Κυριακή στον Κέδρινο Λόφο στις 8
Αυτή την Κυριακή θα μαζευτούμε στις 8 στο καφέ-μπαρ Κέδρινος Λόφος (στον Αγ.Παύλο, είσοδος από περιφερειακό) να συζητήσουμε για διάφορα θέματα όπως η κοπή της πίτας στη Θεσ/νίκη, οι χειμωνιάτικες εκδρομές Β.Ελλάδος αλλά και για μια Πανελλήνια εκδρομή, καθώς επίσης και για να γνωρίσετε τους νέους υπεύθυνους Β.Ελλάδος που αναλαμβάνουν την οργάνωση μας από δω και στο εξής.
Προσπαθείστε να είστε όλο και περισσότεροι εκεί για να μπορέσουμε να το οργανώσουμε όσο γίνεται καλύτερα.
1. karateka
2. ammoulianiotis
Θα ερθω να δηλωσω το παρον γιατι αρχιζω να γεμιζω απουσιες!
Εχω να σας δω και καιρο!
Ckalfa Τι θα γινει με το προξενιο?
Κάτσε ρε Σοφόκλα... Νύφη θέλω, τώρα την θέλω...; Λάου-λάου...
Παιδιά ελάτε όσοι περισσότεροι μπορείτε (παλιοί & νεότεροι), καλά είναι να συζητηθούνε ότι μας αφορά!
1. karateka
2. ammoulianiotis
3. ckalfas
1. karateka
2. ammoulianiotis
3. ckalfas
4. Nikos (όχι ρε παιδιά δεν είναι ανέκδοτο...)
Θα έρθω κι εγώ ρε αλάνια, αρκεί να έχω αμάξι (το Σάββατο μπαίνω μέσα για το NAV+)... Θέλω να γνωρίσω τους καινούργιους και να ακούσω για το μέλλον του Club...
Re: Κυριακή στον Κέδρινο Λόφο στις 8
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Κάτσε ρε Σοφόκλα... Νύφη θέλω, τώρα την θέλω...; Λάου-λάου...
Γιατι ρε Χρηστο; Επειδη ειμαι ο μικροτερος πρεπει να μου κανετε ολα τα χατηρια! :216
Θα παρω τηλεφωνο να κανω κρατηση τραπεζιου στο ονομα του StiloClub. Μολις κανω την κρατηση θα το ανακοινωσω στο site.
Πριν πάρεις τηλέφωνο μίλησε πρώτα με τον Γιάννη μήπως πρόλαβε αυτός να την κάνει!
Λοιπόν κύριοι έχουμε μέχρι τώρα:
1. karateka
2. ammoulianiotis
3. ckalfas
4. Nikos (όχι ρε παιδιά δεν είναι ανέκδοτο...)
Οκ! Θα το κανονισουμε παντως, ο ενας ή ο αλλος θα κανει κρατηση.
ο κάλφας και ο γιώργος chief σαλόνικα....!!!!!!!
βαστάτε τουρκοι τ΄άλογα...:)