Ημερήσια ή διήμερη εκδρομούλα
Πρόταση
Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά, οι ζέστες μας πλάκωσανε... τι λέτε λοιπόν να διοργανώσουμε κάποια εκδρομούλα στην Χαλκιδική, Πιερία, οπουδήποτε και οποτεδήποτε μας βολεύει όλους;
Ρίχτε προτάσεις πότε είστε διατειθεμένοι να ξοδέψετε ένα από τα λιγοστά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού με την Stilo-παρέα!
...όπως επίσης και πως γουστάρετε να γίνει!
Είναι κρίμα να περάσει το καλοκαιράκι και να μην θυμόμαστε μία εκδρομούλα όλοι μαζί! Τι λέτε;
Προτείνω κάτι σε βουνό, μακριά από θάλασσα και Χαλκιδική. Να πάμε κάπου να το ευχαριστηθούμε και όχι να αλλάζουμε πρώτη-δευτέρα σε κανένα τρελό μποτιλιάρισμα για 3-4 ώρες!!! Προτείνω μονοήμερη, στο μπαμ-μπαμ με μπύρες αγκαλιά αλλά όχι θάλασσα... (στο βουνό θα έχει και δροσιά)...
Ωραια ιδεα φιλε ckalfa! Οπως λεει και ο Nikos Χαλκιδικη θα τα παιξουμε λογω κινησης, ενω στο δρομο για το βουνο δεν θα συναντησουμε ιδιαιτερη κινηση. Τωρα απο την αλλη, Χαλκιδικη θα κανουμε κανενα μπανακι, θα χαρει και το ματι μας απο αυτα που θα δουμε να κυκλοφορουν. Αν ειμαστε για βουνο τι λετε για Γρεβενα και Σαμαρινα;
Ααα! Εγώ ξέχασα να σας πω πως σε όλες τις προτάσεις είμαι μέσα με το κεφάλι... εκτός από κάποιες ημερομηνίες που θα έχω γάμους κλπ. τις οποίες θα τις γράψω σε λίγο!
Και Σαμαρίνα είμαι μέσα, και για Χαλκιδική είμαι μέσα, και με σκηνή στο βουνό είμαι μέσα...
Καλή περίπτωση το βουνό αρκεί να οργανωθεί σωστά.Βέβαια για θάλασσα μπορούμε να επιλέξουμε και άλλους προορισμούς χωρίς να χρειαστεί να μπλέξουμε σε κίνηση.Μια Τούζλα ίσως προς Καβάλα.
Εεεε... Κατι ειδα για σκηνη και βουνο... Ευχαριστω θα κοιμηθω μεσα στο αμαξι... Δεν θελω να ξυπνησω παρεα με καμια αρκουδιτσα...
Λοιπόν έχουμε και λέμε ως τώρα:
Βουνό μονήμερη ( μάλλον Γρεβενά-Σαμαρίνα).
Για μπανάκι προς Καβάλα μεριά...
πηλιο είναι 2 ωρες δρομο μονο..στα υπ΄οχιν και εχει τρελες παραλιες για σκηνη χωρις πίξιμο...λεω εγω τώρα..
Και Πήλιο είναι καλά...
Και στο Στώμιο - Κόκκινο Νερό πρέπει να είναι καλά (δεν ξέρω).
Τι Καβάλα ρε παιδιά!!! Το ΣΚ που μας πέρασε, ξεκίνησα να πάω προς Σταυρό/Ολυμπιάδα. 1-2 χιλιόμετρα πριν το τέλος της Εγνατίας οδού, εκεί που ενώνει με τον παλιό (Νυμφόπετρα), γινόταν το έλα να δεις!!!! Από εκεί μέχρι ένα σταυροδρόμι που έχει μετά την Νυμφόπετρα (προς Σοχό), δλδ διαδρομή 4-5 χιλιόμετρα, έκανα 45 λεπτά!!!! Και η ουρά συνεχιζόταν και δεν ξέρω κι εγώ που τελείωνε!! Οπότε την έκανα για βουνό (Σοχό). Ούτε προς Καβάλα λέει... Εγώ λέω να κινηθούμε ΒΔ. Προς Όλυμπο μεριά... Παιδιά αν πάμε για μπάνιο, εκτός ότι θα μείνουμε με τα αλάτια πόσες ώρες, βάλε γυναίκες που θα παραπονιούνται γιατί το μαλλί είναι χάλια και το ξέρανε η αλμύρα, πρέπει να αλλάξουν μαγιώ γιατί κρυώνουν και άλλα τέτοια κουλά....
Εγώ λέω βουνό, κάπου ψηλά, με πολλά δέντρα, να ψήσουμε, να φάμε, να πιούμε, να αράξουμε στην δροσούλα, να παίξουμε καμιά μπαλίτσα... Να ξεκουραστούμε είπαμε, όχι να ψηθούμε 3-4 ώρες μέσα στο αμάξι και μετά τις υπόλοιπες κάτω από την ομπρέλα!!!
ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΒΟΥΝΟ!!!!