-
Κοπή βασιλόπιτας 2006.
Μετά από συνεννόηση των τριών clubs (StiloClub, PuntoClub, ClubCento) και με συμφωνία της FIAT Ανδρεάδης, θα γίνει η κοπή της πίτας την
Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 13:00
στον εκθεσιακό χώρο της αντιπροσωπείας στην περιοχή του ΦΙΞ. Εκεί θα κοπούν τρεις βασιλόπιτες (μία για κάθε club) και θα κληρωθούν δώρα. Θα προσφερθεί καφές αναψυκτικά και τα σχετικά "συνοδευτικά". Η εκδήλωση θα προωθηθεί και μέσω της FIAT Ανδρεάδης σε 4 έντυπα ΜΜΕ.
ΥΓ: Μετά την κοπή της πίτας, υπάρχει η πιθανότητα για φαγοπότι "off the record" :)
-
έγκυρες πηγές λένε πως το stiloclub όπου ακούσει φαγοπότι δίνει το δυναμικό παρόν... είναι αλήθεια;;;
Σίγουρα θα είναι καλά αφού η έκθεση έχει γεμίσει Grande Punto
-
Αλλαγή ημέρας και ώρας!
Μας ενημέρωσε ο κ. Μαρουφίδης ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσει η αντιπροσωπεία την Κυριακή. Θα έχει πρόβλημα "νομικό" (δεν μπορεί να λειτουργεί εκτός δηλωμένου ωραρίου), δεν θα υπάρχει θέρμανση κλπ. Οπότε θα γίνει μια μέρα πριν, το Σάββατο, στις 13:00, όπου η αντιπροσωπεία θα είναι ακόμη ανοιχτή. Η περιοχή δεν θα έχει κίνηση, οπότε θα υπάρχει άφθονος χώρος για παρκάρισμα.
-
’ψογα, τώρα με βολεύει και εμένα.
-
Χμμ! ’ντε να δω πως θα καταφέρω να εμφανιστώ εγώ τώρα...
-
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί!!! :D :D :D
-
Κρίμα παιδία που αποφασίσατε να κάνετε κοπή πίτας μόνοι σας για την κοπή της πίτας στην Αθήνα μου έγινε πρόταση από επώνυμο περιοδικό βελτίωσης αυτοκινήτου να καλύψει όλο το event που θα κάνουμε στο περιοδικό αλλά δεν πειράζει όποιος θέλει μπορεί να κατεβεί στο event που θα διοργανωθεί στην Αθήνα!
-
Μα και πέρσι 2 πίττες είχαμε κόψει και μάλιστα και οι 2 με απόλυτη επιτυχία......τι κρίμα?
-
Θοδωρή δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά έχεις μαζί μου πριν φύγω πρέπει να σε δω από κοντά.
-
Κρίμα για ποιόν λόγο ρε Μπάμπη? Που βρήκαμε μέρος για την πίτα και θα την κόψουμε και μαζί με Punto & Cento Club? Ίσως (90%) τα δώρα να είναι προσφορά του Ανδρεάδη... Νομίζω μιά χαρά την βολέψαμε... Τώρα για το περιοδικό, είναι πολύ καλή κίνηση κι ελπίζω ότι θα προβληθούμε αρκετά! ;)