PDA

Επιστροφή στο Forum : 9:55 Γυρος Nurgburgring Με Diesel Citroen AX 93



Stilatos
30-01-14, 23:41
Δειτε πως ο τυπας με ενα παλιο αμαξι καταφερνει γυρo κατω απο δεκα λεπτα στο nurburgring. Μιλαμε Ballz of Steel που λενε δεν παταει ποτε φρενο.

mBFjHjm0O5M

maximos
31-01-14, 19:46
Πολύ καλά το πάει , ναι μεν παλιό αυτοκίνητο αλλά από ότι βλέπω το έχει γδύσει. Δεν έχει ουρανό ,ταπετσαρίες ,κάθισμα συνοδηγού( το έχει ελαφρύνει ? ) και μάλλον έχει κάνει και παρεμβάσεις στο στήσιμο και στα μηχανικά.

Stilatos
31-01-14, 19:57
τιποτα μια θολομπαρα διοτι το σασι ειναι παλιο και λαστιχα μπροστα αλλα τιποτα αλλο.

maximos
01-02-14, 10:33
Μάλιστα... άρα άμα έχεις χέρια....:metalo:

παντελης
01-02-14, 11:36
παντελη στη πιστα αυτη εχω τρεξει με το stilo ενα θα σου πω οτι με λιγη τυχη και αυτοπεπηθεση το 8αρακι το εχει συγουρο
το δισκολο ειναι να μπορεςι να αποδωσεις εξησου καλα σε ολες τις καιρικες μεταβολες που συναντας και στα 22 km της πιστας καθως και στα σημεια που η πιστα πλεων διχνει την ηλικα της .καποα στιγμη στην ιστορια καποιο με μια πορσε εγραψε πριν απο 30 χρονια 6:53 κατι αν θυμαμε κατι που με τοσο παλια τεχνολογια και αμαξι παραγωγης (παντα το ρεκορ της πιστας αφορα αμαξι παραγωγης)δεν εχει καταφερει κανεις να καταρηψει .
σε αυτη τη πιστα εχει χαλασει κοσμος και κοσμακης αμαξια και περιουσιες .
επιδι ενας εγραψε 9:55 δε σημαινει τιποτα αυτο (μονο ο Μακουιν 95 και το σαλιγκαρι turbo μπορουνε να κανουνε θαυματα)ενα τυπικο αμαξι ΑΧ σιτροεν 700 κιλα με ντιεσελ μπορει 1,7 διλαδι 105 αλογακια και 25 κιλα ροπη να μπορει να βγαζει 185km/h κατι που το 1,6 σου ονειρεβεται να τα μαζεψει στην αποσταση που τα μαζευει ο φιλος .θελει απλα αυτοπεπηθεση και λιγη τυχη γιατι παραλιγο 3 φορες να το χασει. επισεις να σου πω το εξης απο το 9:55 στο 9 κατα την αποψη σου να υποθεσω οτι ειναι ευκολη υποθεση ?
απο τη συντομη εμπηρια μου στις πιστες ειναι μια ακατορθωτη δοκιμασια που καπιες φορες ειναι μοιραια . το χρονο γιαυτο το μετρανε σε χιλιοστα του δευτερολεπτου και οχι σε ωρες και μερες γιατι τοτε ολου θα τερματιζαν την ιδια μερα και θα ηταν ολοι νηκητες ενα δευτερολεπτο μπορει να ειναι διαφορα 50 μετρα ο πρωτος με το δευτερο . οποτε μη συκρινουμε τα διαφορετικα σαν να ειναι ιδια.
μπορει το παλικαρι να προσπαθησε πολλες φορες και το καλητερο να ηταν αυτο δε συμαινει οτι μπορει να γραφει αυτο το χρονο σταθερα για μερικους γυρους .
θυμαμε με το Νικο γυρνουσαμε στον ιδιο χρονο για 5-6 γυρους σταθερα με αποκληση 30-50 χιλιοστα του δευτερολεπτου και αυτο ειναι το συμαντικο να μπορεις να αξιοπησεις το αμαξι και τις ικανοτητες σου ωστε να μπορεις να γραφεις τον ιδιο καλητερο χρονο σου περιπου σε ολη τη διαρκεια των γυρων .
ισως με ενα stilo το παλικαρι να επεφτε κατω απο το 9 .....

panos22
03-02-14, 13:25
Παντελη ποτε ειχες παει εκει ρε θηριο?τι λες τωρα?για πες καμια πληροφορια....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ **** ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ!!!!!!

Stilatos
03-02-14, 14:23
52 αλογα ειναι το αμαξι παντελη τοθ 93 diesel. ο λογος που επαιρνε καποιες στροφεσ ανοιχτα και καβαλουσε λεει οτι το εκανε για να διατηρησει την ορμη μιας και δεν εχει ιπποδυναμη.

παντελης
03-02-14, 23:00
τι να τα κανεις τα αλογα οταν εχει ροπη σχεδον παντου . αμα ειχε το στιλο 52 αλογα θα περνουσε ποτε τα 100?
αν δε παρεις μολιβι και χαρτι δε μπορεςι να εξηγισεις αν αυτο που βλεπεις ειναι θεμα θαυματος η κουλαμαρας .και αυτο γιατι φιλε ζουμε σε ενα πλανητη με σταθερους νομους φυσικης .
και αν δεν εχει το 1,7 ντισελ και εχει το μικροτερο αυτο παλι δε δικαιολογει κατι απο το χρονο .
να σου το πω διαφορετικα το Grande Punto Mjet 1,3 που εχω ειναι 75 ιππους και εχω βιντεακι που περναω τα 205 km/h με ανεση γιατι εχω βρει αμαξι μπροστα και ειμαστε σε κατηφορητσα αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο αν δε σου φανερωσω οτι φοραει το αμαξι φιλτρο εξατμηση ιντερκουλερ και τρουρμπινα μεγαλητερη με προγραμμα ειναι πλεων 110 αλογα αλλα 29 κιλα ροπη σχεδον , τι θελω να πω οτι καποιες φορες υπαρχουνε καποιες πληρωφοριες που δεν φανερωνωνται μονο και μονο για τους πρωσωπικους λογους του καθε ενως.
52 αλογα και να βαραει 185km/h οπως λεει ποσα bar το φισαει το μωρο 3,5 η 4,5 bar. η μηπως ειναι ατμοφαιρα πετρελαιο με τετραπεταλουδο?
αρκετη αξια του δωσαμε του χαχνουλη ξεκινησε πατησε μια παυση και να ο χρονος που τα OPC ονειρευωνται.... καλο βραδι.