PDA

Επιστροφή στο Forum : Ανανέωση σε αυτοκόλλητα StiloClub

Σελίδες : 1 [2]

ntinosmg
19-03-15, 00:51
Συμφωνοι !!! DEAL !!!:jump1:.........2 λιτρα? Ποσο βαθμων τη θελεις? Να στειλω 20αρα? Για να "χτυπησεις" πιρακια................. μπρε κοπελι !!! Αμαν μπλιο.....ιντα θα γενουμε.....!!!:jumpy:

Δεν θα τη στειλεις.θα την φερεις η θα ρθω εγω να την παρω.Οτι γινει πρωτο. Αυτα πα πραματα δεν εχουν αποστολεις και παραληπτες.Εσυ θα την βαλεις και μαζι θα την πιουμε!! Στειλε με πμ τη διευθυνση σου να παρεις το αυτοκολλητο.

nikoschania
19-03-15, 03:05
Δεν θα τη στειλεις.θα την φερεις η θα ρθω εγω να την παρω.Οτι γινει πρωτο. Αυτα πα πραματα δεν εχουν αποστολεις και παραληπτες.Εσυ θα την βαλεις και μαζι θα την πιουμε!! Στειλε με πμ τη διευθυνση σου να παρεις το αυτοκολλητο.
Ευχαριστω πολυ φιλε ntino (Kωνσταντινος ?) απο τα Μεγαρα !!!
Μια που το καλοκαιρακι ειναι κοντα, σε περιμενω στα Χανια για να πιουμε τη ρακι που σου'ταξα....ελα συ και ξια μου εμενα......:clapping:

teo
19-03-15, 22:57
Άμα είναι για να κατέβουμε Χανιά για κρητικό γλέντι ξεκολλάω κι εγώ το δικό μου να στο δώσω! :hehe:

Ντίνο μη μάθω πως κατέβηκες και δεν με πήρες μαζί!!

ntinosmg
19-03-15, 23:19
Άμα είναι για να κατέβουμε Χανιά για κρητικό γλέντι ξεκολλάω κι εγώ το δικό μου να στο δώσω! :hehe:

Αν θες να ρθεις μαζι μου,θα βαλεις κι εσυ το κατι τις σου!(triumph).αλλιως τραβα μονος σου!!Εγω βεβαια δεν θα τη σκαπουλαρω με ενα αυτοκολλητο! Θαβαλω το κρασι.!

teo
20-03-15, 08:30
OK done! Το πιοτό το βάζει ο Νίκος, εσύ βάλε το φαΐ! :hehe:

nikoschania
21-03-15, 03:07
OK done! Το πιοτό το βάζει ο Νίκος, εσύ βάλε το φαΐ! :hehe:
Μπρε σεις..... ελατε ουλοι επαε.....και ξια μου εμενα....:eek1:
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.......
Ελατε εδω κατω οποιος θελει και θα γινει του STILO μου το καγκελο.......:wall:
Αφου το επιθυμει το πληθος.....βαζω ενα βαρελι ρακι.....:spell:

nikoschania
21-03-15, 03:13

Σε περιμενω κι εσενα με το αυτοκολλητο σου.....μη το ξεκολλησεις....ντροπη και παει κι ασχημα :tomato1:

StiloSasisma
23-05-15, 19:20
Που μπορω να βρω και γω αυτοκολλιτακη παιδια?!?! θελω απειρα για να βαλω στην stilara μου!

angelinho
24-05-15, 00:17
Προτείνω να στέλνουμε στα ενδιαφερόμενα μέλη το αρχείο του λογότυπου ώστε να το πηγαίνουν σε ένα μαγαζί κοντά τους και να φτιάχνουν όσα θέλουν σε ότι χρώμα θέλουν...

