο χέρι σου, θα δεις.
Και βράδυ να είναι, θα πας να τους βάλεις.
(αν σε πετύχω κιόλας online, θα σε ψήσω άσχημα πάλι... Το "carbon" μπλιαχ αυτοκόλλητο το έβγαλες ή όχι ακόμα; Αφού ταινία δεν θα δεις σήμερα... άντε...)

ioannidis
30-03-13, 23:58
Με μια ματιά...
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=sparco+16mm+wheel&_sacat=0&_from=R40

ethnikofron471
31-03-13, 00:01
χαχαχαχαχα θα το βγάλω αύριο...υπόσχεση στο club ήταν αφου τόσο δεν σας άρεσε.... :P
Λοιπόν βρήκα αυτά:

http://siriocenter.gr/product/17169
http://www.autokinisis.gr/index.php?target=products&product_id=31861

ποιους απο τους δυο να πάρω? Περιμένω μήνυμα και απο τον Σταύρο...αν μου τους κάνει σε καλύτερη τιμή μάλλον θα προτιμηθούν...ανάλογα βέβαια με το τι θα μου πείτε και εσείς...

Μιχάλη μας άναψες φωτιές βραδιατικάααααααααααααααααα!!!!!! :P

ioannidis
31-03-13, 00:06
Από αυτά που έστειλες, οι momo δεν μου φαίνοτνται για 4 μπούλονοι. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει.
Δεν ξέρω ποιους από τους 2 θα διάλεγα. Μάλλον Autokinisis καθώς περιέχει και τα μπουλόνια τους... δεν ξέρω.

ethnikofron471
31-03-13, 00:11
Λέει οτι ειναι για Fiat και 4μπούλονοι αλλα όντως αν οι 2οι έχουν και τα μπουλόνια είναι καλύτερη περίπτωση...αύριο θα στείλω την παραγγελία αν ειναι για να παρουμε καμια γνώμη ακόμα,να το ψαξω κ εγω λίγο καλύτερα...

ioannidis
31-03-13, 00:12
Αύριο έχεις άλλη δουλειά. Τους αποστάτες δες τους με την ησυχία σου.

ethnikofron471
31-03-13, 00:15
χαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα...θα πεθάνω σήμεραααα χαχαχαχα :P

edit-όχι τίποτα άλλο,δεν θα προλάβω να βγάλω το carbon.... χαχαχα

Λοιπόν παιδιά σας καληνυχτίζω...παω επιτέλους να δω την ταινιούλα...αν και στο μυαλό μου θα έχω τους αποστάτες...εχμ το αυτοκόλλητο ήθελα να πω...
Τα λέμε αύριο!!! Καλό βράδυ σε όλους!!!

teo
31-03-13, 01:33
Ρε ντροπη σας, μη βγει κανεις να μασαμπουκωσει Σαββατιατικα,αμεσως ξεκινατε 3 σελιδες κουβεντα! Χαχαχα!
Λοιπον ενα ενα:

1) Αποστατες θελω κι εγω αλλα φυσικα με αφαλο,μην ειναι στον αερα η ζαντα! Οταν μαθετε τιμες ενημερωστε!!
2) Τωρα προσεξα την ταπα της βενζινης... Ντροπη που βλεπεις ταινια και η ταπα σου θυμιζει θριλερ! Τη βγαζεις παραυτα χωρις δευτερες και τριτες γνωμες!! Χαχαχα...
3) Ξερουμε το φουιτ κι ας ειμαστε Αθηναιοι... :bleh:

ethnikofron471
31-03-13, 14:18
Ρε ντροπη σας, μη βγει κανεις να μασαμπουκωσει Σαββατιατικα,αμεσως ξεκινατε 3 σελιδες κουβεντα! Χαχαχα!
Λοιπον ενα ενα:

1) Αποστατες θελω κι εγω αλλα φυσικα με αφαλο,μην ειναι στον αερα η ζαντα! Οταν μαθετε τιμες ενημερωστε!!
2) Τωρα προσεξα την ταπα της βενζινης... Ντροπη που βλεπεις ταινια και η ταπα σου θυμιζει θριλερ! Τη βγαζεις παραυτα χωρις δευτερες και τριτες γνωμες!! Χαχαχα...
3) Ξερουμε το φουιτ κι ας ειμαστε Αθηναιοι... :bleh:

1)teo το ψάχνω το θέμα περισσότερο...θα γράψω λίγο πιο μετά οτι νεα έχω... Απλά δεν ξέρω αν αλλάζει η ευστάθεια του αυτοκινήτου αφου θα βάλλουμε μόνο πίσω...μη χαλάσουμε την γεωμετρία του να το πω... :/
2)Έλα ρε κι εσύ δηλαδή?Κι εγώ ρε παιδιά στο car.gr όταν το έβλεπα με τον κολλητό μου λέγαμε "λίγο μλκ το καπάκι της βενζίνης αλλα θα το βγάλουμε..."τελικά δεν βγήκε ποτέ,αλλα δεν ήθελα και πολύ οπότε σε λίγο θα ανεβάσω και φώτο απο το βρωμιάρικο κεραμιδοπορτοκαλί (αα ρε σαλονικα) χωρις το κάρμπον :P

jason
31-03-13, 14:21
1)...θα ανεβάσω και φώτο απο το βρωμιάρικο κεραμιδοπορτοκαλί (αα ρε σαλονικα) χωρις το κάρμπον :P

...την " κουτσουλιά " εννοείς ..έτσι ???...:hehe:

ethnikofron471
31-03-13, 14:25
χαχαχαχαχα jason!!!!!!!!!!!! :laughing:

ammoulianiotis
31-03-13, 15:55
Αποστατες ειχα φτιαξει εγω στον τορνο για τον Arf για το 5θυρο και ειχε δει μεγαλη διαφορα απο οτι ελεγε!
Πλακα πλακα για μενα δεν ειχα φτιαξει τιποτα ρε γμτ...

ethnikofron471
31-03-13, 16:05
ammoulianioti εσύ τους έφτιαξες?Και πως?Δούλευες σε μηχανουργείο?

Λοιπόν μίλησα με τον Σταύρο και μου είπε οτι μπορεί να μου φτιάξει.Απο 20 ευρώ ο ένας για όσους είναι φοιτητές (όπως κι εγώ) 10 ευρώ ο ένας...Οπότε 20 ευρώ οι 2 νομίζω έχει πολύ μεγάλη διαφορά απο τα 60 των επώνυμων...Τι λέτε εσείς?

teo αν θες κι εσύ στείλτου pm...

ammoulianiotis
31-03-13, 16:16
O father εχει μηχανουργιο και εχω καποια εργαλεια εκει και μπορω κατα καιρους να κανω μερικα πραγματακια... :)

teo
31-03-13, 16:51
Εγώ έχω ψηθεί ήδη για αποστάτες, απλώς σκέφτομαι αν θα βάλω 2 ή 4... Και όπως είπα παραπάνω να έχουν και αφαλό! Θα στείλω κι εγώ στον Σταύρο να μου πει!

ethnikofron471
31-03-13, 16:58
Αφου τα αφεντικά λένε μονο πίσω τότε μόνο πίσω...
Απλα σκέφτομαι μη χαλάσει η γεωμετρία του αυτοκινήτου αν βάλουμε μόνο πίσω και έχουμε χειρότερη συμπεριφορά γιατί με τις μλκς που κάνω εγώ μου φεύγει συχνά ο ****ς κι δν εχω κ esp αλλα μόνο asr γμτ...
Κάτσε να δούμε τι θα που και οι ειδικοί εδώ... :D

DHMHTRHS
31-03-13, 17:05
Μόνο πίσω παιδιά και κάτω από τρεις πόντους γιατί δεν θα μπορείτε να βάλετε πίσω άτομα θα βρίσκουνε συνέχεια και θα σας σπάσουνε τα νεύρα το λέω από προσωπική εμπειρία

...ABARTH!!!
31-03-13, 17:19
Ethnikofron471 είσαι ωραίος :thumbsup:!!!

υγ: χωρίς παρεξήγηση, έτσι; ...χαχαχαχα...

ethnikofron471
31-03-13, 17:19
Εγώ για 16mm σκέφτομαι...φαντάζομαι το ίδιο και ο teo... δεν παίζει να βρίσκουνε στους θόλους έτσι? εννοώ στην λαμαρίνα έξω έξω..

ethnikofron471
31-03-13, 17:22
Ethnikofron471 είσαι ωραίος :thumbsup:!!!

υγ: χωρίς παρεξήγηση, έτσι; ...χαχαχαχα...

χαχα να σαι καλά ρε φίλε...μπορεί να μην είμαι γνήσιος abarth αλλα όταν οι γκόμενες ρωταν τι αμάξι έχεις και τις λες abarth τους ακούγεται λες και είναι lotus ή κατι τέτοιο...άλλωστε καμια δεν θα μου πει άνοιξε το καπό...αλλα και να το έκανα πάλι δεν θα καταλάβαινε τίποτα οπότε....κόκκινο abarth stilo χαχαχαχα

όπως μου είπε και ο μπαμπάς μου όταν έβαλα τα αυτοκολλητάκια κτλ "ζω με ψευδαισθήσεις " χαχαχα

edit- τώρα είδα οτι είσαι απο θεσσαλονίκη...ρίξε μια ματιά στις συνατήσεις....

DHMHTRHS
31-03-13, 17:25
Πιστεύω τι θα είναι εντάξει

ioannidis
31-03-13, 17:47
Μόνο πίσω, μέχρι 16. Μετά βρίσκεις επένδυση και μετά λαμαρίνα. Για τους χαμηλωμένους.
Την αηδία την έβγαλες ρε;

teo
31-03-13, 17:47
Ορίστε και μερικές καινούριες από μένα...

Αρχικά για τον Μιχάλη τα 2 σήματα:

Μάσκα

http://imageshack.us/a/img62/1410/simaa.jpg

και τιμόνι

http://imageshack.us/a/img831/1953/timoni.jpg

Και μερικές εξωτερικές:

http://imageshack.us/a/img69/8269/74070365.jpg

http://imageshack.us/a/img5/9925/plai.jpg

http://imageshack.us/a/img843/2700/pisw.jpg

Λοιπόν για τους αποστάτες εγώ ίσως βάλω 4 γιατί το offset των ζαντών του grande punto είναι μικρότερο με αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο μέσα όλες. Αν παρατηρήσετε στις φωτό ειδικά οι πίσω φαίνονται αρκετά!
Τι λέτε οι πιο έμπειροι? Μήπως να βάλω μόνο πίσω αρχικά και να το δω?

...ABARTH!!!
31-03-13, 17:52
χαχα να σαι καλά ρε φίλε...μπορεί να μην είμαι γνήσιος abarth αλλα όταν οι γκόμενες ρωταν τι αμάξι έχεις και τις λες abarth τους ακούγεται λες και είναι lotus ή κατι τέτοιο...άλλωστε καμια δεν θα μου πει άνοιξε το καπό...αλλα και να το έκανα πάλι δεν θα καταλάβαινε τίποτα οπότε....κόκκινο abarth stilo χαχαχαχα

όπως μου είπε και ο μπαμπάς μου όταν έβαλα τα αυτοκολλητάκια κτλ "ζω με ψευδαισθήσεις " χαχαχα

edit- τώρα είδα οτι είσαι απο θεσσαλονίκη...ρίξε μια ματιά στις συνατήσεις....

:hehe::hehe::hehe:...ξαναμανά ωραίος...:hehe::hehe::hehe:

Εγώ πάλι, μόνο FIAT Stilo λέω και κλαιιιίω!!!

ethnikofron471
31-03-13, 18:00
Τεό!!! Το σήμα στο τιμόνι που μου πες ακριβώς οτι το βρήκες??ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ !!!! Αν αλλάξεις το αγοράζω ! Το αγοράζω και τώρα !
Κουκλί το έχεις κ εσύ όμως...μ'αρεσουν πολύ τα μπροστά φανάρια που είναι μαύρα μέσα...πως τα έκανες??Τα έβαλες στον φούρνο και τα άνοιξες??
Με το χαμήλωμα έδειξε πολύ...τι ελατήρια έβαλες? Και πως σου φαίνεται οδηγικά χαμηλωμένο και σε συνδυασμό με τα Monroe?
Το μπουρί πίσω ελεύθερο είναι?Κάνει καθόλου θόρυβο?
Οι ζάντες αν και πανεμορφες και του πηγαίνουνε όντως φαίνονται πιο μέσα...ειδικά οι πίσω...
Πολλές ερωτήσεις ε?? :p

Σταμάτη εγώ με 1.2 λέω abarth και εσύ με abarth 2.5 λες σκέτο fiat stilo? απαράδεκτο... πλάκα πλάκα να σε ρωτήσω κάτι?Δουλεύεις ταξί με το abarth?γιατι 700.000χλμ μόνο σε αστικό του ΟΑΣΘ έχω δει (λέμε τώρα... :p ) :hehe:

Μιχάλη θενξ για την πληροφορία ! Φαγωθήκατε όλοι με την αηδία.... χαχα!! Θα την βγάλω λίγο πιο μετα που θα βγω...απλά δεν έχω πιστολάκι για να το ζεστάνω και φοβάμαι μη σκιστεί ή μείνουν υπολείμματα κόλλας....

teo
31-03-13, 18:15
Χαχαχα! Λοιπόν με τη σειρά:

1) Το σήμα το βρήκα από εδώ:
www.capricorn1.co.uk (http://www.capricorn1.co.uk)
Είναι ο τύπος που μου έφτιαξε και το μπροστινό σήμα και τα σηματάκια των παλιών ζαντών (που ήταν ίδια με του τιμονιού αλλά τα έδωσα με τις ζάντες). Αυτό είναι από καρφίτσα πέτου και το δικό μου δεν βγαίνει γιατί είναι κολλημένο με logo... Χαχα! Εκτος αν ανταλλάξουμε αερόσακους οδηγού... :bleh:

2) Τα φανάρια ήταν του Mike_Kavala και τα μαστοριλίκια τα είχε κάνει εκείνος με φούρνους κλπ! Χεχε! Πάντως ειλικρινά απορώ γιατί η Fiat άργησε τόσο να δώσει και μαύρα φανάρια στα Stilo (στο facelift των πεντάπορτων)... Ειδικά σε χρώματα πλην του μαύρου θα ήταν άψογα σαν εναλλακτική.

