1. stilorodos
2. morfo
3. mike
4. κωνσταντινος
5. πανικος (που τον θυμηθηκα)
6. stilo7
7. pantjo
8. vassilis stilo
reported mιssing...όποιος τους βρεί ανταμείβεται..:)
Printable View
1. stilorodos
2. morfo
3. mike
4. κωνσταντινος
5. πανικος (που τον θυμηθηκα)
6. stilo7
7. pantjo
8. vassilis stilo
reported mιssing...όποιος τους βρεί ανταμείβεται..:)
και ο Gregory εχει χαθεί...αμα η ομάδα σου πάει ουέφα έτσι ειναι... :P :P :P
Ρε Πετραν θα με τρελανεις μιση ωρα μιλαγαμε για το στησιμο του stilo στο τηλεφωνο και τωρα με ψαχνεις ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
τσιμπησε το ψαρακι...χεχεχε...το ειχα γραψει πριν με παρεις...!
Α ρε α :128 :128 :128 :128να αμα σε πιασω :150 θα δεις
Μετακόμιση Κεντρικών Γραφείων στην εταιρία που δουλεύω, και κάποια προσωπικά προβλήματα....
Σόρρυ, θα επανέρθω.....
o pantjo ειναι συνεχεια σε ταξιδια εγω παντως τον βλεπω online sto msn και τα λεμε. ο stilo7 πηζει με την δουλεια αλλα τον βλεπω να μπαινει στην σελιδα. ο Panic δεν ξερω τι εγινε νομιζω ο john stil τα λεει μαζι του καμια φορα πες ρε γιαννη τι κανει ο Panic?
Εδω ειμαι...εδω ειμαι! Τωρα αυτο ειναι σχετικο, γιατι βρισκομαι πανω απο την Βενεζουελα αυτη τη στιγμη στο Κουρασαο για μια δουλεια.
Μπαινω ομως και σας παρακολουθω που και που.
Ξερεις, ειναι δυσκολο να ποσταρεις αν δεν παρακολουθεις τα ποστ καθημερινα. Βρισκω τον εαυτο μου εκτος κλιματος. (ασε που χρωσταω και 40 ευρω στο κλαμπ, για αυτο εφυγα τοσο μακρια για να πω την αληθεια. Μη τυχον και με πετυχει πουθενα ο Σουλαντικας, ο Θοδωρης και αλλοι τραμπουκοι του κλαμπ).
Θοδωρη ετοιμα τα εισητηρια για την Βενεζουελα?Τι ωρα πεταμε? :216 :216 :216 :216 :216Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantjo
9 το βραδάκι......
Μας περιμένει ο παντελής με κάτι δίμετρα μωρά......αλλά εμείς θα πάμε με τον κλητήρα να του πάρουμε τα 40ευρώ.....
(Παντελή τα πετρέλαια σου πήγες να ελένξεις στην βενεζουέλα ε??? να δείς τις επιχειρήσεις σου....αχχχχ κ δεν μας έδινες τα 40 ευρω)