StiloSasisma
24-05-15, 00:32
ψαχνω να είναι ιδιο με το δικο σας για να το βαλω και γω στην stilara μου!!! angelinho πολύ ωραιο αυτό που εκανες με το album πανεμορφο μπραβο!!!!

ammoulianiotis
24-05-15, 12:41
Προτείνω να στέλνουμε στα ενδιαφερόμενα μέλη το αρχείο του λογότυπου ώστε να το πηγαίνουν σε ένα μαγαζί κοντά τους και να φτιάχνουν όσα θέλουν σε ότι χρώμα θέλουν...

Σωστος! Μηπως καποιος συναδελφος mod (ονοματα δε λεμε αλλα καβαλαει και 2τροχο πλεον), να ανεβασει καπου το αρχειακι ωστε οποιος θελει να το κατεβαζει ευκολα και γρηγορα;;;

StiloSasisma
11-06-15, 20:46
θα παω και θα βαλω το αυτοκολλητο που μπαινει επανω στο παρμπρίζ που θα λεει STILOCLUB.GR Να δουμε ποσα γατακια με stilo θα μαζεψουμε? λετε?!!? και ένα σαν το Hercules που εχεις AKI!!

ammoulianiotis
11-06-15, 23:25
θα παω και θα βαλω το αυτοκολλητο που μπαινει επανω στο παρμπρίζ που θα λεει STILOCLUB.GR Να δουμε ποσα γατακια με stilo θα μαζεψουμε? λετε?!!? και ένα σαν το Hercules που εχεις AKI!!

Ενα απο τα παλια μελη ειχε αυτοκολλητα σαν αυτο που θες να βαλεις εσυ στα πισω παραθυρα. Ειχε 3θυρο σαν το δικο σου, μαυρο με νικελ αυτοκολλητα!!!

teo
15-06-15, 14:19
Σωστος! Μηπως καποιος συναδελφος mod (ονοματα δε λεμε αλλα καβαλαει και 2τροχο πλεον), να ανεβασει καπου το αρχειακι ωστε οποιος θελει να το κατεβαζει ευκολα και γρηγορα;;;

Καλά αυτό τώρα το είδα! Μπράβο μου...

Σόφο στείλε μου με ένα email το ακριβές αρχείο που εκτύπωσες για τα δικά μας (επειδή έχω πολλά δοκιμαστικά για να είμαι σίγουρος) για να το ανεβάσω εδώ να μπορεί να το πάρει όποιος ενδιαφέρεται!

StiloSasisma
16-06-15, 21:57

Σόφο στείλε μου με ένα email το ακριβές αρχείο που εκτύπωσες για τα δικά μας (επειδή έχω πολλά δοκιμαστικά για να είμαι σίγουρος) για να το ανεβάσω εδώ να μπορεί να το πάρει όποιος ενδιαφέρεται!
που ντοοοο το φτιαχνω το κανω τουμπανο και δεν εχω τα αυτοκολλητακια να ξερουν πιανου κλαμπ είναι λεμεεε!!!

teo
16-06-15, 22:01
Τι χρώμα αυτοκόλλητα θέλεις κύριε τούμπανε;;

ammoulianiotis
17-06-15, 02:03

Αρχειο δεν εχω που ειναι ετοιμο για κοπη. Τους ειχα δωσει ενα απλο σχεδιο και το εκαναν στο μαγαζι μετατροπη! Θα σε στειλω ομως οτι αλλο εχω με την πρωτη ευκαιρια!

StiloSasisma
17-06-15, 07:51
Τι χρώμα αυτοκόλλητα θέλεις κύριε τούμπανε;;

Κιτρινωπό! :D

teo
17-06-15, 14:49
Κιτρινωπό να το φτιάξεις μόνος σου! Ταρίφες δεν εξυπηρετεί το μαγαζί!! :bleh:

Σε ρώτησα γιατί υπάρχουν μερικά ασημένια ακόμα καβάτζα!

Οκ Σόφο, no hurry!!

StiloSasisma
17-06-15, 19:03
Κιτρινωπό να το φτιάξεις μόνος σου! Ταρίφες δεν εξυπηρετεί το μαγαζί!! :bleh:

Σε ρώτησα γιατί υπάρχουν μερικά ασημένια ακόμα καβάτζα!

