Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??
Και κατι ετσι για να αρχίσουμε μια ψιλοκουβεντούλα!!Είναι ένας τύπος στη σχολή μου που εχει ένα punto sporting και μια μερα μου λέει αν ψήνομαι να τα χωσουμε σε στροφιλίκια γιατι μου τα ρίχνει χαλαρά και επειδη φοράει λεει αμορτισέρ zacks..κατι τετοιο δηλαδη..δεν ψηθηκα βεβαια...να μην εχω και τύψεις αμα φουνταρει σε κανένα γκρεμό...τελοσπάντων πριν μερικες μέρες μας δήλωσε οτι ψάχνει να αγοράσει ενα καλο gt..ασκιστο και οτι μπορει με 1500 euro να σηκωσει πίεση 1,5 bar και να βγάλει 200 αλογα ωστε να περνάει typeR....μας δήλωσε κιολας οτι μολις το πάρει θα τα ρίξει σε ενα MG TF με τα 160 αλογα(πριν το φτιάξει βεβαια) επειδει είναι πιο ελαφρυς και τουρμπατος..για να ακουω σχόλια βρε παιδια,να μας πούνε και τα παιδια απο το αδελφικο club της αποψη τους!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
ψάχνει να αγοράσει ενα καλο gt..ασκιστο
Αμα καταφερει και βρει ασκιστο GT εγω θα αφησω γενια! Τι λεει το παλικαρι...
μου αρεσει που ο στοχος του ειναι type r!!
για κανενα golf gti ουτε λογος ε??
με 1500 ευρω θα σηκωσει πιεση 1,5 και θα βγαλει 200 αλογα???
οκ και μετα τι θα παρει στο χερι???
1500E θα δώσει μόνο για να κάνει ένα ξεγυρισμένο service στο GT. Γιατί μη μου πείτε ότι δεν θα έχει αρπάξει έστω και λίγο η τουρμπίνα, ή ότι δεν θα έχουν ξεραθεί τα μαμά κολλάρα κλπ κλπ.
Με την ΙΗΙ θα το φτάσει 200 άλογα? Στο 1,5??????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Καλό... Τα GT από τη μάνα τους δουλεύουν 1,6 overboost πες του φίλου σου!!!!
Αν το φτάσει στα 200 πάντως θα τα έχει τα ταπερ χαλαρά...
Λοιπον ασκιστο GT δεν προκειται να βρει(εκτος αμα του πουλησω το δικο μου)γιατι ειναι σαν να λεμε εχεις γκομενα την Sklenarikova-η οποια αλλη προτιματε-και καθε βραδυ να εισαστε σαν αδερφια.Μια τετοια κατασταση επικρατει με τα GT.Εκ πειρας-λογω του οτι ειναι και πολλα χρονια στην παραγωγη το μοντελο-θα χρειαστει μια ανακατασκευη η τουρμπινα για τζογο στον αξονα και ραγισματα οποτε ξεκιναει με 200-250 ευρω μεσα στο νερο.Απο κει και περα μην ξεχναμε και τα παρελκομενα σε τετοια αυτοκινητα οπως κιβωτιο και δισκο-πλατω τα οποια εχουν καποιο κοστος να αλλαχθουν.Απο κει και περα μπορω να σου πω οτι με την ΙΗΙ θα ζοριστει πολυ για να περασει TypeR.Εγω εχω φορεμενη ΚΚΚ ΚΟ3(πειτε μου "καλοριζικη") απο Α4 και με 1.5bar με πιστονια-κουζινετα accralite μπορεσα να φτασω σε σημειο να περασω TypeR,GTi Golf IV+ενα light υπερκυβισμο(βοηθαει και το χαμηλο βαρος του αυτοκινητου)
Οσον αφορα αυτο που λεει για στροφιλικια δυστυχως το sporting το εχει ανετα το Stilo 1.6 κυριως λογω βαρους και κιβωτιου.Ειναι δαιμονας το μικρο puntaki και 100αλογα σε 1020 κιλα δεν ειναι ευκολη υποθεση..
Παράθεση:
Εγω εχω φορεμενη ΚΚΚ ΚΟ3(πειτε μου "καλοριζικη")
καλοριζικη η τουρμπινα Νικολα
οσο για το στριψιμο δεν πιστευω οτι μπορει να στριψει τοσο καλα οσο το stilo...