Γιατί? Η παρέα είναι αυτή που μένει και όχι μόνο το αυτοκίνητο
k μόνο που θα με ενας με αλλο αυτοκίνητο εμενα δεν θα μου κάθεται καλά. εκτος κ αν ενοικιάσω ενα stilo για ενα Σαββατοκύριακο που θα ναι η εκδρομή.. :127
Printable View
Γιατί? Η παρέα είναι αυτή που μένει και όχι μόνο το αυτοκίνητο
k μόνο που θα με ενας με αλλο αυτοκίνητο εμενα δεν θα μου κάθεται καλά. εκτος κ αν ενοικιάσω ενα stilo για ενα Σαββατοκύριακο που θα ναι η εκδρομή.. :127
Γιατί ρε Βαγγέλη; Σκοπεύεις να το πουλήσεις σύντομα;
ε μεχρι την Ανοιξη το πολύ θα το χω δώσει, γι αυτό λέω δεν θα προλάβω την επόμενη εκδρομή. εκτος κ αν γίνει καμία πιο σύντομα.
Και ο λογος φιλε Βαγγελη??? Προβλημα - Βαρεθηκες- ή κατι αλλο???Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο vangelis-1.6
Αν θες λες...
1)Πρώτα απ ολα με την FIAT που τα χω πάρει λόγο εγγύηση που νόμιζα οτι είχα 5 χρόνια κ μετά απο 2 χρόνια έμαθα οτι είχε τελείωσε λογο μιας απατεωνίας που μου έπαιξε αυτός που μου το πούλησε. κ είδη με την εγγύηση αυτων των 2 χρόνων ειχα γλυτώσει αρκετα λεφτά απο προβλήματα κ ας ηταν καινούργιο, φαντάσου οσο περνάει ο καιρός λογικό ειναι να ζητά κ περισσότερα που χωρις την εγγύηση θα βγαίνουν απ την τσέπη. 2) ειναι η καλήτερη περίοδος να το πουλήσω για να πιάσει κάτι παραπάνω ωσ 3 χρονών αυτοκίνητο. 3)για αλλαγή 4) πάω σε κάτι καλήτερο, με πολύ πλουσιότερο εξοπλησμό, έτοιμο αυτοκίνητο κ πάνω απ ολα πολύ δυνατο αυτοκίνητο (κ στο σουλούπι δεν διαφέρει κ πολυ απ το stilo)
κάτι μοy βρωμάει πρός astra opc
Πέτρο εισαι γάτα........
:):)
astra, στιλο : κοινό πάτωμα, εξου και οι σχεδιαστικές ομοιότητες...
το λεει και στη διαφημηση ( αγορι μου σημερα σου κανω το καλητερο δωρο ενα οπελ αστρα αλλα μεχρι να βγαλεις διπλωμα θα το οδηγω εγω - και ο πιτσιρικος δεν μπορει να σηκωθει απο τον καναπε ακομη.) και ερωτω κυριοι εδω η ΟΠΕΛ δεν μπορει να μαζεψει τα λαδια και τα εμβολα απο τα μανησια μοτερια της ειναι δινατον να αντεξει το τουρμπακι της.ειναι απλα πολυ απλα η φαση που βλεπεις στο καταλογο (γρεμ αλλα σουπ με καρπους του αγρου ) και σου λεει ο γκαρσονας (μορτη δεν εχεις φαει φασολαδα ποτες .). διλαδι δε πανε να το διαφημησουνε οπως θελουν ο κοσμος εχει φαει φασολια με το κουταλι.
Γιατί ρε Παντελή, τι έχει? Ένας γνωστός έχει το Astra Coupe το 2λιτρο και πάει σφαίρα και με κανένα πρόβλημα (3 χρόνια τώρα)...