Οκ Σόφο, no hurry!!
ΑΣΗΜΕΝΙΟ IT IZ!!! χαχαχαχ!!! ασημενιο ασημενιο.

teo
17-06-15, 22:44
Αν δεν έχει ο Σόφο κανένα για να στο δώσει face 2 face, μου λες διεύθυνση με ΠΜ να στο στείλω εγώ!

ammoulianiotis
03-11-15, 14:48
Ακουσατε Ακουσατεεεεεεεε

Πριν απο λιγο βρηκα μερικα αυτοκολλητα!!!

Εχω 5 ασημι και 10 μαυρα ακομα για οποιον ενδιαφερεται!!!

akis_thess
03-11-15, 15:59
Ακουσατε Ακουσατεεεεεεεε

Πριν απο λιγο βρηκα μερικα αυτοκολλητα!!!

Εχω 5 ασημι και 10 μαυρα ακομα για οποιον ενδιαφερεται!!!
1 μαύρο σόφο!

nikoschania
03-11-15, 16:07
Καλησπερα Σοφοκλη
Εγω θα επιθυμουσα 1 μαυρο και 1 ασημι
Ευχαριστω !!!:beer: Στην υγεια σου !!!

ammoulianiotis
04-11-15, 02:00
Παιδια σας παρακαλω να με στειλετε ενα πμ με τα νουμερα σας για να μιλησουμε, οκ;;

Stilatos
09-11-15, 22:57
καλα καποιος μου χρωσταει εμενα αυτοκολλητα και δεν θυμαμε ποιος το ξεχασα. Να σας πω υπαρχει περιπτωση να εχω ακρη με μηχανημα κοπης μεμβρανης μπορει καποιος ομως να μου το κανει σε cad για να ειναι ετοιμο για το μηχανημα και να δω τιμες μεμβρανης?

ammoulianiotis
10-11-15, 01:52
Τι σχεδιο το ειχε κανει ο ταριφμαν (teo), οποτε θα στο δωσει ευκολα και γρηγορα!

teo
10-11-15, 08:40
Σόφο για τα αυτοκόλλητα δεν είχα σχεδιάσει κάτι! Θυμάμαι πως εσύ πήγες με το παλιό αρχείο του Stilo club και σου διόρθωσαν κάτι πριν την εκτύπωση (ευθυγράμμιση νομίζω)!

Stilatos
10-11-15, 14:06
αυτο εδω? http://i.imgur.com/j5it2Q6.gif

http://imgur.com/j5it2Q6

Εκανα και εγω μια διορθωση στο περιγραμμα αλλα δεν εχω δοκιμασει να το κοψω. βεβαια το εχω μονο jpg και gif δεν ειμαι σιγουρος αμα το προγγραμα το παρει νομιζω πρεπει να ειναι σε corel φορματ.

DHMHTRHS
11-11-15, 07:21
Παιδιά εγώ έχω 2 μαύρα και 2 ασημί να σας τα δώσω όταν βρεθούμε πάλι η αν κάποιος επείγεται να κανονίσουμε να του τα δώσω !!!!

ammoulianiotis
11-11-15, 13:25
Σόφο για τα αυτοκόλλητα δεν είχα σχεδιάσει κάτι! Θυμάμαι πως εσύ πήγες με το παλιό αρχείο του Stilo club και σου διόρθωσαν κάτι πριν την εκτύπωση (ευθυγράμμιση νομίζω)!

Σωστα, εσυ ειχες κανει τα μπλουζακια, μπερδευτηκα!
Stilate το μονο που αλλαζει στα αυτοκολλητα που ειχα κανει εγω ειναι οτι κατω απο το αμαξι δεν υπαρχει το λινκ...

ammoulianiotis
25-11-18, 15:08
Παλικαρια εχουν μεινει μερικα αυτοκολλητα ακομα στα χερια μου.

Εχω ενα ασημι κ εξι μαυρα.

Οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου να του στειλω.