Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Διακοπες καλοκαιρι 2013

ammoulianiotis
06-07-13, 10:54
Μια που ηρθε το καλοκαιρι (λεμε τωρα, Θεσσαλονικη μας εχει ψιλοχαζεψει με κατι μπορες), εχετε κανονισει διακοπες;

Προσωπικα θα προτιμησω το νησι μου για οικονομικους κυριως λογους και αν ειμαστε καλα και μπορουμε του δρονου μια βδομαδουλα εξωτερικο με την μηχανη...

Για να δουμε οι υπολοιποι τι θα κανετε, που θα πατε, ετσι για να παρουν και μερικοι που δεν εχουν κανονισει τιποτα καμια ιδεα!

ΥΓ. Θα ηθελα καποια στιγμη να παω και Κυθηρα αλλα οι περισσοτεροι γνωστοι που πηγαν ειπαν οτι δεν αξιζει και τοσο τελικα..

Stilatos
06-07-13, 11:45
αμα πατε κυθηρα επιβαλετε και μια ελαφονησο που εχει απιστευτες παραλιες.

Σταυρος Πετ
07-07-13, 11:12
Τον Αυγουστο φευγω για Μυτιληνη, πατριδα, για ουζο και καλο μεζε!!!!!!!!!!!!!!

teo
07-07-13, 21:11
Μόλις γύρισα από μία βδομάδα Κεφαλλονιά και μία Εύβοια (χωριό), λόγω του ότι το αμόρε πήρε νωρίς άδεια φέτος και δεν γινόταν αλλιώς...
Απίστευτες διακοπές, αλλά φοβερή απογοήτευση η σημερινή επιστροφή. :weep:

Το υπόλοιπο καλοκαιράκι θα βγει με διήμερα ή τριήμερα στο χωριό ή σε εξοχικά φίλων!

παντελης
09-07-13, 00:02
και οι διακοπες συνεχιζοντε λεμε καθωτη το προγραμα δε εμεινε στο αρχηο πλανο αλλα εμπλουτιστικε .
κρητη σου ερχωμε.....
και μετα Αλλονισσος στο εξοχικο ....

maximos
10-07-13, 19:17
Καλησπέρα και από εμένα.Τον Αύγουστο είμαι καλεσμένος σε φιλικό σπίτι στη Θάσο και θα τους τιμήσω με τη παρουσία μου. Μπόρεσα και ξέκλεψα 5 μερούλες πριν από κανένα μήνα και πήγα Σύρο , ήταν super !

htsopelas
28-07-13, 13:24
η Κεφαλλονια τι ελεγε φετος?

teo
28-07-13, 21:32
Φοβερή... Πολύς κόσμος (και φαντάσου πήγα τέλη Ιουνίου) με πάρα πολλούς ξένους, χωρίς όμως να στριμώχνεσαι πουθενά.

Τιμές πολύ καλές για την εποχή.

Ionio-Zante
30-07-13, 21:52
Εγω κανω μόνιμες. Και υπαρχει ανοιχτή πρόσκληση για όλους.

teo
30-07-13, 23:55
Εσύ είσαι σαδιστής... Και στις δύο προτάσεις που έγραψες παραπάνω... :bleh: