-
StiloClub DVD
Εχουμε ξεκινησει μια προσπαθεια στην Θεσσαλονικη να δημιουργησουμε ενα DVD για το Club μας! Θα παρακαλουσα αν μπορειτε να στειλετε οτι videακι εχετε με τα Stilo μας (Τεο και DontMKsense εχουν μιλησει). Ακομα θα ηθελα να ορισουμε μια ημερομηνια (κατα πασα πιθανοτητα Κυριακη) και να μαζευτουμε οσο το δυνατο πιο πολλα αυτοκινητα ωστε να γυρισουμε μερικες σκηνες (πχ. σε μια διαδρομη με στροφες να πηγαινουν αργα αργα τα Stilo) ωστε να εμπλουτισουμε το DVD μας. Στη προσπαθεια αυτη καθε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη (προτασεις και τροποι για τη δημιουργια)
-
StiloClub DVD
πολυ καλη ιδεα!το θεμα ειναι ποτε και ποιοι!εγω θα προσπαθισω να ερθω γιατι θελω να σας γνωρισω και απο κοντα ρε παιδια!
οποτε κατα 70% εγω ειμαι μεσα απο τωρα!
-
Kάτι που είχαμε κάνει παλιά με το clubcento ήταν λήψη στο πλακόστροτο της παραλίας όλα τα αυτοκίνητα τρενάκι και έλεγε πολύ! :wink: Επίσης είχαμε κάνει και κάτι του στυλ δυο δυο άνοιγμα στην παραλιακή από Δευτέρες... Μη φανταστείτε τίποτα τρελό, δεν κάναμε κόντρες, απλά κάπιοιος είχε βγει από ένα παράθυρο ενός punto (εγώ :roll: :P :lol: ) και έρχονταν δίπλα σε ζευγάρια, κάνανε ένα μαρσάρισμα και τους έπερνα όπως απομακρύνονταν... :wink: Καλά ήταν!
Μάλλον θα συμετάσχω κι εγώ αν γίνει κάτι τέτοιο... :roll:
-
Παράθεση:
το θεμα ειναι ποτε
Για αυτο το λογο το εγραψα εδω ωστε να βρουμε μια ημερομηνια που να μας βολευει ολους!
Koulou οταν θα ερθει εκεινη η ωρα θα γυρισουμε αρκετες σκηνες! Εχουμε καποια πραγματα στο μυαλο μας! Παντως σιγουρα θα εχει πλανα απο τις δυναμομετρησεις μας!
Ολοι ειναι καλοδεχουμενοι!
-
Ας μη βιαζόμαστε! Υπάρχει πολύ υλικό στην Αθήνα. Ας έρθει πρώτα αυτό. Και στην εκδρομή και στην δυναμομέτρηση θα μαζέψουμε κι εμείς...
-