2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ. FIAT SERVICE Η ΑΛΛΟΥ?
Μιας και περάσανε τα 2 χρόνια εγγύησης και πλέον έχω τα 3 "πλασματικά" όπως λέγονται αφού δεν καλύπτουν και πολλά.
Να συνεχίσω να πηγαίνω στην FIAT να μου πιάνουν τον ..λο ή να το πηγαίνω αλλού με ρίσκω.
εσείς τι κάνετε?
Δεδομένο είναι ότι ανα 3 μήνες κάνω 10.000km!!!!
Εγω παντως απο την πρωτη αλλαγη λαδιων δεν το παω σε αντιπροσωπεια της FIAT αλλα σε συνεργειο αναγνωρισμενο απο την FIAT. Οσο να'ναι, δεν σου πιανουν τον πισινο και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!
Εγω θα ελεγα σε καποιο εκτος Fiat για τον οποιο να εχεις ακουσει καλα λογια και ευχαριστημενους πελατες.Εφοσον τα επομενα χρονια εμπιπτουν σε μια εγγυηση που καλυπτει οτι ουσιαστικα την συμφερει(βλεπε Karateka-sunroof)τοτε δεν υπαρχει λογος να πληρωνεις κερατιατικα..
Αν εχεις καποιον δικο σου..γνωστο,συγγενη μηχανικο που του εχεις εμπιστοσυνη..μην το σκεφτεσαι...οι αντιπροσωπειες οντως ειναι ακριβες..σου χρεωνουν εργατικα και για τη βιδα που θα βγαλουν..το θεμα ειναι οτι ξερουν τι κανουν....η επιλογη ειναι δικη σου...
Εγω παντως απο την πρωτη αλλαγη λαδιων δεν το παω σε αντιπροσωπεια της FIAT αλλα σε συνεργειο αναγνωρισμενο απο την FIAT
????έχει ακούσει κανείς για τπτ τέτοιο Βόρεια Ελλάδα?
Αλεξ/πολη-Κομοτηνή-Ξάνθη?
και συνεχίζει κανονικά η εγγύηση?
οι τιμές δεν είναι ίδιες με αντιπροσωπείας?
εγώ υπολόγιζα σε άσχετο για καλύτερες τιμές απλά είναι ρίσκο γι αυτό και έκανα το τόπικ να δω τι παίζει γενικά...
Ο ανθρωπος εχει μεσα στο συνεργειο χαρτι αναγνωρισμενο απο την FIAT Εσκιαδης (ηταν ο αρχιμηχανικος της αντιπροσωπειας του Εσκιαδη πριν ανοιξει δικο του συνεργειο) οτι ξερει να κανει service σε αυτοκινητα του ομιλου FIAT και οι τιμες του ειναι ελαφρος καλυτερες απο αυτες της αντιπροσωπειας. Η εγγυηση μου ειπε οτι ισχυει κανονικα.
Πολλοι λενε πολλα...δεν πρεπει να τα πιστευουμε και ολα..φιλαρακι βρηκε το service για το αμαξι του 600 ευρω στην Αθηνα απο αντιπροσωπεια και 350 στην Πατρα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο..γιατι να δωσει ενα σκασμο λεφτα??
Αμμουλιανιωτη δε θελω να σου αναψω φλογες βραδιατικα αλλα ρωτα καλυτερα απο εκει που πηρες το Stilo αν ειναι εξουσιοδοτημενο συνεργειο και αν συνεργαζονται μαζι του καλου κακου για να εισαι ησυχος και μην βρεθεις προ εκπληξεων..
Δεν μου αναβεις φωτιες βραδιατικα γιατι 1ον, με τον ιδιοκτητη του συνεργειου ειμαστε χρονια φιλοι (ο πατερας μου δηλαδη) και 2ον, οπως ειπα ο ανθρωπος ηταν ο αρχιμηχανικος της αντιπροσωπειας του Εσκιαδη πριν ανοιξει δικο του συνεργειο. Το συνεργειο του ειναι εξουσιοδοτημενο απο την FIAT και μαλιστα συνεργαζεται και με την αντιπροσωπεια του Εσκιαδη...
Οκ μαν...κατι ασχετο τωρα δε σε γνωρισα στο meeting 3/7 :p