Εμεις η αθηνα people θα κοψουμε βασιλοπιτα??εχουν γινει σκεψεις?η ειμαι ο μονος που πειναει και θελει να φαει πιτα??
Printable View
Εμεις η αθηνα people θα κοψουμε βασιλοπιτα??εχουν γινει σκεψεις?η ειμαι ο μονος που πειναει και θελει να φαει πιτα??
Για έλα σήμερα να το συζητήσουμε.....θα είναι ένα απο τα θέματα.....
ΘΕΛΩ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΗ.....!!!!!!!!!
ωραια τωρα πειναμε 2!!!!χαχαχ δεν ειμουν ο μονος!!για να μαζευτουμε και αλλοι πειναλες!!!
αν ειναι το αλλο σαββατο-κυριακο ειμαι μεσα αρκει να παρευρεθουνε ολοι οι εκ των Αθηνων και να μην κανω αδικα το δρομολογειο. Για να ακουσω ημερομηνια και τοποθεσια.
στη πητα τι θα λεγατε να ειχε και λιγο κεμπαπ χοιρινο και λιγο κοκκινο κρασακι και να ρηξουμε καμια στροφουλα ετσι για το καλο ΟΠΑ ΟΠΑ.....
λοιπον παλικαρια καλημερα -καλησπερα σε ολους.αποφασισα οταν θα γινει η κοπη της πιττας για το 2006 να την κανω δωρο στο club εγω.αποφασιστε ποτε θελετε να γινει και που και ειδοποιηστεμαι.εγω θα προτινα μια ημερομηνια μεσα στον φεβρουαριο,στο χωρο της καφετεριας του gocart Γλυφαδας,οπως και περσι για να μπορεσει να κατεβει και ο Μπαμπης (verone) απο πανω(το θελει πολυ),και οποιος αλλος θελει. θα χαρω πολυ να γνωρισω και μελη απο την υπολοιπη Ελλαδα περιμενω παρουσιες και ημερομηνιες.
Μίλησα χθες με ένα επώνυμο περιοδικό αυτοκινήτου και είναι σύμφωνοι να καλύψουν το event κοπής πίτας τους είπα για Φεβρουάριο έτσι ώστε να έχω αρκετό χρόνο να οργανώσω κάτι καλό λιπών δεν ξέρω αν θα μπορέσω να διοργανώσω εγώ το event γιαυτο θέλω την βοήθεια σας με την συμμετοχή σας και με τις προτάσεις σας περιμένω παιδία θέλω να γίνει κάτι καλό το 2006 για να μας πάει καλά και ο νέος χρόνος!
Ποιο περιοδικό?
Σε έπαιρνα τηλ δεν το σήκωνες επικοινώνησε μαζί μου άμεσα πρέπει να σε δω από κοντά.
H πίτα εννοείται ότι θα είναι Ανθή!! Απλά έπεσαν διάφορα στραβά στη ζωή μου μαζεμένα και είμαστε λίγο εκτός αυτή τη περίοδο.
Με την ευκαιρία της κοπής της Βασιλόπιτας μπορείτε παράλληλα να μάθετε και ποιοι θα είναι οι συνδρομητές για το 2006!
Τι εννοώ; Λογικά, η Βασιλόπιτα θα κοπεί σε τόσα κομμάτια όσα είναι τα επίσημα μέλη. Ναι, αλλά πολλά μέλη επιθυμούν να γίνουν επίσημα αλλά δεν μπορούν διότι ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο! Οπότε, τηλεφωνώντας σε όλα τα μέλη της Ν. Ελλάδας μπορείτε εκ των προτέρων να μάθετε ποιοι επιθυμούν να γίνουν μέλη και να κόψετε την πίττα σε ανάλογα κομμάτια!
Κάτι τέτοιο κάνουμε κι εμείς εδώ πάνω και τα αποτελέσματα φαίνονται από ικανοποιητικά εώς εξαίσια!