Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ανανέωση σε αυτοκόλλητα StiloClub

Σελίδες : [1] 2

teo
05-11-13, 19:27
Το θέμα υπήρχε και παλιότερα και απ όσο έψαξα είχε γίνει κάτι παρόμοιο, αλλά μια αναβίωση ποτέ δεν βλάπτει.

Και εξηγούμαι:
Αναφέρομαι στο να τυπώσουμε σαν κλαμπ έναν μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων (για το γνωστό πίσω παραθυράκι μας), τα οποία να είναι ίδια και να τα φοράμε όλοι! Ακόμα και στους πιο μακρινούς να σταλούν ταχυδρομικά για παράδειγμα.
Κάτι απλό και όχι μεγάλο φαντάζομαι, πχ με μια όμορφη γραμματοσειρά και ένα χρώμα για όλους (το ανοιχτό γκρι θα ήταν καλή ιδέα γιατί πηγαίνει στα περισσότερα χρώματα).
Δεν ξέρω από τους παλιούς αν είχατε κανένα vector ή κάποιο png από τα παλιά αυτοκόλλητα για να μην ξεκινήσουμε απ το μηδέν...

Επίσης έχει κάποιος κανέναν γνωστό που να τυπώνει αυτοκόλλητα; Αλλιώς να το ψάξω εγώ που κινούμαι κέντρο. Θα χρειαστεί βέβαια να ξέρω αριθμό κομματιών για να πάρουμε προσφορά.

Τι λέτε? Πόσοι συμφωνούν?

ΥΓ:
Η ιδέα προϋπήρχε, αλλά η αφορμή για το θέμα είναι πως ο DHMHTRHS σήμερα συναντήθηκε με δυο πανέμορφα Stilo στο δρόμο και κοίταζαν το δικό του από πάνω μέχρι κάτω. Δυστυχώς εκείνοι ήταν στο αντίθετο ρεύμα και δεν μπόρεσαν να μιλήσουν. Αν είχε ένα αυτοκολλητάκι πχ φαντάζομαι πως θα είχαμε τώρα δυο νέα μέλη. :smile:

ethnikofron471
05-11-13, 19:52
Εγώ είμαι μέσα!
Μένω αρχικά σ'αυτό για να μαζευτούμε άτομα και τα υπόλοιπα τα συζητάμε.
Προσωπικά θα πρότεινα ένα καινούργιο σχέδιο...

ammoulianiotis
05-11-13, 20:35
Και εγω μεσα! Εχω και ενα γνωστο που κανει αυτοκολλητα και μπορω να τον ρωτησω!

Το θεμα ειναι να βρουμε καποια αρχεια οπως ειπε και ο teo...

Bill stilo
05-11-13, 22:35
Κ εγω μεσα ειμαι...ειναι καλη ιδεα να εχουμε ολοι αυτοκολητο!

ammoulianiotis
05-11-13, 22:39
http://imageshack.us/a/img713/2580/7xi0.jpg

Κατι τετοιο σαν του verone λεμε;;;

Για το αμαξι λεω, οχι το τεμαχιο με το πιρσινγκ!!!

PascM
05-11-13, 23:06
:yeah: και εγώ μέσα είμαι!!!

DHMHTRHS
05-11-13, 23:25
Παντός να συνενωθούμε σύντομα όχι όπως με τα φυλλάδια πόσοι γουστάρουνε να ξεμπερδεύουμε !! Άντε να μαζέψουμε κάνα μέλος να τσουλήσει το club να αρχίσει να ρολάρει.

teo
05-11-13, 23:27
Ναι Σόφο αλλά το φαντάζομαι πιο μικρό! Μην είμαστε και σαν demo cars...! Χεχε...!
Και φυσικά χωρίς τα www... Τζάμπα μέγεθος και τζάμπα αύξηση τιμής!

Εγώ έχω ήδη ένα που είχα φτιάξει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σας αρέσει η γραμματοσειρά... Με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω φωτό!

Arf
05-11-13, 23:39
Έχω κάποια από τα παλιά αυτοκόλλητα, τα είχα φέρει και στη συνάντηση στο Λαγκαδά, αλλά με τα νεύρα που είχα με τη νεροποντή και το γεγονός ότι το αμάξι έγινε βάρκα, τελικά δεν τα έδωσα. Στην επόμενη συνάντηση όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα πάρει

teo
05-11-13, 23:45
Ωπ... Ανέλπιστη λύση!! Ωραίος ο Arf, ευχαριστούμε! Θυμάσαι περίπου πόσα είναι?

Άρα κύριοι του Βορρά αναλαμβάνετε δράση! :jump1:

Arf
05-11-13, 23:59
18

4 ασημί
14 μαύρα

teo
06-11-13, 00:03
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο... :nerd:

Ωραίος...

DHMHTRHS
06-11-13, 01:24
Άντε μια χαρά !!!

DHMHTRHS
06-11-13, 01:27
Τώρα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε copy αν χρειαστεί?

Bill stilo
06-11-13, 02:23
Ε λογικα ναι...αλλα ειναι καλο αυτο!

DHMHTRHS
06-11-13, 08:07
Μια χαρά τότε !!!

Stilatos
06-11-13, 13:00
εχω καποια αρχεια απο παλια που φτιαχναμε αυτοκολλητα να σας ανεβασω οταν μπορεσω να μπορειτε να κανετε αυτοκολλητα.

ethnikofron471
06-11-13, 17:38
Έχω κάποια από τα παλιά αυτοκόλλητα, τα είχα φέρει και στη συνάντηση στο Λαγκαδά, αλλά με τα νεύρα που είχα με τη νεροποντή και το γεγονός ότι το αμάξι έγινε βάρκα, τελικά δεν τα έδωσα. Στην επόμενη συνάντηση όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα πάρει

Καλά σαν εκείνο τον κατακλυσμό δεν είχα ξανα ζήσει !

Πάντως τεο κι εγώ κάτι πιο μικρό είχα στο μυαλό μου...

Ότι έχετε ανεβάστε το εδώ να το συζητήσουμε...

teo
06-11-13, 18:03
Ωραίος ο Παντελής! Αν είναι εικόνες ανέβασέ τες εδώ όποτε έχεις χρόνο! Αν είναι αρχεία (vector,psd κλπ) στείλτα στο email μου και θα τα επεξεργαστώ εγώ!

Αφού έχει ο Arf καβάτζα αρκετά, ξεκινάμε από εκεί! Ήταν πολύ όμορφα τα παλιά αυτοκόλλητα.

ethnikofron471
06-11-13, 18:31
Δεν τα έχω δει Θοδωρή αλλα για να το λες...προσωπικά σ'αυτά τα θέμα σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη....
Για πείτε όμως...δεν μπορούμε να περιμένουμε την επόμενη συνάντηση λογικά έ? Πως θα γίνει?

teo
06-11-13, 19:16
Είναι στην ουσία το λογότυπο του κλαμπ Μιχάλη! Με το περίγραμμα του Stilo, όπως περίπου αυτό που χρησιμοποιούσαμε στα φυλλάδια! Αν κάνω λάθος Παντελή και Arf, διορθώστε με!

Πάνε (πςςς το Σαλονικιώτικο) βρες τον Arf και πάρτα πριν τη συνάντηση αν βιάζεσαι!

ammoulianiotis
06-11-13, 19:55
Αυτα που εχει ο Arf ειναι το περιγραμμα του Stilo και μεσα γραφει StiloClub.gr, σαν μεγεθος φανταστειτε οτι ειναι σχεδον οσο το πορτακι του ρεζερβουαρ!

Ειναι ομορφο και διακριτικο, δεν κανει ομως για τον σκοπο που λετε, να το βλεπει καποιος απο το απεναντι αμαξι...

(το επομενο ΣΚ 16-17/11) παιζει να ειμαι Αθηνα, αν ειναι θα βρεθω με τον Αρη και θα παρω μερικα να σας τα φερω)

teo
06-11-13, 20:55
Αυτα που εχει ο Arf ειναι το περιγραμμα του Stilo και μεσα γραφει StiloClub.gr, σαν μεγεθος φανταστειτε οτι ειναι σχεδον οσο το πορτακι του ρεζερβουαρ!

Ειναι ομορφο και διακριτικο, δεν κανει ομως για τον σκοπο που λετε, να το βλεπει καποιος απο το απεναντι αμαξι...

(το επομενο ΣΚ 16-17/11) παιζει να ειμαι Αθηνα, αν ειναι θα βρεθω με τον Αρη και θα παρω μερικα να σας τα φερω)

Έλα ρε φίλε!! Παίζει να σε δούμε κι από κοντά δηλαδή?? :biggrin:

Καλή η ιδέα σου να πάρεις μερικά και να φέρεις... Κοίτα για να σε βλέπουν από απέναντι όντως θες όπως του verone, αλλά ας μην το παρακάνουμε. Το ζουμί είναι πως και από κοντά να ήταν στου Δημήτρη (πχ παρκαρισμένο), δεν θα έβλεπαν ποτέ ότι ανήκει στο Stilo Club για να μπουν στο site!

ammoulianiotis
06-11-13, 21:17
Παζει και μαλιστα στανταρ θα ερθω απο οτι το βλεπω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εχω χρονο για καφε κτλ...
Αν φερω τα αυτοκολλητα παντως θα βρεθω σιγουρα με καποιον για να του τα δωσω και αν υπαρχει χρονος να πιουμε και ενα καφε!

Το logo που εχουμε ειναι αυτο:

http://img690.imageshack.us/img690/1356/55xj.jpg

Και πανω στο δικο μου αμαξι ειναι καπως ετσι:

http://img202.imageshack.us/img202/3249/bkhi.jpg
http://img594.imageshack.us/img594/6554/xym1.jpg

Εχω βαλει ενα κατω απο καθε καθρεπτη! Βεβαια φωτο δεν εχω και δεν εβγαλα προσφατη για να το δειτε καλυτερα αλλα πιστευω οτι κατι γινεται με αυτες τις 2 φωτο παραπανω!

edit: Να και μια κοντινη!!!

http://img15.imageshack.us/img15/8066/oqsx.jpg

Stilatos
06-11-13, 22:21
με προλαβε ο ammoulianotis αλλα εστειλα πμ στον μιχαλη αμα τα εχει σε photoshop για να ειναι πιο ευκολο στην εκτυπωση. Εμεις τα ζητησαμε σε βυνιλιο αυτοκολλητο κομμενο αντεχει καλυτερα στον ηλιο απο το εκτυπωμενο εχρωμο αυτοκολλητο.

teo
06-11-13, 22:22
Πολύ μ'αρέσει Σόφο! Και το μέγεθος και σαν σύνολο!
Το μόνο που ίσως άλλαζα θα ήταν να μπουν μικρά γράμματα στο www.stiloclub.gr (http://www.stiloclub.gr) με μια πιο "γλυκιά" γραμματοσειρά!

Λογικό φίλε, το καταλαβαίνω, θα είσαι στο τρέξιμο! Τα συνεννοούμαστε όταν πλησιάσουν οι μέρες, αυτά... Το ποιος θα μπορεί όταν θα μπορείς κι εσύ κλπ! :smile:

Παντελή εννοείται vinyl κομμένο! Για κάτι λιγότερο δεν θα το συζητούσα καν! Κι αν δεν βρούμε άκρη με τους αυτοκολλητάδες (που αμφιβάλλω), υπάρχει και το ebay! :shifty:

ammoulianiotis
06-11-13, 22:27
Τα συγκεκριμενα τα εχω στο αμαξι σχεδον απο τοτε που το πηρα (2005 μοντελο, 2013 εχουμε τωρα, τι;;; 8 χρονων εγινε το αμαξακι μου;;; ) και δεν εχουν παθει το παραμικρο!

Bill stilo
06-11-13, 23:06
Πολυ ωραια τ αυτοκολητα..οντως τ vinyl αντεχουν πολυ περισσοτερο..αντε να να τ φτιαξουμε κ να τ εχουμε ολοι!

DHMHTRHS
06-11-13, 23:49
Και εμένα μου άρεσε το αυτοκόλλητο και πιστεύω πως το μέγεθος είναι ιδανικό πιο μεγάλο θα ήτανε υπερβολή πιστεύω.

Stilatos
07-11-13, 18:56
μπορω να ρωτησω παλι το μαγαζι που μας τα εφτιαξε τοτε αλλα νομιζω υπυρχε μια ελαχιστη παραγγελια.

teo
07-11-13, 19:01
Αν δεν σου είναι κόπος Παντελή, κάνε μια ερωτησούλα!

Κόστος και ελάχιστη παραγγελία κομματιών, για να έχουμε μια ιδέα... :wink:

ammoulianiotis
07-11-13, 21:52
Ξερω ενα παλικαρι απο το φορουμ με τις μηχανες που κανει αυτοκολλητα και γενικα διαφημιστικα ειδη, αν θελετε μπορω να κανω και εγω μια ερωτηση!

Βασικα, θελετε-δεν θελετε εγω θα ρωτησω!

Μηπως υπαρχει και κανενα αρχειο ετοιμο για να παρω και δειγμα;;;

teo
07-11-13, 21:57
Ξερω ενα παλικαρι απο το φορουμ με τις μηχανες που κανει αυτοκολλητα και γενικα διαφημιστικα ειδη, αν θελετε μπορω να κανω και εγω μια ερωτηση!

Βασικα, θελετε-δεν θελετε εγω θα ρωτησω!

Μηπως υπαρχει και κανενα αρχειο ετοιμο για να παρω και δειγμα;;;

Ωραίος και δημοκρατικός! Χαχαχα! :upside:

Για αρχείο αναμένουμε...!

Stilo_Abarth
08-11-13, 17:18
Και εγώ μέσα είμαι παιδιά... Άντε να προχωράμε!!

Mixalis
08-11-13, 17:41
εχω καποια αρχεια απο παλια που φτιαχναμε αυτοκολλητα να σας ανεβασω οταν μπορεσω να μπορειτε να κανετε αυτοκολλητα.

Μετά από επικοινωνία με τον Παντελή, σας ανεβάζω τα παλιά αυτοκόλλητα που είχα φτιάξει με το logo του club.
Μπορείτε να τα βρείτε εδώ (http://copytime.gr/Stiloclub/Stiloclub logo (Corel ver.9).cdr).

Είναι vector σε CorelDraw 9 έτοιμα για κοπτικό.

Για ότι άλλο θέλετε, εδώ είμαι :)

teo
08-11-13, 18:14
Ευχαριστούμε Μιχάλη (και χρόνια πολλά :smile: )!!

Είναι cdr οπότε το photoshop δεν το ανοίγει για να το δω, αλλά θα το πάω όπως είναι στο μαγαζί που θα καταλήξουμε για τα αυτοκόλλητα!
Illustrator το ανοίγει, θυμάσαι? Να κάνω αν είναι τον κόπο να το περάσω στο μεγάλο μου pc...

ammoulianiotis
13-11-13, 17:31
Παιδια εμαθα τιμη...

3€ το ενα μας τα δινει με 30 τμχ ελαχιστη παραγγελια.
Μου φαινονται αρκετα τα 3€/τμχ οποτε οποιος βρει μαγαζι με αυτοκολλητα ας ρωτησει να παρουμε και αλλες τιμες!

teo
13-11-13, 17:44
Δηλαδή ελάχιστη τιμή 90€... :hmm:
Κοίταξε 3€ το ένα δεν το λες και τόσο άσχημο, αλλά η ελάχιστη παραγγελία 30 κομματιών είναι too much...

Θα κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα στην πρώτη ευκαιρία!

ammoulianiotis
13-11-13, 19:12
Μωρε για την ελαχιστη παραγγελια μπορω να τον πιεσω, το θεμα ειναι οτι τα 3€/τμχ μου φαινονται πολλα...

Οποιος μπορει ρωταει και ενημερωνει για τιμες!

DHMHTRHS
13-11-13, 19:53
Και έμενα πολλά μου φαίνονται

Stilo_Abarth
13-11-13, 22:38
Ξέρουμε πόσοι είμαστε που θέλουμε το αυτοκόλλητο ή πάμε στα τυφλά; Γιατί για 30 άτομα δεν το νομίζω... Όσο για τα 3€ άμα είναι καλής ποιότητας και μείνει επ'αόριστον, τότε οκ! Τι 3€ τι 2,5€ που θα το βρούμε αλλού..

ammoulianiotis
13-11-13, 22:45
Οποτε ας αρχισουμε μια λιστα με ποσα τμχ θελει ο καθενας και να αναφερει ασημι ή μαυρο ωστε να ξερουμε που βρισκομαστε!

ethnikofron471
13-11-13, 22:59
Ωραία οπότε εγώ θέλω 2 σαν αυτά που έχει ο Σοφοκλής στο αμάξι του.
Άρα ξεκινάμε:

1) ethnikofron471 - 2τμχ

....

DHMHTRHS
13-11-13, 23:39
1) ethnikofron471 - 2τμχ
2)DHMHTRHS -2τμχ

ammoulianiotis
13-11-13, 23:50
Παιδια σας παρακαλω να γραφετε και το χρωμα, μαυρο ή ασημι!

DHMHTRHS
14-11-13, 00:49
1) ethnikofron471 - 2τμχ
2)DHMHTRHS -2τμχ ασημι

ethnikofron471
14-11-13, 01:45
Το μαύρο είναι αυτό που έχεις Σοφοκλή έτσι? Το ασημί δεν το έχω δει για να ξέρω...

Θέλω την γνώμη του Τεο στο χρώμα για το αμάξι μου που είναι κόκκινο...

ammoulianiotis
14-11-13, 07:49
Το ασημι ειναι ενα απλο ασημι, οχι νικελ!
Που σκεφτεσαι να το βαλεις;

angelinho
14-11-13, 12:11
εγώ παιδιά έχω στο αμάξι.. δεν θέλω να βάλω άλλο... :/ Καλή κίνηση πάντως!!

ethnikofron471
14-11-13, 13:10
Το ασημι ειναι ενα απλο ασημι, οχι νικελ!
Που σκεφτεσαι να το βαλεις;

ή κάτω απο τον καθρέφτη του οδηγού και του συνοδηγού ή ένα πίσω εκεί που γράφει F I A T το οποίο έχω ξηλώσει

Μάλλον για μαύρο με κόβω...

Mixalis
14-11-13, 15:36
Λοιπόν τα ανέβασα και σε PDF.

Είναι 2 διαφορετικά. Αλλάζει η θέση της λέξης "CLUB". Η επιλογή δική σας...
Είναι ΕΔΩ (http://www.copytime.gr/Stiloclub/Stiloclub logo.pdf) και ΕΔΩ (http://www.copytime.gr/Stiloclub/Stiloclub logo1.pdf).

Και για να τα βλέπουν όλοι, είναι αυτά εδώ...
http://www.copytime.gr/Stiloclub/Stiloclub logos.jpg

Αν θέλετε, οποιαδήποτε αλλαγή μπορώ να σας την κάνω.

Τα 3 ευρώ/κομμάτι για ποια διάσταση είναι? Άλλη τιμή έχει να το βάλεις πχ ολόκληρο στο πίσω παρπρίζ (80x40 cm) και άλλη στο καπάκι του ρεζερβουάρ (8x4 cm) που το έχω εγώ...

angelinho
14-11-13, 15:48
Προτείνω αυτοί που έχουν ηλιοροφή στον ουρανό να μπουν 3-4 λοξές γραμμούλες και καλά ότι είναι ανοιχτή! :upside:

ammoulianiotis
14-11-13, 19:16
Η τιμη που πηρα ειναι για τα μικρα που ειχαμε βγαλει, τα 8Χ4.
Τωρα αν καποιος θελει να βαλει σε ολο το πισω τζαμι ή γενικα μεγαλυτερο θα πρεπει να ενημερωσει ή να παρει τιμη και για αυτες τις διαστασεις που θελει.

teo
14-11-13, 20:01
Όπα μια μέρα δεν μπήκα και είχαμε εξελίξεις!!

Λοιπόν εγώ θέλω ένα ασημί κι ένα μαύρο γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω από τώρα... Ή θα μπει στο τζάμι πίσω απ τον οδηγό (ασημί) ή θα μπει πάνω απ το φανάρι στο καπώ (μαύρο)... Σκέφτομαι και στο άνοιγμα του ενός σπόιλερ το μαύρο αλλά θα δείξει τελευταία στιγμή!

Μιχάλη εσύ μαύρο δαγκωτό αν το βάλεις σε λαμαρίνα...!!

εγώ παιδιά έχω στο αμάξι.. δεν θέλω να βάλω άλλο... :/ Καλή κίνηση πάντως!!

Εσύ να το ξηλώσεις και να βάλεις το καινούριο! :bleh:
Κι εμένα το παλιό θα φύγει...!

Edit:
Σόφο τι θα φέρεις τελικά από αυτοκόλλητα (ποσότητα και χρώματα)??

angelinho
15-11-13, 00:57
Το δικό μου!!! :)

http://img818.imageshack.us/img818/6109/zmjq.jpg

Stilo_Abarth
15-11-13, 01:55
1) ethnikofron471 - 2τμχ
2)DHMHTRHS -2τμχ ασημι
3)Stilo_Abarth -2τμχ 1μαύρο και 1 ασημί

ethnikofron471
15-11-13, 11:46
Εγώ παιδιά 2 μαύρα τελικά.
Απο αυτά που ανέβασε ο mixalis το 2ο θα με έψηνε πιο πολύ με την λέξη "club" απο δίπλα...

polfan
15-11-13, 18:20
Εγώ παιδιά 2 μαύρα τελικά.
Απο αυτά που ανέβασε ο mixalis το 2ο θα με έψηνε πιο πολύ με την λέξη "club" απο δίπλα...
Εγώ θέλω ενα ασημί και Συμφωνώ με το club να είναι δίπλα και όχι στο l.

teo
15-11-13, 19:17
Σωστό, καλύτερα το club δίπλα για να φαίνεται πιο εύκολα...

Μέσα στο L θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να εκτυπώναμε μικρά αυτοκόλλητα που να τα κολλούσαμε στο πραγματικό L του Stilo μας (πάνω στο νίκελ, όσοι το έχουν ακόμα). Αλλά άκυρο γιατί ανοίγω νέες πληγές και δεν θα βγάλουμε άκρη... Χεχε!

Οπότε έχουμε:

1) ethnikofron471 - 2τμχ μαύρα
2) DHMHTRHS - 2τμχ ασημί
3) Stilo_Abarth - 2τμχ 1 μαύρο και 1 ασημί
4) teo - 2τμχ 1 μαύρο και 1 ασημί
5) polfan - 1τμχ ασημί

Άγγελε σου λείπει η λέξη club όμως...!! :ninjastar::bleh:

ammoulianiotis
15-11-13, 20:55
Δεν μπορεσα να βρεθω με τον Αρη για να φερω κατω αυτοκολλητα αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω μερικα.

Θελω ομως πρωτα να δω ποσα μαυρα και ποσα ασημι θελετε και ποιος θελει με το club στο L και ποιος οχι για να δουμε πως θα μοιρασουμε αυτα που εχει ο Αρης..

teo
15-11-13, 21:35
Δεν πειράζει Σόφο, τα στέλνεις μαζί με το τιμόνι του ethnik όποτε είναι!

Κοίτα πιστεύω πως πέραν του χρώματος, δεν πρέπει να έχουμε άλλη αλλαγή, γιατί μπερδεύονται πολύ τα πράγματα... Εγώ ψηφίζω το club εκτός του L... Αν και οι υπόλοιποι έχουν την ίδια γνώμη ας μην ανοιγόμαστε σε τόσες διαφορές!

ammoulianiotis
15-11-13, 22:02
Συμφωνω οτι οσο λιγοτερες αλλαγες τοσο το καλυτερο απλα σκεφτηκα να μην πανε χαμενα τα αυτοκολλητα που εχουμε ηδη..

Κατι ακομα, στο φορουμ με τα μηχανακια εχουμε αποφασισει και βαζουμε πισω στον λασποτηρα ενα αυτοκολλητο με το nickname μας ωστε αν βρεθουμε στο δρομο να ξερουμε ποιον εχουμε μπροστα μας. Τι θα λεγατε να καναμε κατι αναλογο;

Bill stilo
15-11-13, 23:30
Αλλα 2 ασημι για εμενα...συμφωνω τ club να ειναι διπλα...πιο ομορφο ειναι...

ammoulianiotis
16-11-13, 00:56
Update τιμης!!!

3€ ανα τεμαχιο χωρις ελαχιστη παραγγελια μετα απο τηλεφωνικη συζητηση που ειχα νωριτερα μαζι του!

DHMHTRHS
16-11-13, 02:47
ΟΚ που θα δώσουμε τα λεφτά παίδες?

ammoulianiotis
16-11-13, 08:05
Ας περιμενουμε πρωτα να δουμε ποσα τεμαχια θα ειναι συνολικα, χρωματα κτλ και βλεπουμε. Ισως τα μαζεψω εγω αλλα θα τον ρωτησω αν γινεται να κανουμε καταθεση σε καποιο λογαριασμο του γιατι δεν θελω να μπλεκομαι με χρηματα...

ammoulianiotis
17-11-13, 22:03
Οπότε έχουμε:

2) DHMHTRHS - 2τμχ ασημί
5) polfan - 1τμχ ασημι

Συνολο 9τχμ - 4 μαυρα και 5 ασημι

Αλλος για την λιστα μας;

teo
18-11-13, 18:19
Ας βάλουμε μια ημερομηνία σαν deadline για να κλείσουμε τον αριθμό και να ξεκινήσουμε τις υπόλοιπες διαδικασίες! Προτείνω deadline αυτή την Κυριακή 24/11...

Όσο για τα χρήματα αν έχει ο ίδιος κάποιον λογαριασμό θα είναι ιδανικό. Αλλιώς βοηθάω κι εγώ στο "μάζεμα"!

Και επίσης αν μείνουμε σε αυτόν τον αριθμό, ας τα στρογγυλέψουμε στα 10 αυτοκόλλητα (6 ασημί και 4 μαύρα) και παίρνω 3 εγώ να έχω καβάτζα!

ammoulianiotis
18-11-13, 19:24
18

4 ασημί
14 μαύρα

Σκεφτομουν μηπως και τσιμπουσαμε αυτα που εχει ο Αρης, να μην καναμε καινουργια αλλα εσεις θελετε και και ουργιο σχεδιο και ενα ασημι παραπανω...

teo
18-11-13, 19:41
Επειδη μπερδευτηκα... Αυτα που εχει ο Arf σε τι διαφερουν ως σχεδιο;;

Κοιτα για ενα αυτοκολλητο αν ειναι δεν αξιζει τοσος πανικος... Εγω δεν εχω προβλημα παντως!

ammoulianiotis
18-11-13, 20:18
Ο Arf εχει αυτοκολλητα σαν και το πρωτο. Ο Μιχαλης ομως εδωσε και το 2ο σαν μια ακομα επιλογη που απο οτι καταλαβα αρεσε στα παιδια!

http://www.copytime.gr/Stiloclub/Stiloclub%20logos.jpg

Αν αποφασιστει οτι θελουμε το πρωτο με το club μεσα στο γραμμα και αυτα που εχει ο Αρης μας φτανουν δεν υπαρχει λογος να εκτυπωσουμε καινουργια, διαφορετικα θα πρεπει να γινει εκτυπωση...

Bill stilo
19-11-13, 01:15
Ammoulianioti ειπα θελω κ εγω 2 ασημι

DHMHTRHS
19-11-13, 10:29
Πιστεύω πως το δεύτερο είναι καλύτερο για να φαίνεται το club καλύτερα !!

ammoulianiotis
19-11-13, 13:42
Ammoulianioti ειπα θελω κ εγω 2 ασημι

Οπότε έχουμε:

2) DHMHTRHS - 2τμχ ασημί
5) polfan - 1τμχ ασημι
6) bill stilo - 2 τμχ ασημι

φιλε bill σε εβαλα!

Συνολο 11τμχ - 4 μαυρα και 7 ασημι

Παμε για το καινουργιο σχεδιο δηλαδη;

Stilo_Abarth
19-11-13, 13:59
Πιστεύω πως το δεύτερο είναι καλύτερο για να φαίνεται το club καλύτερα !!

Kαι εγώ το 2ο θεωρώ πιο ωραίο για το club! Αλλά και πάλι, ότι θέλετε!

teo
19-11-13, 17:20
Λοιπόν ας πάμε για το καινούριο σχέδιο τότε... Στην τελική δεν είναι και μια περιουσία!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

http://parallhlografos.files.wordpress.com/2011/03/ceb3ceb1cf803.jpg

Χαχαχαχαχα! :jumpy:

Ιδέα προς σκέψη:
Τα αυτοκόλλητα του Arf τι λέτε να τα μοιράσουμε σε άτομα που τριγυρίζουν αρκετά, ώστε αν βρούμε ένα ωραίο Stilo αντί για την ιδέα του φυλλαδίου να δώσουν ένα αυτοκόλλητο? Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...!

Bill stilo
19-11-13, 18:30
Σωστος ο τεο...μετραει αυτο...κ εγω τ δευτερο ελω οτι ειναι καλυτερο...

teo
27-11-13, 17:47
Νομίζω πως το deadline πέρασε...! Δεν ξεκινάμε διαδικασίες σιγά σιγά??

Bill stilo
27-11-13, 20:36
Οντως...αντε να βγουν τ αυτοκολητα!!!τι λετε λοιπον;

ammoulianiotis
27-11-13, 20:47
Παιδια ο Arf την Κυριακη εδωσε κατι αυτοκολλητα (τα παλια) στον ethnik, οποτε αν καποιος θελει τα παλια υπαρχουν αλλα μαυρα αν θυμαμαι καλα...
Διαφορετικα παμε για εκτυπωση

teo
27-11-13, 21:11
Πάμε για εκτύπωση λέω καλύτερα!
Τι ενέργειες θα γίνουν Σόφο? Έχουμε λογαριασμό αυτού που θα τα εκτυπώσει ή βγαίνουμε με τον δίσκο για έρανο? :phone:

Μέχρι στιγμής έχουμε:

1) ethnikofron471 - 2 τμχ μαύρα
2) DHMHTRHS - 2 τμχ ασημί
3) Stilo_Abarth - 2 τμχ (1 μαύρο και 1 ασημί)
4) teo - 2 τμχ (1 μαύρο και 1 ασημί)
5) polfan - 1 τμχ ασημι
6) bill stilo - 2 τμχ ασημί

Σύνολο 11 αυτοκόλλητα (4 μαύρα & 7 ασημί). Ας τα κάνουμε 12 να είναι στρογγυλά λοιπόν (4 μαύρα - 8 ασημί) και παίρνω 3 σύνολο εγώ!

Bill stilo
27-11-13, 21:53
Εγω λεω να παμε για εκτυπωση...να ειναι ιδια ολα κιολας...κ να εχουμε οσοι θελουν βεβαια....

ammoulianiotis
27-11-13, 22:42
Οπως θελετε! Αν ειναι την Κυριακη που θα κανετε την συναντηση ας μαζεψει ενας απο εσας τα λεφτα να μιλησω και εγω με τον ανθρωπο να μας δωσει λογαριασμο του να τα βαλουμε απ'ευθειας.
Συγνωμη αλλα δεν θελω να εχω πολλα παρε δωσε με λεφτα, ποτε δεν ξερεις τι γινεται, οκ;

teo
27-11-13, 23:01
Και καλά κάνεις ρε φίλε! Θα κοιτάξω να τα μαζέψω εγώ αν είναι την Κυριακή και μετά συνεννοούμαστε prive :wub: για τις λεπτομέρειες!

ammoulianiotis
27-11-13, 23:14
Θα μπορεσει καποιος να κανει ενα αρχειο corel με το αυτοκολλητο ωστε να το δωσουμε ετοιμο;

Stilatos
28-11-13, 01:15
http://copytime.gr/Stiloclub/Stiloclub%20logo%20(Corel%20ver.9).cdr εδω το εχει ετοιμο ο μιχαλης.

Stilo_Abarth
04-12-13, 14:33
Έχουμε κανένα νέο με το θέμα παιδιά ή μείναμε στάσιμοι;;

PascM
04-12-13, 15:25
Καλησπέρα, εγώ μπορώ να μετέχω; (το θέμα είναι αν γίνεται να μου το στείλει κάποιος στην Κοζάνη) και να στείλω και σε κάποιον τα λεφτά.

teo
04-12-13, 17:58
Το θέμα δεν έχει μείνει στάσιμο παιδιά, απλώς υπάρχει ένα δίλημμα γιατί υπάρχουν αρκετά παλιά αυτοκόλλητα έτοιμα (χρώματος μαύρου όμως).

Αν θέλουμε αρκετά ασημί, τότε το προχωράμε κανονικά. PascM φυσικά και μπορείς να μετέχεις! Αριθμός κομματιών και χρώμα;;

PascM
04-12-13, 18:24
Ένα ασημί θέλω εγώ :)

teo
04-12-13, 18:31
5) polfan - 1 τμχ ασημι
7) PascM - 1 τμχ ασημί

Σύνολο 12 λοιπόν (4 μαύρα - 8 ασημί).

vbill21
21-12-13, 16:28
Αν μπορω θελω και εγω αλλα μενω αιγιο.Θελω 2 μαυρα.

ammoulianiotis
21-12-13, 17:11
5) polfan - 1 τμχ ασημι
7) PascM - 1 τμχ ασημί
8) vbill21 - 2 τμχ μαυρα

Σύνολο 14 λοιπόν (6 μαύρα - 8 ασημί).

teo
21-12-13, 18:40
Αν αύριο είναι ανοιχτά και τα αυτοκολλητάδικα στο κέντρο θα πάω να πάρω κι εγώ τιμές και μετά κρίνουμε το που μας συμφέρει και τα φτιάχνουμε!

Gunner7
22-12-13, 01:42
ενδιαφερομαι και εγω για ενα μαυρο και ενα ασημι (ερωτηση το ασημι να φανταστω σε μαυρη λαμαρινα δεν κολλαει ετσι??? )

edit:αυτο? http://copytime.gr/Stiloclub/Stiloclub%20logo1.pdf

ammoulianiotis
22-12-13, 10:32
Το ασημι σε μαυρη λαμαρινα θα κανει τρελη αντιθεση!
Μια χαρα κολλαει!!

Gunner7
22-12-13, 13:49
Ωραία μέσα και εγώ 1 και 1

Stilo_Abarth
11-01-14, 02:46
Καλησπέρα stilatoi! Προχωράμε με τα αυτοκόλλητα;;

Gunner7
12-01-14, 00:03
παιδες παμε αλλη μια να δουμε εαν μαζευουμε αυτο το οριο των 20 για να τα τυπωσουμε ... ???

DHMHTRHS
12-01-14, 00:30
1. DHMHTRHS 2 τμχ

teo
12-01-14, 01:52
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ

maximos
12-01-14, 02:19
Και εγώ άλλα 2 τεμαχια

Gunner7
12-01-14, 04:04
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ

Ελα να παιρνουνε τα ποστ φωτια....

DHMHTRHS
12-01-14, 14:11
Ρε σι είδα το Ganner7 και δίπλα το 3 και λέω καλά 73 αυτοκόλλητα τι θα τα κάνει?? χαχαχαχα

Gunner7
12-01-14, 14:53
Χαχαχαχαχα θα τα μοιράζω στα στιλο που βλέπω στον δρόμο :-P

ntinosmg
12-01-14, 16:04
2 τμχ κι εγω.

ammoulianiotis
12-01-14, 20:15
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ

Συνολο τμχ: 11

polfan
12-01-14, 22:21
+1 και εγώ.

Gunner7
12-01-14, 22:54
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ

Ελα τι εγινε κανεις αλλος??? Παμεεε.... :P

panos22
13-01-14, 01:23
Καλησπερα,αν γινεται θα ηθελα και εγω 4 κομματια.σε κοκκινο stilo μαυρο παει ε?

Stilatos
13-01-14, 13:15
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 tmx

Gunner7
13-01-14, 17:13
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ

Συνλο 18 μεχρι στιγμης...

vbill21
13-01-14, 20:48
+2 απο μενα παιδες... :clapping:

face
13-01-14, 23:33
Πω, είχα να μπω κανα μήνα και κοίτα τι γίνεται...
2 τμχ παρακαλώ...

stilo221.6
14-01-14, 03:42
Γεια σας παιδες 2 και για μενα μαυρα...

ammoulianiotis
14-01-14, 09:10
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ
9. vbill21 2 τμχ
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ

Συνολο 24

Soul_Giannis
14-01-14, 21:04
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ
9. vbill21 2 τμχ
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ
12.Soul_Giannis 4τμχ

Συνολο 28

Stilo_Abarth
15-01-14, 11:35
+2 και απο μένα!

Gunner7
16-01-14, 14:16
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ
9. vbill21 2 τμχ
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ

Συνολο 30 (Δινουμε καποιo countdown???)

Gunner7
19-01-14, 20:08
Mειναμε στασιμοι.... :/

Stilo_Abarth
19-01-14, 20:25
Εεε πάμε για αυτά τα 30 τότε! Ας το κλείσουμε εδώ..

teo
19-01-14, 20:31
Να δώσουμε και εδώ ένα deadline (όπως και στα μπλουζάκια) ώστε να προλάβουν και όσοι δεν το έχουν δει;

Να πούμε για τέλος του μήνα πχ; Τι λέτε;

Stilo_Abarth
19-01-14, 20:58
Οκ! Εγώ είμαι μέσα για τέλος του μήνα.. Όσοι γνωρίζουν μέλη από το club που δεν μπαίνουν πια ας τους ενημερώσουν!

Gunner7
19-01-14, 21:18
τεο απο εκει και περα ξερουμε που θα παμε για να τυπωσει η ψαχνουμε?

teo
19-01-14, 21:35
George είχε μια προσφορά αν θυμάμαι καλά ο ammoulianiotis, αλλά θα μας το επιβεβαιώσει όταν μπει!

ioannidis
19-01-14, 21:45
Βάλτε και 2 μαύρα για μενα.
Επίσης σκέφτομαι να παραγγείλω καμιά 10 ακόμα για κάβα για μέλη που μπορεί να θέλουν μετά.
Επισήμως όμως θέλω 2 προς το παρόν.

ammoulianiotis
19-01-14, 22:02
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ
9. vbill21 2 τμχ
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ
14. ioannidis 2 τμχ

Συνολο 32

Εχω βρει μια προσφορα αλλα θα πρεπει να κανει καποιος (teo μαλλον για σενα χτυπα η καμπανα) το σχεδιο σε ενα συγκεκριμενο τυπο αρχειου και η τιμη ηταν στα 3 ευρω το αυτοκολλητο. Επειδη μου φανηκαν αρκετα και πιστευω οτι το σχεδιο πρεπει να το κανει ο εκαστοτε επιχειρηματιας ειπα αν καποιος γνωριζει που κανουν αυτοκολλητα να ρωτησουμε και να παρουμε και αλλες τιμες...

teo
19-01-14, 22:02
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ
9. vbill21 2 τμχ
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ
14. ioannidis 2 τμχ

Σύνολο 32!
Αυτό που λες Μιχάλη το είχα σκεφτεί κι εγώ, αλλά κάτσε να δούμε μέχρι το deadline πως θα πάει...

Edit:
Ουστττ... Άσε με μια φορά να γράψω πριν από σένα! Χαχα!

Έκανα βλακεία εγώ και δεν ρώτησα χθες... Θα πάρω τηλέφωνο μερικά μαγαζιά και θα τους πω τι θέλουμε κλπ, να έχουμε κι άλλες προσφορές λοιπόν μέσα στη βδομάδα! Θυμάσαι μήπως τι τύπο αρχείου θέλει;

ammoulianiotis
19-01-14, 22:28
Εψαξα τα email που ειχα ανταλλαξει με το παλικαρι και σε κανενα δεν γραφει τι τυπο αρχειου χρειαζεται... (τωρα η καπου εχει γινει μπερδεμα ή δεν θυμαμαι κατι λογω ηλικιας) παντως στις σελιδες 4 κ 9 τα λινκ που μας δινουν το αρχειο σε corel δεν λειτουργουν...

Παρακαλω πολυ οποιος ερθει σε επαφη με καταστημα που κανει αυτοκολλητα να ρωτησει τι αρχειο χρειαζονται για να τους το δωσουμε!

teo
19-01-14, 22:51
Το αρχείο σε corel κατά 99% το έχω κατεβασμένο στο μεγάλο μου pc...μόλις το ανοίξω αύριο θα το επιβεβαιώσω!

Μπορεί και να μπερδεύεις (λόγω ηλικίας πάντα) το ότι ζήτησαν τύπο αρχείου με το θέμα με τις μπλούζες!

ammoulianiotis
19-01-14, 23:10
Ασε teo, το αλτζχαιμερ μου χτυπαει την πορτα σιγα σιγα...

Gunner7
26-01-14, 19:19
Μπηκαμε επιτελους στην τελικη γραμμη εχουμε καποιο νεοτερο?

Gunner7
28-01-14, 16:35
ζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????? :P

teo
28-01-14, 17:09
Ζούμε ρε βιαστικέ! Μην τρελαίνεσαι! Απλώς δεν βρήκα κι εγώ τον χρόνο να ρωτήσω αυτοκολλητάδες γιατί πίστευα πως θα είναι ανοιχτοί το Σάββατο αλλά δεν...

Gunner7
28-01-14, 19:23
Γιαυτο ρωταω ρε αγορι αν ειναι να αρχισω να ρωταω και εγω μαστορα

ammoulianiotis
28-01-14, 19:54
Γιαυτο ρωταω ρε αγορι αν ειναι να αρχισω να ρωταω και εγω μαστορα
Why not my friend? Αν εχεις τον χρονο και την διαθεση καλο θα ηταν να παρουμε και αλλες τιμες!

Gunner7
28-01-14, 21:25
Ωραια για τι τυπωμα μιλαμε ?
Ελπιζω να με πιασατε εννοω τι λεω με λιγα λογια :rolleyes2::bleh:

ammoulianiotis
28-01-14, 21:32
Νομιζω βυνιλιου λεγεται στην αγορα...

Gunner7
28-01-14, 23:12
εγινε εχουμε ενδεικτικα καποια προηγουμενη προσφορα απο κοποιον αλλο για τιμη και ετσι?

ammoulianiotis
28-01-14, 23:33
Ναι φιλε μου, εχουμε προσφορα στα 3ευρω το αυτοκολλητο!

ammoulianiotis
29-01-14, 14:38
Πηρα μια απιστευτα καλη προσφορα μαγκες!
Αυριο θα δω δειγμα και αν ειναι καλο απο βδομαδα θα εχουμε τα αυτοκολλητα μας!!!

Gunner7
29-01-14, 16:03
Σοφο εισαι τιτανας...
Αναμενουμε...

Edit
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ
9. vbill21 2 τμχ
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ
14. ioannidis 2 τμχ

Η λιστα ειναι αυτη συνολο 32
Θα παμε παλι μαυρα -ασημι η ολα ασημι???

mitsos
29-01-14, 16:57
..και μένα ένα σε μαύρο(σαν του ioannidi)! :)

teo
29-01-14, 17:57
Τέλεια Σόφο! Μπράβο ρε φίλε!

Έχουμε λοιπόν:

1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ
9. vbill21 2 τμχ
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ
14. ioannidis 2 τμχ
15. mitsos 1 τμχ

Σύνολο 33 αυτοκόλλητα. Αν είναι τόσο καλή η τιμή δεν τα κάνουμε 35 να έχουμε και καβάτζα;

Όσο για ασημί/μαύρα θα κάνω μια ανασκόπηση στα παλιότερα posts για να βγάλω αριθμό για το καθένα με την πρώτη ευκαιρία. Νομίζω υπερτερούσαν τα ασημί σαν αριθμός.

maximos
29-01-14, 18:05
Μπράβο ρε Σόφο !

Gunner7
29-01-14, 18:45
1. DHMHTRHS 2 τμχ
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
4. Gunner7 3 τμχ (2 ασημι - 1 μαυρο)
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ
9. vbill21 2 τμχ
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ
14. ioannidis 2 τμχ
15. mitsos 1 τμχ

Teo αυτο εννοειτε και εγω απλα περιμενω να δω τιμη και λογικα θα τα αυξησω και εγω...

Παντως δεν μπορεις να πεις σε διευκολυνα εγω ειπα πιο πανω τι θελω :P

ammoulianiotis
29-01-14, 19:30
Για γραφτε σας παρακαλω ασημι και μαυρα γιατι ειμαι απο το κινητο και δεν μπορω να βγαλω ακρη αυτη τη στιγμη...

DHMHTRHS
29-01-14, 19:51
1. DHMHTRHS 2 τμχ 2 ασημι
2. teo 2 τμχ
3. maximos 2 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ
9. vbill21 2 τμχ
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ
14. ioannidis 2 τμχ
15. mitsos 1 τμχ

teo
29-01-14, 19:55
Η τελευταία μαζική ενημέρωση ήταν αυτή:

5) polfan - 1 τμχ ασημι
7) PascM - 1 τμχ ασημί
8) vbill21 - 2 τμχ μαυρα

Σύνολο 14 λοιπόν (6 μαύρα - 8 ασημί).

Άρα έχουμε συμπληρώματα... Άλλοι βγήκαν και άλλοι μπήκαν στη λίστα. Για πείτε σιγά σιγά τότε να κάνουμε μια ανασκόπηση...
Προσπαθώ να μαζέψω τα posts που λένε για χρώμα:

ενδιαφερομαι και εγω για ενα μαυρο και ενα ασημι

Γεια σας παιδες 2 και για μενα μαυρα...

Καλησπερα,αν γινεται θα ηθελα και εγω 4 κομματια.σε κοκκινο stilo μαυρο παει ε?

Βάλτε και 2 μαύρα για μενα.

..και μένα ένα σε μαύρο(σαν του ioannidi)! :)

Gunner7
29-01-14, 21:17
1. DHMHTRHS 2 τμχ (2 ασημι)
2. teo 2 τμχ (1 ασημι - 1 μαυρο)
3. maximos 2 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 1 τμχ (1 ασημι)
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 4 τμχ (4 μαυρα)
9. vbill21 2 τμχ (2 μαυρα)
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ (2 μαυρα)
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ (1 μαυρο - 1 ασημι)
14. ioannidis 2 τμχ (2 μαυρα)
15. mitsos 1 τμχ (1 μαυρο)

Επειδη βλεπω αρκετους που οταν ξανα ρωτησαμε για αυτοκολλητα δεν ειπαν κατι ειναι σιγουρο οτι εφυγε το ενδιαφερον η δεν το εχουν δει ας πουμε bill εσυ πως και δεν θες μαν?

Τεο θαυμασε με σε εβγαλα απο τον κοπο... ;)

ammoulianiotis
29-01-14, 21:23
Το σχεδιο που εχουμε αποφασισει ειναι αυτο:

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/14/sfe8.jpg

Οι συμμετοχες κατα ατομο και χρωμα ειναι:

3. maximos 2 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ

Συνολο 33τμχ

Ασημι: 7
Μαυρα: 14

Παρακαλω και οι υπολοιποι να σημειωσετε αν θελετε μαυρα ή ασημι!

ΥΓ. Thanks Gunner!

Gunner7
29-01-14, 21:30
3. maximos 2 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ

αυτες ειναι οι συμμετοχες μαν

Bill stilo
29-01-14, 21:44
Απάντηση: Ανανέωση σε αυτοκόλλητα StiloClub
3. maximos 2 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
16.Bill stilo 1τμχ(1ασημι)

Εγω και να μην θελω δεν γινεται!

panos22
29-01-14, 23:58
Kαλησπερα,θα ηθελα ακομα 4 ασημι.Οποτε 8(4 μαυρα)(4 ασημι).

Gunner7
30-01-14, 00:51
3. maximos 2 τμχ
5. ntinosmg 2 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 8 τμχ (4 μαυρα - 4 ασημι)
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ
16. Bill stilo 1 τμχ (1ασημι)

ammoulianiotis
30-01-14, 01:14
Πολυ ζητηση ρε παιδια..
Αντε παμε δυνατα!

ammoulianiotis
30-01-14, 13:34
Σημερα πηρα μια πολυ καλη προσφορα πιστευω και ενα δειγμα στα χερια μου! (για την ακριβεια 3 δειγματα...)

Εχουμε και λεμε:

Το 8 Χ 4 που ζητουσαμε ειναι το παρακατω (παντα σε συγκριση με το προηγουμενο που ειχαμε κανει και εχω πανω στο αμαξι μου)

https://imagizer.imageshack.us/v2/720x540q90/811/fy9s.jpg

Ασχημο και λογω μεγεθους δεν μπορει να κοπει το 'b'

Μετα προσπαθησαμε λιγο να το φερουμε παλι σε 8 Χ 4 ή κατι εκει κοντα απο μερια διαστασεων:

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/838/42i9.jpg

Παλι ηταν μικρο ομως...

Και στα τελος βγαλαμε τουτο εδω!

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/706/43q9.jpg

Ελαφρως μεγαλυτερο απο το προηγουμενο εξαιτιας της παχιας 'λαμαρινας' του αυτοκινητου!

Τιμη ανα τεμαχιο: 1,5 ευρω οποιο μεγεθος και αν διαλεξει ο καθενας!
Αφησα να υπαρχουν και τα μικρα γιατι μπορει καποιος να θελει να παρει ενα μικρο και να το βαλει οπουδηποτε!

Το αφηνω στην κριση σας!

Edit: Η τιμη ισχυει για 30τχμ και πανω

maximos
30-01-14, 14:51
3. maximos 2 τμχ(2 μαύρα)
5. ntinosmg 2 τμχ
7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ

Hello και από εμένα, να ρωτήσω κάτι? Γιατί δεν κάνουμε και το νέο αυτοκόλλητο σαν το παλιό? Απλά είναι ποιο πλήρες ( stilo club greece ) και γράφει και το side έτσι ώστε να είναι ''σαν διαφήμιση'' μιας και έχει γίνει αναφορά για να βρούμε τρόπους προβολής.

DHMHTRHS
30-01-14, 14:57
Όντος θα ήταν καλύτερο να αναφέρετε και η διεύθυνση !!

Bill stilo
30-01-14, 15:50
ισχυει ρε παιδια και ειναι πολυ καλο και θα ειναι ιδιο με των παλιων,προτεινω να βγει το ιδιο....

Gunner7
30-01-14, 17:42
Σοφο οπως καταλαβαινεις σε προτιμουμε ολοι...
Και εγω με την σειρα μου προτινω το ιδιο νταν με του σοφο

teo
30-01-14, 18:14
Παιδιά έχουμε φτάσει στην πηγή και αγγίζουμε το νερό... Προτείνω να μην κάνουμε αλλαγές τώρα σε σχέδια κλπ, καθώς θα το χάσουμε... Αν έχουμε το παλιό σχέδιο τα πράγματα είναι εύκολα! Λέτε να πάμε για το παλιό;

Ακόμα και το καινούριο πάντως αν κάποιος το δει και το googlάρει, πέφτει απευθείας πάνω μας!

Το τρίτο είναι όντως μια χαρά σαν μέγεθος και σαν σχέδιο! Με τέτοια τιμή κιόλας μάλλον πάω για τετράδα...

Μπορεί δηλαδή κάποιος να διαλέξει μικρά/μεγάλα Σόφο;;

ammoulianiotis
30-01-14, 18:39
Πρωτα ας αποφασισουμε αν θα βγαλουμε το παλιο ή το καινουργιο.
Οπως με ειπε η γυναικα που εχει το καταστημα θελει αρκετη δουλεια ενα τετοιο αυτοκολλητο γιατι αφου κοπει στην μηχανη, τα τσιμπανε με ενα μυτοτσιμπιδο και τα τοποθετουν πανω στο διαφανο αυτοκολλητο οποτε (λεω τωρα εγω), ισως αν προσθεσουμε το λινκ κτλ αυξηθει η τιμη.

Απο εκει και περα οπως ειπα και νωριτερα, τα δυο μικρα τα καναμε δοκιμαστικα για να δουμε μεγεθος κτλ ΑΛΛΑ αν καποιος θελει και τα μικροτερα μεγεθη θα μας τα κανουν.

Η τιμη ειναι ιδια για ολα τα μεγεθη!

Gunner7
30-01-14, 19:13
Η διευθυνση πιστευω πως ειναι περιτη..

DHMHTRHS
30-01-14, 19:25
Οκ και χωρίς τι διεύθυνση δεν έχω πρόβλημα εγώ . Το μεγάλο μου άρεσε περισσότερο προσωπικά !!!

Gunner7
30-01-14, 19:44
Σοφο παμε κανονικα πιστευω για το μεγαλο το οποιο ειδαμε απλα ειναι λιγο καμπυλωτο προς τα πανω, δηλαδη γερνει λιγο το αυτοκολλητακι η ειναι ιδεα μου ?

ammoulianiotis
30-01-14, 19:55
Σοφο παμε κανονικα πιστευω για το μεγαλο το οποιο ειδαμε απλα ειναι λιγο καμπυλωτο προς τα πανω, δηλαδη γερνει λιγο το αυτοκολλητακι η ειναι ιδεα μου ?
Μηπως εννοεις οτι απο το πισω μερος της οροφης γερνει προς το μπροστινο;;;
Τωρα που το βλεπω ετσι σαν να ειναι...

Θα παω σπιτι και θα το τσεκαρω για σιγουρια!

Gunner7
30-01-14, 19:57
Αμα το παρατηρησεις καλα απο το Ο και μετα γερνει προς τα πανω ...

ammoulianiotis
30-01-14, 21:18
Δεν ξερω αν φαινεται ετσι εξ'αιτιας της παχιας γραμμης.

polfan
30-01-14, 21:19
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 2 τμχ (1 ασημι - 1 μαύρο)
7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ

ntinosmg
30-01-14, 22:23
5. ntinosmg 2 τμχ (μαυρα)
7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ

Gunner7
31-01-14, 00:16
7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ

Σοφο κοιτα οταν μπορεις αυτο που ειπαμε για την καμπυλη που κανει και επισης νομιζω σε σχεση με το δικο σου παραειναι καπως χοντρα τα γραμματα αλλα και το σχεδιο...
Δεν ξερω αν εχουν την ιδια αποψη και με εμενα και οι υπολοιποι...

ioannidis
31-01-14, 09:03
Όντως κάτι δεν πάει καλά.
Σαν στραβοχυμένο είναι.
Το μεγάλο εννοώ πάντα.
Και θα ήθελα και το URL αν γίνεται.

ammoulianiotis
31-01-14, 14:33
Μηπως να καναμε εναν επανασχεδιασμο;;;
Εχουμε καποιον που να ξερει να σχεδιαζει στην παρεα;;; Ε;

teo για σενα βαραει η καμπανα!!!

Gunner7
31-01-14, 17:29
Προσωπικη μου αποψη και ταπεινη :P πιστευω πως δεν χρειαζεται αυτοσχεδιασμο σε καμια περιπτωση...
Πιστευω επισης πως η ιστοσελιδα ειναι ενα τσαμπα κομματι...
Επισης το σχεδιο ειναι μια χαρα λιτο απλο και ομορφο δεν χρειαζεται κατι διαφορετικο απλως το μονο προβληματακι ειναι αυτο με την καμπυλωτητα... κατα τα αλλα ειναι κουκλι...

teo
31-01-14, 17:34
Κανένα πρόβλημα παιδιά, απλώς τι είδους αρχείο θέλουμε;;

Γιατί αν μιλάμε για Corel ή Illustrator επειδή δεν τα έχω δουλέψει, υπολογίζουμε και τον χρόνο εκμάθησης... :redface:

H προσωπική μου άποψη πάντως είναι να μην παραφορτώσουμε το αυτοκόλλητο. Δηλαδή ή θα λέει Stilo Club όπως αυτό παραπάνω ή μόνο το site... Μετά ξεφεύγει.

Κάπως έτσι:

http://www.ebay.com/itm/2x-Fiat-Stilo-surround-stickers-Add-your-Text-Font-For-Stilo-Abarth-GT-16v-/250964331187?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6ea3cab3

Stilo_Abarth
01-02-14, 01:23
Πιστέυω και γω πως το τρίτο που ανέβασε ο ammoulianiotis είναι μια χαρά. Μόνο η καμπυλότητα όντως λίγο μπροστά θέλει αλλαγή.
teo, αυτό από e-bay π ανέβασες επίσης πολύ ωραίο (που μπορεί να γράφει στο εσωτερικό του stiloclub.gr) ;)

ammoulianiotis
01-02-14, 13:51
Να τολμησω να προτεινω κατι αλλο;

Βγαζουμε ενα αυτοκολλητο σαν αυτο που ξεκινησαμε, δηλαδη μονο το αμαξωμα και το StiloClub μεσα και ενα αλλο μονο με το λινκ.
Οποιος θελει αγοραζει το λινκ και το βαζει κατω απο το αρχικο αυτοκολλητο.

Τι λετε;

Gunner7
01-02-14, 14:37
Να τολμησω να προτεινω κατι αλλο;

Βγαζουμε ενα αυτοκολλητο σαν αυτο που ξεκινησαμε, δηλαδη μονο το αμαξωμα και το StiloClub μεσα και ενα αλλο μονο με το λινκ.
Οποιος θελει αγοραζει το λινκ και το βαζει κατω απο το αρχικο αυτοκολλητο.

Τι λετε;

Αφου ορισμενοι θελουν και την ιστοσελιδα απολυτως σεβαστο και επειδη μερικοι οχι ειναι πολυ ομορφο να το κανουμε ετσι αλλα σκεφτειτε κατι ρε παιδες εκει που τωρα θα τα χαμε βγαλει και ολα οκ τωρα πρεπει να δουμε παλι απτην αρχη σχεδον ποιος θελει και την ιστοσελιδα σε ποιο χρωμα και ποιο μεγεθος...
Δεν εχω θεμα μην "το χασουμε" φοβαμαι...

Stilatos
01-02-14, 15:17
το κοστος ειναι ελαχιστο αμα βαλετε και το λινκ, μετα οποιος δεν το θελει κολλαει μονο το πανω και οχι το κατω ετσι το καναμε παλια.

ioannidis
01-02-14, 17:53
Πολύ το ταλαιπωρούμε παιδιά.
Από το καθόλου, ας βγάλουμε αυτά και βλέπουμε!
Γεροί να είμαστε και θα ξανά βγάλουμε!

Gunner7
01-02-14, 18:11
Πολύ το ταλαιπωρούμε παιδιά.
Από το καθόλου, ας βγάλουμε αυτά και βλέπουμε!
Γεροί να είμαστε και θα ξανά βγάλουμε!
Συμφωνω τυπωνουμε αυτο που ειπαμε απτην αρχη και βλεπουμε δεν χανομαστε...

Stilo_Abarth
01-02-14, 18:15
Ναι όντως πραγματικά πολύ το κουράσαμε το θέμα. Ας βγάλουμε αυτά που έχουμε πει στην χρονική διορία που έχουμε δώσει. Το πρώτο που ανέβασε ο ammoulianiotis είναι μια χαρά ;)

vbill21
04-02-14, 13:43
Σε τι φαση βρισκομαστε με τα αυτοκολλητα?

ammoulianiotis
04-02-14, 14:30
Περιμενω να αποφασισετε αν θα τυπωσω αυτα που φαινονται στις φωτο ή αν θα κανουμε καινουργιο...

Gunner7
04-02-14, 14:49
Σοφο θεε, πιστευω πως παμε κανονικα για αυτα που πηρες στα χερια σου

teo
04-02-14, 19:58
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/706/43q9.jpg

Ερώτηση δική μου:
Στην παραπάνω φωτό το αυτοκόλλητο που φαίνεται λίγο σαν καμπυλωτό, είναι λόγω του ότι το κρατάς στο χέρι σου και έχει κυρτώσει ή έτσι είναι το σχέδιο; Δηλαδή τα γράμματα είναι στην απόλυτη ευθεία;

Αν ναι τότε κατ'εμέ αυτό το σχέδιο είναι πολύ ωραίο. Επίσης μ'αρέσει που η γραμμή που σχηματίζει το Stilo καθώς και τα γράμματα είναι πιο παχιά από την παλιά έκδοση, γιατί έτσι δείχνει πιο καινούριο το όλο concept.

Αν συμφωνούμε όλοι, τότε κι εγώ ψηφίζω εκτύπωση!

ammoulianiotis
04-02-14, 20:29
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/401/548q.jpg

Gunner7
Ερώτηση δική μου:
Στην παραπάνω φωτό το αυτοκόλλητο που φαίνεται λίγο σαν καμπυλωτό, είναι λόγω του ότι το κρατάς στο χέρι σου και έχει κυρτώσει ή έτσι είναι το σχέδιο; Δηλαδή τα γράμματα είναι στην απόλυτη ευθεία;

Αν ναι τότε κατ'εμέ αυτό το σχέδιο είναι πολύ ωραίο. Επίσης μ'αρέσει που η γραμμή που σχηματίζει το Stilo καθώς και τα γράμματα είναι πιο παχιά από την παλιά έκδοση, γιατί έτσι δείχνει πιο καινούριο το όλο concept.

