Λοιπόν κυρίες και κύριοι χρόνια μας πολλά.... 8)
να χαίρεστε όσους αγαπάτε και να σας χαίρονται..
και δεν μπορεί να μην αγαπάτε κανέναν...
όλο με κάτι θα είστε ερωτευμένοι..
πχ με την stilara.. :)
αντε και του χρόνου.. :wink:
Printable View
Λοιπόν κυρίες και κύριοι χρόνια μας πολλά.... 8)
να χαίρεστε όσους αγαπάτε και να σας χαίρονται..
και δεν μπορεί να μην αγαπάτε κανέναν...
όλο με κάτι θα είστε ερωτευμένοι..
πχ με την stilara.. :)
αντε και του χρόνου.. :wink:
Εγώ είδα την Brera χθες και μπήκα μέσα...ήδη είμαι στη λίστα αναμονής για Test Drive...έρωτας κύριοι...
εμενα η brera δεν με εντυπωσιασε καρατεκα gt και ξερω ψωμι,, I love Gt!!!
Kαμία σχέση Ηρακλή. Εξωτερικά το αμάξι είναι απίστευτο και έχει καταπληκτική θέση οδήγησης, με το εξάρι κιβώτιο να είναι εκπληκτικά κοντό σε διαδρομές. Θα ήθελα να έχει διαφορετικό τιμόνι και όργανα όμως γιατι δεν είναι τόσο sport.
Να χαίρεστε τα μωρά σας...
Εμας ομως τους ελευθερους δεν μας εκανες κανενα κονε! Τοσο καιρο στο ελεγα! (Ξερεις σε τι αναφερομαι! Θα το λεω συνεχεια αυτο!!!)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Μέρα που είναι, θα ήθελα να αφιερώσω στον εαυτό μου 2 τραγούδια, το "Είμαι ερωτευμένος με τα μάτια μου" και το "Μ' αγαπώ γιατί είμαι ωραίος".
Χρόνια πολλά σε όλους!
Χρόνια πολλάααα να χαιρόμαστε το ζαχαροπλαστείο ο Ζάϊδος, το καζαν ντιπί του Χατζή, τα προφιτερόλ της Αφροδίτης, τα καταστήματα Ρεζέρβα,τα σαδομάζο stores και το μηχάνημα στην αριστοτέλους με τις μαστίχες που μου έφαγε 6€ να βγάλω ένα δαχτυλίδι(Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει αγγελία στο fleamarket www.fleamarkett.gr/tsifouuutiiissss/)
Σαν την ΤΙΜ..μπορω να περασω Γραμμικες Αλγεβρες χωρις να ερωτευτω την 60χρονη καθηγητρια μου που ολο μας αποκαλει "πασα μου","πουλακια μου" και κατι αλλα τετοια ανατριχιαστικα???ΟΧΙ..