Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φευγω

ammoulianiotis
07-04-13, 12:13
Το αποφασισα και θελω να γινει σεβαστη η αποφαση μου σας παρακαλω.

Μετα απο το θεμα με την πληρωμη του σερβερ και επειδη καποιος εδω μεσα την εχει δει καπως και δεν λογαριαζει κανενα και επειδη με αποκαλεσε 'τζαμπατζη' ζηταω απο τους admin/mod να διαγραψουν τον λογαριασμο μου.

Τζαμπατζης δεν ημουν ποτε στην ζωη μου και ουτε θελω να ειμαι!
Αν για καποιος εδω μεσα εχει οικονομικα προβληματα λογω ανεργιας η οτιδηποτε αλλο, θεωρειτε τζαμπατζης τοτε δεν θελω να ειμαι μελος της παρεας αυτης. Δεν θα πω τιποτα περισσοτερο πανω σε αυτο το θεμα.

Στα τοσα χρονια που ειμαι σε αυτο το φορουμ γνωρισα πολυ καλα παιδια, γελασαμε, πηγαμε τις βολτες μας, ηπιαμε τα κρασια μας...

Να ειστε ολοι καλα, να γραφετε οσο περισσοτερα χιλιομετρα μπορειτε παντα με ασφαλεια και να ξαναζωντανεψετε το StiloClub.gr

ΥΓ. Παρακαλω τους admin/mod πραγματικα να σβησουν τον λογαριασμο μου (αλλιως θα μπαινω μεσα και θα μπινελικιαζω για να φαω μπαν), για οτιδηποτε αλλο στο email μου.

Ευχαριστω Σοφοκλης

παντελης
07-04-13, 12:18
1165 μειναμε πριν φυγεις να πληρωσεις για τα προιγουμενα χρονια που καποιος αλλος στα πληρωνε ...
χαρικα φιλε για τη παρεα.χαχαχαχαχαχαχαχα
αφηστε τον να φυγει μεχρι τη γτωνια θα παει και θα ξαναγυρησει με αλλο λογαριασμο και Nick name.

ammoulianiotis
07-04-13, 13:47
Κοιτα Παντελακο, δεν σε ξερω, δεν με ξερεις αλλα σε εχω γραμμενο κυριολεκτικα! Ωραια μεχρι εδω; Επειδη δεν ξερεις τι εχω δωσει για το παρεακι αυτο βγαλε το σκασμο!

Φοραω παντελονια και τα τιμαω και αν ξαναγυρισω θα γυρισω με το ιδιο ονομα, δεν κρυβομαι.

Μπορει να χαρηκα για τα αλλα παιδια που εχω γνωρισει, ξερω ομως ενα που δεν χαιρομαι γιατι σε σωμα ενηλικα φιλοξενει μυαλο 5χρονου παιδιου.

ethnikofron471
07-04-13, 15:10
Φίλε ammoulianioti εγώ πάντως είμαι κατά της απόφασης σου και πιστεύω πως και οι admins.Δεν θα σου σβήσουν τον λογαριασμό...
Αν δίνεις σημασία στην κάθε μαλακία που λέει ο οποιοσδήποτε τότε είσαι καταδικασμένος...

Πραγματικά απορρώ πως μέλη τα οποία ΔΕΝ συμμετέχουν και ΔΕΝ βοηθάνε τον άλλον μεσα στο Φόρουμ πως τολμάνε και μιλάνε....τόσο θράσος?Ελεος!

jason
07-04-13, 16:25
Το αποφασισα και θελω να γινει σεβαστη η αποφαση μου σας παρακαλω.

Μετα απο το θεμα με την πληρωμη του σερβερ και επειδη καποιος εδω μεσα την εχει δει καπως και δεν λογαριαζει κανενα και επειδη με αποκαλεσε 'τζαμπατζη' ζηταω απο τους admin/mod να διαγραψουν τον λογαριασμο μου.

Τζαμπατζης δεν ημουν ποτε στην ζωη μου και ουτε θελω να ειμαι!
Αν για καποιος εδω μεσα εχει οικονομικα προβληματα λογω ανεργιας η οτιδηποτε αλλο, θεωρειτε τζαμπατζης τοτε δεν θελω να ειμαι μελος της παρεας αυτης. Δεν θα πω τιποτα περισσοτερο πανω σε αυτο το θεμα.

Στα τοσα χρονια που ειμαι σε αυτο το φορουμ γνωρισα πολυ καλα παιδια, γελασαμε, πηγαμε τις βολτες μας, ηπιαμε τα κρασια μας...

Να ειστε ολοι καλα, να γραφετε οσο περισσοτερα χιλιομετρα μπορειτε παντα με ασφαλεια και να ξαναζωντανεψετε το StiloClub.gr

ΥΓ. Παρακαλω τους admin/mod πραγματικα να σβησουν τον λογαριασμο μου (αλλιως θα μπαινω μεσα και θα μπινελικιαζω για να φαω μπαν), για οτιδηποτε αλλο στο email μου.

Ευχαριστω Σοφοκλης

....ammoulianiotis...είιμαστε και εμείις εδώ...μην το ξεχνάς φίλε..κάποια άλλα πράγματα γράψαμε εμείς και όχι τις παπαριές που λέει κάποιος...γουστάρουμε να είσαι μέλος και ζητάμε απο αυτόν που σε αποκάλεσε τζαμπατζή να σου ζητήσει δημόσια συγγνώμη..διαφορετικά , στη δική μου τουλάχιστον υπόληψη ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ αυτός../..ξέρω ότι θα πεί " χέστηκα "...άλλο τόσο όμως χέστηκα και εγώ !!!!......και μη μου πεί κανένας αν είμαι ο συνήγορος του ammoul , έτσι ???..

...admins/mods...ο ammoul...ήτανε τίμιος και ξεκάθαρος απο την αρχή θυμάμαι..είπε θέλω να βοηθήσω αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ,...απάντησε , δεν έκανε τον Κινέζο ούτε προσέβαλε κανέναν μιλώντας για ζητιανιές και άλλες ...να μην πω τί../..μάλλον δεν πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση του μέχρι να το ξανασκεφτεί....

polfan
07-04-13, 17:12
....ammoulianiotis...είιμαστε και εμείις εδώ...μην το ξεχνάς φίλε..κάποια άλλα πράγματα γράψαμε εμείς και όχι τις παπαριές που λέει κάποιος...γουστάρουμε να είσαι μέλος και ζητάμε απο αυτόν που σε αποκάλεσε τζαμπατζή να σου ζητήσει δημόσια συγγνώμη..διαφορετικά , στη δική μου τουλάχιστον υπόληψη ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ αυτός../..ξέρω ότι θα πεί " χέστηκα "...άλλο τόσο όμως χέστηκα και εγώ !!!!......και μη μου πεί κανένας αν είμαι ο συνήγορος του ammoul , έτσι ???..

...admins/mods...ο ammoul...ήτανε τίμιος και ξεκάθαρος απο την αρχή θυμάμαι..είπε θέλω να βοηθήσω αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ,...απάντησε , δεν έκανε τον Κινέζο ούτε προσέβαλε κανέναν μιλώντας για ζητιανιές και άλλες ...να μην πω τί../..μάλλον δεν πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση του μέχρι να το ξανασκεφτεί....

+1000000000

ammoulianiotis
07-04-13, 17:58
Εχω λαβει αρκετα πμ να μην αποχωρισω, διαβαζω και τα παραπανω και θα με κανετε να δακρισω ρε παλιοπαιδα!

Δεν εχω παρει 100% την οριστικη μου αποφαση, θα εξαρτιθει απο καποια πραγματα. Με πειραξαν αυτα που ακουστηκαν για μενα και για καποιους αλλους εδω μεσα, με πειραξε που δεν βρεθηκε καποιος υπευθυνος να σταματησει αυτο που γινεται (ακομη και εμενα που εβρισα δημοσια).

teo
07-04-13, 18:07
Να δακρυσεις παλιογερε... Απολυτο δικιο σου δινω για οσα ειπες περαν του "φευγω" ομως...

Ioulios
07-04-13, 18:12
Με πειραξαν αυτα που ακουστηκαν για μενα και για καποιους αλλους εδω μεσα, με πειραξε που δεν βρεθηκε καποιος υπευθυνος να σταματησει αυτο που γινεται (ακομη και εμενα που εβρισα δημοσια).

εχεις δικιο σε αυτο Σοφοκλη..και εμενα με εχουν πειράξει πολλα που εχουν υποθεί και προσβαλουν οσους δεν μπορουν να βοηθησουν την παρουσα χρονικη στιγμη(ενας απο τους οποιους ειμαι και εγω).Παντως μην αποχωρησεις,στο λεω εγω που ειμαι λιγο καιρο στο forum και σε ξερω μονο απο τα Posts σου. φιλικα

ThoDoriS
07-04-13, 23:01
Junior.... Κάτσε καλά....

Λογαριασμός δεν σβηνεται.... Οχι επειδή κάποιον τον έπιασε η άνοιξη να την πληρώσουν όλοι....

Δυστυχώς ο Παντελης το τελευταίο διάστημα φέρετε περίεργα... Ελπίζω να του περάσει πηγαίνοντας καμία εκδρομή...

ethnikofron471
08-04-13, 00:33

+1 και απο μένα στον jason...
αλλα και στον ThoDoriS

face
08-04-13, 00:54
Δεν πας πουθενα.

Stilatos
08-04-13, 11:29
ammoulianotis θα κατσεις και θα πεις τραγουδι cenkSYSbJaE

...ABARTH!!!
08-04-13, 12:26
Σοφοκλή! Πες αλεύρι...το stiloclub σε γυρεύει! Άντε κάτσε εδώ που κάθεσαι κι άσε τους αποχαιρετισμούς ;).

Θα φύγεις για το έναν και δεν θα μείνεις για τους υπόλοιπους;;; Ε δεν το νομίζω!!!

ammoulianiotis
08-04-13, 17:21
Θα μεινω ρεεεεεεε!

Παιδια πραγματικα μεσα απο τα ποστ που κανατε εδω και τα πμ που πηρα θα μεινω, θα μεινω για εσας, για το Stiloclub, για την τρελα μας.
Πραγματικα δεν ξερω τι να γραψω αυτη την στιγμη! Μπορει και να εχουν περασει 10 λεπτα που κοιταω το πληκτρολογιο και δεν ξερω τι να γραψω...

Σας ευχαριστω ολους!

ethnikofron471
08-04-13, 17:58
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

teo
08-04-13, 18:44
Όχι ρε φίλε, τώρα να φύγεις, δεν σε θέλουμε!! Χαχαχαχα!!
Έτσι μαν... η πιο σωστή απόφαση! :hug:

jason
08-04-13, 19:16
Θα μεινω ρεεεεεεε!

Παιδια πραγματικα μεσα απο τα ποστ που κανατε εδω και τα πμ που πηρα θα μεινω, θα μεινω για εσας, για το Stiloclub, για την τρελα μας.
Πραγματικα δεν ξερω τι να γραψω αυτη την στιγμη! Μπορει και να εχουν περασει 10 λεπτα που κοιταω το πληκτρολογιο και δεν ξερω τι να γραψω...

Σας ευχαριστω ολους!

...να γράψεις στα ..." παπούτσια " σου ότι είναι άδικο και προσβλητικό και μπράβο σου που εκτίμησες αυτούς που στηρίζουν το δίκαιο και σωστό και απο ότι βλέπω είναι πολλοί...:thumbsup:... προσωπικά δεν σε γνωρίζω , έχω καταλάβει όμως ότι είσαι φίνο παλληκάρι και πάνω απο όλα ότι περνάς μεγάλο κανάλι...το έχω βιώσει ρε φίλε και το καταλαβαίνω καλύτερα απο κάθε τί....αλλά όλα έρχονται και περνάνε ...έτσι είναι ...κύκλος είναι .." αγάντα γερά " που λέμε εμείς οι θαλασσινοί ...μετά απο κάθε μεγάλη φουρτούνα , έρχεται η μπουνάτσα ...να μη το ξεχνάς ποτέ αυτό και θα δείς που θα " γυρίσει ".....:clapping:

ammoulianiotis
08-04-13, 21:42
Να'στε καλα ρε παιδια...

teo θα μεινω σαν το πεισματαρικο μουλαρι εδω που ειμαι!
jason θαλασσινε την μπουνατσα περιμενω και εγω!

ioannidis
09-04-13, 23:42
Θα μείνεις τελικά;
Φτούυυυ!
:D

Υ.Γ: Τα καλύτερα έχασα πάλι... σταδιάλα!