Χτες το μεσημερι,ενω δουλευα στο studio,ειχα επισκεψη απο το ΣΔΟΕ.
Τα ποδαρια μου ξετρεμουλιασαν τοσο που τα γονατα μου χτυπουσαν το 'να
τ'αλλο.Πικρα το συναισθημα αυτο
Printable View
Χτες το μεσημερι,ενω δουλευα στο studio,ειχα επισκεψη απο το ΣΔΟΕ.
Τα ποδαρια μου ξετρεμουλιασαν τοσο που τα γονατα μου χτυπουσαν το 'να
τ'αλλο.Πικρα το συναισθημα αυτο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Studio???
Φωτογραφίας......
Όλα καλά φίλε? Είχαμε κάνα παρατράγουδο?
Κάπως έτσι ένιωθα και γω τις πρώτες φορές που επερνα αυτόγραφα από τα φιλαράκια μας τώρα πια έχει φάση χθες πχ 2 το πρωί είχα στιθει σε ένα χωρίο που δεν μπορώ να πω και εκεί που περίμενα κανένα θύμα τρώγοντας κρέπα βγαίνει μέσα από το χωρίο το περιπολικό καλά πολύ φάση παρκάρουν πίσω από μένα και βγαίνουν έξω σιγά σιγά με τους φακούς προς έμενα.
Verone: τι έγινε ρε παιδιά
Φιλαράκια : τι να γίνει τι θέλεις εδώ
Verone:τρώω δεν βλέπετε
πάει να δει μέσα από τα τσάμια τι γίνετε μέσα στο αμάξι τι να δει αφού δεν φαίνεται τίποτα και με ρωτάει δυνατά.
Φιλαράκια :τι είναι αυτό
Verone : πιο
Φιλαράκια : αυτό
Verone : α αυτό dvd
Φιλαράκια : τι dvd μου αυτό είναι τηλεόραση
Verone : ε το ίδιο είναι έκανα κάτι
Φιλαράκια : όχι όχι
μου λέει και καθοντε για μπλόκο ο Κυριάκος θα κατάλαβε που ήμουν εκεί που έτρωγα τον ρωτάω Verone: ενοχλώ εδώ
Φιλαράκια : όχι κάτσε φάε
οκ τους λέω σταμάτησαν κανένα δυο αυτοκινητικό όπου ήταν γνωστοί μου με το που φεύγαν με παίρναν τηλέφωνο τι έγινε ρε μ@λ@κ@ γιατί σε κρατάνε και τρως κιόλας που την βρήκες την όρεξη βρήκαν το νίτρο πας για κατάσχεση όχι όχι τους λέω φιλαράκια είναι χα χα χα γίναμε και φίλοι μετά από λίγο με ρωτάει
Φιλαράκια : ξέρεις ότι τα φι με απαγορευοντε
Verone : ναι το ξέρω τι να κάνω τα έχω πληρώσει πολλές φορές
Φιλαράκια : 33 € είναι το ξέρεις
Verone : το ξέρω έχω μάθει όλες τις ταρίφες και δεν τα βγάζω γιατί θα μου χαλάσει το τζάμι Φιλαράκια : μπορείς να κάνεις κάτι άλλο
Verone : τι
Φιλαράκια : αν έχεις ασφάλεια για θραύση κρυσταλων μπορείς να τα σπάσεις και να περάσεις ολοκαίνουρια.
Verone: Τι λες ρε φίλε
Με κοιτάει περίεργα.
Verone : να τα σπάσω όλα για βλάκες τους πέρασες και πες ότι τα σπάω θα είναι το ίδιο στεγανά με πριν
Φιλαράκια : Ε όχι άλλα αυτί είναι η μονή λύση
Verone : προτιμώ να τα πληρώνω
με αφήνουν για λίγο ησηχο και μετά από λίγο το καλύτερο σταματάει ένα πολιτικό αμάξι και μέσα είχε έναν τρειαστερο σκάνε και οι συνοριακοί όλοι πάνω από το αμάξι μου τι έχουμε εδώ ρωτάει τον αστυφύλακα τίποτα λέει ένας συχωριανός μου είναι τι έπαθε λέει το αμάξι ρε μεγάλε τίποτα με χτυπισαν τους λέω μα εσύ δεν έχει προφιλακτιρα δεν έχεις φτερά και ακόμα χειρότερα δεν έχεις τον μπροστά που είναι η πινακίδα δεν απαντάω άντε φύγε από δω γιατί δεν σε βλέπω να φεύγεις από δω με το αμάξι σου σε λίγο καλά ε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι τον αστυφύλακα που χωρίς να με ξέρει με έκανε τσάμπα μάγκα τελικά έχω και καλά Φιλαράκια που παρολω που δεν μου δίνουν αυτόγραφο τους αγαπάω!
Έγιναν κιαλα άλλα βαρέθηκα να τα γράψω και θα βαρεθητε και εσείς να διαβάζετε ένιωσα για λίγο ότι είμαι Αθήνα!
Xαλαρα,χαλαρα 500ε για τη τελευταια τριετια,παλι καλα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Ευχαριστω
Καλά είσαι στα 500....είναι η μέτρια ταρίφα αυτή....
Άντε κουράγια...για μια 3ετια δεν είναι τπτ...