-
PDA με ενσωματωμένο GPS
Ένας φίλος μου πουλάει ένα PDA με ενσωματωμένο GPS με κάρτα μνήμης 512 φορτιστή αυτοκινήτου και σπιτιού στα 350€ να το πάρω; (αλλά είναι σε Γερμανική γλώσσα αυτό αλλάζει;)
http://www.pdamapy.cz/img/yakumo.jpg
Yakumo delta 300 GPS
Intel pxa255 300MHz
SD,SD I/O MM.CART
Windows ''Mobile 2003 Software
-
PDA με ενσωματωμένο GPS
Ο SOul-Giannis τα ξερει καλα αυτα...Εχω την εντυπωση οτι ίσως με καποια αναβαθμιση να αλλαξει η γλωσσα...αλλα πιστευω οτι το menu δεν αλλαζει απο Γερμανικα,ενω ολα τα αλλα (χαρτες,φωνητικες κατευθυνσεις) θα ειναι στα ελληνικα...
-
Δεν ειμαι ειδικος αλλα αν βρεις εκδοση windows mobile 5.0 δεν θα εχεις προβλημα,
ειναι στα Αγγλικα και εχουν πληρη υποστηριξη Ελληνικων.
Μια καλη λυση σε κατι καινουριο (π.χ. MIO 168,Acer N35) κοστιζει περιπου 450€
-
Ακριβό είναι.....κάτι παρόμοιο έδινε στα ίδια λεφτά το carrefour νομίζω, το οποίο είναι και καινούριο και έχει και ελληνικά.....
-
Μπαμπη εχει δικιο ο Θοδωρης!!!
Αυτο ειναι ιδιο με το Mio 168 που θα κοστιζει απο 01/02/2006 στα 469 και το πακετο περιλαμβανει
Το Mio 168 με ενσωματωμενο gps,Καρτα μνημης με το Destinator και δυνατοτητα προσβασεις στο site της Ngi για τους τελευταιους ενημερωμενους χαρτες δωρεαν,φορτιστη σπιτιου και αυτοκινητου καθως και εξωτερικη κεραια Gps,Βαση Αυτοκινητου και Θηκη!
Επισης χαρτες με τους εθνικους δρομους Ευρωπης,Αμερικης και Καναδα!
-
Μπαμπινο αυτο της φωτο το εχει το radiosacks(η κατι τετοιο,μεσα στα carefour) στα 270euro.Οποτε φιλαρακο συνιστο να μην το παρεις...
-
Μπάμπη μην κάνεις καμιά μαλακία και το πάρεις...
στο ebay το βρήκα 220-260 πριν πάρω to acer..
θα τα πούμε από κοντά..
-