Ρε παιδιά δεν νιώθετε ότι χαθήκαμε κάπως;
Λοιπόν, άϊντε μαζευτείτε!!! Τι λέτε την Κυριακή κατά τις 19:00 το απογευματάκι; Πιστεύω, ότι η ώρα και η ημέρα βολεύει τους περισσότερους!
Printable View
Ρε παιδιά δεν νιώθετε ότι χαθήκαμε κάπως;
Λοιπόν, άϊντε μαζευτείτε!!! Τι λέτε την Κυριακή κατά τις 19:00 το απογευματάκι; Πιστεύω, ότι η ώρα και η ημέρα βολεύει τους περισσότερους!
1. ckalfas
2. Karateka
1. ckalfas
2. Karateka
3. Arf
Πού όμως βρε παιδιά???
Aν έβλεπες τα μηνύματα στο κινητό σου...
Κρίμα...ήθελα πολύ να έρθω αυτή τη φορά αλλά δουλεύω 14.00-22.00 :cry:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Αν μείνετε μέχρι αργά (βλ. αν τσούξετε και κανένα ουισκάκι μετά τους καφέδες) τότε πιστεύω να προλάβω να περάσω. Θα τηλ. και βλέπουμε...
Ok, just saw it. C U all there(I hope)...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Τι I hope ρε μεγάλε; Θα έρθεις, γιατί την κόβω να είμαστε τα δυό μας... σαν πιτσουνάκια!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!Παράθεση:
Τι I hope ρε μεγάλε; Θα έρθεις, γιατί την κόβω να είμαστε τα δυό μας... σαν πιτσουνάκια!
Εγώ την Κυριακή περιμένω ηλεκτρολόγο στο σπίτι, να συνδέσει τα πολύφωτα... Μετά δεν ξέρω αν προλαβαίνω... Θα κοιτάξω να έρθω για ένα "τζα" γιατί σας αποθύμησα ρε τσογλ@νι@!! (εκτός από εσένα Κάλφα που βλέπω συχνά-πυκνά την μούρη σου) :216 :216 :216
Ώπα!!!!! Τί έχουμε δω????? Τί νταραβέρια περίεργα διαβάζω?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Κάλφα συμμάχησες με τον εχθρό(βλ. topic "face Vs stiloclub")????
Χρήστο την Κυριακή το βράδυ θα φύγω για Ξάνθη, αλλά θα περάσω μια βολτίτσα για έναν εσπρεσσάκο...
Δεν συμμάχισα ρε! Απλά έρχεται και καμαρώνει το Stilo μου... Του αρέσει το χρώμα του!!!
Άντε να δούμε κι άλλους...