3) Τα ελατήρια είναι eibach 3,5cm... Κάπου είχα γράψει και παραπάνω εντυπώσεις που με είχες ξαναρωτήσει! :laughing:

4) Το μπουρί είναι αυτό που βλέπεις... Μπουρί! Απλώς έκοψα το πεσμένο τσουτσούνι που έχει το μαμά τελικό και έβαλα απόληξη τιτανίου να ομορφύνει! Δεν μπορώ βουητά κλπ, ειδικά στα ταξίδια που κάνω...

5) Είδες? Οι ζάντες είναι πιο μέσα από τις δικές του οπότε εγώ με τους αποστάτες ίσως απλά έρθω εκεί που θα έπρεπε να είμαι...

PS:
Του Σταμάτη δεν του μιλάω γιατί διαρκώς εξαφανίζεται... :nervy:

...ABARTH!!!
31-03-13, 18:30
Α ρε παίδες, τι να κάνω; Εσκεμμένα νομίζεται εξαφανίζομαι; Ούτε εγώ το ήθελα-θέλω αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Τώρα βέβαια που είμαι "εδώ" βλέπω και την γλύκα ;)

Όσο για χλμ. Μιχάλη, όπως είπα από την εγγραφή μου ακόμη, το αυτοκίνητο είναι της οικογένειας. Ο πατέρας μου είναι επί των πωλήσεων και περπατά όλη την στερεωτική Ελλάδα οπότε "γράφει" ασταμάτητα...μάλιστα σε λίγο καιρό θα το αλλάξω γιατί είμαστε κοντά στο 8: :)

υγ1: Τεό ελπίζω να σε κάλυψα!

υγ2: από εδώ και πέρα θα ενημερώνω. Να, σε λίγη ώρα θα πρέπει να φύγω! ...χαχαχα...

ioannidis
31-03-13, 18:30
Βάλτου αν θες μπροστά 10mm και πίσω 20mm αποστάτες. Απλά οι μπροστά δεν θα έχουν δικό τους οφαλό για την ζάντα.
Δεν ξέρω... λέω.

ΠΑΡΑ πολύ όμορφο και το δικό σου teo! Και η δουλειά του Mike_kavala πολύ καλή! Τέλεια τα φαναράκια.

...ABARTH!!!
31-03-13, 18:36
Πείτε στον κύριο που μας κρατάει μούτρα πως το έχει κουκλί το Stilo! ;)

teo
31-03-13, 18:59
Μιχάλη ευχαριστώ φίλε! Ναι o Mike έκανε πολύ καλή δουλειά, παρόλη την κουλαμάρα του (χαχαχα...όπου νά'ναι θα πεταχτεί γελώντας θα δείτε)!
Καλή ιδέα αυτή αλλά όταν λες πως οι μπροστά δεν θα έχουν δικό τους οφαλό τι εννοείς? Δηλαδή γιατί να μην έχουν? Επειδή θα είναι 10mm?
Είναι που δεν θέλω να ρισκάρω το οτιδήποτε, γιατί δεν είναι και καλό να στηρίζεται η ζάντα μόνο στα μπουλόνια...

Σταμάτη το ξέρω ρε φίλε κι εγώ μια έτσι μία αλλιώς είμαι, αλλά ξέρεις πως αν δεν πειράξω θα σκάσω! Χαχαχα! Thank youuu! :hug:

ΥΓ:
Έτσι να ενημερώνεις... Να ξέρω που είσαι, όχι να μου τριγυρνάς με τους κοπρίτες τους φίλους σου κι εγώ να σε ψάχνω... (mama's speech!!)

ioannidis
31-03-13, 19:26
Επειδή είμαι εκτός τωρα, θα σου απαντήσω λεπτομερώς μετά.

teo
31-03-13, 19:29
Ok φίλε όποτε μπορέσεις... Να τα διαβάσω αργά ξαπλωμένος να ονειρεύομαι αποστάτες... :laughing:

MiKe_KaVaLa
01-04-13, 17:24
Ναι o Mike έκανε πολύ καλή δουλειά, παρόλη την κουλαμάρα του (χαχαχα...όπου νά'ναι θα πεταχτεί γελώντας θα δείτε)!

Μην βλέπεται που δεν μιλάω! Σας παρακολουθώ... :smoke:

teo
01-04-13, 17:35
Σιγά κακέ... λερωθήκαμε! :bleh:

Popcorn έχεις ή να σου φέρουμε? http://1.bp.blogspot.com/-NcXjfJwaTOA/T3JfPJdCTVI/AAAAAAAAATw/y9je4NUr2Ag/s1600/popcorn.gif

ethnikofron471
01-04-13, 17:52
Θοδωρή με πίκρανες τώρα για το σηματάκι στο τιμόνι...και έκανα όνειρα... :P

Έχω άσχημα νέα για το φόρουμ :P
Ο προηγούμενος κάτοχος του Stilo μου,εκτός απο πλαστελίνι στο λαμπάκι του αερόσακου και πολλά άλλα, έβαλε το carbon στο καπάκι της βενζίνης γιατί το πήρε απο άλλο αμάξι...δεν γνωρίζω τον λόγο αλλα έτσι είναι...
Πήγα εχτές να βγάλω το carbon και καλά που μ'εκοψε να δω μήπως το καπάκι έχει άλλο χρώμα και τελικά ήταν ΑΣΠΡΟ ! Άντε να πω κανενα κίτρινο,κανένα μαυρο,κανένα ασημί κτλ που κυκλοφορούν πολλά Stilo οκ...αλλα άσπρο??? Οπότε δυστυχώς και για μένα, όπως καταλάβατε το carbon μένει στην θέση του..... :(

MiKe_KaVaLa
01-04-13, 17:59
Σιγά κακέ... λερωθήκαμε! :bleh:

Popcorn έχεις ή να σου φέρουμε? http://1.bp.blogspot.com/-NcXjfJwaTOA/T3JfPJdCTVI/AAAAAAAAATw/y9je4NUr2Ag/s1600/popcorn.gif

Αμα δεν βαριεσαι... γιατι βαριεμαι να φτιαχνω! Οπως θα ερχεσαι φερε και κανενα θρυλερακι να δουμε.... :jump1:

DHMHTRHS
01-04-13, 18:06
Ρε ο τύπος δεν υπάρχει χαχαχαχα ελπίζω να μην σου βγάλει κανα μηχανολογικό πρόβλημα και όλα τα άλλα γίνονται stilate φίλε μου παντός έχω δει πολλά stilo χωρίς καπάκι στο ρεζερβουάρ πρέπει να χαλάει εύκολα μάλλον ο μεντεσές

ethnikofron471
01-04-13, 18:18
Ρε ο τύπος δεν υπάρχει χαχαχαχα ελπίζω να μην σου βγάλει κανα μηχανολογικό πρόβλημα και όλα τα άλλα γίνονται stilate φίλε μου παντός έχω δει πολλά stilo χωρίς καπάκι στο ρεζερβουάρ πρέπει να χαλάει εύκολα μάλλον ο μεντεσές

Ναι Δημήτρη...κι εγώ αυτό φαντάστηκα γιατί κι εγώ έχω δει πολλά Stilo χωρίς καπάκια και νομίζω είχα διαβάσει ένα παλιούτσικο θέμα εδω στο φόρουμ που έλεγε οτι είναι πολυ ευαίσθητο...
Απο μηχανολογικά ευτυχώς τίποτα...βέβαια οταν το πήρα είχε καταμαυρα λάδια,κάτι φίλτρα που είχαν να αλλαχτούν καμια 5ετία και κάτι μπουζί θρίλερ...όπως επίσης αλλα αμορτισερ μπροστα άλλα πίσω - βέβαια σημασία έχει οτι και τα 4 ήταν 105% σκασμένα :P , πίσω σκασμένα σινεμπλόκ, λίγο τα ψαλίδια μπροστά παίζανε, και airbag failure... ευτυχώς όπως θα έχετε καταλάβει οι περισσότεροι έχω τόση μεγάλη αδυναμία στα Stilo και ειδικά στο δικό μου, που σιγά σιγά μέσα σε ένα χρόνο τα έφτιαξα όλα και το αμάξι πάει καλύτερα και απο καινούργιο...βέβαια πρέπει να αξιωθώ κάποια στιγμή να αλλάξω και τα ψαλιδάκια και θα είμαι οκ...

Γενικά το πήρα το αμάξι σε εμφανισιακά άριστη κατάσταση αλλα απο μέσα....το χάος.... α! ξέχασα να αναφέρω την χαλασμένη ηλιοροφή...που τελικά δεν την έφτιαξα και ούτε πρόκειται...την πάτησα και ένα σφράγισμα σαν γύφτος και ησύχασα ... :P

teo
01-04-13, 18:22
Μιχάλη για την τάπα σου έχω λύση αστέρι... Βγάζεις την τάπα, πας και αγοράζεις ένα σπρει στο χρώμα σου (και μιας και έχεις κόκκινο θα είναι μονής, ούτε βερνίκια, ούτε τίποτα) το πολύ 10 ευρώ, το ξύνεις και το βάφεις...Μπαμ μπαμ! Το πολύ αύριο να το έχεις κάνει! Χαχαχα!
Μη σκας ρε φίλε, πολλά σπάνε όπως λέει και ο Δημήτρης και απλώς δεν βρήκε κόκκινο...

Mike έχω θριλεράκι super τώρα που το είπες... :fun:

ethnikofron471
01-04-13, 18:25
χαχα Θοδωρή κι εγώ το σκέφτηκα αλλα θα γίνει γύφτικο μετά ρε συ...Δεν λέει...ασε που απο κοντά είναι πιο ωραίο απ'οσο φαίνεται στις φώτος...
-δεν λέω ωραίο-λέω ΠΙΟ ωραίο- :P
πφφ στεναχωρήθηκα πάντως :/ Θα ρωτήσω πόσο πάει το βάψιμο όταν πάω ξάνθη για Πάσχα και θα δω... :/

ammoulianiotis
01-04-13, 18:37
Εμενα παλι μ'αρεσει το καπακι σου που ειναι ετσι για να σπαει και λιγο αυτο το κοκκινο ρε παιδι μου!

Τωρα αν ξυνεσαι να το κανεις ή πας και δινεις το λιγοτερο 20ευρακια σε ενα φαναρτζη ή ακολουθεις την οδο του ξυσιματος, ασταρωματος, βαψιματος!

http://www.google.gr/url?sa=i&source=images&cd=&docid=298YeCSOFU7zZM&tbnid=8f29_Hx0qlabIM:&ved=0CAUQjBwwADjrAg&url=http%3A%2F%2Ftroll.me%2Fimages%2Funcle-sam%2Fits-your-choice-thumb.jpg&ei=vqlZUciXGIjY7AbR24D4Dg&psig=AFQjCNF1QLlCHcZikJHLvsmI_CUw4-0dlA&ust=1364917054468519

ethnikofron471
01-04-13, 18:40
Επιτέλους και κάποιος που δεν μου λέει οτι είναι το 666 το καπάκι μου! χαχαχα
Αν ειναι για 20 ευρώ πιστεύω ειδικά το Πάσχα που θα πέσει παραδάκι βρίσκονται... :)

DHMHTRHS
01-04-13, 18:52
Ethnikofron ο teo ψάχνει για θριλερακι δώστου τα παλιά μπουζί σου και θα βλέπει εφιάλτες χαχαχαχα :-P

teo
01-04-13, 18:55
Γιατί να γίνει γύφτικο ρε φίλε? Βάψιμο κανονικό θα γίνει, απλά θα το κάνεις εσύ!!

Δημήτρη ΕΝΑ είναι το θρίλερ που θα με κάνει να δω εφιάλτες... Αν ξανανάψει ποτέ το λαμπάκι του αερόσακου... Χαχαχα

ammoulianiotis
01-04-13, 18:55
Επιτέλους και κάποιος που δεν μου λέει οτι είναι το 666 το καπάκι μου! χαχαχα
Αν ειναι για 20 ευρώ πιστεύω ειδικά το Πάσχα που θα πέσει παραδάκι βρίσκονται... :)

Τοσο πιστευω, ποσο παραπανω να ζητησει καποιος; Ενα μικρο κομματι πλαστικο ειναι!
Και εγω θελω να βαψω το καπακι της βαλιτσας της μηχανης καποια στιγμη γιατι ειχε ενα θεματακι και πλεον εχει αποκτησει γρατζουνιες! Σκεφτομαι ομως και να το κανω μονος μου...

MiKe_KaVaLa
01-04-13, 18:56
Οταν αρχικα πηρα το αμαξι στο καπακι της βενζινας ειχε αυτοκολλητο. Εν καιρο και βλεποντας τους βενζιναδες πως προσπαθουσαν να ανοιξουν το καπακι μου με ζορι αρχιζα και την ψιλιαζομουν.... Το κοιταξα λοιπον μια μερα κατω απο το αυτοκολλητο και ειναι αβαφο (καινουργιο). Φτανει και η ωρα του ολικου βαψιματος και απο απορια ρωταω τον μαστορα και μου λεει.... καλα δεν το ξερεις σχεδον ολα τα συγκεκριμενα αμαξια η θα τα εχουν σπασμενα τα καπακια η βγαλμενα η αλλαγμενα και αυτο γιατι οι βενζιναδες τα ζοριζουν και τα σπανε η οι ιδιοι οι ιδιοκτητες. (οταν κλειδωνει το αμαξι κλειδωνει και αυτο) και απο την βιασυνη τους να ανοιξουν με ζορι το καπακι το σπανε ενω ειναι κλειδωμενο, καποιες αλλες φορες κολλαει και πρεπει να κλειδωσεις και να ξεκλειδωσεις για να ξεκολλησει. Αυτα λοιπον ξερω....

Teo - Για πες μου ποια εχεις;

teo
01-04-13, 19:03
Εύκολα το κάνει μόνος του το καπάκι! Ούτε αστάρωμα δεν θέλει Σόφο, γιατί είναι ήδη βαμμένο άλλο χρώμα, απλά καθαρίζει,ξύνει και βάφει!

Mike...
THE HIDDEN FACE
http://www.imdb.com/title/tt1772250/
αν δεν το έχεις δει δες το άμεσα...

ethnikofron471
01-04-13, 19:09
Ρε παιδιά τώρα μ'αυτό που λέει ο mike όμως....μήπως και το δικό μου είναι άβαφο και όχι βαμμένο άσπρο ? Όταν ειναι άβαφο καινούργιο τι χρώμα έχει?ΓΙατί αν έχει ασπρο τότε παίζει και εμένα να ειναι καινούργιο... και όντως αυτό που λέει ο mike για τους βενζινάδες ισχύει και μου την βιδώνει πολύ...αφού βλέπεις οτι ΔΕΝ ανοίγει γιατί το παλεύεις??Ρώτα με μήπως ξέχασα να το ανοίξω απο μέσα! ΒΛΑΚΑ! νευρίασα τώρα γιατί μάλωσα πριν λίγο καιρο γι'αυτό τον λόγο με έναν που του είπα ευγενέστατα "σταματήστε λίγο να το πιέζετε για να το ανοίξω απο μέσα" γιατί το έχω βάλει το αμαξι να κλειδώνει αυτόματα όταν ξεκινάω και κλειδώνει και η τάπα, και νευρίασε κιόλλας ο τυπάς...έπρεπε να το αφήσω να μου το σπάσει και να μου πληρώσει καινούργιο...και κόκκινο rosso tiziano χρώμα :p
Πλάκα πλάκα μόλις μου ήρθε μια ιδέα...όχι και πολύ έντιμη....

Πάντως να μου κολλήσει και να μη ξεκλειδώσει εμένα ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ...

Θοδωρή έλεγα οτι θα γίνει γύφτικο γιατί δεν πιστεύω οτι το χρώμα θα πατήσει με του αυτοκινήτου και θα είναι μετά σαν κάτι astra ή κάτι 316 που έχουν οι γύφτοι και βάφουν τα πλαστικά με σπρέυ για να το κάνουν και καλά όμορφο και να το φέρουν στο χρώμα του αυτοκινήτου αλλα τελικά βγαίνει μια αποτυχία...και επειδή υπάρχουν πολλά κόκκινα δεν πιστεύω οτι αν το κάνω μονος μου θα βγει ωραίο...να ήταν κανένα άσπρο ή έστω μαύρο άντε και ασημί μπορεί αλλα το κόκκινο δεν πιστεύω οτι θα κάτσει...

ammoulianiotis
01-04-13, 19:10
Εύκολα το κάνει μόνος του το καπάκι! Ούτε αστάρωμα δεν θέλει Σόφο, γιατί είναι ήδη βαμμένο άλλο χρώμα, απλά καθαρίζει,ξύνει και βάφει!

Αυτο δεν το ηξερα, δηλαδη το καπακι της βαλιτσας της μηχανης δεν θελει ασταρι; :noexpression1:

DHMHTRHS
01-04-13, 19:11
Αυτό το θρίλερ δεν το έχω δει ποιος παίζει χαχαχαχα !!!! Μακάρι να μην ξαναδείς τίποτα teo !!!

teo
01-04-13, 19:14
To αν θα βγει ίδιο χρώμα είναι στο πόσο σωστός μάστορας είναι αυτός που θα σου φτιάξει το σπρέι φίλε... Δεν είναι στο χέρι σου δηλαδή!

Πάντως αν είναι άβαφο, πρέπει να είναι ένα πολύ ανοιχτό γκρι και να είναι λίγο "άγριο" (όχι δηλαδή όπως είναι λείο το χρώμα σου)! Για τσέκαρέ το!

@Σόφο:
Αν είναι ήδη βαμμένο, τότε όχι φίλε! Απλώς το ξύνεις να πιάσει η νέα μπογιά και το βάφεις!

ammoulianiotis
01-04-13, 19:17
Χμ... Μια χαρα τοτε! :thumbsup:

Ενα βερνικι σε σπρευ θα παω να παρω μονο για να το περασω μετα το χρωμα και ειμαι οκ!

MiKe_KaVaLa
01-04-13, 19:31
Ρε παιδιά τώρα μ'αυτό που λέει ο mike όμως....μήπως και το δικό μου είναι άβαφο και όχι βαμμένο άσπρο ? Όταν ειναι άβαφο καινούργιο τι χρώμα έχει?

Δεν ειναι ακριβως ασπρο και δεν γυαλιζει... ενα χρωμα του παγου να το πω(?)!

ammoulianiotis
01-04-13, 19:35
Ρε παιδια μηπως το αβαφο ειναι ενα μαυρο-γκρι ματ; Τουλαχιστον οταν αγοραζεις ανταλλακτικα ετσι στα δινουν

MiKe_KaVaLa
01-04-13, 19:38
Ρε παιδια μηπως το αβαφο ειναι ενα μαυρο-γκρι ματ; Τουλαχιστον οταν αγοραζεις ανταλλακτικα ετσι στα δινουν

Αυτο ξερω οτι ισχυει για τα πλαστικα, το καπακι δεν ειναι πλαστικο.

ethnikofron471
01-04-13, 19:40
Θα το ξανα τσεκάρω ρε παιδιά να δω μήπως είναι άβαφο-που δεν το νομίζω...
Πάντως τεό τι εννοείς ο μάστορας που θα μου φτιάξει το σπρευ?Δεν έλεγες να πάρω κόκκινο σπρέυ απο τα πράκτικερ πχ ?

Πάντως για θρίλερ που λέτε όντως ο Δημήτρης έχει ενα point...τα μπουζί που είχε το αμάξι όταν το πήρα θα ήταν το καλύτερο θρίλερ για σας...

teo
01-04-13, 19:44
Χαχαχαχα όχι ρε τι κόκκινο απ τα Practiker?? Και μόνο που το σκέφτηκες είναι γυφτιά! Χαχαχαχαχα... Έλιωσα!

Σε μαγαζί που βγάζει χρώματα αυτοκινήτων θα πας! Δεν είναι ακριβα!

DHMHTRHS
01-04-13, 19:46
Έχω την ίδια εντύπωση με τον προλαλήσαντα!!!

ethnikofron471
01-04-13, 19:47
χαχαχα ρε δεν το ξερα οτι γίνεται να σου φτιάξουν σπρέυ και γι'αυτό έλεγα γυφτια θα είναι....και λέω πως ειναι δυνατόν να μου προτείνουν κάτι τέτοιο...και ειδικα ο τεό :p
Δεν το ξερα πάντως οτι υπάρχει αυτή η πατέντα...
Όταν λες μαγαζι που βγάζει χρώματα αυτοκινήτων τι εννοείς?Πρώτη φορά το ακούω...και στο περίπου ξέρει το κόστος να μου πεις σ'αυτές τις περιπτώσεις?

teo
01-04-13, 19:53
Χαχαχα... Εε μα κι εσύ τι σκέφτηκες...!

Το γράφουν απ'έξω ως συνήθως "το χρώμα του αυτοκινήτου σε σπρει σε 5 λεπτά" κλπ... Το πολύ πολύ ρώτα κανένα χρωματοπωλείο να σου πει που να πας. Το ακριβότερο που έχω ακούσει είναι 12 ευρώ το σπρει...

jason
01-04-13, 20:00
χαχαχα ρε δεν το ξερα οτι γίνεται να σου φτιάξουν σπρέυ και γι'αυτό έλεγα γυφτια θα είναι....και λέω πως ειναι δυνατόν να μου προτείνουν κάτι τέτοιο...και ειδικα ο τεό :p
Δεν το ξερα πάντως οτι υπάρχει αυτή η πατέντα...
Όταν λες μαγαζι που βγάζει χρώματα αυτοκινήτων τι εννοείς?Πρώτη φορά το ακούω...και στο περίπου ξέρει το κόστος να μου πεις σ'αυτές τις περιπτώσεις?

...λοιπόν άκου και τη δική μου πρόταση γιατί σε βλέπω πως αντί να βγάλεις την " κουτσουλιά " θα ...προσθέσεις και άλλη χειρότερη../..βγάλε την τάπα , είναι πανεύκολο , πήγαινε σε ένα βαφέα αυτοκινήτων , πες του να διαβάσει τον κωδικό του χρώματος απο το αμάξι σου και ζήτησε του να σου την βάψει σε αυτό το χρώμα../..άφησε τη εκεί και πήγαινε την άλλη μέρα να την πάρεις έτοιμη ../..υπάρχει μια περίπτωση επειδή είναι κόκκινο να σου ζητήσει να πάτε μαζί μέχρι τον χρωματοπώλη να σου ταιριάξει επιτόπου το χρώμα../..με ένα εικοσιπεντάρι - τριαντάρι το πολύ καθάρισες../..προσωπικά εγώ αυτά μου αρέσει να τα φτιάχνω μόνος μου...αλλά μέχρι να μάθω...χέστα τι είχα πάθει ουκ ολίγες φορές../..η απόφαση δική σου../..καλη δουλίτσα και πάντως ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ !!!!!!!!!...ασχημαίνει την πανέμορφη Ιταλίδα σου !!!!...

ethnikofron471
01-04-13, 20:08
jason τι μας κάνεις παλι...αυτή η τελευταία πρότασή σου...με χτύπησες στο ευαίσθητο σημείο! χαχαχα
Απλα δεν την παλευα οικονομικά που δεν την πάλευα,τώρα έχω να ξεπληρώσω και την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου στον πατέρα μου,έχω να δώσω και για την ενίσχυση του φόρουμ + όλα τα άλλα και ένα 25άρι που πέφτει πάρα πολύ βαρύ...Κι εγώ αυτό θα θελα...σίγουρα είναι η καλύτερη λύση αλλα αδυνατώ αυτή την περίοδο ειδικά...

Αυτό που λες Θοδωρή πρώτη φορά το ακούω!Θα κοιτάξω να δω τι παίζει και ανάλογα...αν έχει πάνω απο 15 ευρώ μπορεί να κάνω αυτό που λέει ο jason...σε αντίθετη περίπτωση θα πάρω το σπρέυ...

άλλωστε δώσαμε και μια υπόσχεση στο club... ;)

jason
01-04-13, 20:15
...επειδή το οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστό ...άντε , χαλάλι σου δίνουμε προθεσμία επ' αόριστον για να βγάλεις την " κουτσουλιά "...πάντως μην το ξεχάσεις ...είναι κρίμα για το πολύ όμορφο αμάξι που έχεις..αν ήσουν Αθήνα στο έφτιαχνα τσάκα - τσάκα , αλλά δεν γίνεται..δυστυχώς....

ethnikofron471
01-04-13, 20:22
χαχαχα α ρε jason να σαι καλά...πραγματικά και μόνο που το λες και πιστεύω οτι θα με βοηθούσες έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία!
Α! ευχαριστώ και για την προθεσμία χαχα :P

Έψαξα γι'αυτό που λέει ο teo και επειδή το μαγαζί που βρήκα είναι κοντά σε ένα που έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα αύριο (για να βγάλω τις μεμβράνες στα πίσω φανάρια) θα κάνω μια στάση να δω τι παίζει και αν μου γεμίσει το μάτι αύριο το πολύ μεθαύριο θα φύγει η "κουτσουλιά" αλλιώς κατα το Πάσχα που θα πάω Ξάνθη

ioannidis
01-04-13, 22:10
Λοιπόν, σχετικά με τους αποστάτες.

Από την μάνα του η βάση του τροχού μας έχει το μουαγιέ που είναι οι 4 τρύπες για τα μπουλόνια και στο κέντρο τον "οδηγο" στον οποίο κεντράρει η ζάντα. Αν δεν κάνω λάθος, 58,1mm διάμετρο. Αυτή η βάση-οδηγό (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ) έχει μήκος περίπου 10mm, δεν θυμάμαι.
Αν λοιπόν βάλεις 6mm αποστάτη, σου μένουν ~4mm. Όχι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον μπορεί να κεντράρει ο τροχός σου. Αν πας σε παραπάνω από 10mm τότε θα πρέπει ο ίδιος ο αποστάτης να έχει δικό το οδηγό στην ίδια διάμετρο (58,1mm) για την ζάντα. Εκεί που πρέπει να δοθεί προσοχή είναι ότι αν φτιάξετε αποστάτες, η διάμετρος της τρύπας του αποστάτη θα πρέπει να είναι τόση ώστε να μπορεί να "αγκαλιάσει" και την 58,1 μαμά βάση, αλλά και το εξτρά μήκος που έχει το καπάκι (εκείνο το χρυσαφί στρόγγυλο παπαράκι) του οδηγού.

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός... αν όχι, θα σας το δείξω από κοντά... :)

ethnikofron471
01-04-13, 22:12
Μιχάλη σ'ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες...
Να μας απαντήσει και ο Σταύρος για να ξέρουμε τι θα κάνουμε γιατί νομίζω μας ξέχασεεε :)

teo
01-04-13, 22:28
Εγώ μίλησα με τον Σταύρο και μου είπε πως σε όλους τους αποστάτες (ρώτησα για 10 & 20mm όπως είπαμε παραπανω), υπάρχει πάντα προέκταση αφαλού (του οδηγού που λέει ο Μιχάλης παραπάνω) οπότε είμαστε κομπλέ. Το μόνο που πρέπει να ρωτήσω εγώ, είναι αν υπάρχουν μπουλόνια με +2cm μήκος για τους αποστάτες των 20mm πίσω και μετά προχωράμε κανονικά! Αυτά τα ολίγα!

jason
01-04-13, 22:34
Εγώ μίλησα με τον Σταύρο και μου είπε πως σε όλους τους αποστάτες (ρώτησα για 10 & 20mm όπως είπαμε παραπανω), υπάρχει πάντα προέκταση αφαλού (του οδηγού που λέει ο Μιχάλης παραπάνω) οπότε είμαστε κομπλέ. Το μόνο που πρέπει να ρωτήσω εγώ, είναι αν υπάρχουν μπουλόνια με +2cm μήκος για τους αποστάτες των 20mm πίσω και μετά προχωράμε κανονικά! Αυτά τα ολίγα!

...πέρνα απο τον Καρλή με τα ελαστικά στην Νίκαια ( Μπελογιάννη ) και θα βρείς ότι μπουλόνι θέλεις.../..πρόσεξε λίγο με τους 20mm αποστάτες ...μπορεί να την ακούσουν " στερεοφωνικά " τα ρουλεμάν !!!!...

teo
01-04-13, 22:36
Ναι jason να σου πω την αλήθεια ακόμα το σκέφτομαι... μήπως δεν πειράξω τίποτα μπροστά και απλώς πίσω βάλω 16mm που είπαμε στην αρχή... Καρλής ε? Θα περάσω να τσεκάρω φίλε! Ευχαριστώ!

jason
01-04-13, 22:40
Ναι jason να σου πω την αλήθεια ακόμα το σκέφτομαι... μήπως δεν πειράξω τίποτα μπροστά και απλώς πίσω βάλω 16mm που είπαμε στην αρχή... Καρλής ε? Θα περάσω να τσεκάρω φίλε! Ευχαριστώ!

...πάρτο...κάνε κλίκ...βάλε στο google map τη διεύθυνση...και μέσα..

karlis.gr ΕλλαστικάΕλαστικά, Ζάντες, Αναρτήσεις, Αξεσουάρ (http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.karlis.gr%2F&ei=6eFZUZ_iLJDbsgbkkYGoDg&usg=AFQjCNEplQN6Z7DSlC3qVjB2E5ZbG4cNOA&bvm=bv.44442042,d.Yms)

ethnikofron471
02-04-13, 14:45
Λοιπόν πήγα ρώτησα για σπρέυ και μου είπε 15 ευρώ + 10ευρώ το αστάρι? ή το βερνίκι? δεν θυμάμαι...ενα απο τα δυο...και μου είπε πως αμα το βάψω μόνο θα είναι ματ και γι'αυτό πρέπει να βάλω απο πάνω και το αστάρι ή βερνίκι :P
Σύνολο 25 ευρώ...νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση αξίζει πιο πολύ να το πάω σε βαφέα να μου το βάψει αυτός...

ammoulianiotis
02-04-13, 14:58
Θα χρειαστεις 400αρι νερου και 600αρι νερου (γιαλοχαρτα), ασταρι, χρωμα και βερνικι!

Βγαζεις το καπακι, το περνας με 400αρι νερου, καθαριζεις καλα με σαπουναδα και το αφηνεις να στεγνωσει καλα. Μετα το περνας ενα χερια ασταρι (θα γινει γκρι) και το αφηνεις παλι να στεγνωσει. Μετα αφου ειναι ασταρωμενο το περνας 600αρι νερου, ξανακαθαριζεις με σαπουναδα και αφηνεις να στεγνωσει. Περνας 2-3 στρωσεις χρωμα και αφου στεγνωσει καλα καλα περνας και βερνικακι και εισαι ετοιμος!

Στην επιλογη χρωματος θα ζητησεις γυαλιστερο κοκκινο και οχι ματ, οπως και το βερνικι να κανει για γυαλιστερα χρωματα. Δεν ξερω ποσο θα ζητησει ο φανοποιος αλλα αυτα τα πραγματα ειναι 20 με 25 ευρω οπως ειπες και εσυ...

Παρε και ενα φωτορεπορταζ απο πλαστικο μηχανης:

Το ασπρο πλαστικο κααααποτε ηταν μαυρο οποτε...
http://img197.imageshack.us/img197/3716/1324308463931.jpg

Βγαζουμε και τριβουμε με 400αρι νερου και γινεται καπως ετσι
http://img10.imageshack.us/img10/8784/1324310191079.jpg

Καλο καθαρισμα/στεγνωμα και μετα με το ασταρι που φαινεται στα αριστερα
http://img534.imageshack.us/img534/2861/1324311007601.jpg

Αφου στεγνωσει και ξαναξυθει με 600αρι περασμα το χρωμα
http://img854.imageshack.us/img854/4914/1324310477590.jpg

Και εδω τοποθετημενο και βερνικομενο πανω στην μηχανη!
http://img846.imageshack.us/img846/4428/1324314269653.jpg

Οι παραπανω φωτο ειναι ενος μελους απο το vstromhellasforum.

teo
02-04-13, 17:01
Ρε guys το κοκκινο του Stilo ειναι μεταλλικο;; Δεν νομιζω... Αρα ειναι μονης,που σημαινει πως δεν θες βερνικι... Ουτε πλαστικοποιητη (ασταρι) αν δεν βαψεις πλαστικο οπως το παλικαρι που εδειξε ο Σοφο... Αρα ΕΝΑ σπρει... Τι σου ειπε λοιπον ο τυπος;;

MiKe_KaVaLa
02-04-13, 17:09
Ρε guys το κοκκινο του Stilo ειναι μεταλλικο;; Δεν νομιζω...

Απο τα κοκκινα της Fiat που ξερω (panda,punto,stilo) δεν ειναι μεταλλικα...

jason
02-04-13, 17:51
...όλα τα χρώματα του Stilo είναι ΔΙΠΛΗΣ..!!!

s6_sot
02-04-13, 18:57
Εγώ έχω μια απορία... Κλειδώνει το καπάκι του ρεζερβουάρ?!?!?

teo
02-04-13, 19:05
Oh yeah sot... Μαζί με τις πόρτες σου φίλε!

Jason είσαι σίγουρος για τα διπλής? Αν είναι διπλής τότε τζάμπα τον κατσάδιασα τον μάστορα παραπάνω... Αλλά αφού δεν έχει μέταλλο μέσα...γιατί να μην μπορεί να τα βάλει σε ένα σπρέι όλα μαζί? Είναι ακρυλικό μήπως?

s6_sot
02-04-13, 19:06
Εμένα γιατί δεν κλειδώνει?!?!?! Η τάπα σας ανοίγει με κλειδί?

teo
02-04-13, 19:09
Όχι εμένα είναι απλή... Αν ανοίξεις το καπάκι ξεβιδώνει με το χέρι!
Εσένα έχει κλειδί??

s6_sot
02-04-13, 19:12
Ναι!!! Το καπάκι δεν κλειδώνει αλλά η τάπα είναι με κλειδί!! Είναι τρελοί αυτοί οι ιταλοι!! :P

DHMHTRHS
02-04-13, 19:14
Έμενα η τάπα είναι με κλειδί και δεν κλειδώνει το καπάκι !!!

teo
02-04-13, 19:20
Να τος κι άλλος...
Εμμ εμείς είμαστε full extra ρε... (Μέχρι να χαλάσει και να μας ρουφήξει κανά γυφτάκι το βράδυ τη βενζίνη...) Χαχαχα

DHMHTRHS
02-04-13, 19:43
Έτσι όπως είναι σήμερα η οικονομική κατάσταση ξέχνα τα γυφτάκια εγώ φοβάμαι μην αρχίσουμε και ρουφιόμαστε μετάξι μας χαχαχα

teo
02-04-13, 20:06
...εγώ φοβάμαι μην αρχίσουμε και ρουφιόμαστε μετάξι μας...

Σεμνααα... Μας διαβάζουν και παιδάκια (πχ ethnikofron)... Χαχαχα!! :laughing:

DHMHTRHS
02-04-13, 20:13
Χαχαχα με λάστιχα από το ρεζερβουάρ τότε διευκρινίζω!!!!

teo
02-04-13, 20:26
Καλά καλά μας έπεισες τώρα... Καλού κακού όμως δεν σου λέω που μένω γιατί σε φοβήθηκε το μάτι μου! Τοίχο - τοίχο (η τάπα)... Χαχα!

DHMHTRHS
02-04-13, 20:36
Χαχαχα καλά κάνεις να φοβάσαι :-P

ioannidis
02-04-13, 22:11
Ναι!!! Το καπάκι δεν κλειδώνει αλλά η τάπα είναι με κλειδί!! Είναι τρελοί αυτοί οι ιταλοι!! :P

Το έχουμε ξανασυζητήσει κάπου αλλού.

Υπάρχουν και Stilo που δεν έχουν ούτε κλείδωμα στην τάπα, ούτε στο πορτάκι (mhtsos νομίζω).
Εγώ έχω το κλείδωμα στο πορτάκι πάντως...
Τι έτους είναι το δικό σου Σωτήρη;

s6_sot
03-04-13, 00:08
Είναι μοντέλο 2004

ammoulianiotis
03-04-13, 09:30
Το κοκκινο και το κιτρινο νομιζω ειναι χρωματα παστελ (δεν ξερω αν εχω κρατησει τα προσπεκτ του Stilo που το εγραφε)

Η ταπα ειναι ενα θεμα που η Fiat τα εκανε πουτ...αν@! Εμενα δεν κλειδωνει ουτε το πορτακι, ουτε η ταπα μεσα, ουτε κλειδι μπαινει ουτε τιποτα!
Σε μια βολτα που ειχα κανει απο την αντιπροσωπεια (ουστ αλητες!), μεσα σε 2 μηνες απο την αγορα του αυτοκινητου ηθελαν να με πουλησουν καινουργια ταπα με κλειδι και την χρεωναν 27ευρω + την εργασια!
Αφου λοιπον σαν 18χρονος που εβραζε το αιμα μου τους εβρισα ολους απο τον τυπος στην υποδοχη μεχρι τον πρωτομαστορα εκει μεσα και μεχρι τα αφεντικα της φιατ στην Ιταλια, με εστειλαν στον πωλητη που ηταν εκεινη την ωρα στην βιτρινα και αυτος (εξυπνο τυπακι), εβγαλε ενα χαρτι που ηταν γραμμενο στα Ιταλικα και εγραφε (λεει) οτι η ταπα με κλειδι ηταν στον εξτρα εξοπλισμο! Εννοειται οτι ακουσε και αυτος τα γαμοσταυριδια του!

Πραγματικα απο τοτε ειπα ενα πραγμα: φιατ ποτε ξανα! Ηταν η δευτερη φορα που η αντιπροσωπεια της φιατ μου συμπεριφερθηκε λες και ειχα παρει ενα πραγματακι μικρο, χωρις αξια και επειδη για μενα ο αντιπροσωπος ειναι η εταιρια καλως η κακως, οταν θα ερθει η ωρα να αλλαξω αμαξι θα παρω κατι αλλο ΕΚΤΟΣ απο φιατ...

jason
03-04-13, 11:32
Το κοκκινο και το κιτρινο νομιζω ειναι χρωματα παστελ (δεν ξερω αν εχω κρατησει τα προσπεκτ του Stilo που το εγραφε)

Η ταπα ειναι ενα θεμα που η Fiat τα εκανε πουτ...αν@! Εμενα δεν κλειδωνει ουτε το πορτακι, ουτε η ταπα μεσα, ουτε κλειδι μπαινει ουτε τιποτα!
Σε μια βολτα που ειχα κανει απο την αντιπροσωπεια (ουστ αλητες!), μεσα σε 2 μηνες απο την αγορα του αυτοκινητου ηθελαν να με πουλησουν καινουργια ταπα με κλειδι και την χρεωναν 27ευρω + την εργασια!
Αφου λοιπον σαν 18χρονος που εβραζε το αιμα μου τους εβρισα ολους απο τον τυπος στην υποδοχη μεχρι τον πρωτομαστορα εκει μεσα και μεχρι τα αφεντικα της φιατ στην Ιταλια, με εστειλαν στον πωλητη που ηταν εκεινη την ωρα στην βιτρινα και αυτος (εξυπνο τυπακι), εβγαλε ενα χαρτι που ηταν γραμμενο στα Ιταλικα και εγραφε (λεει) οτι η ταπα με κλειδι ηταν στον εξτρα εξοπλισμο! Εννοειται οτι ακουσε και αυτος τα γαμοσταυριδια του!

