-
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?
Πιστεύω πως μιας και είμαστε μια παρέα και θέλουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον ή να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα καλό θα ήταν να ξέρουν και τι δουλειά κάνουμε έτσι ώστε να απευθύνονται σε εμάς σε ειδικά θέματα που τους ενδιαφέρουν και εμείς γνωρίζουμε....
Φυσικά για την προστασία προσωπικών δεδομένων ο κάθε ένας που γράφει εδώ πάει να πει ότι γνωρίζει πως αυτό το προσωπικό του δεδομένο θα είναι προσβάσιμο από αρκετά άτομα αφού το γράφει δημόσια (καλά δεν τα λέω κύριοι admin? )
Εγώ είμαι στρατιωτικός και χαμηλόβαθμος (ΣΜΥ) ..οπότε δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω σε πολλά ....
-
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?
εγω ειμαι φοιτητησ στη ΣΔΟ(σχολη διοικησησ και οικονομιασ) στο τμημα συνεταιρισμων του τει μεσολογγιου...
ουφ παει και αυτη η εξεταστικη...
-
Εγώ είμαι ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και προσωπικός ειδικός φύλακα υψηλών προσώπων και ιατρών, δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα. 8)
-
Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος στο πολυτεχνείο της Ξάνθης(Στέλιο αγόρι μου σε νιώθω). Επίσης δουλεύω σε τουριστικό γραφείο ως αρχηγός-ξεναγός...
-
Φοιτητής στο Μαθηματικό της Πάτρας και καλός γνώστης των pc.....σε οτι απο τα 2 μπορώ να βοηθήσω....
(O admin Κυριάκο είμαι προσωρινά μόνο εγώ....αλλά χαίρομαι που όλοι διαβάσαμε τους κανόνες....οι οποίοι ξαναλέω μπήκαν απλά και μόνο για να διασφαλίσουν αυτό που έχουμε....)
-
Εγω επισκευαζω κοντερ-ταχογραφους-ταξιμετρα.αν μπορω να βοηθησω σε κατι μη διστασετε...
-
Μηχανολόγος μηχανικός. Η εταιρεία είναι κατασκευάστρια συστημάτων άρδευσης/ύδρευσης, όποιος θέλει να ποτίσει τίποτα, εμείς είμαστε εδώ...
-
πάντως αν θέλετε να κανονίσετε καμια εκδρομούλα τίποτα εισιτήρια κτλ κτλ νομίζω μπορώ να βοηθήσω ! (υπάλληλος τουριστικού γραφείου)
-
Αν στάζει καμιά βρυσούλα η δε ζεσταίνουν τα καλοριφέρ το χειμώνα ο Ανδρέας είναι υδραυλικός ,κι εγώ επίσης όπως και η NΕΝΥΑ δουλεύω σε τουριστικό γραφείο. :wink:
-
'Oποιος θελει να παντρευτεί (μακρυά απο εμας προς το παρόν) ή θέλει να μείνει σε καποιο καινούργιο σπίτι μονος ή ακόμα και στο μόνιμο σπίτι σου να κάνει μια αλλαγή ρε αδερφέ , να βάλεις κάτι καινούργιο... εδώ ειμαι γω.
καρέκλες κ τραπέζια για κάθε χώρο (γραφείου, κουζίνας, τραπεζαρίας, εξοχής). παντα ομως μαζί με την κάρτα STILO MEMBERS CLUB !!!