Πολυ καλο θεμα!! Κατατοπιστικότατο!!!!
Μπραβο!!!
Printable View
Πολυ καλο θεμα!! Κατατοπιστικότατο!!!!
Μπραβο!!!
Μπράβο Νίκο, σ' ευχαριστούμε!
...νομίζω, πως topic σαν κι αυτό πρέπει να τοποθετηθούν σε έναν ξεχωριστό section π.χ. "Χρήσιμες Πληροφορίες", παρά να "χαθεί" στο βάθος-βάθος από το "βάρος" των μεταγενέστερων topic.
Αν θέλετε κύριοι moderators λάβετε το υπ' όψιν σας!
και το αυγο κάτω απο το γκάζι ξεχάσατε...... :lol:
Τι μου θυμισες τωρα..τον ckalfa που στη συναντηση μου ελεγε ποσα χλμ εβγαζε το ντεποζιτο του με το αυγο κατω απο το γκαζι και κοντεψαν να μου πεσουν τα μαλλια.. :lol: :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
Μου θυμισες οτνα εψαχνα για αυτοκινητο που τα ειχα δει ολα.Σε αυτο που μου κινησε την περιεργεια ηταν στο 206 που τα πισω προσκεφαλα ειναι extra.Μου λεει λοιπον ο πωλητης με υφος μηχανολογου μηχανικου και σχεδιαστη απο το Cranfield...(για να δικαιολογησει τη μαλακια της peugeot)- "υστερα απο τεραστιες μελετες καθορισαν την απουσια των πισω προσκεφαλων για λογους ορατοτητας του οδηγου. :217 :217 :162 :171 :143 :215
Οποτε,καθωτι σκεπτικος εγω στα ματια του σηκωσε και τις πλατες του..
-Δε μου λες του λεω...την αλλη την ερευνα την εχεις ακουσει αμα σε χτυπησει καποιος απο πισω που κοβονται τα κεφαλια και πεφτουν σα πεπονια στο πορτ μπαγκαζ αμα λειπει και η εταζερα;.....ε;
-εεεεεεεαααααααααοοοοοοοοοο
Sorry για την ασχετη παρεμβαση.
Κοψτε τα ,δε φτανουν για ολους....
Πολυ σωστος!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Να προσθεσω και γω μια νοτα στα παραπανω:
>Το 112 μπορει να κληθει απο ενα κινητο ακομη και αν ειναι κλειδωμενο.<
μπραβο stilovatis...ευγε..
Μοντεράτορες δεν πρέπει όλες αυτές οι πληροφορίες να γίνουν ένα ξεχωριστό section;
Π.χ. "Χρήσιμες Πληροφορίες", χωρίς δυνατότητα απάντησης.