PMR - Walkie Talkie - Ασύρματη Επικοινωνία μέχρι 5 ΚΜ
Λοιπόν αυτό που ψάχνω είναι μερικά ζευγάρια ασύρματης επικοινωνίας με εμβέλεια 3-5ΚΜ
σαν αυτά που είχατε στις πρώτες εκδρομές του club.
Μέχρι στιγμής έχω βρει μερικά στην TELE αλλά ρωτάω γιατί όλο και κάποιος θα ξέρει κάτι παραπάων
Επιθυμητή η επιλογική κλήση (ενα υπάρχει κάτι τέτοιο δηλαδή να μιλάω μόνο με ένα χωρίς να με ακούνε οι υπόλοιποι στι δίκτυο! , να βρίζω άνετα μερικούς "ανωτέρους"!! :) )
Παρακαλώ το τοπικ να σβηστεί ή να κλειδωθεί
Παράθεση:
Παρακαλώ το τοπικ να σβηστεί ή να κλειδωθεί
Βρήκες? Αν ναι, με ενδιαφέρει. Τύπος, κόστος κλπ....
βρήκα στην tele PMR - 466
και στην pixmania http://www.pixmania.com/gr/gr/895/xx...p;orderBy=Prix
Βασικά να είναι στην συχνότητα 466 (ή 446 δεν θυμάμαι ακριβώς) που δεν χρειάζεται άδεια
τιμές παίζουν από 45-85 και αν πας για motorola ξεπερνάς τα 200 (πάντα μιλάμε για ζευγάρι)
εμείς θα πάρουμε 3 ζευφάρια των 85 ευρώ
Κυριάκο εγώ έχω πάρει ένα ζευγάρι 45 με 50€ δεν θυμάμαι, τώρα σε ποια συχνότητα είναι δεν γνωρίζω! Λεπτομέρεις αργότερα!
Θα χτυπήσω κι εγώ ένα ζευγάρι... Να έχουμε και για τις εξορμήσεις μας...
παιδια εγω και περισοτερις ισχυς,,αλλα νομιζω δεν ειναι εφικτο να μην σε ακουνε
βεβαια ναβριζεις δεν μπορεις γιατι καπιες συχνοτιτες ειναι κλειδωμενες..καιδεν μπορεις να πατησεις το press...αλλα με την βοηθεια ενος ηλεκτρονικου γινεται...αλλα προσοχη γιατι μπορουν να σε βρουν ανα πασα στιγμη!!!και εκτος οτι απο καπια ισχυης και μετα στα vhf χρειαζεσαι αδεια amateur kαι αν σε βρουν να εχεις στο κατασχετουν +πας δικαστικος!!!καλο θα ηταν να ρωτησετε μην μπλεξετε!!!για το αν ειναι νομιμα η οχι!!!
κοίταξε .... (σαν Διαβιβαστής) ξέρω ότι για να σε βρούνε πρέπει να σε χτυπήσουν ταυτόχρονα 2 ραδιογωνιόμετρα (αφού το καθένα δείχνει μόνο την κατεύθυνση που είσαι...έτσι θέλει 2 για να βρούν το σημείο που ενώνονται ώστε να σε εντοπίσουν) και για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις κρατήσει το press για λίγη ωρίτσα...
εκτός από αυτό (φυσικά δεν προτρέπω κανέναν στην παρανομία [γιατί σέρνονται και ρουφιάνοι !! :) ] ) αρκετά από αυτά είναι χωρίς άδεια .... αν δεν κάνω λάθος είναι αυτά της συχνότητας 466 αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.