Αν συμφωνούμε όλοι, τότε κι εγώ ψηφίζω εκτύπωση!

Ρε τεο ρε τεο το οτι φαινετε καμπυλωτο το εχουμε πει πιο πριν και δεν ξερουμε τι ειναι ειπαμε με τον σοφο να το κοιταξει...
Οριστε και κατι που το παρατηρησαμε πριν απο εσενα! :P xaxaxxaaxxaaxaxa

ammoulianiotis
https://imagizer.imageshack.us/v2/720x540q90/401/548q.jpg

Ελπιζω να βοηθα αυτη η φωτο!

Gunner7
04-02-14, 20:30
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/401/548q.jpg

Καμπυλωνει καμπυλωνει...

ammoulianiotis
04-02-14, 20:33
Ενω τα γραμματα φαινονται ενταξει, οι ακρες μας το χαλανε...

teo
04-02-14, 20:44
Μμμμ είναι πολύ καλύτερα βέβαια τώρα, αλλά ακόμα φαίνεται λιγάκι καμπυλωτό, όχι όμως όσο πίστευα!

Το βασικό είναι οι άκρες του σχεδίου που φαίνεται να είναι ευθείες μεταξύ τους. Εμένα καλό μου φαίνεται. Αν δεν σε παιδεύω ρε φίλε... δεν βάζεις έναν χάρακα να το δούμε καλύτερα;

Edit:
Νομίζω πως είναι λίγο στραβό το club και δίνει αυτή την αίσθηση γιατί τα άκρα είναι μια χαρά στην ευθεία! Ο χάρακας θα μας διαφωτίσει!!

vbill21
04-02-14, 21:05
Και εγω εκτυπωση!!!!!

ammoulianiotis
04-02-14, 22:49
http://imageshack.us/a/img837/4150/06we.jpg

ammoulianiotis
04-02-14, 22:52
Απο οτι φαινεται στην φωτο, τα γραμματα ειναι σχεδον ισια και το club εχει παρει ελαφρως τον ανηφορο!
Οι δυο ακρες του αυτοκινητου φαινεται να εχουν ιση αποσταση απο τον φακελο που εχω βαλει αντι του χαρακα...

teo
05-02-14, 00:53
Μια χαρά... Δηλαδή κολλάς το αυτοκόλλητο έχοντας κόψει το club το οποίο το κολλάς μετά ίσια!

Και όλο αυτό μόνο αν είσαι ψείρας, και μόνο αν δεν διορθώνεται στην τελική εκτύπωση! Πάμε λοιπόν κανονικά!

maximos
05-02-14, 01:16
Πάμε για εκτύπωση, μια χαρά ειναι και όπως είπε και ο Τεο κόβει οποίος θέλει το club και το κολλάει ίσο.

ammoulianiotis
06-02-14, 20:18
Συμφωνουν και οι υπολοιποι οτι ειμαστε ετοιμοι για εκτυπωση;

DHMHTRHS
06-02-14, 20:23
Εγω ναι!!!!!!

ntinosmg
06-02-14, 21:10
:thumbsup:

Gunner7
06-02-14, 22:34
ναι yes oui da si

χχααχχαχαχααχ

ioannidis
06-02-14, 23:32
Ναι ρε! Τελειώνετε ρε!
Ήμαρτον ρε!
Άντε ρε!
:)

ammoulianiotis
07-02-14, 01:05
Αφου βλεπω οτι οι περισσοτεροι ειστε προς το ΟΚ για την εκτυπωση, προτεινω να περιμενουμε να κλεισει και η προθεσμια για τα μπλουζακια ωστε οσοι εχετε και μπλουζακι και αυτοκολλητα να κανετε μια καταθεση και οχι δυο. Οχι τιποτα αλλο, εγω θα μαζεψω τα λεφτα και θελω να εχω οσο το δυνατο λιγοτερες καταθεσεις για να μην χασω την μπαλα. Οκ;

teo
07-02-14, 01:36
Πολύ σωστός...! Καλύτερα έτσι, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

ammoulianiotis
07-02-14, 09:41

7. Stilatos 2 τμχ
10. face 2 τμχ
12. Soul_Giannis 4 τμχ (2 ασημι - 2 μαυρα)
17. ethnikofron471 - 2 τμχ (μαύρα)

Συνολο 37τμχ

Ασημι: 14
Μαυρα: 23

Στις 15/2 κλεινει η λιστα και ξεκιναμε πληρωμες για να γινει η παραγγελια!

Παρακαλω καντε εναν ελεγχο στα χρωματα και τα τεμαχια. Εβαλα και τον ethni μεσα γιατι καποιος τον αφησε απ'εξω τον καημενο!

edit: Εχω προσθεσει και του Soul_Giannis!

Soul_Giannis
07-02-14, 13:02
2 ασημι 2 μαυρα

ioannidis
07-02-14, 20:50
Επιλογή του είναι να μένει απέξω.

vbill21
07-02-14, 21:25
Θελω +2 ασημι! και τα μαυρα 2!:thumbsup:

ammoulianiotis
07-02-14, 21:56

1. DHMHTRHS 2 τμχ (2 ασημι) - Αθηνα
2. teo 2 τμχ (1 ασημι - 1 μαυρο) - Αθηνα
3. maximos 2 τμχ(2 μαύρα) - Αθηνα
4. Gunner7 3 τμχ (2 ασημι - 1 μαυρο) - Αθηνα
5. ntinosmg 2 τμχ (μαυρα) - Αθηνα
6. polfan 2 τμχ (1 ασημι - 1 μαύρο) - Αθηνα
7. Stilatos 2 τμχ - Αθηνα
8. panos22 8 τμχ (4 μαυρα - 4 ασημι) - Αθηνα
9. vbill21 4 τμχ (2 μαυρα - 2 ασημι) - Αιγιο
10. face 2 τμχ - Βολος
11. stilo221.6 2 τμχ (2 μαυρα) - Θεσσαλονικη
12. Soul_Giannis 4 τμχ (2 ασημι - 2 μαυρα) - Αθηνα
13. Stilo_Abarth 2 τμχ (1 μαυρο - 1 ασημι) - Θεσσαλονικη
14. ioannidis 2 τμχ (2 μαυρα) - Αθηνα
16. Bill stilo 1 τμχ (1ασημι) - Αθηνα
17. ethnikofron471 - 2 τμχ (μαύρα) - Θεσσαλονικη

Συνολο 37τμχ

Ασημι: 16
Μαυρα: 23

Στις 15/2 κλεινει η λιστα και ξεκιναμε πληρωμες για να γινει η παραγγελια!

Παρακαλω καντε εναν ελεγχο στα χρωματα και τα τεμαχια.

Με την ευκαιρια συμπληρωσα και την περιοχη που μενετε (συμφωνα με αυτα που εχετε δηλωσει), αν καποιος δει οτι κατι ειναι λαθος ενημερωνει, οκ;

Gunner7
08-02-14, 17:09
Παμε ολοι για το μεγαλο η υπαρχει καποιος ο οποιος θελει καποιο αλλο μεγεθος..?

ammoulianiotis
11-02-14, 19:08
​Αυριο θα σας στειλω τον αριθμο λογαριασμου για να αρχισουν οι καταθεσεις σιγα σιγα... Οσοι εχετε ζητησει και μπλουζακι και αυτοκολλητο θα τα κανετε μια καταθεση για να μην μπερδευομαστε.

Την λιστα με τις πληρωμες θα την ανανεωνω εγω αναλογα με αυτα που θα βλεπω απο το internet banking. Σαν αιτιολογια στις καταθεσεις σας, θα παρακαλουσα να βαζετε το nickname σας.

Ευχαριστω!

edit: Επειδη περιμενω απαντηση για το αν θα κατεβει η τιμη των t-shirt τον αριθμο του λογαριασμου ισως αργησω να τον στειλω. Μην μου καταθεσει κανεις παραπανω και μετα πρεπει να καταθετω και εγω...

ammoulianiotis
14-02-14, 14:32
Οι καταθεσεις μπορουν να ξεκινησουν απο σημερα κιολας!

Αριθμος λογαριασμου:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR1501710770006077010252452
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΛΗΜΑΤΖΔΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΘΕ T-SHIRT: 13 EURO
ΤΙΜΗ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΥ: 1.5 EURO

ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3.5€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ NICKNAME ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΜ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

teo
14-02-14, 20:08
Άψογος! Να σε πω ρε φίλε... εμείς οι Νότιοι που θα σε δούμε αύριο από κοντά, να στα δώσουμε χέρι με χέρι να μην παιδευόμαστε;;

ammoulianiotis
14-02-14, 20:12
Ναι, γιατι οχι; Ευκαιρια ειναι και γλυτωνετε και την τραπεζα!

ammoulianiotis
16-02-14, 13:10
1. DHMHTRHS 2 τμχ (2 ασημι) - Αθηνα - ΠΛΗΡΩΣΕ
2. teo 2 τμχ (1 ασημι - 1 μαυρο) - Αθηνα - ​ΠΛΗΡΩΣΕ
4. Gunner7 3 τμχ (2 ασημι - 1 μαυρο) - Αθηνα - ​ΠΛΗΡΩΣΕ
5. ntinosmg 2 τμχ (μαυρα) - Αθηνα - ​ΠΛΗΡΩΣΕ
10. face 2 τμχ - Βολος
18. Voyas - 2 τμχ ( 1 μαυρο 1 ασημι) - Αθηνα - ​ΠΛΗΡΩΣΕ

teo
16-02-14, 13:18
Μια διόρθωση για μένα που θέλω 2 ασημένια! :)

2. teo 2 τμχ (2 ασημι) - Αθηνα - ​ΠΛΗΡΩΣΕ
10. face 2 τμχ - Βολος
18. Voyas - 2 τμχ ( 1 μαυρο 1 ασημι) - Αθηνα - ​ΠΛΗΡΩΣΕ

ammoulianiotis
17-02-14, 08:47
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3.5€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ NICKNAME ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΜ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