Πραγματικα απο τοτε ειπα ενα πραγμα: φιατ ποτε ξανα! Ηταν η δευτερη φορα που η αντιπροσωπεια της φιατ μου συμπεριφερθηκε λες και ειχα παρει ενα πραγματακι μικρο, χωρις αξια και επειδη για μενα ο αντιπροσωπος ειναι η εταιρια καλως η κακως, οταν θα ερθει η ωρα να αλλαξω αμαξι θα παρω κατι αλλο ΕΚΤΟΣ απο φιατ...

...μόνο να προσέξεις τι θα πάρεις , γιατί μπορεί να σου δίνουν την ...τάπα τζάμπα αλλά όταν έρθει η ώρα της " χοντρής "...τότε χέστα../..θα γράφεις σε άλλο φόρουμ τα ίδια και χειρότερα.../..ρίξε ένα προσεκτικό ψάξιμο στα διάφορα αυτοκινητο-φόρουμ και θα δικαιώσεις αυτά που σου λέω με καλή πάντα πρόθεση../..και κάτι άλλο..δεν μπορείς να αμφισβητήσεις πώς το Stilo είναι ένα απο τα πιο πλούσια εξοπλισμένα αυτοκίνητα απο το εργοστάσιο , με έξτρα που οι άλλοι χρέωναν τότε 2500 - 3000 ευρώ παραπάνω για τα εφοδιάσουν !!!!!!!!../..έτσι λοιπόν , λέω εγώ , αν και είναι μ*λακία τους να σου δίνουν στάνταρ το ESP πχ . αλλά να σου χρεώνουν έξτρα την ...τάπα , ε...τότε προτιμώ το ESP και ας πληρώσω την τάπα.....

..στο θέμα του after sales , θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι η ΕΔΩ στην Ελλάδα " μαμαφίατ " ίσως είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα απο όλες τις Ευρωπαικές χώρες....

Φιλικά ,
Jason

ammoulianiotis
03-04-13, 18:10
Jason, καταλαβαινω το φιλικο υφος της απαντησης σου αλλα δεν μπορω να δεχτω να εχω δωσει 18.000 ευρα να παρω ενα αμαξι, να διαπιστωνω οτι δεν κλεινει το ρεζερβουαρ μου (με κινδυνο περα απο την κλοπη βενζινης να περασει ενα βλαμενο να βαλει ενα στουπι και να κανει μπουμ το αμαξι), να ζηταει 27+ για ταπα και εργασια, να με κοροιδευει με ενα χαρτι στα Ιταλικα (μεταφραση δεν μπορουσαν να κανουν; ) και μετα απο αυτο να με κανει μανουρα η φιατ επειδη αλλαξα ασφαλιστικη εταιρια! Αυτα ειναι τα φαουλ της αντιπροσωπειας για μενα και κατ'επεκταση της φιατ που δινει το δικαωμα σε καθε αντιπροσωπο να κανει οτι γουσταρει.

Απο κει και περα, το δικο μου δεν ειχε στανταρ ουτε esp ουτε τιποτα! :tongue1:
Αυτα τα ειχα στον εξτρα εξοπλισμο του dynamic που πηρα ομως θεωρω απαραδεκτο να μην κλειδωνει η ταπα ή το πορτακι. Απαραδεκτο!

Για μενα οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα και αυτη ειναι μια σημαντικη λεπτομερεια.

paidaros
03-04-13, 18:19
αν κλειδωσεις το αμαξι δεν κλειδωνει σοφοκλη το πορτακι?

polfan
03-04-13, 19:29
03-04-13, 18:10 #358 (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?7199-Φωτογραφίες-των-Stilo-μας!&p=111813&viewfull=1#post111813)
ammoulianiotis (http://www.stilo-club.gr/vb3/member.php?220-ammoulianiotis)
"Αυτά ειναι τα φαουλ της αντιπροσωπειας για μενα και κατ'επεκταση της φιατ που δινει το δικαωμα σε καθε αντιπροσωπο να κανει οτι γουσταρει."

Μήπως θα έπρεπε να ενημερώσεις γραπτώς την FIAT Ιταλίας για όλα τα θέματα - παράπονα που είχες με την Ελληνική αντιπροσωπεία;
Είμαι βέβαιος ότι αν πράγματι ήταν στα extra (το αμφισβητώ γιατί το είχα ψάξει πολύ το θέμα και δε θυμάμαι κάτι τέτοιο!) και δε στο είχε αναφέρει ο πωλητής τότε θα υποχρέωναν την εδώ αντιπροσωπεία να στο κάνουν δωρεάν!

Και εγώ αγόρασα καινούργιο το αυτοκίνητο το 2003 (κλειδώνει το πορτάκι της βενζίνης και όχι η τάπα) και επειδή είχα κάποια προβλήματα με την VERLA* στον Πειραιά, έστειλα mail Ιταλία και αμέσως με πήραν τηλ, με ύφος "...να το συζητήσουμε το θέμα σας" και άλλες λοιπές αηδίες.

Με όλα τα παραπάνω θέλω να πω ότι όσο δε δημοσιοποιούμε το πρόβλημα, θα λουζόμαστε παρόμοιου είδους τραγικές υπηρεσίες.

*Πριν μερικά χρόνια έκλεισε! Τιποτα δεν είναι τυχαίο τελικά...

ethnikofron471
03-04-13, 23:53
Εμένα πάντως που είναι το Active έχει και τηλεχειρισμό μαμά και το πορτάκι της βενζίνης κλειδώνει όταν κλειδώσω το αυτοκίνητο... έχω και ASR...εσείς με πιο πλούσιες εκδόσεις πως γίνεται να είστε λιγότερο εξοπλισμένοι??

Τελικά με το χρώμα μου μάθαμε τι παίζει??? :P

DHMHTRHS
04-04-13, 00:39
http://img837.imageshack.us/img837/7656/64124102009663321070711.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/837/64124102009663321070711.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

DHMHTRHS
04-04-13, 00:41
είπα να βγω λίγο off topic και σήκωσα μια foto χαχαχαχα!!!!!!

MiKe_KaVaLa
04-04-13, 00:55
είπα να βγω λίγο off topic και σήκωσα μια foto χαχαχαχα!!!!!!

Το Audi πολυ σε κολλαει απο πισω.... :p

DHMHTRHS
04-04-13, 01:03
πάντα δεύτερο γραφτό του είναι ρε παιδί μου χαχαχαχα!!!!!

ammoulianiotis
04-04-13, 10:34
Μήπως θα έπρεπε να ενημερώσεις γραπτώς την FIAT Ιταλίας για όλα τα θέματα - παράπονα που είχες με την Ελληνική αντιπροσωπεία;
Είμαι βέβαιος ότι αν πράγματι ήταν στα extra (το αμφισβητώ γιατί το είχα ψάξει πολύ το θέμα και δε θυμάμαι κάτι τέτοιο!) και δε στο είχε αναφέρει ο πωλητής τότε θα υποχρέωναν την εδώ αντιπροσωπεία να στο κάνουν δωρεάν!

Και εγώ αγόρασα καινούργιο το αυτοκίνητο το 2003 (κλειδώνει το πορτάκι της βενζίνης και όχι η τάπα) και επειδή είχα κάποια προβλήματα με την VERLA* στον Πειραιά, έστειλα mail Ιταλία και αμέσως με πήραν τηλ, με ύφος "...να το συζητήσουμε το θέμα σας" και άλλες λοιπές αηδίες.

Με όλα τα παραπάνω θέλω να πω ότι όσο δε δημοσιοποιούμε το πρόβλημα, θα λουζόμαστε παρόμοιου είδους τραγικές υπηρεσίες.

*Πριν μερικά χρόνια έκλεισε! Τιποτα δεν είναι τυχαίο τελικά...

Θα επρεπε να τους ειχα ενημερωσει τοτε, τωρα ειναι αργα. Ασε που πλεον δεν με ενδιαφερει το αμαξι οπως τοτε γιατι πολυ απλα δεν εχω την δυνατοτητα να το κυκλοφορω οποτε θελω. Το εχω μονο για ταξιδια και αυτα οταν παω καπου με τους γονεις ή με φιλους και πρεπει να βαλω 3-4 ατομα, διαφορετικα με την μηχανη.

αν κλειδωσεις το αμαξι δεν κλειδωνει σοφοκλη το πορτακι?

Τιποτα δεν κλειδωνει Γιαννη, τιποτα!

teo
04-04-13, 16:49
Ωραίος ο Δημήτρης!! Βάλε και καμιά κοντινή να γουστάρουμε...! Χαχα!
Ρε φίλε τώρα που το παρατηρώ...μη μου πεις πως έχεις μαύρους καθρέπτες?? :blink:

Ethnikofron (δε σε λέω Μιχάλη γιατί σαν πολλοί μαζευτήκατε εδώ μέσα και μπερδεύεστε... χεχε) κι εγώ απορία το έχω αυτό... Πάρα πολλές αλλαγές ανά μοντέλο...
Φίλος με τρίθυρο Stilo του 2006 πχ δεν έχει ASR, ούτε έχει τασάκι κάτω απ το aircontition... Επίσης το πάνω ντουλαπάκι του (ψυγείο), όταν το ανοίγεις έχει ένα μεταλλικό καρφάκι που ασφαλίζει σε μια τρυπούλα, ενώ εμένα έχει απλώς δυο λαστιχένια ποδαράκια!! Οι αεραγωγοί του και το ραδιοcd κλπ όμως είναι ασημένια!
Όπως επίσης δεν έχω δει άλλο Stilo ΧΩΡΙΣ κουμπιά, αλλά ΜΕ flip key όπως έχω εγώ...

Θα τρελαθούμε δηλαδή... :confused2:

DHMHTRHS
04-04-13, 17:07
ναι μαύρη είναι δεν είχα καπάκια από τότε που το πήρα να σου πω καλύτερα εμένα δεν με χαλάει απλά θέλω να βρω ένα καλό μάστορα να μου τους ντύσει με αυτοκόλλητο carbon και θα είμαι ικανοποιημένος έτσι και αλλιώς είναι πολύ σκούρο το χρώμα μου .

teo
04-04-13, 17:29
Στη θέση σου θα τους έντυνα με brushed aluminum dark:

http://onestopvinyl.com/86-thickbox_default/brushed-aluminum-dark-grey.jpg

Όχι με carbon! :wink:

DHMHTRHS
04-04-13, 18:03
ξέρεις κανα μαγαζί από Αθήνα που να το τοποθετεί γιατί ενδιαφέρομαι?

teo
04-04-13, 18:24
Έχει πάρει το μάτι μου τον vagiannakis group στη Θηβών και όσες φορές έχω περάσει γίνεται πανικός...
Εγώ τον είχα ρωτήσει για μαύρο gloss στην οροφή και μου είχε πει ένα 100ρικο, για να έχεις και μία άποψη για τιμή.

Δες κι εδώ:
http://www.memvranes.gr/

DHMHTRHS
04-04-13, 18:39
είσαι ωραίος και γρήγορος για να δούμε τι θα δούμε χαχαχα!!!

teo
04-04-13, 19:17
Ωραίος είμαι... Γρήγορος όχι (μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας)... Χαχαχαχα!! :rofl:

paidaros
04-04-13, 20:26
Θα επρεπε να τους ειχα ενημερωσει τοτε, τωρα ειναι αργα. Ασε που πλεον δεν με ενδιαφερει το αμαξι οπως τοτε γιατι πολυ απλα δεν εχω την δυνατοτητα να το κυκλοφορω οποτε θελω. Το εχω μονο για ταξιδια και αυτα οταν παω καπου με τους γονεις ή με φιλους και πρεπει να βαλω 3-4 ατομα, διαφορετικα με την μηχανη.

Τιποτα δεν κλειδωνει Γιαννη, τιποτα!

γιατι εμενα που ειναι πιο παλιο και 1,2 κλειδωνει με ολες τις κλειδαριες κανονικα

ammoulianiotis
04-04-13, 20:28
γιατι εμενα που ειναι πιο παλιο και 1,2 κλειδωνει με ολες τις κλειδαριες κανονικα

Τα 1.2 τα κανουν ολα και συμφερουν! ;)

polfan
04-04-13, 20:49
Όπως επίσης δεν έχω δει άλλο Stilo ΧΩΡΙΣ κουμπιά, αλλά ΜΕ flip key όπως έχω εγώ...

Δεν ήξερα ότι το να έχεις flip key είναι τόσο σπάνιο!! Και εγώ έχω flip key δίχως κουμπιά

DHMHTRHS
04-04-13, 21:27
εγώ έχω 2 flip key και με κουμπιά και χωρίς :P και είμαι 1400cc γατάκια χαχαχαχαχα (αστειεύομαι )

DHMHTRHS
04-04-13, 21:34
Ωραίος είμαι... Γρήγορος όχι (μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας)... Χαχαχαχα!! :rofl:

ναι αλλά άμα βρεις μια κατηφόρα καλή γίνεσαι πύραυλος χαχαχα σαν εμενα!! παντός το 1200cc το είχε σε punto μια γκόμενα που είχα παλιά πήγαινε πολύ καλά αλλά το stilo είναι ποιο βαρύ οπότε πέφτει η απόδοση ΛΟΓΙΚΟ!!!!

jason
04-04-13, 21:55
Έχει πάρει το μάτι μου τον vagiannakis group στη Θηβών και όσες φορές έχω περάσει γίνεται πανικός...
Εγώ τον είχα ρωτήσει για μαύρο gloss στην οροφή και μου είχε πει ένα 100ρικο, για να έχεις και μία άποψη για τιμή.

