ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!
Το αμάξι μου είναι βελτιωμένο και μάλιστα με την βούλα γνωστού δυναμόμετρου της Θεσσαλονίκης.
Να υπενθυμίσω ότι η Fiat δίνει για το 1.2 16v 80Hp και 11,6Nm.
Τί έδειξε ο δυναμορουφιάνος?
Έχουμε και λέμε:
Engine power: 80,1 BHP ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΗΡΑ 0,1 ΑΛΟΓΟ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :lol: :lol:
Wheel power: 58,5 BHP
Drag power: 21,5 BHP
Max power at 5855rpm / 145,4 km/h
Torque: 109,4 Nm ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΟΙ ΡΟΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ, ΕΠΕΣΑΝ :lol: :lol: :lol: :lol:
Max torque at 4350 rpm / 108,0 km/h
Max attained RPM 6625 / 164,6 km/h
Οι συνθήκες της μέτρησης ήταν:
Ambient tempetarure: 26,7 C
Intake air temperature: 45,1 C
Relative humidity: 34,4%
Air pressure: 1021,6 hPa
Steam pressure: 12 hPa
Οι καμπύλες είναι σχετικά καλές για 1.2 και αν είχα προλάβει να αλλάξω και μπουζί (αυτά που φοράω τώρα έχουν 35000χλμ σκληρής χρήσης) θα ήταν ακόμα καλύτερες.
Το σημείο που με προβλημάτισε είναι η θερμοκρασία της εισαγωγής. 45 βαθμοί είναι παααααρααααα πολύ. Πρέπει οπωσδήποτε να πέσει αυτή η θερμοκρασία, είτε τοποθετώντας κάποιο κάλυμμα στη χοάνη, είτε τυλίγοντας το χταπόδι με θερμομονωτικό.
Ο υπάλληλος που μας έκανε την μέτρηση είναι γνωστός, οπότε είχαμε την δυνατότητα να μιλήσουμε "χωρίς φόβο και πάθος":
1ον Είναι 99,9% σίγουρο ότι αν μετρήσεις το αυτοκίνητο σου σε δυο διαφορετικά δυναμόμετρα, θα δεις και διαφορετικά αποτελέσματα.
2ον Το αποτέλεσμα της μέτρησης μπορεί να μεταβληθεί, αλλάζοντας τις συνθήκες της μέτρησης.
3ον Όλοι όσοι έχουν δυναμόμετρο θα σου πουν ότι το δικό τους είναι το πιο "απαισιόδοξο" και ότι τα άλλα βγάζουν "τρελά άλογα"
Πάντως το περίεργο είναι ότι όσα αυτοκίνητα μετρήθηκαν στο Power έβγαλαν κατά μέσο όρο 82 άλογα και 12Kg ροπή. Περίεργο, δεν συμφωνείτε? Αλλά εκέι ήταν σταθερές οι συνθήκες μέτρησης για όλα τα άμάξια.
Δεν πικράθηκα καθόλου από τα άλογα που είδα. Απεναντίας χάρηκα.
ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ STILO TOY CLUB!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: