Γεια σας ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα και καλως σας βρηκα.Το 2002 πηρα το πρωτο μου stilo και τον περασμενο οκτωμβριο απεκτησα το καινουργιο μου και παλι stilo 1.6D
Printable View
Γεια σας ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα και καλως σας βρηκα.Το 2002 πηρα το πρωτο μου stilo και τον περασμενο οκτωμβριο απεκτησα το καινουργιο μου και παλι stilo 1.6D
Καλως όρισες, βασικα υπαρχει σχετικο topic για να σε γνωρίσουμε και να σε καλοσωρίσουμε, λοιπον για να γίνεις επίσημο μέλος του club μας πρεπει να πληρώσεις ενα ποσο συνδρομης στον Κύριο ταμια του Club μας..οχι στο Θοδωρή θα στα φαει...(πλακα κανω)και απο 10 ευρω το μήνα σε κάθε μελος...επίσης να γνωρίσεις τίποτα γκομενάκια στα ελευθερα παιδια του club μας..οποτε οτι γνωστες εχεις κανονισε για καφε!!Αμαξαρες εχουμε όλοι και καλα παιδιά είμαστε....Καλοσωρισες λοιπόν και καλα post
Όπως τα λέει ο Νίκος......χαχαχαχα
καλως ήρθες....
Καλως ηρθες Σταυρο...
και Χρονια Πολλα.
Παιδια σας ευχαριστω για το καλωσορισμα.Θελω να δειξετε λιγη κατανοηση για τυχον λαθη που κανω γιατι δεν εχω ιδεα απο υπολογιστες. Αρχισα να ασχολουμαι μολις εμαθα για το site και για την τρελα που εχω για τα ιταλικα αυτοκινητα αλλα και για να μπορω να ανταλλαξω αποψεις με ατομα το ιδιο παθιασμενα οπως εγω.Ευχομαι χρονια πολλα σε ολους σας και ευτιχισμενο το νεο ετος