Re: Black List καταστημάτων
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ktRinity
.... Αυτό το πόστ θα το στείλω και σε περιοδικά του χώρου όπως και σε άλλα club για να γίνει γνωστό το γεγονός προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.. Για εμένα πάντως πλέον ο ******** είναι στη μαύρη λίστα..
Έτσι θέλουν! Το μόνο που τους πονάει είναι η τσέπη τους. Κραξ'τον σε 1-2 περιοδικά του χώρου όπου τέτοια περιστατικά διασταυρώνονται (όχι ότι αμφισβητώ αυτά που λες - απλά σε τέτοιες περιπτώσεις υποβόσκει και μία αμφιβολία σκοπιμότητας) και να δεις πως θα στρώσει χαρακτήρα. Μια ζωή στην Ελλάδα ο μ@λ@κ@ς ελληνάρας κάνει ότι γουστάρει, θέλει να λέγεται επαγγελματίας και όταν αποδειχθεί περί τοίνος πρόκειται ζητάει και τα ρέστα.
Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη αυτό το μήνυμα όχι ότι τον ξέρω τον ******** εγώ σε άλλο μαγαζί έβαλα εξάτμιση το ξέρετε δεν το βάζω για μην κάνω διαφήμιση αλλά το μήνυμα το έγραψε κάποιος ανώνυμος και όχι κάποιο μέλος του club και δεν ξέρω αν πρέπει να το κρατήσουμε σαν post να το δουν λίγο οι συντονιστές γιατί με αυτό είναι σαν να συμφωνούμε σαν club στην δυσφήμηση ίσως του ανθρώπου που είναι και αρκετά χρόνια στην πιάτσα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
εγώ σε άλλο μαγαζί έβαλα εξάτμιση το ξέρετε δεν το βάζω για μην κάνω διαφήμιση
Πολύ σωστό!!!!!!!
ΠΑΙΔΙΑ!!!το παλικαρι εχει δικιο...και εγω εβαλα εξατμιση απο τον ******** στο ελληνικο..ανοξιδωτη και εχει σκουριασει στους 4μηνες!ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑς...
παιδια το αρχικο ποστ το ειναι απο το GTC και επειδη δεν ειναι επωνυμη καταγγελια δεν την παιρνω υποψιν μου και θα την θεωρησω σαν μια φημη. Δεν ειναι σωστο να κραζουμε μαγαζια μπορει ενας να ειναι παρα πολυ ευχαριστημενος και αλλος να μην ειναι.
παντελη δεν ειναι ψεματα..στο συγκεκριμενο μαγαζι ειχα παει μαζι με τον κολητο μου με mx-5 και του βαλαν τα ελατηρια αναπωδα..ειναι φαινομενο ο ανθρωπος......
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη αυτό το μήνυμα όχι ότι τον ξέρω τον ******** εγώ σε άλλο μαγαζί έβαλα εξάτμιση το ξέρετε δεν το βάζω για μην κάνω διαφήμιση αλλά το μήνυμα το έγραψε κάποιος ανώνυμος και όχι κάποιο μέλος του club και δεν ξέρω αν πρέπει να το κρατήσουμε σαν post να το δουν λίγο οι συντονιστές γιατί με αυτό είναι σαν να συμφωνούμε σαν club στην δυσφήμηση ίσως του ανθρώπου που είναι και αρκετά χρόνια στην πιάτσα!
Ο ανώνυμος είναι advanced member του clubcento.gr.. Πέρα απο εκεί εγώ δημοσίευσα ενα γεγονός ώς έχει με σκοπό να μήν την πατήσει άλλος. Αν το προσέξατε δέν έκανα ούτε καν αρνητικά σχόλια. Όποιος έχει αντίθετη άποψη για το εν λόγω κατάστημα ας ρωτήσει κάποιον μηχανικό που γνωρίζει 5 πράγματα στον χώρο. Ούτε καν εξατμισά..
Πολυ σωστα που γινονται αναφορες σε καταστηματα.Αλλιως ειναι να εισαι ψηλιασμενος στο "χωρο" παρα...Βεβαια κριση πρεπει να υπαρχει,μη γινουμε ημιμαθεια χειροτερη απο την αμαθεια.
Παραλληλα ομως πιστευω οτι πρεπει να φτιαχτει και η White list αυτων ωστε καποια ζωα-καποια στιγμη να "μπουνε" στο τρυπακι να ξυπνησουν.
Πριν απο αρκετο καιρο εκαψα φλατζα στο αυτοκινητο για το οποιο θα ανεβασω και τοπικ με φωτο.Το επαθε ακριβως εξω απο μια κλασικη αντιπροσωπεια που δε τη γουσταρω με τιποτα (αλλα οτι δε γουσταρεις το βλεπεις μπροστα σου) και δια ροπαλου το εβαλα μεσα προκειμενου να γλιτωσω οτιδηποτε αλλο και να κανω ενα ελεγχο.Αρχισαν να μου λενε ενα καρο μαλακιες γιατι δε κοβει ο κυλινδρος.Αλλαξανε μπουζοκαλωδια,αλλαξανε μπουζι,συνεχισε να το κανει...εν τω μεταξυ ειχε παγωσει καπως και ειχε ηρεμησει.Μου λεει ετοιμο θα στρωσει στη πορεια.Εμεινα λιγο ηληθιος.Την ωρα που τον πλησιαζω να του πω δε μετρας και μια συμπιεση,εμφανιζεται το αρχηγοπουλο Νο2.Με αρχικη σκεψη να μιλησω σαν κλαμπ καμενος απο τους εν λογω κυριους...τους ριχνω οτι και στο στιλο κλαμπ εχει γινει κατι αναλογο και βρεθηκε φλατζα,κοιταει και ο Νο2 το στικ στον καθρεπτη και αφου με παρακαλεσανε να παω στο σαλονακι βαζουν συμπιεσομετρο και ξηλωνουν τα καινουρια καλωδια με τα μπουζι και αρχισαν διαφορες π@π@ριες με τελικη θρασυτατη ατακα:"Το βαζω μεσα με 5 κατοσταρικα και οτι συναντησουμε".Καλα του λεω,κατεβαζω καπο και ρωτησα τι οφειλω.