-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
ωχ σε βλέπω να ξεπαγιάζεις Νικόλα... καλα φανταστική η γειτονιά σου... μακάρι να χιόνιζε και εδώ (Μοσχάτο Αθήνα)
Γιωργος
-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
ρε μπαμπη βαλε η τις autosocks η παρε αυτες τις πιο ακριβες αλυσιδες που βρηκαμε τοτε στην εκθεση για να βαζεις στις 17ρες να γλιτωνεις αυτην την ταλαιπωρια
και κατι αλλο ασχετο μπαμπη. Εχεις δει ποσο ευκολα μπορει να υπερθερμανθει ενα αμαξι οταν τρεχει για παραδειγμα στην σουηδια στο WRC? απο τιιι??? επειδη γεμισε χιονι το ψυγειο. Προσεχε λιγο μην την παθεις και εσυ διοτι σε βλεπω πολυ γυμνο μπροστα.
-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
Εδω ρε παιδια ακομα και μεσα στη πολη τα αυτοκινητα σκεπαστηκαν! Ποσο μαλλον πανω στο Ωρεοκαστρο που μενει ο Νικος!
-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
Άσχετα άν είναι ταλαιπωρία μεγάλη το θέμα χιόνι, οι φωτογραφίες είναι πολύ ωραίες.....
-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
Ναι ρε παιδιά, κι εμένα το χιόνι μου αρέσει πολύ...
Το Stilo εννοείτε ότι δεν πάει πουθενά! Το βάζω μπροστά με τον συναγερμό να ζεσταίνεται λίγο και μετά το σβήνω! Ούτε από τα χιόνια το ξεσκεπάζω. Μέσα από το σπίτι... "beep" παίρνει μπροστά (κλειδωμένα φυσικά) και μετά από λίγο "beep" και σβήνει, ενώ είμαι με τις πυτζάμες μπροστά στο τζάκι! :216 :216 :216
Ας είναι καλά το Υ της Γιούλης! Το έχω λιώσει! 16 ημερών αμάξι κι έχει 1.700 χλμ!!!! :216 :216
-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
Το κοροϊδεψε το καημένο το κορίτσι κυρίες και κύριοι!
Θα σε πάρω Υ, θα σε πάρω Υ της έλεγε, αλλά Υ δεν είδε ακόμη!
Της το αγόρασε για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου... του 2010!!!
Αλλά μέχρι τότε...
Καλά κάνεις... σε παραδέχομαι!
Ρε μήπως να κάνω το ίδιο στην Μαρία με ένα Panda 4Χ4;
Χμ!!! Στο θέμα μας τώρα! Τα χιόνια...
-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
χαχαα εγω ψηνω την δικια μου να παρει punto gt χαχαχ και αν το δει ποτε να με .....αυτο...
-
Πολύ χιόνι ρε παιδιά.
βρε Ηρακλη ΜΠΑΜ@#$%& κανει οτι δε θα το δει η κοπελα...κοιτα μη δε δεις και συ το στιλο μια μερα. :roll: