-
S.O.S Παιδια
Περίμενα ότι η συνάντηση θα γίνει λίγο ποιο μετά και έτσι θα μπορούσα να είμαι κάτω πχ το Σαββατοκύριακο και θα κατέβαινα για μια μέρα αλλά την δευτέρα τελείωσε η άδεια που είχα πάρει και με το που πήγα στην δουλειά το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κάνω αναφορά για άδεια στο καπάκι η απάντηση που πήρα κατεβαίνετε ποια ήταν όχι φυσικά.
Τα έκανα άνω κάτω και τελικά μου δώσανε από Τετάρτη!
Μετά πήρα το μήνυμα και κατάλαβα ότι η συνάντηση δεν μπορεί να αλλάξει πήρα στο τηλ που μου έστειλε μήνυμα μπας και τελικά μπορέσω να αλλάξω την ημερομηνία αλλά τίποτα για σεβαστούς λόγους.
Σήμερα το πρωί έμαθα ότι τελικά πήρα έγκριση για την άδεια από Τετάρτη και αμέσως έκλισα θέση με αεροπλάνο (220€) για Πέμπτη στης 7 και πήρα τηλ κάτι φιλαράκια για να έρθουν να με πάρουν τελικά πρέπει να είμαι Τετάρτη εκεί αλλά δεν έχω κανέναν για να έρθει να με πάρει από το αεροδρόμιο και έτσι δεν ξέρω πόση ώρα θα κάνω να έρθω στην συνάντηση το αεροπλάνο από Αλεξανδρούπολη φεύγει στης 7.
Μήπως μπορεί να έρθει κάποιος να με πάρει από το club όχι τίποτα άλλο αλλά αν πάρω ταξί από το αεροδρόμιο για να με φέρει ΣΕΦ θα μου βγει η συνάντηση καμιά 300€ περιμένω τηλ 6977134860 μην σβήσετε το τηλ οι συντονιστές δεν έχω πρόβλημα να δει το τηλέφωνο μου ο όποιος διποτε.
-
S.O.S Παιδια
-
S.O.S Παιδια
Ρε Μπάμπη...οκ όλα αλλά αν το κάνεις για το club και μόνο και δεν έχεις κανένα λόγο άλλο προσωπικό πίστεψε με δεν αξίζει.....σε μια συνάντηση που θα είμαστε 10 άτομα για ένα καφέ δεν λέει να κάνεις τόσα έξοδα...άποψη μου πάντα...
Είναι πολλά 220 ευρώ στις μέρες μας για τέτοια πράγματα....ξανασκέψου το πάντως...
-
S.O.S Παιδια
Είμαι κάτω από τώρα μέσα στο μυαλό μου 220€ όλα τα λεφτά (λουλούδια που λέει και το τραγούδι) για το club που αγαπώ!
-
S.O.S Παιδια
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιαννάκη που χωρίς δεύτερη σκέψη με πίρε τηλέφωνο να μου πει ότι θα έρθει να με πάρει αυτός δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Α και δεν με νοιάζει πόσα άτομα θα είμαστε και εμείς οι τρεις να είμαστε οκ θα πιω ένα καφεδάκι με δυο από τους καλούς μου φίλους στο club αλλά δεν πιστεύω να είμαστε μόνο εμείς οι τρεις άντε ριχτέ κανένα τηλέφωνο μεταξύ σας όπως παλιά έτσι παιδιά όπως παλιά!