Δες κι εδώ:
http://www.memvranes.gr/

...ο Γιώργος ο Βαγιαννάκης , εκτός απο εξαιρετικό παιδί , έχει και πραγματική " ψυχοπάθεια " με τη δουλειά του ...συνιστάται ανεπιφύλακτα../..έχω φτιάξει διάφορα σε πέντε αμάξια...άψογος σε όλα...φιλικός όσο δεν παίρνει../..και σας το λέω εγώ , που δεν συστήνω ποτέ τίποτα και κανέναν !!!!!!...

DHMHTRHS
04-04-13, 22:00
Ωραία γιατί έχω βαρεθεί να μπλέκω με μαστόρια που στο παίζουνε ιστορία και μετά τους ψάχνεις ευχαριστώ για την επιβεβαίωση

ethnikofron471
05-04-13, 01:01
teo όπως τα λες με τις εκδόσεις των stilo...πραγματικά παράξενο...
Άρα πάλι μια χαρά είμαι εγώ...και ας μη παίρνει τον **** του.. :p

teo
22-04-13, 20:17
Έχουμε ή δεν έχουμε το πιο όμορφο hatchback ****το μου??

https://imageshack.us/scaled/large/16/mallff.jpg

jason
22-04-13, 20:35
Έχουμε ή δεν έχουμε το πιο όμορφο hatchback ****το μου??

https://imageshack.us/scaled/large/16/mallff.jpg

...εγώ το έχω γράψει άπειρες φορές...

....Stilo...το λέει και το όνομα του !!!!!...

ethnikofron471
22-04-13, 22:09
Πόσο όμορφο....πόσο τέλειο... !

teo
22-04-13, 23:20
Thank youuu!
Έρχονται φωτογραφιάρες οσονούπω, μιας και αυτές τις μέρες πειραματίζομαι με long exposures! :nerd:

MiKe_KaVaLa
23-04-13, 00:12
Αν δεν παινεψουμε το ''σπιτι μας'' θα πεσει να μας πλακωσει....

Και πριν αρχισετε να βαρετε!!!!! Ναι, ειναι ΕΝΑ απο τα πιο ομορφα...!!!!!

teo
23-04-13, 07:47
To πιο ομορφο της εποχης του Mike... Τωρα υπαρχει και η giullieta! Χεχεχε...

jason
23-04-13, 09:14

...να σε διορθώσω λίγο Teo../..όχι " το πιο όμορφο της εποχής του " αλλά ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ...όσα χρόνια και να περάσουν πάντα θα τραβάει τα βλέμματα όπου περνάει...:happy2:

MiKe_KaVaLa
23-04-13, 10:35

Ναι... Στην μικρο-μεσαια κατηγορια κι εμενα μου αρεσει πολυ η Guilli!

Stilo_Abarth
23-04-13, 12:51
Να και το δικό μου!!!
http://i.imgur.com/CYE7Rpz.jpg?1

ethnikofron471
23-04-13, 14:31
έβγαινε και σε άσπρο το stilo?Δεν το ξερα !

teo
23-04-13, 17:00
Ωραίοςςς! Καλώς ήρθες φίλε! Να και ένα μαμά λευκό Stilo!

Μιχάλη έβγαινε ναι... και σκέψου πως όταν ήταν να πάρω Stilo μου ήμουν ανάμεσα σε ένα λευκό και στο δικό μου...!

ethnikofron471
23-04-13, 18:02
Δεν το ξερα...καλή φάση...

Stilo_Abarth
23-04-13, 19:22
Ναι και όμως έβγαινε.. από τα πιο σπάνια χρώματα του Stilo πάντως.. Στην Αθήνα δεν έχω δει ποτέ άλλο αλλά στην Θεσσαλονίκη έχω πετύχει 2-3 λευκά..

MiKe_KaVaLa
23-04-13, 19:27
Ναι και όμως έβγαινε.. από τα πιο σπάνια χρώματα του Stilo πάντως.. Στην Αθήνα δεν έχω δει ποτέ άλλο αλλά στην Θεσσαλονίκη έχω πετύχει 2-3 λευκά..

Υπαρχει κι ενα ΠΑΟΚ-ΤΣΙΔΙΚΟ στην Θεσσαλονικη αν το εχεις παρει ματι.... Μονο ο δικέφαλος λειπει απο τον ουρανο...

Stilo_Abarth
23-04-13, 19:31
Υπαρχει κι ενα ΠΑΟΚ-ΤΣΙΔΙΚΟ στην Θεσσαλονικη αν το εχεις παρει ματι.... Μονο ο δικέφαλος λειπει απο τον ουρανο...

Όχι δεν έχει τύχει.. Στο καυτατζόγλειο απ' έξω είναι μόνιμα από όσο ξέρω ένα λευκό με ηλιοροφή..
Και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας κυκλοφορεί ένα σε άσχημη κατάσταση χωρίς τάσια και χωρίς καπάκι ρεζερβουάρ.
Τέλος το μόνο που έχω δει πάνω στην Τούμπα είναι ένα πολύ περιποιημένο, χαμηλωμένο με bodykit! Αυτά όσο αφορά τα λευκά της Θεσσαλονίκης!

ethnikofron471
23-04-13, 19:44
Απο το καυτατζογλειο περναω καθε μερα,συχνα και απο το παμακ αλλα δεν εχω δει ποτε ασπρο..ουτε αυτο πουλεει ο μαικ..

maximos
23-04-13, 20:35
Μιας και άκουσα κάτι για λευκό stilo θα προσπαθήσω να ανεβάσω και γώ μία φώτο :rolleyes2:

maximos
23-04-13, 20:37
Λίγο άπλυτο και όχι τόσο καλή γωνία λήψης αλλά επιφυλάσσομαι και για καλύτερες στη συνέχεια.

http://imageshack.us/a/img801/3015/dsc0129dt.jpg

ammoulianiotis
23-04-13, 21:00
To Παοκ-Stilo ειναι γνωστο και περασε απο τα χερια 2 μελων του club. Ειναι Abarth!

jason
23-04-13, 21:11
...ξέρω και εγώ ένα άσπρο 5άπορτο ...είναι κρυφο-abarth..o κάτοχος του πρέπει να είναι πολύ μερακλής...τζάμι το έχει...μόνο που είναι η δεύτερη χρονιά που το βλέπω μέσα στην πιλοτή του ΔΙΧΩΣ πινακίδες ...π*υτ@να οικονομική κρίση.... :sick:...

ethnikofron471
23-04-13, 22:11
To Παοκ-Stilo ειναι γνωστο και περασε απο τα χερια 2 μελων του club. Ειναι Abarth!

σώπα ρε συ...δεν το έχω πετύχει...

teo
23-04-13, 22:31
Είναι ωραία τελικά τα λευκά αν είναι προσεγμένα...:smile:

ioannidis
23-04-13, 22:32

Νομίζω ότι υπάρχει και ένα που δεν είναι το γνωστό abarth Σόφο...

MiKe_KaVaLa
23-04-13, 22:34

:thumbsup: Για αυτο ακριβως μιλαω....

teof1
03-05-13, 23:58
να και το δικο μου.http://imageshack.us/a/img199/8287/006aim.jpghttp://imageshack.us/a/img824/5321/img0456lb.jpghttp://imageshack.us/a/img809/9372/10052007122.jpghttp://imageshack.us/a/img11/4910/090520082097.jpg

teo
04-05-13, 10:13
Ωραίοςςς... Πόσο το έχεις χαμηλώσει φίλε μου?
Πρέπει να σε έχω πετύχει στο δρόμο! :smile:

teof1
04-05-13, 13:57
Ευχαριστω.Μονο ελατηρια της apex φοραω πρεπει να ειναι 5ποντα.Τα φαναρια σου ειναι γαματα φιλε.

teo
04-05-13, 14:05
Ευχαριστώ φίλε μου!
5ποντα ε?... Γι αυτό σέρνεται η σαύρα σου... Χεχε! Η μεγάλη διαφορά φαίνεται μπροστά...

teof1
04-05-13, 14:40
το καλο ειναι οτι δεν μου βρισκει.

MiKe_KaVaLa
04-05-13, 14:51
Η Ferrari τι λεει, καλη βγηκε; :bleh:

Καλως ηλθες! Ωραιο το Stilo σου! Σαυρα...

teof1
04-05-13, 15:12
ευχαριστω.και αυτη καλη ειναι αλλα σαν το stilo...

ammoulianiotis
04-05-13, 20:03
Νομίζω ότι υπάρχει και ένα που δεν είναι το γνωστό abarth Σόφο...

Δεν ξερω αν υπαρχει και 2ο ασπρομαυρο Stilo που κυκλοφορει.. Το ενα παντως ειναι το πρωην Verone Abarth που απο ενα απλο 12αρι πηρε αναβολικα και μεγαλωσε! :P

teo
13-05-13, 18:50
Παιδιά βρήκα δυο φωτό του Stilo μου τραβηγμένες ακριβώς στο ίδιο σημείο... Μία την τρίτη μέρα που το είχα και μία τωρινή! :wub:
Τις συνδύασα λοιπόν και πραγματικά η λήψη είναι λες και τραβήχτηκαν με διαφορά δευτερολέπτων...

Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε:

https://imageshack.us/scaled/large/22/basmall.jpg

jason
13-05-13, 19:16
Παιδιά βρήκα δυο φωτό του Stilo μου τραβηγμένες ακριβώς στο ίδιο σημείο... Μία την τρίτη μέρα που το είχα και μία τωρινή! :wub:
Τις συνδύασα λοιπόν και πραγματικά η λήψη είναι λες και τραβήχτηκαν με διαφορά δευτερολέπτων...

Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε:

https://imageshack.us/scaled/large/22/basmall.jpg

....ζαντολάστιχα - χερούλια - προστατευτικά γύρω γύρω - μεμβράνες - κεραία - τελικό ( και αν δεν με γελάει ο ήλιος , κάτι πιθανόν έχεις κάνει με τα φανάρια και την αεροτομή )...μπράβο σου !!!!:yeah:...

...περιμένω το βραβείο μου !!!!....:jump1:....

teo
13-05-13, 19:52
Χαχαχαχαχα jason! Ωραίος!! Δυο λεπτομέρειες σου ξέφυγαν μόνο (δε σου λέω :bleh: ) αλλά κερδίζεις κι εσύ... ένα ντουλαπάκι με ειδική...υποδοχή!! Το θέλεις με courier ή θα το παραλάβεις απ το κατάστημα?? :biggrin:

jason
13-05-13, 19:56
Χαχαχαχαχα jason! Ωραίος!! Δυο λεπτομέρειες σου ξέφυγαν μόνο (δε σου λέω :bleh: ) αλλά κερδίζεις κι εσύ... ένα ντουλαπάκι με ειδική...υποδοχή!! Το θέλεις με courier ή θα το παραλάβεις απ το κατάστημα?? :biggrin:

...μήπως εννοείς το αυτοκόλητο τού stiloclub και το σήμα του stilo που έχεις αφαιρέσει ????....

...θα σου πω πως θέλω το γ@μ*σοντούλαπο μετά !!!! μετά

teo
13-05-13, 20:01
Ααα μπράβο το παλίο σήμα FIAT που αφαίρεσα (το stilo δεν το βγάζω ποτέ)! Και το χαμήλωμα!

Περιμένω παραγγελία για ντουλαπάκι, αλλά θέλω και τον ethnik που μας βγήκε γλυκούλης και δεν προλαβαίνει... Χαχαχα!

jason
13-05-13, 20:12
Ααα μπράβο το παλίο σήμα FIAT που αφαίρεσα (το stilo δεν το βγάζω ποτέ)! Και το χαμήλωμα!

Περιμένω παραγγελία για ντουλαπάκι, αλλά θέλω και τον ethnik που μας βγήκε γλυκούλης και δεν προλαβαίνει... Χαχαχα!

...για το χαμήλωμα is your fault...
...γιατί έχεις τοποθετήσει διαφορετικά το αμάξι στις δύο φωτογραφίες και δεν βοηθάς την ανάρτηση...δες το λίγο και θα με δικαιώσεις...

...τα βρήκα όλα και θέλω το ντουλαπάκι αλα ethnik !!!!!...:samurai:.....

ethnikofron471
13-05-13, 20:53
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!πεΤαινω που έλεγε και μια γυφτισούλα που γούσταρε έναν φίλο μου... :p

Και να φανταστείς πως έλεγα οτι απο τοτε που πηρα το Stilo το έχω μεταμορφώσει....τι να πεις κι εσύ... :p

teo
13-05-13, 21:30
jason έχεις δίκιο! Εδώ το ξέρω και με δυσκολία το διακρίνω (εκεί που το παρκάρω στο χωριό και πάλι καλά να λέμε που δεν είναι καμιά ρόδα στον αέρα...:bleh: )!

Άσε Μιχάλη κι εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι πόσο είχε αλλάξει (δεν το θυμόμουν κιόλας πολύ απείραχτο)... Και λίαν συντόμως έρχεται κι άλλη βελτίωση (οπτική πάντα)...

jason
13-05-13, 21:49
jason έχεις δίκιο! Εδώ το ξέρω και με δυσκολία το διακρίνω (εκεί που το παρκάρω στο χωριό στον και πάλι καλά να λέμε που δεν είναι καμιά ρόδα αέρα...:bleh: )!

