Re: Ο παλιός και ο νέος...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Άλλαξε ο παλιός κι έβαλε το αμάξι του αλλιώς...
και τι έκανε? Έδωσε το κίτρινο Stilo και πήρε μια άσπρη 147 :) Ιδού κύριοι και κυρίες οι πρώτες φώτο, αποκλειστικά για το StiloClub από τους έμπειρους παπαράτσι μας...
Και ακολουθεί ο νέος (στο ίδιο ύποπτο σημείο - Code Alarm) να κάνει τρελά πράγματα στο Stilo του. Σαν τι? Ας πούμε να καταργεί τον μεσαίο αεραγωγό και να βάζει μια οθόνη TFT, στην θέση που ήταν το radio-cd να μπαίνουν 5 όργανα, στην ποτηροθήκη να μπαίνει ένα ΒΤ carkit καθώς και το κουμπί των alarm, και στην πόρτα 2-3 ηχεία "πεταμένα". Μην ξεχάσω κι ένα 6ο οργανάκι αριστερά από το τιμόνι! :216
Να πειραξω εγω το αμαξι μου στην Κρητη για να κανω εστω και το παραμικρο??????????? :164 .Δεν το κανω καλια(καλυτερα για τους μη γνωριζοντες) κοτετσι που βολευει και τον πατερα μου στο χωριο :D
(edit-> έβγαλα τις φώτο από την παράθεση για να μην "βαρύνει" η σελίδα... Nikos)
Ρόμπα πάλι Νίκο με έκανες. Φαίνονται και οι πινακίδες.
Καλοτάξιδο ρε Γιάννη...
Αλλά άντε, του Γιάννη... το άλλο του Σπύρου είναι;
Παράθεση:
Ρόμπα πάλι Νίκο με έκανες.
Γιατί ρε??? Μη κοιτάς που δεν γράφω για την λαίδη σου. Το κρατάω για έκπληξη. Κάτσε να γίνουν όλα τα καλούδια που μου έλεγε ο Δημήτρης και μετά θα γίνει έκθεση, αναλυτική! ;)
Παράθεση:
Φαίνονται και οι πινακίδες.
Φίλε σόρυ για τις πινακίδες, δεν το είχα προσέξει! Γκάφα μου! Το άλλαξα αμέσως! :?
Παράθεση:
το άλλο του Σπύρου είναι;
Ναι ρε! Ο τρελαμένος βρήκε την χαρά του με τον Δημήτρη και το έχει αφήσει εκεί κανέναν μήνα τώρα! Όπου βρίσκει χώρο ο Δημήτρης, χώνει πράμα, χώνει... Έχει γίνει πολύ εντυπωσιακό και αρκετά extreme!
Καλοταξιδο Γιαννη!
Απο το κιτρινο Stilaki εχουμε λεπτομερεστατες φωτο;
Γιαννη καλοριζικο-καλοταξιδο-καλο στισιμο να το χαιρεσαι.Μπραβο ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!.Να σου πω ειναι ευκολο να κανουμε και το δικο μου STILO λιγο απο ολα αυτα που ειχες στο δικο σου κιτρινακι!!!!!!!!!!!!!.Και παλι μπραβο!!!.
Παράθεση:
Απο το κιτρινο Stilaki εχουμε λεπτομερεστατες φωτο;
Αν εννοείς από έξω, όχι ακόμη. Όταν φιλοτιμηθεί ο Σπύρος (SPYROS2002) να το πλύνει, μπορεί και να το βγάλω καμιά φώτο! :216