Ακολουθωντας την κραυγη απελπισιας του Nikou για να ανοιξουμε καινουργιο topic το ξεκιναω εγω! Λοιπον, τι θα λεγατε να πηγαιναμε για καμια ρετσινουλα μεσα στη βδομαδα;
Printable View
Ακολουθωντας την κραυγη απελπισιας του Nikou για να ανοιξουμε καινουργιο topic το ξεκιναω εγω! Λοιπον, τι θα λεγατε να πηγαιναμε για καμια ρετσινουλα μεσα στη βδομαδα;
Junior όποια μέρα θέλεις εκτος απο Δευτέρα-Τετάρτη
Οκ! Δευτερα-Τεταρτη δεν μπορεις. Εχουμε και λεμε Τριτη, Πεμπτη και Παρασκευη. Μηπως να καναμε ενα poll να δουμε ποτε μπορουμε;
Junior χιόνισε!!!!Το Metro μας περιμένει!!!!!!!
Τι λέτε για Πέμπτη βράδυ, αν και Δευτέρα & Τετάρτη με βολεύουν περισσότερο!
Χιονισε Χιονισε!!! Ο junior ομως αρρωστησε!!! Σημερα βρηκα και εγω;
Πέμπτη κατα τις 9 στο Τζώτζο στα κάστρα. Θα έχει αναμμένο και το τζάκι.
ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΡΕ ΣΥ!!!!!Παράθεση:
Πέμπτη κατα τις 9 στο Τζώτζο στα κάστρα.
Καλά είναι (χαβαλέ) αλλά θα πρέπει να κλείσουμε όλο το μαγαζί! Άσε που αν συνεχίσει να χιονίζει, θα πρέπει να πάμε με τζιπ (με του Κάλφα δηλαδή).
Μήπως να πηγαίναμε σε κανένα πιο άνετο και ευρύχωρο, ειδικά αν μαζευτούμε κόσμος? Δεν χτυπάμε κανένα στα λαδάδικα? Ή τίποτα Άθωνος (θα μας μ@μήσει το πάρκινγκ βέβαια)...
ΥΓ: Εσένα ρε βονταφωνάκια δεν σε πιάσανε ακόμη? :216 ....
Πηγαίνω συχνά εκεί, ειδικά το Χειμώνα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Μπορούμε να πάμε και στο ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στο Cosmos όπου έχει πολύ καλό φαγητό και φθηνό αλλά και άπλετο πάρκινγκ.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Τώρα που έχω την Alfa δε με πιάνει κανείς :roll: .Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!!Παράθεση:
Μπορούμε να πάμε και στο ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στο Cosmos όπου έχει πολύ καλό φαγητό και φθηνό αλλά και άπλετο πάρκινγκ.
Και το συζητούσα με τον αδερφό μου το Σάββατο. Παίδες είναι κορυφαία πρόταση! Πολύ καλό φαγητό και φθηνό. Ο αδερφός μου πήγανε 5 άτομα, φάγανε του σκασμού, ανοίξανε 2 κρασιά εμφιαλομένα καλά, και πληρώσανε 55€!!!!! Είμαι κι εγώ μέσα για ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.