Re: Διαφημιστικά φυλλάδια.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Νίκο απλά τέλειο!
Όσο για το θέμα του τηλεφώνου, επειδή ασχολήθηκα με τις γραφικές τέχνες καλό είναι να γραφεί στο ίδιο flyer όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας διότι το κόστος θα πολλαπλασιαστεί γιατί θα χρειαστεί να κατασκευαστούν άλλοι 4 τσίγκοι για την εκτύπωση. Καλό είναι να έχει την μορφή Ν. Ελλάδα: 69..... & Β. Ελλάδα: 69.....
Αυτό σε περίπτωση που πληρωθούν από το Ταμείο του Club και εκτυπωθούν σε αριθμό ικανό για την κάλυψη όλης της Ελλάδος, όχι μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη!
Με καλύπτει πλήρως.....θα καταλήξουμε σε ένα κοινό σχέδιο και θα έχει τα τηλέφωνα επικοινωνίας κ όλα τα στοιχεία κοινά όπως λέει ο Χρήστος...
Μπράβο Νίκο....να βλέπω και άλλα παιδιά δραστήρια....
Αύριο το πρωί θα γίνουν οι αλλαγές... ;)
Θα ήθελα αν γίνετε σας παρακαλώ δηλαδή να βάλετε τηλέφωνο Έβρου 6977134860 και στο Athens tuning show το δικό μου αμάξι ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Και θέλω για μένα μόνο 500 κομμάτια με δικά μου παραγγελία για να μην έχει επιβάρυνση το club ευχαριστώ και πάλι.
Λοιπόν, πήραμε τιμές εγώ και ο Χρήστος (και βέβαια θα πάρουμε και από αλλού γιατί απογοητευτήκαμε)...
Τα πράγματα είναι αρκετά πιο τσουχτερά από όσο νομίζαμε (πρέπει να ελέγξουμε τις πηγές που μας είπαν ότι έκαναν 5.000 τεμάχια με 150€).
Εγώ βρήκα για 2.000 τεμάχια τιμή 320€ και ο Χρήστος 370€... :(