-
Group buy-PMRs
http://www.greekrenaultclub.gr/phpbb...logo_phpBB.gifΣτο club μας προχωραμε στην αγορα PMR...σε συνεργασια με αλλα club προσπαθουμε να μαζεψουμε ενα μεγαλο αριθμο παραγγελιων ωστε να ριξουμε την τιμη πολυ χαμηλα...κατω απο 20 ευρω...οποιος ενδιαφερεται εδω....http://www.greekrenaultclub.gr/phpbb...77&start=0
παρακαλειται καποιος mod να συγκεντρωσει της παραγγελιες και να μας το ανακοινωσει στο αντιστοιχο θεμα στο club μας η να μου στειλει πμ...
-
Group buy-PMRs
Μπορείς να μας δώσεις τεχνικά χαρακτηριστικά και μοντέλο του PMR και μια φωτογραφία και γω μπορώ να βρω PMR με 5€ αλλά κατά πόσο είναι αξιόπιστα!
Δεύτερον αρκετά παιδιά έχουν PMR θα συμβαδίζουν με αυτά πρέπει να μας πεις τουλάχιστον πόσα κανάλια έχει και σε τι ισχνότητες μπορούμε να μιλάμε τώρα σε τι απόσταση μπορεί να μιλάει καθαρά μας ενδιαφέρει πολύ γιατί αν δημιουργηθεί ένα κομβόι όπως έχουμε κάνει αρκετές φορές σε διάφορες συναντήσεις η εκδρομές μέχρι τώρα η απόσταση μπορεί να ξεπεράσει τα 3 χλμ.
Γνώμη μου είναι να κάνουμε μια ομαδική αγορά αλλά όχι με PMR των 20€ και να τα πάμε στα 10€ αλλά να γίνει ένας έλεγχος αγοράς σε καλά μοντέλα PMR με κάποια καλή εγγυηση!
Όταν κατεβαίναμε με τον Νίκο από Θεσσαλονίκη είχε αγοράσει μόνο και μόνο για το ταξίδι PMR σε πολύ καλή τιμή με χανς φρι και όχι της πλάκας μιλάμε για PMR με αρ……. Νίκο για δώσε τα φώτα σου!
-
Group buy-PMRs
επειδη δεν ειμαι ο αρμοδιος της αγορας εαν μπεις στο link θα σου λυθουν οι αποριες....παντως το ειδα απο κοντα.....ειναι καλης ποιοτητας κατασκευης διαθετει συνδεση με hands-free και εχει εμβελεια περιπου 5 χλμ....με γεματη μπαταρια..το δοκιμασαμε σε μια μικρη εκδρομουλα που καναμε....το θεμα της μπαταριας λυνεται με ενα φορτιστη αυτοκινητου...αρα μονιμα full power...μολις εχω νεα θα σας ενημερωσω....παντως η αρχικη τιμη ηταν αρκετα πανω απο 20 ευρω....
-
Group buy-PMRs
Κοίταξα το post και είδα ότι υπάρχει αρκετή μετοχή από εσάς περίμενε να απαντήσουν και τα υπόλοιπα μέλη μας γιατί δεν είμαι αρμόδιος εγώ για να σου δώσω μια απάντηση γιατί δεν ξέρω τίποτα από PMR!