Λοιπόν την άλλη εβδομάδα 19/9 με 23/9 θα είμαι Αθήνα για σεμινάρια.
Θα μένω στο President μάλλον και θα έχω και το αμαξάκι μου, οπότε θα περιμένω να κάνουμε ένα meeting για να σας δω όλους που σας πεθύμησα.
Τα λέμε λοιπόν από κοντά...
Printable View
Λοιπόν την άλλη εβδομάδα 19/9 με 23/9 θα είμαι Αθήνα για σεμινάρια.
Θα μένω στο President μάλλον και θα έχω και το αμαξάκι μου, οπότε θα περιμένω να κάνουμε ένα meeting για να σας δω όλους που σας πεθύμησα.
Τα λέμε λοιπόν από κοντά...
Aπλα παρε τηλεφωνο!!! Περιμενουμε... Meeting στα σιγουρα!!!
Εγω θα ειμαι πανω 23βραδακι 24/25 με επιστροφη 26 πρωι πρωι....
karateka σφυρα να σε γνωρισω και γω που δεν σε εχω δει!!
Ρε Johnny θα είσαι κάτω? στις 20-21 θα κατέβω κι εγώ για να αφήσω το αυτοκίνητο στην έκθεση. Αφού δεν βρίσκουμε χρόνο να τα πούμε Θεσ/νίκη, θα βρεθούμε Αθήνα! :P Θα κατέβω μετά πάλι στις 23 μέχρι να τελειώσει η έκθεση...
Γιάννη σόρρυ που "χώνομαι" στο τόπικ σου, παίδες των Αθηνών, την Τετάρτη το πρωί θα είμαι Αθήνα κατά τις 9:00-10:00. Θα ήθελα να έβρισκα κάποιον, για να πάμε το αυτοκίνητο για πλύσιμο (απαγορεύονται οι βούρτσες) και καθάρισμα γενικό, γιατί στις 12:00-13:00 θα πρέπει να μπει στην έκθεση. Ποιός θα μπορούσε να βοηθήσει????
:108
και αλοιφη και αλοιφη..δεν θέλω τσιγγουνιές..
μόνο μηχανή μην πλύνεις...
Η αλοιφή θα γίνει Θεσ/νίκη ρε!!! Εννοείτε!!!!
Ωραία Νίκο, πάρε να βρεθούμε να πάμε μαζί έκθεση. Τα απογεύματα μετά τις 5 θα είμαι free.
Ίσως κατέβω από Τρίτη απόγευμα, οπότε θα έχω χρόνο. Όπως και να έχει όμως, Τετάρτη βράδυ θα επιστρέψω Θεσ/νίκη...Παράθεση:
Ωραία Νίκο, πάρε να βρεθούμε να πάμε μαζί έκθεση. Τα απογεύματα μετά τις 5 θα είμαι free.
Λοιπον θελετε Δευτερα η Τριτη συναντηση παιδια?
Πειτε μου για να στειλω μηνυματακι!