Λες και ητανε βαλτος αυτος ο πελατης μου και παρκαρε εξω απο το studio την Μ3.Αχ ειναι φοβερο.Σκεφτομαι ομως οτι με τα μισα ευρω παιρνεις 350Z 2φορες Αχ
Printable View
Λες και ητανε βαλτος αυτος ο πελατης μου και παρκαρε εξω απο το studio την Μ3.Αχ ειναι φοβερο.Σκεφτομαι ομως οτι με τα μισα ευρω παιρνεις 350Z 2φορες Αχ
To 350Ζ πάντως είναι άθλιο εσωτερικά. Ούτε λευκά όργανα δεν έχει ρε μάγκες και τα πλαστικά του είναι για σφαλιάρες.
Γιάννη να σου πω την αλήθεια μου όταν μπήκα στην 350Ζ έπαθα πλάκα!!!Πρώτη φορά είδα στη ζωή μου τόσο κοντό και τόσο άμεσο κυβώτιο!!!Λες και τις ρουφούσε!!!Είναι βέβαια αρκετά στριμόκ@λο αλλά μου άρεσε πολύ!
Μ3 δαγκωτό!!! Το 350Ζ είναι σαν κουβάς μπροστά της!
Μάλλον δεν έχεις μπει σε Μ3 με SMG... :216Παράθεση:
Πρώτη φορά είδα στη ζωή μου τόσο κοντό και τόσο άμεσο κυβώτιο!!!Λες και τις ρουφούσε!!!
Μπα απ' όσο θυμάμαι όχι!!!Έχεις καμιά εύκαιρη να δω;;; :216 :216 :216 :216
Έχω μπει σε μια για test drive (δυστυχώς δεν οδηγούσα εγώ) στον Αδαμίδη... Κλάμα η βόλτα... :?
Το πιστεύω!!!Κυκλοφορεί καμία στη Θεσσαλονίκη;;;
Θέλεις να δεις 2 (μία ασημί και μία χρυσαφί) παρκαρισμένες δίπλα-δίπλα? Από περιφερειακό κατέβα προς Νεάπολη από τον κόμβο για Ρετζίκι/Μετέωρα. Αφού περάσεις και το τέρμα των λεωφωρείων, στα 150-200 μέτρα στο δεξί σου χέρι... ;)
Μια χαρά είναι και κοντά στο σπίτι μου!!
Ναι ρε παιδιά αλλα για ποιά Μ3 λέμε?Αν είναι η καινούργια σειρά (που δεν είμαι σίγουρος αν έχει βγεί Μ3) τότε αίσχος προτιμώ να σβουρίζω το 350Ζ...αλλά για να λέει ο Νίκος SMG τότε μιλάμε για την πιο τέλεια Μ3 που εχει βγεί ποτέ!!!! MPOWER δαγκωτό!!!!!