Άσε Μιχάλη κι εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι πόσο είχε αλλάξει (δεν το θυμόμουν κιόλας πολύ απείραχτο)... Και λίαν συντόμως έρχεται κι άλλη βελτίωση (οπτική πάντα)...

...τώρα πως το χώνεις και πως βγαίνεις απο εκεί μέσα...μπρρρρρρρρρρρρρρρρ../..αλήθεια...έχεις φάει καμιά φορά το δεξί σου καθρέπτη ?????...αν μου πείς όχι , πρέπει να είσαι πολύ " μανουβραδόρος " !!!!!...:metalo:....

teo
13-05-13, 23:07
Αν είχα φάει τον καθρέπτη μου jason και ειδικά σε αυτόν τον τοίχο, θα ήμουν με εγκεφαλικό σε αναπηρικό καροτσάκι! Χαχαχα!

Δεν είναι τόσο χάλια το σημείο από θέμα μανούβρας, απλώς ο τσιμεντένιος δρόμος είναι κάτι μεταξύ πλαγιάς και καταβόθρας... Για να βρεις εκατοστό σε ευθεία πρέπει να το σκάψεις μόνος σου! :hehe:

DHMHTRHS
14-05-13, 05:59
να και το δικο μου.http://imageshack.us/a/img199/8287/006aim.jpg http://imageshack.us/a/img824/5321/img0456lb.jpghttp://imageshack.us/a/img809/9372/10052007122.jpghttp://imageshack.us/a/img11/4910/090520082097.jpg
Ψήνομαι άσχημα να το χαμηλώσω ,πολύ ωραίο το χαμήλωμα σου

teof1
14-05-13, 20:07
Ευχαριστω φιλε μου.Με apex ειναι.

...ABARTH!!!
14-05-13, 20:21
Ωραίες οι παικτούρες! :D

teo
17-05-13, 20:55
Δοκιμάζοντας διάφορα εφέ, ας ποστάρουμε καμιά καινούρια φωτό...

https://imageshack.us/scaled/large/849/oaka1s.jpg

teo
23-05-13, 18:58
Μόλις μπήκαν επιτέλους οι αποστάτες που μου έφτιαξε ο Σταύρος (Σταύρος_Πετ) και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον άψογο!
Η δουλειά που έκανε είναι φοβερή, με τέλεια εφαρμογή (Σταύρο τελικά τους έβγαλα εντελώς του οδηγούς της ζάντας κι εγώ)!
Δοκιμή σε θέμα συμπεριφοράς θα γίνει το ΣΚ που θα πάω χωριό!

http://imageshack.us/a/img21/2660/imag0834zs.jpg

http://imageshack.us/a/img12/8233/imag0833n.jpg

Μπήκαν μπουλόνια μακρύτερα με ενάμισι ευρώ το ένα, με τη μόνη διαφορά πως πλέον χρειάζομαι και 19άρι κλειδί σε σχέση με τα μαμά που είναι 17άρια.

ΥΓ:
Για τα μπουλόνια που ρώτησες Σταύρο, μου είπε πως θα το ψάξει ο μάστορας και θα μου πει τις επόμενες μέρες...

DHMHTRHS
23-05-13, 20:05
Γνώμη μου ήθελε μισό πόντο ακόμα

ethnikofron471
23-05-13, 23:28
Θοδωρή με γειά!Περιμένω να πεις γνώμες απο την συμπεριφορά του αυτοκινήτου...ζόρισε το λίγο και σε καμιά στροφή..
Και εμένα μου τους ετοίμασε...τους περιμένω και λογικά Δευτέρα θα τους έχω...
Τα μπουλόνια απο που τα πήρες και πως τα ζήτησες?να ξέρω για να πάω να πάρω κι εγώ...

Σταυρος Πετ
23-05-13, 23:51
Θωδορη μεγεια οι αποστατες πιστευω να εχεις καλες εντυπωσεις στην οδηγηση... Εθνικ υπομονη λιγο ακομη, απο βδομαδα θα τους εχεις κι εσυ. Αν μπορεσει και βρει μπουλωνια σαν τα δικα μου θα σε παραδεχτω!!!!:metalo:

teo
24-05-13, 00:33
Δημήτρη ήθελα να διορθώσω το offset των ζαντών του grande, όχι να τις βγάλω πολύ πιο έξω απ το φυσιολογικό! Το Stilo δέχεται offset 35 ως 45 και οι ζάντες του grande είναι 46. Τώρα είμαι ακριβώς εκεί που το είχα φανταστεί (και χωρίς να φαίνεται διαφορά μπρος-πίσω). :happy2:

Ευχαριστώ Μιχάλη! Τα μπουλόνια τα βρήκα σε έναν ζαντολαστιχά της γειτονιάς μου! Δεν τα ζήτησα κάπως, απλά του είπα τι θέλω να κάνω, μέτρησε τα μαμίσια και τα βρήκε μόνος του! Σίγουρα θα το ζορίσω σε στροφές για να δω αν έχει διαφορά πέραν του οπτικού, αν και σήμερα μου φάνηκε σαν να ελάφρυνε λίγο το τιμόνι (μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια).

Σταύρο και πάλι ευχαριστώ για τον κόπο σου και για όλα! Και μόνο που το κοιτάω και πλέον μου φαίνεται πιο "στημένο" αρκεί, κι ας μην έχει καμία διαφορά στην οδήγηση! Λογικά θα βρω τα μπουλόνια σου, αν όχι σε αυτόν, τότε σε κάποιον άλλο! :wink:

s6_sot
24-05-13, 13:25
Ελάφρωμα του τιμονιού και ελάχιστα πιο υποστροφική συμπεριφορά είναι αυτά που παρατήρησα και εγώ με τους αποστάτες.

jason
24-05-13, 14:09
....ίσως βοηθήσει...το είχα ανοίξει το 2010....κάντε κλίκ ...

(http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?6230-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%95%C E%A3-%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A7%CE%A9%CE%9D-%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%99-%CE%97-%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%99-%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%96%CE%A9&highlight=%E5%E9%ED%E1%E9+%E5%F4%F3%E9+%E7+%E5%F4% F3%E9+%ED%EF%EC%E9%E6%F9)ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΡΟΧΩΝ : ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ; (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?6230-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%95%C E%A3-%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A7%CE%A9%CE%9D-%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%99-%CE%97-%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%99-%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%96%CE%A9&highlight=%E5%E9%ED%E1%E9+%E5%F4%F3%E9+%E7+%E5%F4% F3%E9+%ED%EF%EC%E9%E6%F9)

teo
24-05-13, 16:34
Σωτ το πρώτο σκέλος το διαπίστωσα λιγάκι εντός πόλης (πιο ελαφρύ το τιμόνι) και ίσως να παίζει και αυτό που είχε πει ο Μιχάλης στο θέμα που δίνει ο jason παρακάτω, δηλαδή να έχει πιο ωραία επαναφορά! Το δεύτερο θα διαπιστωθεί αύριο στο ταξιδάκι προς χωριό. Βέβαια επειδή εμένα οι ζάντες μου ήταν πιο μέσα απ το φυσιολογικό, με τα 16mm δεν βγήκα τόσο έξω όσο εσείς που βάλατε αποστάτες στις μαμά ζάντες (μαμά offset για την ακρίβεια), αλλά σίγουρα θα έχει διαφορά το τώρα με το πριν...

jason εσύ είχες γράψει πως βάρυνε λίγο το τιμόνι σου έτσι?

ABARTH DNA
25-05-13, 13:38
καλησπερα σε ολους,ειπα να βαλω κι εγω μια δυο δικες μου,μιας και εχω καιρο να γραψω....να και το δικο μου stilακι :baby:
οχι οτι δεν το εχετε ξαναδει!!! :whistle:
http://img526.imageshack.us/img526/9382/dsc04933l.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/526/dsc04933l.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

http://img812.imageshack.us/img812/6083/dsc04934h.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/812/dsc04934h.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

http://img259.imageshack.us/img259/6569/dsc04935nv.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/259/dsc04935nv.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

jason
25-05-13, 13:51
...φτού-φτού-φτού σκόρδα../..φου-βούδες....φάτε χώμα ρέεεεεεεεεεε !!!!!!....:happy2:.....

jason
25-05-13, 14:50
...jason εσύ είχες γράψει πως βάρυνε λίγο το τιμόνι σου έτσι?

...ναί έτσι...προφανώς όμως δεν μπορεί να γίνουν συγκρίσεις λόγω διαφορετικών παραμέτρων../..πχ έχεις άλλες ζάντες - άλλο οφσετ ζάντας - άλλη διάσταση ελαστικών - άλλη ανάρτηση - είσαι χαμηλωμένος...όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για μη συγκρίσιμα πράγματα ../..στο δικό μου που είναι σχεδόν μαμά η ανάρτηση και 15άρα ζάντα αλουμινίου μαμά , είδα αυτά που έχω γράψει../..στο δικό σου δεν ξέρω πως θα κάτσουνε...πιστεύω όμως ότι θα δείς κάποια βελτίωση Teo...καλοφόρετοι οι αποστάτες../..αφου τούς έφτιαξε ο Σταύρος μπορεί να είναι καλύτεροι και απο τούς επώνυμους !!!!!...:thumbsup:...

teo
26-05-13, 23:59
ABARTH DNA ξυρίζεσαι πάνω στο καπό σου?? Γιατί με τέτοιο γυάλισμα θα'πρεπε!!
Κουκλί το πριόνι σου!! Φτου φτου!! :clapping:

Εμπειριών συνέχεια...
Μόλις γύρισα από ταξίδι και η αλλαγή με τους αποστάτες ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα! Πριν τους βάλω, στις στροφές ένιωθα μεν σταθερό το πάτημα, αλλά ήταν σαν να είχα κάποιο μεγάλο βάρος στο πορτ μπαγκαζ και πάνω στη στροφή να τραβάει λίγο το πίσω μέρος και να του προκαλεί μια μικρή ταλάντωση. Ίσως αυτό να ήταν το "χάζεμα" του πίσω άξονα που είχατε αναφέρει.

Πλέον εξαφανίστηκε! Στις στροφές μπαίνει πιο σταθερά, πιο "εντός τροχιάς" και δίνοντας την αίσθηση της ασφάλειας και του "δώσε μου κι άλλο".

Η δοκιμή βέβαια στο ταξίδι ήταν στα όρια του φυσιολογικού, μιας και δεν ήμουν μόνος, άρα περιορισμός στα "τσαλιμάκια" στις στροφές, παρόλα αυτά όμως φάνηκε διαφορά. Με την πρώτη ευκαιρία θα το πιέσω να δω τα όριά του και όποιες διαφορές!

Και πάλι ευχαριστώ Σταύρο!!

ABARTH DNA
27-05-13, 14:25
...φτού-φτού-φτού σκόρδα../..φου-βούδες....φάτε χώμα ρέεεεεεεεεεε !!!!!!....:happy2:.....

ABARTH DNA ξυρίζεσαι πάνω στο καπό σου?? Γιατί με τέτοιο γυάλισμα θα'πρεπε!!
Κουκλί το πριόνι σου!! Φτου φτου!! :clapping:

σας ευχαριστω παιδια
εεεεε το προσεχουμε λιγακι,κανενα κερωμα κανα 2 φορες το χρονο και διατηρειται χεχε! :)

teo
07-07-13, 22:43
Το Stilάκι με φόντο τα καταγάλανα νερά του Μύρτου στην Κεφαλλονιά:

https://imageshack.com/scaled/large/16/f60z.jpg

jason
08-07-13, 14:01
..χάρμα ιδέσθαι !!!!..μπράβο Τεο..καλά να περνάς...

...off topic../..o Mύρτος που είναι φίλε ????...μήπως είναι κοντά στα ..Κουρλάτα ????...:yeah:...χέχέχέεεεεε.....

teo
08-07-13, 16:52
Να σαι καλά jason! Άσε γιατί μόλις τελείωσαν οι διακοπές μου και με έχει πιάσει κατάθλιψη...! Χεχε!

Κοντά στο χωριό Διβαράτα είναι φίλε!! :bananarock2:

angelinho
23-07-13, 11:27
Ωραίος ο teo!!! Έχει γίνει αρκετά όμορφο!! :)

Υ.Γ.: Τελευταία φωτό μου στη σελίδα 17... ποιός εγώ!!!!!!!!!!!

angelinho
23-07-13, 11:50
http://img545.imageshack.us/img545/9250/l0et.jpg

teo
23-07-13, 13:50
Ωχ ωχ ο Αγγελος ξαναχτυπα!... Ωραιος ρε φιλε... Βλεπω τα βουνα δεν τα αποχωριζεσαι εσυ!...

teo
04-12-13, 20:48
Επαναφέρω το θέμα με ένα teaser... O ethnik θα καταλάβει αμέσως!!

http://imageshack.com/a/img35/2474/xc3r.jpg

Μόλις μπει στη Stilάρα θα έχουμε και full photo!! Και πάλι ευχαριστώ Μιχάλη!!

s6_sot
04-12-13, 22:42
Like!! Πες μου ότι έφτιαξες και "χούφτες" και τρέλανέ με!!!!!

teo
05-12-13, 00:07
Δυστυχώς όχι ρε φίλε!... Ήθελε καλούπια και δεν μπορούσε να το κάνει αυτός που το πήγα! Σε άλλους που ρώτησα το έκαναν αλλά μου πήγαινε σχεδόν διπλάσια τιμή... Επίσης ο τύπος αυτός μου έκανε και δώρο τον δερμάτινο λεβιέ (πάλι με μπλε ραφή), οπότε συμβιβάστηκα!... :giveup1:

Επίσης σκεφτόμουν να έβαζα τρυπητό δέρμα εκεί που ακουμπάνε τα χέρια, αλλά το τιμόνι μας δεν έχει τόσο sport σχήμα που να μπορεί να "δείξει"! Έτσι το έκανα clean cut!

ΥΓ:
Ο ioannidis φταίει... Είδα το δέρμα στο δικό του και δεν άντεξα!! :bleh:

DHMHTRHS
05-12-13, 00:13
Άργησε να στο φτιάξει teo πόσες μέρες κράτησε το τιμόνι?

teo
05-12-13, 00:14
Άργησε να στο φτιάξει teo πόσες μέρες κράτησε το τιμόνι?

Χθες βράδυ το πήγα, σήμερα το μεσημέρι ήταν έτοιμο!!

Bill stilo
05-12-13, 01:34
Τεο εγινε τελειο..μου μπηκε και εμενα η ιδεα οταν ειδα το δερματινο του ιωαννιδη...αλλα τωρα το σιγουρεψα..γιατι με κοκκινη ραφη θα γινει τελειο στη stilara μου...

teo
08-12-13, 19:25
Λοιπόν τα αποκαλυπτήρια! :yeah:

Για όσους έχουν ήδη δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ (aka Stilo dynamic) δεν θα τους κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά σε μένα φαίνεται σαν να άλλαξα όλο το εσωτερικό!

http://imageshack.com/a/img856/4892/hznl.jpg

Η ραφή είναι όσο διακριτική πρέπει και δεν το περίμενα να "δέσει" τόσο τέλεια με τα μπλε καθίσματα και τις ταπετσαρίες! :thumbsup:

s6_sot
08-12-13, 20:47
Έχει να πέσει χούφτωμα!!

teo
08-12-13, 20:57
Χεχε έτσι έτσι Σωτ!!

Εσείς οι "δερμάτινοι" που τα έχετε από μαμά, για πείτε κανένα tip για διατήρηση του δέρματος σε καλή κατάσταση... (Ξέρω είναι νωρίς ακόμα, αλλά ας προσέχουμε από τώρα για να έχουμε)

s6_sot
08-12-13, 20:59
Να μην τρως πιτόγυρα και μετά να πιάνεις το τιμόνι...

teo
08-12-13, 21:11
Αυτό το λες για την διατήρηση του δέρματος ή μήπως με ξέρεις τόσο καλά και φοβάσαι μη λιποθυμήσω πάνω στο τιμόνι από την ποσότητα?... :hehe:

s6_sot
08-12-13, 21:20
Για το δέρμα! :P Πλύσιμο με πράσινο σαπούνι και μετά πέρασμα με κάποιο γαλάκτομα για δέρμα για να μαλακώσει..

teo
08-12-13, 21:22
Άψογος! Ευχαριστώ ρε φίλε! Φαντάζομαι σαν γαλάκτωμα παίζει και η Nivea έτσι?

s6_sot
08-12-13, 21:25
Δεν το έχω δοκιμάσει. Ειδικό για περιποίηση δέρματος αυτοκινήτου εννοώ...

teo
08-12-13, 21:29
Ok θα προμηθευτώ σιγά σιγά λοιπόν...! :smile:

ammoulianiotis
10-12-13, 19:24
Χθες φορεσαμε τα χειμωνιατικα παπουτσακια μας και τωρα περιμενουμε τις πρωτες νιφαδες ωστε να παρουμε σβαρνα τις βουνοκορυφες!!!

http://img841.imageshack.us/img841/2853/hb3f.jpg

teo
10-12-13, 21:13
Πςςςςςςς... Γυαλίζουν λέμε τα παπουτσάκιααα!!
Μόλις χιονίσει περιμένω φωτό σε λευκό φόντο έτσι??

παντελης
10-12-13, 21:15
διασταση μαρκα και τιμη μπορουμε να εχουμε ?

ammoulianiotis
11-12-13, 19:14
Φωτο προ 2ετιας κανει να βαλω teo?
Παντελη ειναι 195/65/15, Maxxis (δεν τα ειχα σε εκτιμηση αλλα αλλαξα γνωμη) και το 2006 τα εβαλα με 180€!

Παιδια για οποιους κανουν εκδρομες συχνα στα χιονια ή μενουν σε μερος που ριχνει το χειμωνα ειναι μια λυση αλλα να ξερετε οτι και αυτα εχουν ενα οριο. Το οτι βαλαμε λαστιχο χειμερινο δεν σημαινει οτι παμε παντου! Αλλωστε ειναι χωρις καρφια οποτε μπορει να χρειαστουν και αλυσιδες...

Στα τοσα χρονια που τα εχω τα φοραω για 2 το πολυ 3 μηνες και κανω βαρια 1.000 - 1.500 χιλιομετρα το διαστημα αυτο. Να φανταστειτε ειναι τοσο απατητο που στο πελμα αναμεσα στα τακουνια φαινονται ακομα οι χρωματιστες γραμμες!!!

teo
11-12-13, 19:43
Φυσικά και να βάλεις ρε φίλε, το ρωτάς?? Λες και υπάρχει χρονικό όριο στις φωτογραφίες... :bleh:

Απλώς μόλις ξαναχιονίσει να βάλεις και φετινές να ζηλέψουμε εμείς στα νότια...!

ammoulianiotis
11-12-13, 20:07
Παρε κοσμε, παρεεεε!

Η πρωτη ειναι απο ενα τυχερο χιονισμενο πρωινο στην Θεσσαλονικη

http://img5.imageshack.us/img5/8211/tb7k.jpg

Και αυτη στο δρομο για το Καιμακτσαλαν...

http://img189.imageshack.us/img189/7563/cdkf.jpg

teo
11-12-13, 20:14
Αυτά είναι ρε φίλεεεεε!! Όχι που κοντεύουμε να σουβλίσουμε αρνί για τα Χριστούγεννα!! Ας πάρουμε μια γεύση χιονιού, έστω και παλιά!

ΥΓ:
Στη δεύτερη φωτό εσύ είσαι αυτός?? Θα ήθελα πολύ να ξέρω τι έλεγες την ώρα που τραβήχτηκε! Χαχαχα!

ammoulianiotis
12-12-13, 17:09
Teo ουτε που θυμαμαι τι ελεγα τοτε!
Μαλλον για κατι θα μουρμουριζα...

Εγω ειμαι στην φωτο αλλα σε σχεση με το τωρα εχω καποια κιλα και γενια παραπανω...

DHMHTRHS
12-12-13, 17:24
2 φορές το έχω δει χιονισμένο το δικό μου stilaki Άντε να πάρουμε μυρωδιά Χριστουγέννων.

teo
13-12-13, 18:05
Σόφο για κάτι γκρινιάζεις τότε σίγουρα! Το βλέπω στη φάτσα σου! Χαχαχα!

ammoulianiotis
13-12-13, 20:44
Μπορει να ερχοταν κανενα αμαξι και να φωναζα στο φιλαρακι να κανει πιο περα να μην τον πατησει, μπορει να φωναζα να παει και αλλο πισω για να πεσει στο γκρεμο...

Δεν θυμαμαι ρε γμτ...! :innocent:

angelinho
16-12-13, 00:55
Άντε επειδή βάλατε χιόνια να βάλω δύο και εγώ από Τρίκαλα Κορινθίας που μόλις επέστρεψα...

http://img822.imageshack.us/img822/7273/i7cr.jpg

http://img854.imageshack.us/img854/1126/xn3m.jpg

Bill stilo
16-12-13, 01:00
Ετσι η stilara με χιονισμενο τοπιο!ωραιες φωτο!

teo
17-12-13, 19:01
Νάτος ο Άγγελος, έφερε νωρίς τα χιόνια στο forum!! Ωραίες φωτό ρε φίλε!!

ΥΓ:
Κατάλαβες φίλε μου; Στις εκδρομούλες πρώτος ο Άγγελος και εμείς τη βγάζουμε με καφεδάκια!! :hehe:

Gunner7
24-12-13, 18:30
Να μαι και εγω με 2 προχειρες φωτο για αρχη (ερχονται αλλαγες)

http://imageshack.com/a/img543/4627/8f5b.jpg

teo
24-12-13, 18:44
Αυτός είσαι! Στην πένα είναι η Stilάρα σου! Καλορίζικο και πάλι!

Έχεις τις ζάντες του MY2006 (μου αρέσουν πολύ!), αλλά η μάσκα σου είναι η "παλιά"... Παράξενο! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό!

Δύο φορές την ίδια φωτό έβαλες μου φαίνεται! :tongue2:

Gunner7
24-12-13, 18:57
Πρεπει να διορθωθηκε

http://imageshack.com/a/img62/8929/iucc.jpg

Gunner7
24-12-13, 22:59
θα επρεπε να ειχε αυτην την μουρη?
http://img803.imageshack.us/img803/9831/garageattachmentphp.jpg

Gunner7
24-12-13, 23:00
το σιδερακι γυρω απο το σημα εννοω...

AthanasiosCapetanios
25-12-13, 00:15
[IMG]http://imageshack.us/scaled/thumb/809/wf7b.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/809/wf7b.jpg/)[/IMG καλησπερα , να και το μικρο μου .

ioannidis
25-12-13, 01:19
...που συχνά το βλέπουμε σε φωτό σε πίστες :)

teo
26-12-13, 12:09
θα επρεπε να ειχε αυτην την μουρη?
http://img803.imageshack.us/img803/9831/garageattachmentphp.jpg

Λογικά ναι φίλε μου! Βέβαια με όσες διαφορές έχουμε δει κατά καιρούς ανάμεσα στα Stilo μας, τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση πια!

@AthanasiosCapetanios:
Πολύ ωραία φωτό... και σπάνια! Χεχε!

Gunner7
27-12-13, 02:33
Λογικά ναι φίλε μου! Βέβαια με όσες διαφορές έχουμε δει κατά καιρούς ανάμεσα στα Stilo μας, τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση πια!

@AthanasiosCapetanios:
Πολύ ωραία φωτό... και σπάνια! Χεχε!
τι να σου πω 12/06' ειναι το αμαξι οντως θα επρεπε να ειναι ετσι αλλα στην τελικη να σου πω κατι? το προτιμω ετσι... ;) :P

teo
27-12-13, 02:36
Και καλά κάνεις...! :wink:

teo
28-12-13, 00:55
Την είχα βγάλει μόνο και μόνο για να την ανεβάσω εδώ και 2 μήνες και τώρα που την είδα το θυμήθηκα...

http://imageshack.com/a/img196/2906/wux8.jpg

Καταραμένο Αλτζχάιμερ...! :bleh:

Gunner7
28-12-13, 03:52
Μπομπα το αμαξακι... Αστραφτει! ;)

stilo221.6
28-12-13, 15:55
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/23/tonj.jpg

Να και το δικο μου καλοκαιρινη φοτο ακομα δεν προλαβαμε να παμε για σκι.......:thumbsup:

ioannidis
28-12-13, 15:59
Έλα ρε πατρίδα!
Ωραία πινακίδα!

stilo221.6
28-12-13, 16:06
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/51/5psh.jpg
Ακομα μια φοτο.....

teo
28-12-13, 22:19
Πολύ όμορφο φίλε μου! Αυτό το χρώμα στο Stilo μου αρέσει πολύ! Οι ζάντες είναι νίκελ;;

ammoulianiotis
01-01-14, 22:25
Ακομα μια φοτο.....

Μωρε καπου το συνανταω εγω συχνα αυτο το αυτοκινητο αλλα δεν μπορω να θυμηθω που!
Την επομενη φορα θα αφησω χαρτακι!!!

ammoulianiotis
01-01-14, 22:27
http://img716.imageshack.us/img716/5226/juzc.jpg

Οριστε τι μπορει να συμβει σε ενα χωρο αποσκευων αν αφησεις 2 γυναικες να τον γεμισουν!!!

stilo221.6
02-01-14, 03:09
Μωρε καπου το συνανταω εγω συχνα αυτο το αυτοκινητο αλλα δεν μπορω να θυμηθω που!
Την επομενη φορα θα αφησω χαρτακι!!!

Σταυρουπολη φιλε μου εσυ που μενεις................;;;

stilo221.6
02-01-14, 03:10
Πολύ όμορφο φίλε μου! Αυτό το χρώμα στο Stilo μου αρέσει πολύ! Οι ζάντες είναι νίκελ;;

Σε ευχαριστω, οχι η ζαντες δεν ειναι νικελ...

ioannidis
02-01-14, 03:19
Ακομα μια φοτο.....

Κουκλάκι... εύγε!

ammoulianiotis
02-01-14, 11:35
Σταυρουπολη φιλε μου εσυ που μενεις................;;;

Ανατολικα, Χαριλαου μενω εγω...
Και ομως, μου φαινεται για πολυ γνωστο αμαξι....

teo
02-01-14, 15:05
Οριστε τι μπορει να συμβει σε ενα χωρο αποσκευων αν αφησεις 2 γυναικες να τον γεμισουν!!!

Χαχαχα ωραίοςςς!! Μια χαρά στα στοίβαξαν όμως, μην έχεις παράπονο γκρινιάρη! Την επόμενη φορά που θα κάνω εξόρμηση στο χωριό θα σου απαντήσω καταλλήλως με φωτό! :bleh:

angelinho
10-01-14, 13:53
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/1456600_519776671451090_1203604433_n.jpg

teo
10-01-14, 18:05
WTF is this?? Να μας ξεκάνεις θέλεις??

Φοβερός προφυλακτήρας!!