Προτείνω να μαζευτούμε εμείς οι Πατρινοί για ένα mini meeting την Τετάτρη 23 Φλεβάρη,το βραδάκι.Να πάμε για καφεδάκι και να τα πούμε.
Τι λέτε?Περιμένω απαντήσεις για να κανονίσουμε λεπτομέρειες.
Printable View
Προτείνω να μαζευτούμε εμείς οι Πατρινοί για ένα mini meeting την Τετάτρη 23 Φλεβάρη,το βραδάκι.Να πάμε για καφεδάκι και να τα πούμε.
Τι λέτε?Περιμένω απαντήσεις για να κανονίσουμε λεπτομέρειες.
Εγώ θα δώσω το παρών.......άρα η συνάντηση θα γίνει......ψάχνουμε τον τρίτο.....τέταρτο κτλ.....
Για να μαζευόμαστε......
Τετάρτη βράδυ δυστυχώς δεν μπορώ....έχω μάθημα 8-10,30. :(
10,30 &.....μισή ωρίτσα :162 να'ρθεις,θα σε περιμένουμε.!!!Η αρχική ιδέα ήταν για το Σάββατο αλλά δυστυχώς θα είμαι εκτός Πατρών,γι'αυτό πρότεινα την Τετάρτη.Αν μπορέσεις να έρθεις νωρίς,το κανονίζουμε.
Να το κανονισουμε για το επομενο σαββατοκυριακο?να ερθω και εγω σε ενα meeting επιτελους. αυτο το σαββατοκυριακο λογω δουλειας θα ειμαι αθηνα.
Αν δεις το επόμενο ΣΚ έχουμε ανάβαση........Το StiloClub θα δώσει και εκεί το παρών....
Δυστυχώς δεν είναι μισή ωρίτσα......Θα χρειαστώ τουλάχιστον μια ώρα, άρα πάει 11.30 το βράδυ, και καλά κρασιά για την επόμενη μέρα....
Δεν πειράζει, ίσως την επόμενη φορά να ειμαι πιο τυχερή και να σας γνωρίσω!!!!Να περάσετε καλά βρε!!!!!!
Για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν....(ναι ναι δεν δαγκώνουμε...:P) αύριο στις 9 στο parking στο Θεατράκι.....(εκεί έχει χώρο να παρκάρουμε όλοι μαζί....).....
Πιθανόν να σας περιμένει και το Stilo που βλέπετε αριστερά (στο avatar μου) εκεί! :D Λίγο πιο σκούρο όμως από τη βρώμα :?
Άρης
ΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ>>>>>>>>>>>>>>