-
--->Δελτία Τύπου<--
Λοιπόν, μας ζητήθηκε απο το περιοδικό της MOTOTECH "FASTER" να συντάξουμε ένα κειμενάκι 100-150 λέξεων για το club και να τους το στείλουμε μαζί με μία υψηλής ανάλυσης φωτογραφία..
Επι της ευκαιρίας, μπορούμε να ξαναρχίσουμε τα Δελτία Τύπου στα περιοδικά Αυτοκινήτου, όπως γίνονταν στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία..
Τα κείμενα τα έγραφε η Ανθή (Sound&Stilo), και ήταν μακράν τα πιο ωραία απο όλων των club....
λοιπόν θέλει κάποιος να συντάξει ένα κειμενάκι και να το δημοσιέυσει (η Ανθή δεν ξέρω αν μπορεί)..?
μπορούμε να αναφέρουμε τα τωρινά μέλη, παλιές και μελοντικές ενέργειές μας...
θα το στείλουμε επίσης και σε άλλα περιοδικά "DRIVE, CAR, ......."
================================================
Kάποια παλιά κείμενα έτσι για να θυμόμαστε!
STILOCLUB NEWS
Oι εξορμήσεις του club τις μέρες του Μαρτίου επιβεβαιώνουν με τη σειρά τους την αναγνωσιμότητα που κερδίζει καθημερινά, δικτυώνοντας συνεχώς καινούργιους stilo-φιλους από τον ‘Εβρο μέχρι και τη Κρήτη. Στην ανάβαση της Αγίας Άννας στη Λιβαδειά βρέθηκε η παρέα της Αθήνας στις 6/3 όπου η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο. Συγχρόνως οι Βόρειοι φίλοι μας πραγματοποίησαν εκδρομούλα στο χιονισμένο Μέτσοβο στις 12/3 αψηφώντας τα σχετικά εκχιονιστικά που συνάντησαν στο δρόμο! Αλλά και οι Κρητικοί δε μένουν στο ρελαντί ,αλώνισαν τα στενά των Χανίων στις 27/3,αυτό έδωσε στα μέλη την ευκαιρία να γνωριστούν κι από κοντά και να διαγωνιστούν κι αυτοί με τη σειρά τους στη μάχη της μασέλας που ακολούθησε σε τοπικό ταβερνάκι! Τέλος απαντώντας στη πρόσκληση του cento club για την από κοινού εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή αυτοκινήτου της ΕΤ-3, δώσαμε δυναμικά το παρόν στο περίγυρο του Λευκού Πύργου αφήνοντας άφωνη τη Θεσσαλονίκη βλέποντας να κατακλύζεται από αυτοκίνητα FIAT η πόλη.!! Τα Καλάβρυτα είναι η επόμενη πόλη για το μήνα Απρίλιο, που θα διασχίσει το κομβόι μας στις 10/4,ακολούθησέ μας! Στα σκαριά είναι και το πρώτο πανελλήνιο εσωτερικό πρωτάθλημα καρτ του club , λεπτομέρειες σχετικά θα δημοσιευτούν σύντομα!
Έχεις Stilo? Ραντεβού κάθε Τετάρτη στις 21.30 στο Οlympico ή στο εικονικό μας σπίτι www.stiloclub.gr (Tηλ. 6946444141)
================================================
STILOCLUB NEWS
Στα σοκάκια του Ναυπλίου βρέθηκε το StiloClub το μήνα Φεβρουάριο για τη -μηνιαία- εκδρομούλα του.
Περίπατος,καφεδάκι,μια εκρηκτική ατμόσφαιρα που σφραγίστηκε με το διαγωνισμό της πιο γρήγορης μασέλας σε τοπική ταβέρνα! Ο νικητής ήταν δύσκολο να ξεχωρίσει αφού όλοι ήταν αρκετά προπονημένοι!!
Όλοι όμως φυλάξαμε όρεξη για τη βασιλόπιτα που επρόκειτο να κοπεί μια βδομάδα μετά στις 20/2 στο Carting Center στη Λ.Ποσειδώνος. Αφού μπορέσαμε να "διασώσουμε" τα 2 φλουριά που αντιστοιχούσαν σε ενδιαφέροντα δώρα για το αυτοκίνητο μας, με τα κράνη ανά χείρας μπήκαμε στη πίστα....Το "κυνήγι",τα στοιχήματα, οι τούμπες και φυσικά το άφθονο γέλιο αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες και βίντεο εμπλουτίζοντας έτσι το ημερολόγιο μας με απίστευτες στιγμές.
Το ραντεβού μας τη πρώτη Κυριακή του Μαρτίου,κλείστηκε με τη πόλη της Λειβαδειάς όπου θα έχουμε την ευκαιρεία να παρευρεθούμε στην ανάβαση της Αγιάς Άννας που διοργανώνει η Α.Λ.Φ.Α.Λ στις 5&6 του μήνα.
Αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει και στις συναντήσεις μας κάθε Τετάρτη στο OLYMPICO όπου "φασούλι το φασούλι".... αυξάνεται η παρέα μας.
Σας δελεάσαμε καθόλου??!! Ακολουθήστε μας!
Λεπτομέρειες για τη δραστηριότητα μας θα βρείτε στο www.stiloclub.gr ή στο Τηλ. 6946444141
-
--->Δελτία Τύπου<--
Εδώ χρειάζεται γυναικείο χέρι ή κάποιος με έφεση στην συγγραφή!
-
--->Δελτία Τύπου<--
ΑΝΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ξερω οτι δεν μπορεις και το κατανοω αλλα σε παρακαλω τουλαχιστον σε αυτο αν μπορεις βοηθησε μας!!!!
Η Ανθη παιδια ειχε σταματησει να στελνει γιατι πολυ απλα δεν γινοταν καποια συναντηση η EVENT και δεν ηξερε τι να γραψει το κοριτσι!!!!
Αλλα απ'οτι βλεπω Ανθη κατι παει να αλλαξει εδω μεσα και να ξαναγινουμε ολοι οπως παλια!!!!!
-
--->Δελτία Τύπου<--
κατι ετοιμαζω εγω..μολις βρω λιγο χρονο θα το ποσταρω να μου πειτε γνωμες...Ειχα βαλει στο αυτοκινητο της Ανθης καρτουλα του club να κανουμε λιγο χαβαλε αλλα τιποτα....
-
--->Δελτία Τύπου<--
ανθή, τι θελεις δηλ να πεσουμε στα γόνατα....ε ναι λοιπόν πεφτουμε....με το ενα χερι γραφω τωρα γιατι δεν φτανω...:)
stilovati για βαλε τα δυνατά σου...μπορει να κρύβεις......μια ανθη μέσα σου..ποιός ξέρει...!! :lol: :lol:
εγω δεν κάνω καν απόπειρα...
την 2η χρονια πανεληνιες πήρα 7...ΕΝΤΕΛΩΣ OFF-TOPIC
-
χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Να στε καλά!! πέθανα στο γέλιο. Stilovati το είδαμε το χαρτάκι !! Λοιπόν στο faster είχαμε δώσει κείμενο παρουσίασης μας και μπορώ να σας πω και σε ποιο τεύχος δημοσιεύτηκε παρ'όλα αυτά το ζητάνε ξανά?? Αν ναι μπορούμε πολύ απλά να τους δώσουμε το ίδιο, αν θέλουν κάτι άλλο έξηγήστε μου να καταλάβω και να κάνω κι εγώ μια προσπάθεια!!