3. maximos 2 τμχ(2 μαύρα) - Αθηνα - ΠΛΗΡΩΣΕ
6. Stilatos 2 τμχ - Αθηνα
7. panos22 8 τμχ (4 μαυρα - 4 ασημι) - Αθηνα
8. vbill21 4 τμχ (2 μαυρα - 2 ασημι) - Αιγιο
9. face 2 τμχ - Βολος - ​ΠΛΗΡΩΣΕ
10. stilo221.6 2 τμχ (2 μαυρα) - Θεσσαλονικη - ΠΛΗΡΩΣΕ
11. Soul_Giannis 4 τμχ (2 ασημι - 2 μαυρα) - Αθηνα - ΠΛΗΡΩΣΕ
12. Stilo_Abarth 2 τμχ (1 μαυρο - 1 ασημι) - Θεσσαλονικη - ΠΛΗΡΩΣΕ
13. ioannidis 2 τμχ (2 μαυρα) - Αθηνα - ΠΛΗΡΩΣΕ
14. mitsos 1 τμχ (1 μαυρο)
15. Bill stilo 1 τμχ (1ασημι) - Αθηνα
16. ethnikofron471 - 2 τμχ (μαύρα) - Θεσσαλονικη
17. Vogias - 2 τμχ ( 1 μαυρο 1 ασημι) - Αθηνα - ​ΠΛΗΡΩΣΕ

ammoulianiotis
24-02-14, 11:49
Παιδια θελω να σας παρακαλεσω να τελειωνουμε οσο πιο συντομα μπορουμε με το κομματι των καταθεσεων για να γινουν οι παραγγελιες.

Ευχαριστω.

ammoulianiotis
25-02-14, 19:31
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3.5€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ NICKNAME ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΜ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

14. mitsos 1 τμχ (1 μαυρο)

Bill stilo
26-02-14, 01:40
Σοφοκλη αυριο θα σ καταθεσω κ εγω τα λεφτα!!!σορι για την καθυστερηση!

teo
26-02-14, 20:08
Πάμε δυνατά παιδιά... 6 έμειναν ακόμα να πληρώσουν!

ammoulianiotis
26-02-14, 23:53
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

14. mitsos 1 τμχ (1 μαυρο) - Θεσσαλονικη - ​ΠΛΗΡΩΣΕ

ammoulianiotis
26-02-14, 23:54
Πάμε δυνατά παιδιά... 6 έμειναν ακόμα να πληρώσουν!

5 φιλος, 5 ακομα! Τουλαχιστον να κλεισει το κομματι αυτοκολλητα, να δωσω την παραγγελια να ξεκιναμε...

ammoulianiotis
02-03-14, 21:56
Μολις ενημερωθηκαν με πμ τα παρακατω μελη για την εξοφλιση του υπολοιπου τους:

Stilatos
panos22
vbill21
Bill Stilo

O ethni θα ενημερωθει τηλεφωνικος απο εμενα.

Παρακαλω οσο πιο συντομα μπορειτε, ευχαριστω!

ammoulianiotis
04-03-14, 21:05
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

9. face 2 τμχ (ασημι) - Βολος - ​ΠΛΗΡΩΣΕ
15. Bill stilo 1 τμχ (1ασημι) - Αθηνα - ΠΛΗΡΩΣΕ
16. ethnikofron471 - 2 τμχ (μαύρα) - Θεσσαλονικη - ​ΠΛΗΡΩΣΕ

ammoulianiotis
11-03-14, 23:05
Επειδη εχει περασει καιρος και το θεμα το εχουμε τραβηξει παρα πολυ, παρακαλω πολυ μεχρι την Τεταρτη 19-3-2014 να εχουμε τελειωσει με τις καταθεσεις.

Οποιος δεν τακτοποιησει την οφειλη του πολυ απλα δεν θα συμμετεχει στην παραγγελια για τα αυτοκολλητα.

Ευχαριστω.

ioannidis
11-03-14, 23:20
Σόφο, μόλις σου έστειλα τα 3 (ευρώ) από Stilatos.
Δες αν τα πήρες (τα 3 του Stilatou) και πες μου.

ammoulianiotis
11-03-14, 23:41
Σόφο, μόλις σου έστειλα τα 3 (ευρώ) από Stilatos.
Δες αν τα πήρες (τα 3 του Stilatou) και πες μου.

Τα πηρα κανονικοτατα τα 3 του Stilatou! (ε ρε δουλεμα που εχει να πεσει με αυτα τα 3...)

ammoulianiotis
11-03-14, 23:43
Επειδη εχει περασει καιρος και το θεμα το εχουμε τραβηξει παρα πολυ, παρακαλω πολυ μεχρι την Τεταρτη 19-3-2014 να εχουμε τελειωσει με τις καταθεσεις.

Οποιος δεν τακτοποιησει την οφειλη του πολυ απλα δεν θα συμμετεχει στην παραγγελια για τα αυτοκολλητα.

Ευχαριστω.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

6. Stilatos 2 τμχ - Αθηνα - ​ΠΛΗΡΩΣΕ
7. panos22 8 τμχ (4 μαυρα - 4 ασημι) - Αθηνα - ΠΛΗΡΩΣΕ
9. face 2 τμχ (ασημι) - Βολος - ​ΠΛΗΡΩΣΕ
15. Bill stilo 1 τμχ (1ασημι) - Αθηνα - ΠΛΗΡΩΣΕ
16. ethnikofron471 - 2 τμχ (μαύρα) - Θεσσαλονικη - ​ΠΛΗΡΩΣΕ

ammoulianiotis
17-03-14, 10:07
Μολις ενημερωθηκε ο vbill22 για το deadline της καταθεσης με π.μ.

ammoulianiotis
27-03-14, 13:58
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/18/sj48.jpg

Θελω μονο να ενημερωσω για κατι...

1. Εβγαλα μερικα παραπανω μηπως καποιος χρειαστει στο μελλον (μην φανταστειτε τεραστια ποσοτητα, 4-5 απο το καθε χρωμα)
2. Ειχε γινει λαθος στην αρχικη τιμη και τελικα μας τα αφησε στο 1,5ευρω για να αποφυγουμε παρεξηγησεις κτλ.
Η κανονικη τιμη τους (αν ξανακανουμε) θα ειναι 3 ευρω το ενα.

Περιμενω και τα μπλουζακια τωρα για να τα στειλω!

teo
27-03-14, 18:33
Έτσιιιιιιιιιιιι!!!

Τα βλέπω έτοιμα εκεί να με κοιτάζουν παραπονεμένα και να φωνάζουν "φόρεσέ με"!! Χαχαχα!

Και πάλι μπράβο Σόφο!... Για όλα!

ammoulianiotis
27-03-14, 19:42
Τα βλέπω έτοιμα εκεί να με κοιτάζουν παραπονεμένα και να φωνάζουν "φόρεσέ με"!! Χαχαχα!

Ακους και εσυ διαφορες φωνες;;; Ωχ ωχ ωχ...

teo
28-03-14, 00:01
Εγώ και η Joan D'Arc ρε φίλε!! Χαχαχα!

panos lagas
17-02-15, 22:51
KANENA AYTOKOLITO KAI GIA MENA PEDESSssSS????

teo
18-02-15, 21:04
Για πες για ποιο χρώμα ενδιαφέρεσαι να κάνουμε μια ψαχτική...

panos lagas
19-02-15, 16:48
Λευκό η άσημη

teo
19-02-15, 18:09
Ασημί έχω ένα έξτρα εγώ πάντως! :)

Λευκά δεν υπάρχουν, μόνο ασημί και μαύρα.

Stilatos
19-02-15, 18:41
πλακα πλακα καποιος μου χρωσταει κανα δυο που ειχα παραγγειλει ποιος τα εχει?

panos lagas
19-02-15, 19:49
ΤΕο να βρεθούμε κάπου να μου το δώσεις αν μπορείς ;;; Εγω μένω νέα ΜΑΚΡΗ αλλα δουλεύω στο Γουδή .

maximos
25-02-15, 17:06
panos lagas γιατί δεν έρχεσε στη συνάντηση στη Πάχη Μεγάρων να πάρεις και τα αυτοκόλλλητα? Να πιουμε και τη καφεδούμπα μας ?

panos lagas
06-03-15, 20:53
Ποτέ ΕΙΝΑ η συνάντηση ;;;

maximos
06-03-15, 22:51
Η συνάντηση είναι μεθαύριο Κυριακή στις 11:00 στη Πάχη Μεγάρων.Σε περιμένουμε να έρθεις να σε γνωρίσουμε και από κοντά.

Εδώ είναι και το αντίστοιχο θέμα : http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?7958-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%C E%B7-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%C E%B7&p=119360#post119360

jason
06-03-15, 23:06
Ποτέ ΕΙΝΑ η συνάντηση ;;;

...χέχέχέχεεεεεε!!!!....:ninjafella::devil::yikes: :jump1:....

panos lagas
06-03-15, 23:56
Οκ δηλωσα και εγω . Ξέρει κανεις τροπο να κλειδώνουν οι ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ στις πόρτες μόλις ξεκινά Το ΑΜΑΞΗ ;;;

ammoulianiotis
07-03-15, 08:41
Οκ δηλωσα και εγω . Ξέρει κανεις τροπο να κλειδώνουν οι ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ στις πόρτες μόλις ξεκινά Το ΑΜΑΞΗ ;;;

Εδω σε εχω --> http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?8001-%CE%91%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%95%C E%A3-%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%9F-%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%9C%CE%91&p=119372#post119372

nikoschania
17-03-15, 13:34
Κανενα αυτοκολλητο και για μενα βρε παιδια?:rofl:

ntinosmg
18-03-15, 01:51
Κανενα αυτοκολλητο και για μενα βρε παιδια?:rofl:

μαλλον εχω εγω.θα κοιταξω αυριο. Ανταλλαγη με 2lt ρακι.

nikoschania
19-03-15, 00:26
μαλλον εχω εγω.θα κοιταξω αυριο. Ανταλλαγη με 2lt ρακι.
Συμφωνοι !!! DEAL !!!:jump1:.........2 λιτρα? Ποσο βαθμων τη θελεις? Να στειλω 20αρα? Για να "χτυπησεις" πιρακια................. μπρε κοπελι !!! Αμαν μπλιο.....ιντα θα γενουμε.....!!!:jumpy: