-
StiloClub Και PaintBall
Λοιπόν ποιοι απο εδώ μέσα ψήνονται να πάμε paintball???
Έχω και εγώ κάποια φιλαράκια που θέλουν να πάμε και απο το να παίξουμε με ασχετους καλύτερα μεταξύ μας....
Λοιπόν ψήνεται κανείς???
Επίσης όποιος γνωρίζει πεδία/πιστες Paintball να τις πεί να τις έχουμε στα υπόψην....και καμιά ιστοσελίδα δεν βλάπτει....
-
StiloClub Και PaintBall
Εγω ειμαι μεσα. Εχω και κατι info, οταν τα βρω θα τα ποσταρω για τιμες κλπ.
-
StiloClub Και PaintBall
Παντως υπολογιστε γυρω στα 40 με 50 ευρω το ατομο.
Συνηθως ειναι 3 σεναρια που παιζονται.
1) γιουρια στον ταμπλα με τα κουλουρια , μια πιστα σχετικα γρηγορη οπου οποιος προλαβε τον κυριο ειδε
2) Ομηρια, οπου μια ομαδα αναλαμβανει την φυλαξη ενος παικτη-ομηρου και η αλλη φροντιζει να τον βγαλει απο την μεση
3) Ενεδρα οπου ειναι μια πιστα με εμποδια και τα λοιπα οπου οι δυο ομαδες κοιτατε να εξοντωσουν η μια την αλλη και να τους παρουν τη σημαια.
Πολυ γενικα ειναι ετσι. Καθε παιχνιδι παιζεται απο 2 φορες. Μια με την μια ομαδα στην μια ακρη και μετα αναποδα τα "αρχηγεια".
Εξοπλισμος συνηθως διδεται εκει.
-
StiloClub Και PaintBall
Έχει μια γαμάτη εγκατάσταση στο φίλυρο. Με αρκετές πίστες πολύ καλοφτιαγμένες. Αλλά παιδιά πρέπει να φτιάξει ο καιρός. Δε λέει με κρύο να τρώς τισ σφαίρες, τσούζει...
-
StiloClub Και PaintBall
Ετοιμάζεται ενα πρωτάθλημα μεταξυ αυτοκινητιστικων λεσχων και club δεν ξερω αν το γνωρίζετε...Τεο μίλας με τους Γαλλους GRC αυτοι τα κανονίζουν νομίζω.
-
StiloClub Και PaintBall
μεσα !!!!!γουσταρω στιλοβατι θα σε παρω για ομηρο....
-
StiloClub Και PaintBall
Μέσα κι εγώ.... μόνο εάν είναι ο Pantjoφλας αντίπαλος.... χεχεχεχε.... μήν ξεχάσω και τον ΤΑΒΟ, με έναν στόχο στην καράφλα....
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
-
StiloClub Και PaintBall
Εμένα με καλή χρήση "πυρομαχικών" μου είχαν φύγει περίπου 35ευρώ για 4-5ώρες......μετά απλά είσαι νεκρός....
-
StiloClub Και PaintBall
Αν γίνει μέχρι την Κυριακή παίρνω αεροπλάνο και είμαι κάτω άντε παιδιά καιρό έχω να σας δω!
-
StiloClub Και PaintBall
Μπάμπη, δεν έχει νόημα να μετράμε απο τώρα....όσο και να είμαστε θα πάμε....
Το ζήτημα είναι ότι αν πούμε ότι πάμε, θα πάμε μετά απο περίπου 1 μήνα....γιατί μιλάμε για Κυριακή και είναι μέρα που θέλουν όλοι....άρα πρέπει να κλείσουμε κτλ.....
Προσωρινά μαζεύουμε εντυπώσεις, γνώμες....ε κ συμμετοχές στο περίπου.....